Ifj. Gespicli

Országos, a Facebookon “ketyegtetett” besúgóhálózat létrehozását jelentette be tegnap “Ifj. Gespicli“, azaz Böröcz László nertárs, a Fidelitas elnöke. Ebből is látszik, hogy micsoda szubhumán egyedekből áll a maffiapárti “Next Generation“, miféle antropomorf ektoparaziták igyekeznek felkapaszkodni a hatalom uborkafájára.

Március 15.-én, a hivatalos állami ünnepség helyszínére kivonult az “Ország Gyűlése Mozgalom” mintegy ötven aktivistája, s síppal, dobbal, nádi hegedűvel felszerelkezve igyekezett úgymond “megzavarni” Orbán “Gespicli” Viktor “miniszterelnök” javarészt zavaros fejtegetésekből és szemtelen kioktatásokból álló beszédét.

Azt, hogy az OGYM (ellentétben a “másik”, de jóval népesebb tüntetés szervezőivel!) tökéletes pontossággal választotta ki úgy a demonstráció helyszínét, mint annak módját, két tény is bizonyítja. Az egyik az a magatartás, amit az aktivistákkal szemben tanúsított a lökdösödő “Nyugger-kommandó“, no meg a “civil biztonságiaknak” álcázott, “drótos fülű” TEK-huszárok csapata. A másik pedig az a “Kezdeményezés”, mely tegnap hangzott el egy sajtótájékoztatón. (Teljes körű beszámoló a bevezetőben megadott link alatt!)

Ezen a rendezvényen a már említett Ifj. Gespicli, valamint Koncz Zsófia, a “Fidelitas”-nak nevezett Ifjúmaffiózók alelnöke tovább tolták azt a habonyista, kommunikációs dumát, amit még a Maffiapárt dobott be, közvetlenül a “sajnálatos események” napján. Eszerint ugye “szélsőbaloldali aktivisták” voltak azok, akik március 15.-én megzavarták a “miniszterelnök úr” beszédét, valamint “tönkre tették több tízezer magyar család békés ünnepi megemlékezését“. (Megjegyzem: Don Vittorio hablatyolására legfeljebb, ha 1500-an voltak a helyszínen “kíváncsiak”, az ezt négyszer is megismétlő “m1” hírcsatorna nézőszáma pedig valahol a nulla körül tendált! … Utóbbiból ki is rúgták már a “felelősöket”: az aznapi adás szerkesztőjét, no meg az időjárásjelentő “meteorológusokat”.) Ezt, immáron saját(?) kútfőből merítve Zsófika (róla itt egy kitűnő blogposzt!) azzal egészítette ki, hogy ezek a zavargók valójában “álcivilek”, azaz különböző ellenzéki pártok általuk be is azonosított, “fizetett provokátorai”, ami pedig “méltatlan” nem csak az ünnephez, de “a magukat normálisnak tartó baloldali pártokhoz is“.

Nem szeretnénk, ha a baloldal hétvégihez hasonló húzásaiból hagyomány lenne! – jelentette ki Ifj. Gespicli. Ezért osztán életre hívnak egy “Provokátorfigyelő” csapatot. A team dolga pedig az, hogy ha bármelyik maffiaállami/maffiapárti megmozduláson valaki provokátorokat ismer(ne) fel, azok fényképeit és neveit küldjék el egy megadott mailcímre. Ahonnan pedig a delikvensek rákerülnek a Fidelitas által indított Facebook-oldalra, lévén “mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni” mások rendezvényét.

Természetesen nem maradtak el az ellenzéki vélemények sem. Többen feljelentést tettek, hiszen az ilyen-olyan forrásból származó fotókat és neveket közzé tenni egy nyílt honlapon nem más, mint a hírhedt kuruc.info módszere. Mint tudjuk, a náci portál egy időben azzal szórakozott, hogy a 2006-os őszi “Dúlás” úgynevezett “szabadságharcosait” vád alá vonó ügyészek, valamint az ítéletet hirdető bírák teljes személyes adatait (fotó, név, cím, telefonszám) közzé tették. Ezt pedig a velük egyébként simán összejátszó Maffiapárt is kénytelen volt bűncselekménynek tekinteni (hiszen az is volt!), majd kezdeményezni az Egyesült Államoknál a portál betiltását (lévén az hozzám hasonlóan amerikai szerverről működött/ik). Ám ha az és akkor bűntettnek minősült, akkor ez a tegnapi Kezdeményezés nem ugyanaz?

Ifj. Gespicli szerint nem. Ő úgy véli, hogy le kell leplezni azokat a “civileknek álcázott”, de valójában baloldali párttagokat és pártaktivistákat, akik direkte rendezvénymegzavarásokra utaznak. Mert ugyi “mindenkinek jogában áll tudni, hogy …” és a többit tudjuk:

Ami a Kezdeményezést illeti, hát nem szorul különösebb magyarázatra. Célja megszervezni egy spiclihálózatot, egy önkéntes III/III-at. Ami nem csak hatékony, de “költséghatékony” is. A feljelentgetés ösztöne ott vagyon tisztelt(?) “alsókategóriás” polgártársaink(?) úgynevezett “jellemében”. Ők pedig ugye szinte egytől-egyig besoroltak az “Orbánegyház” hívei közé, lévén a “Kádáregyház” ezzé alakult át. Ebben pedig ugyanazt az “államigondoskodásos”, meg a “majdmigondolkodunkhelyetted” dumákat hallhatják, amit egyébként is megszoktak már.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Ha bárki szembesíteni akarja őket a Tényekkel, hát rögvest provokációt kiáltanak, s komolyan elhiszik, hogy amikor az ősz nertárs/hívő egyháztag ütlegeli a neki nem tetsző “szélsőbalos pártaktivistát”, akkor valójában őt érte agresszió. Nekije tehát joga van “védekeznie”, ráadásul “Akkor. Amikor.“. Akár azzal is, hogy ha valamelyik “istentiszteleten”, az azzal általában együtt járó “autodafén” megpillant egy általa “balosnak”, tehát “provokátornak” tekintett polgártársát, hát rögvest előkapja (a buta ember!) az “okostelefonját”, majd fotóz, “idetifikációt” illeszt mellé, s rögvest küldi is a Pártegyház által megadott címre. (Átírva A Géza egyik híres “beköpését”: “Ideje van, telefonja van, mailcíme van. Hát feljelent!“) Így lesz “hatékony” ez az egész.

Ami pedig a “költségeket” illeti, hát ebből a szempontból is “hatékony” a dolog. Kádár sokat költött anno a III/III fenntartására. Hiszen annak hivatásos tagjai is voltak. Néhány besúgó, azaz spicli pedig pénzért vállalta a “melót”. (Egyikük az a Böröcz nertárs volt, aki korábban az MTVA-t vezérigazgatta. … Csupán névrokona lenne a tegnapi Kezdeményező?) Ámde ez a mai “Harihárom” gyakorlatilag ingyé’ van! A Feljelentő a saját készülékét és előfizetését használja, amikor “közzé tesz”. Ezt meg egy ingyenes Facebook-oldalra rakják fel azok, akik egyéb forrásokból kapják az állami fizetésüket. Ugyanis az ifjonc Börcz nertárs az “ötkeres Pótrogán” alpolgármestere, Zsófika pedig szerencsés módon a szerencsi (szintén maffiapárti) polgármester leánykája!

Közbevetve:

Az ellenzéki kritikák közül nekem a legszimpatikusabb Barabás Richárdé, a “Zöld Front” társelnökéé volt. Szerinte:

Böröcz László egyben a Belváros alpolgármestere is, a magától növekvő Pasa parki luxuslakás-tulajdonos Rogán Antal legjobb ifjú tanítványa. Úgy tűnik, túl akarja szárnyalni elődeit, és erre a spiclihadsereg felállítását tartja a legjobb megoldásnak. Ezzel sikerült saját magát és szervezetét is visszavezetnie a kommunizmus legsötétebb időszakát idéző, feljelentős házmesterek korába. Mindenkiről és mindenről jelentést kérnek a szintén törvénysértő Kubatov-listák frissítésére. Levették a szájkosarat Orbán ölebeiről, ám a kormányfő kegyeiért teperő Kubatov-tanoncok most a saját farkukba haraptak. Magyarország nem akar és nem is lesz feljelentő házmesterek országa!

Innentől kezdve már érthető szinte minden. Az nevezetesen, hogy a komplett Maffiának már annyira nincs “szabadon felhasználható” pénze (lévén bedöglesztették a gazdaságot … is!), hogy immáron saját magukon, pontosabban annak bizonyos szegmensein is “takarékoskodniuk” köll. A Simicska-média “kiesése” okán Legfőbb Propagandaforrásnak szánt “m1”, a “jóhírtelevízió” például azért omlott össze mindössze másfél nap alatt, mert az idén 80,5 milliárd(!) forintból garázdálkodó gazdálkodó MTVA többségükben havi százezer forintos, úgynevezett “szociális ösztöndíjjal” fizetett gyakornokokat foglalkoztat. Pedig ennyi pénzből telhetne akár profikra is. De nem, mert már annyi mindenkit köll “kifizetni”, hogy szinte alig jut már a “régiek” apanázsára is.

De kik is ezek a “régiek”? Az “Első Eresztés” (pl,: Simicska) még milliárdokba került. A “Második Generáció“, az ilyen rogánok, lázárok és a satöbbiek pedig már csak milliókba … havonta. A mögöttük tolakodó, a hatalmi uborkafára felmászni szándékozók azonban már ennyibe sem. Mint például ez az Ifj. Gespicli.

Így jön létre a “hatékony és olcsó” kormányzás. Mindenkit a “fajsúlya” szerint mérnek és fizetnek. … A Miénkből!

… és ezt …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!


2 hozzászólás on “Ifj. Gespicli”

  1. bonhomme szerint:

    Koncz Zsófikának küldöm szeretettel tavaly novemberi opuszomat:
    (Ifj. Tégla Lászlóról még nincsen versem, de idővel ő is megkaphatja… vagy esetleg be)

    Egy honleány picsája

    FideSS-picsa kerestetik,
    hová Viktor mehetne;
    a hölgy ezzel országunknak
    szívességet tehetne!

    Ápolná és eltakarná
    a mi flúgos királyunk;
    ha fideSS-fan, hát csekélység,
    amit tőle kívánunk!

    Honleányi erényeit
    jól kidomborítaná,
    ha szeméremajkaival
    Viktort beborítaná.

    Szobrot ugyan nem kaphatna,
    de nem felednénk soha:
    ő az, aki miatt sorsunk
    már kevésbé mostoha.

    S ha picsája elég tágas,
    nyelné el a vezérkart:
    Lázárt, Rogánt, Kövért, Kósát…
    okoztak már elég bajt!

    Akkor talán megfontolnánk,
    áldozzunk-e reája,
    s kaphatna tán mégis szobrot
    egy honleány picsája!

    Egy honleány csúnyája (consolidated edition)

    FideSS-punci kerestetik,
    hová Viktor mehetne;
    a hölgy ezzel országunknak
    szívességet tehetne!

    Ápolná és eltakarná
    a mi flúgos királyunk;
    ha fideSS-fan, hát csekélység,
    amit tőle kívánunk!

    Honleányi erényeit
    jól kidomborítaná,
    ha szeméremajkaival
    Viktort beborítaná.

    Szobrot ugyan nem kaphatna,
    de nem felednénk soha:
    ő az, aki miatt sorsunk
    már kevésbé mostoha.

    S ha puncija elég tágas,
    nyelné el a vezérkart:
    Lázárt, Rogánt, Kövért, Kósát…
    okoztak már elég bajt!

    Ez esetben megfontolnánk,
    áldozzunk-e reája,
    s kaphatna tán mégis szobrot
    egy honleány csúnyája!

  2. […] szemetet, rendetlenséget nem csináltak. (Kivéve március 15.-én a Múzeumkertben, ahol pont azt tették, amit a többi “ellenzékinek” köllött […]


Hozzászólás