Kedves Árpi bácsi!

Ma, 93 éves korában meghalt GÖNCZ ÁRPÁD. A Magyarországnak nevezett izé első és egyben utolsó KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE!

Kedves Árpi bácsi!

Édes, kedves, végtelenül szerethető Nagyapóm és egyben Köztársasági Elnököm voltál mindig is. Az is maradsz, ameddig én élek és talán addig, amíg a gyermekeim emlékezni fognak arra, amit nekik Rólad mondtam. … Keveset, de ezt most be fogom pótolni, hiszen nem lehet senki Magyarországon republikánus demokrata, aki nem emlékezik Rád, nem tisztelt Téged!

Könnyek gyűltek a szemembe, amikor annak idején Téged az Antall-kormány vendéglátós belügyminisztere mindenféle megjegyzés nélkül hagyott kifütyöltetni azon a bizonyos október huszonharmadikai megemlékezésen. Igaz, kevesen voltak a füttyösök, de az a bizonyos béminiszter, aki azelőtt és azóta is roppant “rendpárti”, kőmerev arccal és mindenféle felháborodás nélkül állt Melletted, miközben Téged szidalmaztak az Elvetemültek!

Ez a manus ma az egyik talpnyalója annak a rendszernek, mely ellen Te mindenkoron harcoltál. De mi, az úgynevezett Választók ezt (úgy tűnik) ismét megteremtettünk. Ez a pasas ma valamilyen “bizottság” elnöki funkcióját látja el és heveny módon, amúgy kényszeresen nyalja egy nálánál sokkal fiatalabb és képzetlenebb pasinger seggét. Cserébe kap egy nagy rakásnyi közpénzt (fizetésnek hívják, de igazából a “Harminc Ezüst”! … jó tudom: Boross nem árult el semmit, csak tartotta magát a gebines szokásaihoz!), ebből meg osztja azt az észt, ami neki is, meg a Főnökének is roppant kevés van.

Tisztességről nem is beszélve!

Hiszen a volt “Miniszterelnök” pályafutása állítólag a Ludovikán kezdődött, de utána a Délpesti Vendéglátóipari Vállalat élén folytatódott (cserébe az “ötvenhatos kiállásáért”! … ugyi?!), s végül az Örökös MiniElnök végbele tájékán végződött. Ő az, aki anno terjesztetni kezdte Rólad a hírhedt “Patkány”-pletykát. Ő az, aki ma még mindig él. Aki szónokolhatja akadálytalanul a gyomorforgató, “genetikai” elméleteit. Aki “delege” nyalinthatja fel az Alcsúti Főfocista kegyelméből a nyugdíja mellé járó ugyancsak közpénzt!

Te pedig halott vagy, Árpi bácsi!

Én nem is értem igazából, hogy miként merted ezt velünk megtenni?! Hiszen itt, ebben az elátkozott országban éppen pont a Hozzád hasonló “patkányokra” lenne szükség, de milliószám! Ez még akkor is igaz, ha a kutatások szerint itten úgy 2,3 milliónyi ostoba barom (fidesznyik és jobbiknyik “polgár”) létezik.

Biztos vagyok benne, hogy ezt Te is így gondoltad még tegnap is.

De akkor mégis miért döntöttél úgy, hogy 93 éves korodban egyszerűen csak itthagysz minket?!

Miért döntöttél úgy még sokkal korábban, hogy Te csak a mi csendestársunk leszel? Aki visszavonult. Aki (hozzánk hasonlóan) némán nézte végig a KÖZTÁRSASÁG és a DEMOKRÁCIA közfelhatalmazott lebontását?

Pedig ha Te kiálltál volna egy pulpitusra és onnan elmondod az Intelmeidet, azt talán sokan meghallották vóna. Akkor talán a némák lekiabálták vóna a Vonaorbánt és elküldték vóna a sunyiba ezeket a közpénzhízlalt utolsó Gazembereket. … Oda, ahová egyébként egy normális társadalomban valóak lennének.

Jó, tudom!

Nem a Te kizárólagos feladatod lett volna kijózanítani ezt a habony/finkelsteines propagandába belerészegedett társadalmat. Azt, amelyiknek általában annyi esze sincs, hogy a maga tehetségéből őrizze meg azt a szabadságot, amit (szokás szerint) MÁSOKTÓL, többek között a Hozzád hasonlóaktól kapott. … Ingyé! … Osztán meg visszaadott az Orbánoknak. … Kurva drágán! … A saját pénzét fordítva erre, no meg a gyerekeit/unokáit a (mostanság megint) “haldokló” Nyugat felé.

Árpi bácsi!

Miért hagytál el minket? Eleged lett? Megértem, nekem is az vagyon. De én még (igaz, csak 48 éves vagyok és még nem ültem börtönben) nem mentem semmiféle módon kifelé Orbanisztánból. Én még mindig itt írom a blogomat. Annak ellenére, hogy egy abszurd világban összeomlott szinte minden, amiben hittem.

Mégsem lépek ki és le!

Tudom, hogy ez nekem sokkal könnyebb, mint Neked. De mindez csak a látszat! Hiszen ha én tettem volna azt, amit ma Te, alig tíz ember vette volna észre. Amit itt már ötödik esztendeje írok, azt is csak kevés ember veszi észre. Ha tehát én lépek le/ki, az nem számít.

No de Te?!

Árpi bácsi, te egy TEKINTÉLY voltál. Nem a széljobbos hatalomimádóknál, de a bizonytalankodó ostobáknál, meg a hozzám hasonló “köztársaknál” mindenképpen. Amióta a Csúti Őrült megint hatalomra került (2010) mindössze annyit köllött vóna tenned, hogy mondjuk a 2011-es “antitákolmány”-tüntetésre elmész és elmondod a véleményedet! Azt a bizonyos megvehetetlenül köztársaságit és demokratát! … Amilyen Te vagy … voltál.

El tudnád képzelni, ennek miféle ereje lett volna?

Én elképzeltem. Most, hogy kezdek kijózanodni a halálhíred miatt érzett kábulatomból.

Nem lett volna SEMMI!

Itt már mindenki bevette a Habonyfinki propagandát. A Nemzetveszejtők Nemzetfenntartóknak állítják be magukat. A valóban Nemzetfenntartók meg vagy némák, vagy unják már a harcot az általánosnak vélt Butaság ellen. A harsány és közpénzzel manapság (is) támogatott Önsorsrontó Ostobaság ellen.

Amit nem tud ellensúlyozni a Valódi Ellenzék, az Igaz Köztársaságiak, a Virtigli Demokraták néhány fős kórusa. Mert az Ellenzék lényeges többsége vagy NÁCI (Jobbik), vagy a Rendszert hűen szolgáló, mert attól sok pénzt kapó BALOLDALI (MSZP).

Ők azok, akik “igen”, avagy “tartózkodom” szavazatokkal adták áldásukat a hadsereg békeidőben és belföldön való bevethetőségére.

Persze ostobaság az egész, hiszen ez a “hadsereg” maximum hétezernyi, bevethető hadfiból áll. Ezek meg inkább otthon ülnének, mint lövöldöznének a Diktátorbánnak nem tetsző politikusokra (pl. Gyurcsány) és pártokra (pl. DK, PM, Együtt), meg az ilyenek szimpatizánsaira. Ezen hadfiaknak anno Te voltál a főnökük. Most pedig …

Árpi bácsi! Én megértelek Téged. Én sem nagyon bírom azt, ami Utánad jött.

Például az utódaidat!

Mádl még hagyján. Igaz, ő azért kapta a köztelnökséget, mert diplomát adott Deutschtompika keze ügyeibe, hogy aztán ő sportminiszter lehessen. … A Felcsúti kegyéből. Különösebb bajom még Sólyommal sem volt, bár a tekintélyes értelmiségiek között ő volt az, aki a legtöbbet tette az Orbanokrácia, azaz az Állammaffaizmus bevezetéséért.

De a többiek?!

Pfuj!

Schmidt Plagitól Káder Janóig! … Hánynom köll!

De mindegy már! … Neked is, nekünk is.

Meghaltál, itt hagytál minket!

Eggyel kevesebb DEMOKRATA, eggyel kevesebb EMBER ebben az elátkozott, önsorsontó, álkeresztény, irigykedő, semmirevaló, a Jót felismerni és megbecsülni/megtartani képtelen Uruszágban!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

One Comment on “Kedves Árpi bácsi!”

  1. bonhomme szerint:

    Kedves szendam!

    Miután közös kedvencünk az Alapítvány-trilógia (trilógia…?), írhatnál egy posztot “A halott keze” címmel annak függvényében, ami azóta kiderült http://egyenlito.blog.hu/2015/10/14/nem_engedik_oda_a_fideszt_goncz_sirjahoz
    és egyre újabb hullámokat vet:
    http://kanadaihirlap.com/2015/10/15/a-baloldal-utolso-gesztusa/


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s