A NERmuda-háromszög

Orbanisztánnak van egy speciális területe, melyet nyugodtan nevezhetünk a “NERmuda-háromszög“-nek is. Ezen területen belül bármi és bármikor megtörténhet, így hamarost akár “hungaricum“-má is minősíthető!

Hol van “Orbanisztán”? Ezt a 93 ezer négyzetkilométeres területet ilyen néven a térképen (egyelőre még) nem lehet megtalálni. Jelenleg ugyanis “Magyarország“-nak neveztetik. Korábban, azaz “megpocsékolása” előtt, a “Magyar Köztársaság” névre hallgatott (illetve: hallgatott a fenét, különben nem lett volna belőle soha Orbanisztán!), osztán hogy “megesett” ami megesett, lött belőle az a bizonyos Orbanisztán.

Ez egy tüchtig kis Autokrácia, ahol a Jog Uralma addig érvényesül, amíg az Autokratának (meg a Parazitáinak) úgy tetszik, s ha már nem, hát átírják a Jogot … akár visszamenőlegesen is. Teszik pedig mindezt immáron ötödik esztendeje és nem csak az Ántikrisztusok által uralt Zemútnyócév törvényeivel, de a sajátjaikkal is!

Az úgynevezett “Alaptörvény“-üket például két esztendő alatt négyszer írták át (utóljára alfától ómegáig!), mert az ugyan “gránitba vésett” volt, ámde sajna (lévén kemény) törni kezdte a feneküket. Tehát a Tákolmányt ha nem is puhítani, de tapasztalati alapon (segg)reformálni köllött! Már csak azér’ is, hogy az egóban és korpuszban egyre terebélyesedő Uralkodó – aki a Felvilágosulatlan Abszolutizmus bölcsessége alapján vezeti Uruszágát … a Keleti Semmibe – mind bővebb alfelét ne bántsa az a sok, önmaga által is létrehozott Zavaró Körülmény.

Orbanisztán tehát az Ismert Világ egyik speciális területe. Bár “önmagát” részben “keresztényinek“, részben pedig “demokráciának” határozza meg, mégis az a helyzet, hogy a hivatalos Államvallás szerint nem A Teremtő, hanem annak (önkinevezett) Földi Helytartója a Legfőbb Abszolútum. Annak ellenére, hogy ez a Próféta önmagán kívül gyakorlatilag semmiféle istenségben, transzcendens igazságban nem hisz, kizárólag az ő fizikai létezésével egyenlő Akaratában. Mégis A Történelem Urára, A Tér és Idő Egyetlen Állandójára hivatkozik valahányszor, amikor csak Önérdeke okán kegyeskedik megpocsékolni a Legalapvetőbb Szabályokat (lásd pl.: Tízparancsolat! … “Ne ölj!“, “Ne kívánd!“, “Tiszteld!” … ésatöbbi).

Az pedig, hogy ez mennyire Demokrácia következik a fentiekből! Konkrétabban: a létező törvények szerint egy, a Nép Pénzéből aktivizált  Kisebbség vagyon kinevezve A Többségnek, a “Nép”-nek pedig ezek akaratát el köll fogadnia. Hiszen egy kereszténydemokrata jogász (bizonyos doktor Rubovszky György, Kádéjenpé) szerint a Demokrácia nem más, mint a Többség DIKTATÚRÁJA a Kisebbség fölött. Igaz ugyan, hogy a legutóbbi, tavasszal történt “választások” ösmételt Kétharmadot biztosítottak a Többségnek (kb. 23%), a Kisebbség (kb. 77%) fölött, de ez inkább az Unorthodox (Hatalmi) Matematika (no meg a “testre szabott” törvények) következménye volt. … Akárcsak Dancsó József nertárs kineveztetése a Magyar Államkincstár élére, amit ő ugyancsak az unorthodox, tehát “modern” és “ner-típusú” aritmetikai tudásának köszönhetett (Idézet tőle: “A gazdasági növekedés akkor is növekedés, ha történetesen negatív!“)

Furcsa világ tehát ez az Orbanisztán. Itt általában minden dolog/elv pont az ellenkezője annak, amit a Józan Ész és az Ép Erkölcs (ezek szerint elavult) Parancsolatai diktálnának a józan ésszel és épp erkölccsel rendelkezőek. Az előbbieket manapság (Kétharmadosan) képviselők szerint az utóbbiakat képviselők miatt nem “versenyképes” ez az ország. Mer’ ugyi az utóbbit is Ők képviselik, ami pedig bele vagyon írva (többszörösen is) a Tákolmányba, amit pedig a Tákolmánybírák nem egyszer helyben is hagytak! … Miután a tákolmánybírákat a Kétharmad nevezte ki a Kétharmad elaljasult Brancsából, akiknek csupán egy dologra vagyon joguk: a talár és a plecsnin kívül a fizetés (“harminc ezüst”) felvételére. … No meg arra, hogy “ítéleteik” szerint:

Orbanisztán tehát egy roppant speciális térsége az Ismert Világnak, sőt (ha már “ismertnél” tartunk), magának a Világegyetemnek is. Hiszen itt minden teljesen másként működik, mint a megszokott (jóléti állam helyett úgynevezett “munkaalapú”, tehát rabszolgatartó … állami pénzből, hozzáadott érték előállítása nélküli, statisztika-kozmetikázó “foglalkoztatás”!), de érvényesülnek (időnként) bizonyos (időnként) érvényes szabályok!

Ennek leginkább kitűnő példája a “NERmuda-háromszög“!

Hol is vagyon ez a térség? Természetesen Orbanisztánon belül, annak jogi Fővárosától nyugatra. Egy bizonyos “Bicske“, “Alcsútdoboz” és “Felcsút” települések által határolt enklávéban, ahol nem csak Magyarország Alap-, de még a Fizika és a Filozófia Ok-okozati Törvényei is fel vagyonnak függesztve (a közgazdaságtanéról már ne is beszéljünk!) *. Egészen pontosan: mindezek akkor érvényesülhetnek, ha az ezen területen belül élők is megengedik, a Nekik ezt Megengedők pedig érdekeikkel azonosaknak tekintik azokat. …

*/: Ezek a Felfüggesztett Törvények a következők:

  • Hogyan lett mindössze három esztendőn belül (gyakorlatilag a semmiből) egy szimpla gázszerelő sokmilliárdos vagyon birtokosa, az Ország 88. leggazdagabb embere?

    Hogyan keletkezett az a minimum 4 milliárdos “adomány” (Nem közpénz! – Ugyi?) egy olyan fociakadémia számára, mely egy objektív felmérés szerint a legrosszabbul teljesít, csapata csupán kegyelemkenyér alapján maradhatott idén “Első Osztályú” a stadion pedig időnként úszómedencéhez hasonlít?

 

Hogyan lehetséges az, hogy egy “Natura 2000” védettsége alatt álló akácost úgy irthattak ki, hogy annak egyetlen tettese az “elszabadult” Traktor volt?

Hogyan lehetséges az, hogy a helyi (orbanista) polgármester riválisaként bejelentkezett Juhász (maradék) földjét egy szintén “magáról megfeledkezett” (tehát pilóta nélküli!) kombájn éppen pont akkor tarolja le, amikor a Juhász ringbe szállt a majori posztért?

Hogy kik is azok az “ezen területen belül élők”? Tanácsosabb lenne nem firtatni, lévén ebben az esetben fel köllene tenni bizonyos “kínos” kérdéseket (lásd fentebb!). No meg immáron azt is, hogy vajh’ honnan került elő az a bizonyos “osztrák rendszámú Mercedes”, amelyik (jelentős szolgálatokat téve a Milliárdos Gázszerelőnek, valamint az őt polgármesterként indító/pesztrálgató Pártnak) ippeg és punkt a (nekik) legmegfelelőbb pillanatban gázolta halálra a Lázadó Juhászt?!

(A rendőrség tájékoztatása szerint Váradi Andrást, a Juhászt, az E-PM polgármester-jelöltjét október 11., szombaton gázolta halálra egy osztrák rendszámú fekete Mercedes, melyet egy 84 esztendős, osztrák-magyar kettős állampolgár vezetett /neve nem került nyilvánosságra/. Az eljáró hatóság, lévén nem történt cserbenhagyás, nem vette őrizetbe az elkövetőt. … Néhány nappal később elterjedt a hír, miszerint az “osztrák” maga is meghalt. Újabb napokkal később pedig az, hogy az illető köszöni szépen, kitűnően érzi magát Bécsben! … A rendőrség “ismeretlen tettes” ellen folytatja az eljárást)

“Érdekes” hely ez a NERmuda-háromszög! Nemdebár? Időnként ez történik, időnként meg amaz. Hol egy erdőcskét tarolnak le, hol egy búzaföldet (néminemű, rendőrileg szintén kivizsgálhatatlan trágyalopással spékelve), hol meg annak tulajdonosát. Tettes pedig soha nincs, kivéve a “masinákat”, melyek ugyi “önállóan” tették amit tettek, motorjukat és kormányaikat vezérlő műveiket pedig a NER Szelleme a (gyurcsány)Ördög szállta meg! Következik ebből, hogy ezen ügyekhez nem rendőr/ügyész, hanem Okultista Szakértő, a Katolikus (K)Egyház egyik avatott Exorcistája köll!

Isten kegyelmezzen Váradi András gyilkosainak! Mi, ép erkölcsűek ugyanis nem fogunk! … Már csak ezért sem!

… és ezt …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s