NEM győztünk!

Még alig néhány órája, hogy a görög focicsapat 4:3-ra győzte le a magyart az Olimpiakosz stadionjában, de már látom (látni vélem?) ennek következményeit! … Tekintettel a teremfocista szakon képzett budapesti “diplomáciára”.

Ma este, azaz 2015. október 11.-én a megszokotthoz képest valóban fordulatos és pörgős mérkőzésen a magyar “Nemzeti Tizenegy” három rúgott és négy kapott góllal alul maradt a görög válogatottal idegenben vívott EB-selejtezőn.” – emígy lenne olvasható a nevezett sporteseményről szóló tudósítás egy normális ország normális napilapjában. Ezt pedig a következő számban (de akár még az adott napiban is) megspékelnék néhány “szak-kommentárral”, melyek vagy objektívek lennének, vagy minimum azoknak akarnának látszódni.

Mivel azonban ez nem egy normális ország és abban egyáltalán nincs normális sajtó (még az is csak hellyel-közzel nevezhető ilyennek, amit az Állammaffia nem támogat … max. tűr, néha meg tilt!), így el nem várható a fentebb vázolt – időnként részre hajló – objektivitás sem.

Tekintettel a fenti megállapításom általam vélt, de többszörösen tapasztalt igazságára; továbbá arra, hogy bizonyos manifeszt elmebetegek szerint én születetten, tehát genetikusan magyar/nemzetellenes vagyok (ennek okait egy “Nonparell“-ben fejteném ki röviden!), kicsavarodott fantáziám, az engem “múzsaként” gyakorta homlokon csókoló, ugyancsak nem magyar “kisördög” segítségével mánis elképzeltem a görögországi focimeccs egyes agyarnemzeti tudósításait. Sőt, még a “kormányzati reakciókat” is!

Hát lásuk/olvassuk! (Az alábbiak “nemzeti magyaroknak” nem ajánlatosak! Olvasás előtt kérjék ki kezelő orvosuk, gyógyszerészük, körzeti kubatov-megbízottjuk és helyi jobbikosaik tanácsait!)

Az Agyar Hírlap és az ehhöz (pl.: “közszolgálati” M… stb.) hasonlók szerint:

Ezekben a görögökben nincs semmiféle tisztesség! Nem elég, hogy az állami korrupció okán bekövetkezett államcsődjüket kizárólag az általuk rendszeresen becsapott Európai Unió, azaz annak valamennyi tagállamának segítségével tudták csak elkerülni. Nem elég, hogy az olyan tisztesen és kitűnően, no meg abszolajte átláthatóan működő államok nyújtottak nekik mentő kart, mint például Magyarország, avagy a Német Szövetségi Köztársaság, arra sem voltak hajlandóak hosszú ideig, hogy vállalják az ennek ellentételezéseként minimálisan elvárható kötelezettségeket.

Sem a Schengeni Egyezményt, sem pedig a Dublini Rendeleteket nem hajlandóak betartani.

De gólt rúgni, azt bezzeg igen!

Pont annak a Magyarországnak, amelyik magára hagyatottan és erején felül védelmezi egész Európát. Költségeket, katonákat, közmunkásokat és rabokat nem kímélve Kínából rendelt pengedrótok telepítésével, többek között a görög helyett is (ehelyütt egy bizonyos Angela Merkel nevű ellenségünk, a velünk elvtársi, sőt, eszmei szövetségben álló bajor CSU-nak nem tetsző, de vele azért pártkoaliciót alkotó,  (kelet)német, tehát kocsigyanús kancelláról most nem ejtenénk szót!).

Azon pengedrótokról vagyon szó, melyeket mind felhasználtuk a szintén EU-tag Horvátország határainak lezárására (is). Így nem csoda, hogy a Görögországban általunk védett Magyar Nemzeti Kapu elreteszelésére már egyetlen centiméter sem jutott! Ebből meg egyenesen következett, hogy nem voltunk képesek feltartóztatni a Magyar Nemzeti Kapuba illegálisan (milyen nemzetiséghez tartoztak is a bírók?!) és csakis megélhetési alapon négyszer is bevándorló focilabdát! Azért, mert azt a szintén EU-tag, de a schengeni és a dublini előírásokat notóriusan megszegő Görögország nem volt hajlandó előzetesen regisztrálni, majd attól bennünket megvédeni!

Így nem maradt más választásunk, mint az, hogy az Olimpiaikosz stadionjában bő másfél órán át tapasztaltak alapján kérjük, sőt, követeljük az Európai Uniótól Görögország kirekesztését annak a bizonyos “7. cikkely” alapján!

Ezért folyamodunk alázatosan Mi, az Agyar Hírlap szerkesztői és munkatársai (elsősorban Bayer Zsolt főmunkatárs, aki kizárólag a ballib kommunisták átverése érdekében jár szlovák rendszámú terepjáróval és adózik? ugyancsak Szlovákiában – felhívjuk mindenki figyelmét, hogy Fico testvérünk Szlovákiája velünk kart karba öltve harcol az EU és a Migránsok ellen!), valamint a velünk eszmei szövetségben álló Tahó Echo Tv szerkesztőit, munkatársait, a Közszolgálati Média valamennyi alkalmazottját, minden népnemzetben gondolkodó nemliberális, nembaloldali Demokratát (Bandi! Ébredj!), hogy velünk együtt írja alá azt a Levelet, melyet a Civil Összefogás Fóruma-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány nevében intéztünk Magyarország Kormánya, illetve elsősorban a Külgazdasági és Külügyminisztériumhoz!

Ebben a kérésünk a következő:

  1. Magyarország Miniszterelnöke, a Mélységesen Tisztelt Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr engedelmével Szíjjártó Péter Úr, Magyarország eddigi legkiválóbb külügyi és külkereskedelmi minisztere (hála Dr. Orbán Viktornak, a Mélységesen Tisztelt Miniszterelnök Úrnak!) idéztesse be maga, avagy a szokásos Megbízottja elé a Görög Köztársaság budapesti nagykövetét.
  2. Ennek alkalmából adjon át neki egy memorandumot, mely arról szól, hogy az egész Magyarország, az azt személyesen megtestesítő (a “pocak” emelgetése nemzetellenes!)   Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, valamint az őt bármikor híven támogató, az egész magyar civil közvéleményt megtestesítő CÖF-CÖKA értetlenül áll a mai, az Olimpiaikosz Stadionban tapasztalt görög teljesítmény előtt!
  3. A görög válogatott számára tét nélküli volt a mérkőzés, hiszen győzelem esetén is csoport-utolsók maradtak volna. Számukra azonban igen, lévén “legjobb harmadik”-ként évtizedek után végre bejuthattunk volna (max 90 percre) az EB Főtáblájára.
  4. Az EU határait helyettük is őrzők lévén elvárhattuk volna, hogy a trehány görög kormány – amely számolatlanul tette zsebre az általunk? is? finanszírozott EU segélyeit – minimum utasítsa a nemzeti válogatottját, hogy néhány beengedett góllal segítse a Kereszténység Kultúráját És Egyneműségét óvó Magyarország futballsikerét!
  5. Mivel ez nem történt meg … az ismert körülmények ellenére sem! … be köll idézni Szíjjártó Péter Úr (avagy Megbízottja) színe elé a görögök budapesti nagykövetét, s átnyújtani neki egy Memorandumot.
  6. Ebben pedig az foglaltassék, hogy vagy lemondanak a vasárnapi győzelmükről, vagy … de ezt már döntse el A Mélységesen Tisztelt Miniszterelnök Úr, Dr. Orbán Viktor, valamint az Ő Legtökéletesebb Külagdasági és Külügyminisztere, Szíjjártó Péter Úr, aki egyébként a Világ Legtökéletesebb Teremfocistája … de csakis azért, mert Dr. Orbán Viktor NAGYPÁLYÁS!

*

Nonparell

Miért is vagyok “genetikusan nemzetellenes”?

Valószínűleg azért, mert nem hagyom elterelni a figyelmemet semmiféle Habonyfinkelsetin-féle, a tájékozatlanságot, tehát a parasztvakítós tévénézést meglovagló, bunkó félműveltséget generáló Közvélekedésre alapuló propaganda alapján a Leglényegesebb Dolgokról! Például nem “migránsozok” habzó szájjal, hanem az oktatásról, az egészségügyről, a szociális szféráról, no meg az állami szintre emelt KORRUPCÓról, az Országunkból KIFELÉ VÁNDORLÓKról, az államot és a társadalmat a Szakadékba cibáló, GYEREKEINK/UNOKÁINK és az ők LESZÁRMAZOTTJAIKat kilátástalanságba, jövő- és élhető állam nélküliségébe taszajtó CINIKUS GAZEMBEREKről beszélek/írok!

Ugye ez már pont elegendő, hogy pont én legyek a NEMZETELLENES BALLIBERÁLIS?!

*

Szóval egyáltalán nem csodálkoznék rajta, ha holnap (2015. okt. 12., hétfő) ez a bizonyos Küküminiszter “színe elé” idéztetné a görög nagykövetet, majd a focimeccs okán akár még a Hadüzenetet is átnyújtaná neki.

Ezektől már csak ennyi telik. … Tőlünk se több, hiszen a hátunkon hordjuk Ezeket, közben pedig a Dumájuk az Abrakunk! … Gratulálok minden “honfitársamnak”!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

One Comment on “NEM győztünk!”

  1. bonhomme szerint:

    Nem győztünk – én meg nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy a világszínvonalú magyar futballhoz kevés ám a sok új, csilivili stadion! 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s