Hehehe!

Mint azt előző posztomban is leírtam: egyenesen ijesztő, miféle (lipótmezei) Alakok “irányítják” ezt az Uruszágot és miféle (gerincmentes) Slapajok igyekeznek nekik ebben “segédkezni”. A Káosz ma már odáig fokozódott (itt, Abszurdisztánban), hogy nem tudja a jobbkéz, mit is hazudott a bal!

Aszongya a Hétszázcéges, Vidéki Zugügyvéd, jelenlegi Miniszter, hogy …

A kormány, a szakma jelen lévő szereplőivel közösen, olyan országot épít, amely végre szinkronba kerülhet a világ technológiai trendjeivel. Korunkban ugyanis nélkülözhetetlenné váltak az infokommunikációs eszközök, amelyek hazánkban és világszerte szinte mindenki naponta használ.” (Seszták Miklós “miniszter” beszéde “Az Informatika a Társadalomért” című konferencián.)

Aszongya az Államtitkár, hogy …

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökének, Vida Ildikónak az Egyesült Államokból való kitiltása ügyében nem hazudik senki. Sem az Elnök asszony, sem pedig a Kormány! Ugyanis lehetséges, hogy Vida Ildikó tényleg értesítette a kormányzat illetékesét az ellene hozott amerikai intézkedésről, de láttunk már olyat, hogy valami elkeveredik a postán!” (L. Simon László, miniszterelnökségi államtitkár és (közpénz)költő nyilatkozata a “Ki mit tud Vida Ildikó korrupció okán történt amerikai kitiltásáról?” című kormányzati, online társasjáték egyik fordulójában.)

szendamondja:

Sok-sok évtized óta már nem a postás viszi az állami hivatalok (és minisztériumok) közötti “leveleket”, hanem az úgynevezett “eljárók”. A táskájukba bekészítették a sorszámozott leveleket, melyek “numerói” a “Kézbesítési Könyv“-ükben tételesen fel voltak tüntetve. Átadáskor pedig ugyanezen könyvecske rubrikáit aláirattatták  az Átvevővel. Ámde  ez már a múlt, hiszen a kormányzati hivatalok/intézmények egymás között egy zárt elektronikus csatornán keresztül érintkeznek. Avagy mégse? A NAV-tól (is) immáron kirúgták az “eljárókat”? Immáron mindent a Postára köll bízni? Ha igen, akkor a Fejlesztési Miniszter kezdhetne lobbizni azért, hogy a kormányzaton belül is végre felépüljön az a “korunkban nélkülözhetetlen” infokommunikációs eszköz, melyet “hazánkban és világszerte” szinte mindenki használ. … Kivéve a magyar kormányt(?)!

Hehehe! … Röhögnék, ha lenne min!

… és ezt is …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!


2 hozzászólás on “Hehehe!”

  1. bonhomme szerint:

    Kedves szendam,
    mindkét kedvencünket megverseltem már, Seszták parteigenossét kétszer is. Ezt asszem még nem tettem közzé, bár nem mernék rá megesküdni:

    Seszták Miklós önvallomása

    Én narancsot faltam,
    és parancsra nyaltam
    Viktorunk alfelét.
    Hogy ízlett-e? Egy fenét!

    De a pénz jólesett:
    megörvendeztetett
    a Vezérünk kegye…
    Így már megérte, ugye?

    Olyan jó dolgom van
    nékem offshore-omban…!
    Emberek, dől a lé!
    Elszegényedtek belé.

    Ő egy Élő Isten!
    Véle szükség nincsen!
    Hogyha Viktor velem,
    ki is lenne ellenem?

  2. bonhomme szerint:

    A budaörsi logisztikai központ felépülte és beüzemelése után meg valami kevéssé orbitális blődséget kéne hazudnia ennek a kis hörcsögképű szakállvokálnak. Még hogy elveszik egy kormányzati levél!

    Ady Endre – bonhomme:

    A kúl turhális nyálamtitkár

    L. Simonék Lacikája vagyok én,
    hülyén hazudó, fideSS-es paraszt,
    Előre szólok: vigyázni velem!
    Eszem, mint Viktoré, igencsak szalaszt.

    Az eszem szalaszt, s én, suttyó paraszt
    hittem: nem rívok ki a fideSS-ből.
    De mi lesz, hogyha a többi ravasz
    hasonló képességekkel tündököl?

    Ha rájön a nép, fideSS-nyikek, mi lesz?
    A lopott holmival merre menekül
    a sok sutyerák, ha velünk kilesz
    mindenki töke, s mit hagyunk örökül?

    Megosztott ország, döglött gazdaság,
    bedöntött forint; igazi ugar….
    Emberevővé lesz a magyarság,
    míg Európa majd be nem sokall?


Hozzászólás