Orbán: “Világ gecijei, különüljetek!”

A péntek esti, párizsi merényletek apropóján kiadott/elmondott nyilatkozatok közül csakis az “Iszlám Állam“-é volt rosszabb, elvetemültebb, mint az, amit Viktorunk ma előadott az Orbángyűlés üléstermében. … Igaz, a tokától bokáig buta és korrupt Kósa Lajos (frakcióvezető!), valamint a minden művelt és humánus ember általános “kedvence”, G(onoszgnóm) Fodor Gábor még a Führernél is tovább tolták a gecibiciklit! … Linkek most nem lesznek. … “Köztisztasági” okokból!

Sejtettem! Egyetlen percig nem volt kétségem arról, hogy csupán várnunk köll a párizsi merényletek apropóján megnyilvánuló Maffiaország (leánykori nevén: Magyarország … mégkorábban: Köztársaság) úgynevezett vezetőinek és tanácsadóinak elképesztően elvetemült nyilatkozataira. Ezek osztán meg is érkeztek. Bár nem olyan pontosan, mint mondjuk a francia TGV.

Ámde nincs miért kifogásolnom a késlekedést, hiszen kicsi az ország, így kicsi a maffia-apparátus. Ráadásul vasárnap még focimeccs is volt, utána/közben meg VIP-termes fieszta (no jó, erről itt egy link!), hát persze, hogy a MiniElnök elébb nem kaphatta meg a megírt beszédét. Azt, amit ma, 2015. november 16.-án, délután 13 óra 14 perckor kezdett el kifingani az orra alatt hordott ánuszrózsájából, s 13:29-kor fejezett be.

Igaz, a “mentális közérdek”, valamint a “társadalmi köztisztaság”, de legfőképpen a Magyar Maffiaállam középtávú finanszírozási érdekeiből kifolyólag (is) jobban tette vóna, ha alaphelyzetbe állítja a legújabb gyógyszerezésének köszönhetően már nem annyira “pörge” nyelvét. Ámde az, aki “muszájviktorként” már hozzá szokott az orvosilag is megállapított (de rosszul kezelt, avagy kezelhetetlennek bizonyult) győzelmi mániájához, képtelen lemondani a kínálkozó lehetőség nyújtotta újabb endorfin-löketről.

Most nem akarok különösebben belemenni annak elemzésébe, hogy ez a Felkapaszkodott Alcsúti Fejedelem (“FAFej“) már odáig vetemedett (nem is egyszer!), hogy pucér hatalmi érdekeiből megtagadjon mindenféle segítséget és részvétet az erre rászorulóktól.

Hiszen láthattuk/tapasztalhattuk, hogy mit művelt 2010 óta rokkantakkal, a hajléktalanokkal. Avagy az elesett, tehát társadalmi segítségre szoruló honfitársainkkal: ellenségeknek nevezte ki őket, csakis azért, hogy maffiájának legyen több pénze, no meg legyenek (elbutított) szavazói!

Láthattuk/tapasztalhattuk, hogy mit művelt a hazánkon csupán átvándorolni akaró, a mészárlások elkövetői (többek között a párizsi merénylők!) elől menekülni igyekvőkkel: “migráncsokat” csinált belőlük, s hogy jobban gyűlöljük/vessük meg őket, hát hetekig hagyta ellátatlanul heverni sokukat (gyerekeket is!) a Keletinél, többüket becsapatott a Bicskénél megállított vonattal, majd (hogy ebből sem lett kellő mértékű balhé, hát) megveretett Röszkénél … válogatás nélkül.

Olvashattuk azt is, miként csináltatott “nemzeti közellenséget” elébb azon derék honfitársainkból, akik a Maffiapárt omladozó népszerűségének alátámasztása ellen dolgoztak mindössze azzal, hogy EMBEREK voltak és segítették a “csillagsátor” alatt heteken keresztül várakoztattakat. Előbbiek sorosbérenceknek lettek kinevezve (bár a MiniElnök “halk” megjegyzése szerint rengeteg állami pénzt kaptak! … Anyukádnak nem viszket a tenyere, Viktor?). Utóbbiak néhánya (sokan!) pedig megvásárolt és érvényes menetjegy ellenére sem ülhettek fel az Ausztria felé tartó vonatra, mert a MÁV a Pintér-féle BM felsőbb utasítására ezt nem engedte (a pénzt persze nem kapták vissza a jegytulajdonosok, hiszen a magyar állammaffia minden fillérért is hajlandó lehajolni!). Az ok (szerintük): nem a Vasút a hibás azért, hogy schengenileg nem regisztráltak vásároltak. … Hát mégis ki a “lószerszám” volt az, aki kötelezően nem regisztráltatott senkit az utóbbi hónapokban?!

Most azt hallhattuk a MiniElnöktől, hogy a Párizsban történtek, meg úgy és általában A Terrorizmus, annak köszönhető, hogy egyes EU-tagállamok – és főleg a Doktrínerek, a Liberálisok, a Baloldaliak !!! – mindenféle kötelezettségük (Schengen és Regisztráció) szándékosan trehány megszegésével, egyszerűen “átbuszoztatták a migránsokat“, s most lám: ez lett a vége! Ezek a Píszík az élet és a jogos önvédelem elé helyezték a Migráncsok emberi jogait!

De ha az tették vóna(Vona), amit mink tettünk! Azt, hogy simán leszarunk mindenféle hülyeséget (emberi jogok, nemzetközi szerződések). Éhen és szomjan, szarban és húgyban tartunk (amúgy keresztényileg) minden Migráncsot. Ráadásul még jó alaposan meg is püföljük őket (Röszke) az egyébként a közpénz-zabáláson kívül tényleg semmire nem való Elitalakulattal. No akkor lenne itten egy igazi Kánaán, sőt, Paradicsom!

Érti ezt ám mindenki! Mindenki, aki ugyanazon a (szellemi, politikai, erkölcsi és mentális) színvonalon áll, amelyen a Mi Szeretett Vezérünk. Mondjuk az a Barom (elvileg) Polgártársunk, aki géppuskát és napalmot óhajt bevetetni az “illegális bevándorlók” ellen. Mert szerinte ez “jogos”. Ámde el van borzadva, amikor a gázai övezetből hasonló képeket mutat a manipulatív, ugyancsak dzsihadista propaganda! (Hja! A Zsidóknak ez nem szabad! … Csak nekünk, kultúrált Keresztényeknek!).

Mert szerinte tényleg meg köll védeni a Szabadságot (amiről fogalma sincs!), Európát (amit nem is ösmér!), a Kereszténységet (amit nem is gyakorol!), a Kultúrát (amit leszar!), a Hagyományokat (melyeket közpénztolvaj fideszesek/jobbikosok mondanak meg neki!).

A hit csodákra képes! Régi mondás ez már, de máig érvényes. Csoda volt már az is, hogy 2006-ban ismét a Szocik alakíthattak kormányt (igaz, ott volt akkor még nekik Agyurcsány). Ámde az, hogy 2014-ben – ennyi disznóság után! – ismét Aviktor jöhetett, … hát az nem csak a körzetek és a törvény átírásának következménye volt. Ehhöz maximálisan szükségeltetett a Lustaság, a Trehányság, az Általános Elbutulás is!

Most abban hiszünk, hogy a párizsi merényletek az Unió tehetetlenségének következményei. Holott az ilyen típusú terrorizmus egyszerűen kivédhetetlen. Még akkor is, ha egy Nógrádi nevezetű kókler (és nemzetközileg is abszolute “titkos tanácsos” – az sem ismeri, akinek tanácsokat ad! … hehehe!) az ellenkezőjét állítja. Most abban hiszünk, hogy mindez nem következett volna be, ha az Orbán-féle pengedrótot használta vóna mindenki, holott világos (lehetne): jól felszerelt terroristát még a világhírű Hajdú (csinált)tábornok sem tudna feltartóztatni, ha az legális úton érkezik … mondjuk a Cinege utcára, évekkel ezelőtt! (A Rogán-féle letelepítő-kötvényeseket megvizsgálta valaki? Hajdú, Pintér? … Esetleg Nógrádi?!)

Abban is hiszünk mi, “Magyar Zemberek“, hogy “bebukott” az EU, leszerepeltek annak Intézményei, Vezetői. A sok hülye Egyeztetés és Kompromisszum (no meg mindenféle “emberijogok” figyelembe vétele!) a párizsi mészárláshoz vezettek. Ez az Igazság, de ennek ellenére ezt a Mi Bátor Vezetőnk ki nem ejtené a száján. Azt sem hogy emiatt az EU vezető politikusainak (Merkel, Hollande) le köllene mondaniuk. Az ilyen rémséges ostobaságok kimondására ott vannak neki a g(onosznóm)fodorgáborok, meg a velejéig ostoba, korrupt kósalajosok!

A Szeretett Vezető ma, a Orbángyűlésben elmondott beszédében tulajdonképpen erre szólított fel: “Semmi összefogás! Világ gecijei, különüljetek!“. Ha neki ez jó, nekünk tuti, hogy nem az!

… és ezt …

szendamondja!


2 hozzászólás on “Orbán: “Világ gecijei, különüljetek!””

 1. bonhomme szerint:

  (via !444!, mint már annyiszor)

  A fideSS válságstábja

  Összeröffent a kormánystáb,
  tombol már az agyvihar;
  Orbán, Rogán, Habony, Kósa:
  akikkel a fasz kivan.

  Egy szavukkal tudnak ölni,
  nem kellenek fegyverek!
  Nézd a listát! Egytől egyig
  fideSS-nyik fenegyerek.

  Az ISIS megirigyelné
  ezt az ütős brigádot;
  Kubatov is közöttük van:
  ő már látott dzsihádot.

  Egy, csak egy legény hiányzik
  eme szupercsapatból:
  Szíjjártó! E fideSS-agytröszt
  csak ővele csapat jól!

  Segíthetné a gallokat
  történelmük viharán:
  e banda csakis ővele
  muzsikálna igazán.

  (Valószínűleg nem ért rá:
  kidobta pár zakóját,
  s bőszen vedeli utána
  a kannás bor akóját.)

  Megpróbálják kitalálni,
  vajon mit is tegyenek,
  hogy a francia halottak
  a hasznukra legyenek.

  Pártunk s népünk bölcs vezére
  hogy ne látsszon tahónak,
  ám húzzunk hasznot belőle,
  s lehetőleg maholnap.

  Hogy mondhassuk: megmentettük
  ismét a vén kontinenst:
  liberálist, buzit, zsidót,
  iszákos és absztinenst.

  “Tiltsuk be a metálzenét,
  s a fekete Seatot!”
  “Hé, ekkora marhaságot
  öregapám se látott!”

  “Minden terrorista kapjon
  Vezérünktől egy kokit,
  tejeljen le a Lajosnak:
  verje ki jól a brokit!

  A mintát a Gábor kapja,
  s Tóni mindent koordinál,
  Árpi meg jól hasba rúgja,
  ha túl sokat ordibál.”

  “Kéne újabb plakátkampány,
  meg egy konzultáció:
  vonjuk bele a népet is!”
  “Ja, ebben van ráció!”

  “Ha te egy terrorista vagy,
  életünkre nem törhetsz,
  és a magyar-norvég meccsen
  pláne nem lövöldözhetsz!”

  “Ha terrorista vagy, akkor
  csak úgy kellesz minekünk,
  ha az ellenzéket irtod;
  azért viszont fizetünk!”

  “Építsünk egy jó nagy vitrint,
  hová bárkit zárhatunk,
  mert ha szabadon kószálnak,
  semmi jót nem várhatunk.”

  “Hőre táguló falakkal,
  hogy mindenki beférjen;
  fűtéssel, franciaággyal:
  ne robbantson, keféljen!”

  “Bejáratnál vénaszkennert,
  hadd tudjuk, kit tárolunk!”
  “Kupakot a tetejére,
  mit szorosan zárolunk.”

  “Legyen nekik elég szotyi,
  s nézhessék a meccseket!
  Tényleg jól zár az a kupak?
  Ne szökhessen senki meg!”

  “Ez lesz csak a Patriot Act!
  Szopni fog majd mindenki!
  Ám védett határainkon
  nem fog átjutni senki!”

  Hogy ezt így mind kitalálták,
  végre piát hozattak,
  kurvákat meg zenészeket
  és hajnalig mulattak.

  ***

  Viktor, Viktor! Erőst hiszed:
  te vagy a Világ Esze!
  Csak hát mégse! Hadd szolgáljak
  egy jótanáccsal, nesze:

  Kisvasúttal Szíriától
  könnyebben jutsz Párizsig,
  mint a házipálinkától
  a flancosabb ánizsig.

  A falusi gondolkodás
  nem hág újabb fokokra:
  ezért van szükséged csupán
  újabb stadionokra.

  Nálad a legényes köpés
  már-már magaskultúra;
  így csak a lopott pénz gyűlik,
  meg torkodban a turha.

  Sokra is vihetted volna,
  csak hát nálad nem volt mit:
  az agyrágó búsan nézi
  eszed helyén a semmit. a fejedben a semmit.

  /CNN Breaking News:

  A felcsúti TGV egy
  stadionnal ütközött.
  Százak haltak, ám az Elnök
  nincs a halottak között./

 2. bonhomme szerint:

  Játszadoztam a szavakkal, hogy szalonképesebbé tegyem a cikked címét, de nem egyszerű.

  Világ proletárjai, egyesüljetek!

  Világ dromedárjai… ide gyűljetek! dögre gyűljetek!
  Világ potentátjai…
  Világ lószerszámjai, ide süljetek…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s