Merénylet Bástya nertás ellen – Esettanulmány

Unalom, pontosabban dögunalom! – emígyen ecsetelte egyik ismerősöm az immáron ösmét “Hanyatló Nyugat” hétköznapi és közéletében általa ötödik esztendeje tapasztaltakat. Igaza van, hiszen csakis diktatúrákban lehet “szórakoztatóan” élni. … Esettanulmány következik, kronológiai sorrendben.

Bő egy héttel ezelőtt a Terror Elhárítási Központ (TEK) “munkatársai” nyakon csíptek összesen hat fickót két autóban. Az egyik kocsiban két, meglett korú faszi ücsörgött, néhány működőképes ismétlőfegyver, a hozzájuk tartozó tárak és lőszerek “társaságában”. A másikban négy ifjonc volt, akik járművük csomagtartójában “robbanóanyagot” szállítottak.

A hét keddjén az MTI közhírré kiáltotta, hogy a hétvégi, “tekes” elfogások “a november 13.-i, párizsi merényletek” okán bevezetett “fokozott felderítő tevékenység” eredményei, amelyek pediglen az általuk “kiemelten védett személyek biztonsága érdekében bevezetett operatív intézkedések” egyenes következményei. A bíróság két személy előzetes letartóztatását rendelte el, a többiek esetében később várható intézkedés.

Ugyanezen napon Hajdú János, a TEK főigazgatója, az M1-nek, illetve az ATV-nek azt mondta, hogy ugyan két különböző akcióról volt szó, de mindegyik egy-egy “füles” alapján. Továbbá azt is, hogy az elfogottak “szélsőséges nézeteket vallottak”, s bár részleteket nem akart elárulni, de azt közölte: “nemzetközi szálai” is vannak a dolognak. Információszolgáltatás szempontjából abban már nem volt fukar, hogy elmondja: a házkutatás során “bombalabort” is felfedeztek, amely szerkezeteket a letartóztatottak vagy “megrendelésre”, vagy pedig “saját használatra” gyártottak.

Szerdán, ugyanez a Hajdú tábornok az Orbángyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságát hasonló hangnemben és hasonlókról “tájékoztatta” mondván: “nemzetközi, fajsúlyos ügyről” van szó, azaz nem oszlatta el annak, az előző napi bejelentéséből egyenesen következő vélelmét, miszerint a TEK egy dzsihadista merényletkísérletet hiúsított meg. A bizottság elnöke, (a maszopos) Molnár “Szkinhed” Zsóti ugyan kétkedéssel fogadta a dolgot, de az alelnök, a roma származású pénzbehajtó verőlegényre magát dizájnoló, orbánpárti Németh “Rezsibiztos” Szilárd hálás köszönetét fejezte ki a vezérőrnagy úr korrekt tájékoztatásáért, illetve a tökéletesen elvégzett munkájáért.

Ezen nap estéjén azonban felrobban a fehér abrosszal terített (tekített!) migráncs-terrorista bizonyítékasztal közepére elhelyezett, hazugsággal tele tömött bűzbomba! A sajtó “nemzetellenes” része ugyanis kideríti: az egyik “csapat”, akiknél sorozatlövőket találtak, mindössze két, hatvan év fölötti elmebetegből áll, akik még 2007-ben hoztak létre egy “hadsereget” (a bíróság által felmentett Budaházy, illetve bizonyos hülyék által polgármesterré választott Toroczkai vezetésével!), de közülük legalább az egyik kénytelen volt hét és fél esztendőn át az “állami vendégszeretet” élvezni valamelyik börtönben, bizonyos “fegyverrel és lőszerrel való visszaélés” okán. Náluk találták meg a TEK-huszárok azokat a bizonyos működőképes, sorozatlövő Skoda,  illetve Skorpio típusú géppisztolyokat.

A másik “csapat” pedig négy ifjoncból állt. A náluk talált “instabil” robbanóanyagok pedig nem mások, mint a veszprémi erdőből, fémkereső segítségével kiásott, második világháborús, rozsdás relikviák. Négyükből kettő pedig szlovákiai állampolgár, tehát csakis ebből lehetett hajdúilag következtetni a “nemzetközi összefüggésre”.

Csütörtökön volt a Rohadt Nagy Csönd. Gondolom azért, mert a Habony Művek némi időt igényelt ahhoz, hogy a hajdúi nagyotmondást (hazudozást), meg az ezt alátámasztó (megdicsérő) qrmánypárti nyilatkozatokat egy “másik dimenzióba” helyezhesse. Dermedtség és várakozás az össznépi idült ostobaságot/tájékozatlanságot esztendők óta meglovagló Maffiapárt oldaláról, hangos hahota az mostanság még normálisan működő médiát olvasók részéről.

Pénteken osztán elindult a gőzhenger. A kifejezetten nem a feddhetetlen múltjáról ösmért Pintér rendőr-tábornok (nyugdíjas, belügyminiszter) teljes tekintélyével(?) kiállt Hajdú rendőr-tábornok mellett, pedig állítólag legalább annyira szeretik egymást, mint én, a FAFEJ-t. Dietmar Clodo (bombagyáros) egykori “nemismerőse” kijelentette: a TEK tökéletesen látta el feladatát, s akik annak munkatársait most igyekeznek lejáratni, azok csupán a közbizalmat ássák alá, rombolva ezáltal a közbiztonságot. Itten ugyanis “két különböző ügyről” van szó, amelyet egyesek igyekeznek “összemosni”. Jobbkézi helyettese, államtitkára, az ugyancsak “pöttyös múltú” Tasnádi László pedig bejelentette: kiemelten védett “kormánytagot akart kivégezni” a Hajdú Banda által nyakon csípett, majd előzetesbe helyezett két … terrorista? … szélsőséges!

Még ugyanezen nap, hogy szem ne maradjon szárazon, meg a morzsányira aszalt fideszagy narancsköd nélkül, hát rögvest ki is “szivárogtatták” az elrettentő infót: személyesen a Nemzet Örökös MiniElnöke, a Mi Boldogságunk és Szeretett Vezetőnk volt A CÉLPONT!

No akkor most rendezzük sorainkat! Megpróbálom úgy levezetni az események egymás utániságát, hogy azt még egy orbanista is fel tudja fogni! (Nem fűzök ehhöz nagy reményeket, de ha meg sem kísérlem, akkor soha nem foghatom másra a kudarcot! … hehehe!)

 1. Múlt pénteken a TEK elkap két vén hülyét, akiknél működőképes fegyverek vannak, s egy “Hadsereg” tagjaiként kivégeznék a teljes magyar politikai garnitúrát. (A pasmagok már régóta a TEK “látókörében” vannak.)
 2. Szombaton ugyanezen TEK elkap négy ifjoncot, akik két nappal korábban a veszprémi erő talajából előástak néhány világháborús relikviát. Ezek mindegyike hét évtizede rozsdásodik a föld alatt, ezért osztán tényleg lehetnek akár veszélyesek is. (Róluk a TEK “fülest” kapott.)
 3. A következő hét keddjén a duhaj Hajdú “tábornok” gyönyörűen összemossa a két ügyet, ebből “nemzetközi” terrorizmus-veszélyt habar ki. Ezzel pedig lényegében közveszéllyel fenyegeti a társadalmat, illetve alaposan félretájékoztatja a parlamenti bizottságot.
 4. Némi szünet (“gondolkodási idő”) után pénteken jön Pintér béminiszter, és Hajdú dumálása okán lebaszarintja az azt (a hazudozást!) híven közlő magyar sajtót mondván: az idézett bolondságok (előre megfontolt ostobaságok?) terjesztése okán a média a hibás (… no meg Agyurcsány, csak a “lányos zavar” miatt ez valahogy kimaradt a dörgedelemből)
 5. A béemes (harikettes) államtitkár szerint a TEK egy “kormánytag” elleni merényletet hiúsított meg, tehát mindenki hüjje, kivéve a Hajdúteket!
 6. Néhány órával később kiderül (“kiszivárog”), az a bizonyos kormánytag maga Orbán Viktor!

Nem vagyok biztos benne, hogy most minden Olvasóm látja az összefüggést. Ámde vagyok olyan óvatlan, hogy ezt feltételezzem Róluk (fidesznyikek kivéve, és feléjük bocsánat is!). Azt nevezetesen, hogy ez a túlmozgásos, megfelelési kényszertől, valamint alapos Rambó-koplexustól szenvedő “csinált” tábornok (aki e rangját azzal nyerte el, hogy évekig ült az Orbánt szállító autó anyósülésén), ez az agyalágyult idióta nem bírt a szájára ráülni. Bolhából puffasztott elefántot (a Gazda kedvét keresve!), s amikor ez kiderült, a teljes joggal kiérdemelt körberöhögéstől, a maga által halbatyolással tetremtett duma/hazugság-mocsárból különböző, hozzá hasonló, gazdikegy-kereső balfaszok/senkik igyekeztek őt kimenteni. Mondjuk úgy, hogy a “tábornokúr” marhaságait híven közvetítő sajtót és annak munkatársait, valamint a TEK-főnök eleddigi tevékenységét alaposan kifogásoló politikusokat/újságírókat nevezték terrorista-bérenceknek (is)!

Ámde a legfontosabb tanulsága a egésznek az, hogy miként tudja elterelni a figyelmet a habonyfinkis fidesznyik Propagandagépezet a Lényegről! Arról, hogy itten minket egy kétcsillagossá csinált rendőrtábornok közveszéllyel riogatott, ugyanez megvezette a parlamenti bizottságot is, s miután kiderült a dolog, saját (hasonlóan méltatlan) főnökei igyekeztek őt kimenteni abból a jogi kakiból, amiért egy “közember” sokesztendei büntit kapna, … miután a tekesek leteperték.

Működik az Agytalanítás! Úgy a Sajtóban, mint a Társadalomban is. Hiszen egy-két nap múlva ugyan ki beszél majd a “Gyűjtögetőkről”? Azokról, akik tényleg nem tettek semmit, csak ástak. Illetve hány nyilatkozatot/közleményt fogunk olvasni/hallani/látni még Bástya nertárs reménybéli meggyilkolóiról?

Hetekig lesz még ez a Vezértéma! Háttérbe szorítva mindent, ami itten a Lényeg! Ez a Vezér-téma pedig az, hogy “Migráns, dzsihadista ballibek merényletet kíséreltek meg OrBástya nertás ellen! … Ámde …!” Egy aktív kisebbségünk zabálni fogja!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

7 hozzászólás on “Merénylet Bástya nertás ellen – Esettanulmány”

 1. anonymand szerint:

  Kedves szendam!

  “Ugyanezen napon Hajdú János, a TEK főigazgatója, az M1-nek, illetve az ATV-nek azt mondta, hogy ugyan két különböző akcióról volt szó, de mindegyik egy-egy “füles” alapján. Továbbá azt is, hogy az elfogottak “szélsőséges nézeteket vallottak”, s bár részleteket nem akart elárulni, de azt közölte: “nemzetközi szálai” is vannak a dolognak. Információszolgáltatás szempontjából abban már nem volt fukar, hogy elmondja: a házkutatás során “bombalabort” is felfedeztek, amely szerkezeteket a letartóztatottak vagy “megrendelésre”, vagy pedig “saját használatra” gyártottak.” – én a tájékoztatót az ATV-n láttam, és az első pillanatban nyúlnom köllött a Daedalon tablettákért.
  Amit itt idéztem a posztból, zanzája a hallottaknak, csak kissé hiányos és emiatt (is) pontatlan.
  Mert az ország legeslegelső hajdújának szinte minden egyes mondata elemzésért kiállt.
  A félelmet óhajtotta elültetni, a bizonytalanság érzetét kelteni, a rettegés magvait elhinteni.
  Mérgezni csak lassan, szépen, ahogy a csiga megy a réten, úgy érdemes?
  A beszélgetés végén az utolsó, de talán legfontosabb kérdés akörül forgott, hogy hány terrorista is ment, mehetett keresztül az országon a menekültek áradatával.
  Hogy mindenki nyugodtan tudjon aludni, a tökéletes szerv, még tökéletesebb vezetője erre nem tudott, vagy nem akart válaszolni. Se pontos szám, se sacc/kb, se úgy tudjuk, se azt gondoljuk, se semmi.
  Hogy mindenki nyugodtan alhasson.

  Merjünk nagyot álmodni!?
  …”itten minket egy kétcsillagossá csinált rendőrtábornok közveszéllyel riogatott, ugyanez megvezette a parlamenti bizottságot is, s miután kiderült a dolog, saját (hasonlóan méltatlan) főnökei igyekeztek őt kimenteni abból a jogi kakiból, amiért egy “közember” sokesztendei büntit kapna,”… – ha egyszer jogállam lesz, talán erre is visszatérhetünk.

 2. bonhomme szerint:

  Egyszer már én is megálmodtam egy – vagy több – merényletet az Elsőszámú Nertárs ellen, de az szarkazmusában – vagy mijében – is realistább volt, mint hajdú nertárs Nagy Novemberi Parasztvakítási Kísérlete:

  Halálos iramban

  Csatornapatkányok alagutat ásnak;
  Már alatta járnak az elnöki háznak.
  Utcabelieknek meg fogalmuk sincsen,
  mi zajlik alattuk lent, a vakond-szinten.

  A kidon-osztagok minden áldott estén
  buzgón edzenek a stadion makettjén.
  Minden apró lépés ki van már ötölve,
  Bármi jönne közbe, ki van küszöbölve.

  A Delta Force pedig startra készen várja,
  Hogy megérkezzen a Fehér Ház futárja.
  Műholdak fürkésznek minden útvonalat,
  Melyen az elnöki karaván elhalad.

  Örmény hazafiak készülnek a rajtra;
  Őket meg nemzeti bosszúvágyuk hajtja.
  Meg nem állíthatja őket most már semmi;
  Jönnek a baltásért majd revansot venni.

  Az EU-nál is rég elvágtad már magad;
  Kínzó tüske vagy az ápolt körmük alatt.
  Néhányan biztosan eltűnődtek rajta,
  Mi lenne a nyerő megoldás a bajra?

  Ezt elkúrtad, more! Hadd legyek őszinte:
  Gyurcsány sohasem volt olyan böszme, mint te.
  Nem csodálom, hogy a gatyád telifosod;
  Túl sok a világban már a haragosod.

  Inkább az furcsa, hogy egyik ellenfeled
  Sem küldött még eddig assassint ellened.
  Azt hinné az ember, pár millát megérne,
  ha ámokfutásod még ma véget érne…

  …Én meg csak tűnődöm söröm mellett, mélán:
  “Ki fog majd elsőnek célba érni, Bélám?”

  • bonhomme szerint:

   Meg volt még ez a kis sziporka is a témában:

   Orbán Viktor hullazsákja

   Orbán Viktor hullazsákja
   épp olyan, mint bárkié;
   gondolatban felpróbálta,
   s ettől a hideg lelé.

   Azóta tartja markában
   nap mint nap a rémület,
   mit hozhat még számára a
   honpolgári érzület.

   – Nyugtassatok már meg, fiúk!
   Nem úgy lesz, mint gondolom!?
   – Keine Panik, Mein Führer!
   Erről ÉN gondoskodom!

   – De jó, hogy vagy, kedves János!
   Már csak benned bízhatok!
   “Én annyira nem örülök!
   Miattad még szívhatok!”

   A TEK-vezér elmélázik,
   mi is lesz a “jutalma”,
   ha egyszer majd véget ér a
   Csuti Chavez uralma:

   “Húsz év? Harminc? Életfogytig?
   Vajh’ mennyire ítélnek,
   hogyha egyszer végre vége
   a ‘magyar feritélnek’?”

  • bonhomme szerint:

   És Konok Péter sem maradhat ki a sorból:
   Hozott terroristával terrorelhárítást vállal Hajdu vőrgy.

   Valamint:
   – Nos, akkor Buharin polgártárs, készen is vagyunk. Itt tessék aláírni a vallomást! Összeesküvés a szovjethatalom ellen, kémkedés, hazaárulás… a szokásos. Ne tessék nekem összevérezni azt a papírt!
   – És ez itt micsoda, Jezsov elvtárs? “Terrorista szervezkedés Sztálin elvtárs meggyilkolására”?
   – Mondom, a szokásos.
   – De hát én nem is akartam meggyilkolni Sztálin elvtársat!
   – Nem?
   – Nem. Miért akartam volna?
   – Ó, hát ki ne akarná?

 3. valaki szerint:

  A nemzetközi vonatkozás kitudódott.
  A két elkövető a Zágráb felől jövő nemzetközi expresszel utazott Fehérvártól Kelenföldig. Ott azonban eltévedtek, és visszamentek Bicskére, ahol átszálltak a felcsúti kisvasútra.
  Na itt fogta el őket a TEK.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s