Hazudni csak pontosan, szépen …!

Hetek óta terjeszti ormótlan hazugságait bevándorlási ügyben (is!) a Maffiapárt-állam. A cél ismert: hangulatot kelteni, “megtéríteni” a jobbikos szubhumánokat, illetve elterelni a figyelmet az elképesztő méreteket öltött korrupcióról. … No de ilyen ügyetlenül? … Hiányzik a csapatból Simicska esze!

Méretes pofonba szaladt bele Strasbourgban az Orbánpárt. Addig loholtak foszladozó népszerűségük után (megjegyzem sikertelenül!) egyre durvább és nemtelenebb módszerekkel (halálbünti, bevándorlók kriminalizálása), hogy végre kiverték a biztosítékot még az őket eleddig elvtelenül támogató Európai Néppártnál (EPP) is.

Ennek volt “köszönhető” az a határozat, melyet tegnap fogadott el az Európai Parlament (EP). A jelenlévő képviselők mintegy 52 százaléka (362 igen, 247 nem és 88 tartózkodás) úgy döntött, elítélik az Orbán által napirendre emelt/tartott halálbüntetés visszaállításának még az ötletét is, illetve a nemzetinek hazudott legújabb, “a bevándorlásról és a terrorizmusról” szóló “konzultációt”, melynek “… tartalma, nyelvezete erősen félrevezető, elfogult, kiegyensúlyozatlan, részrehajló és közvetlen kapcsolatot teremt a migrációs jelenség és biztonsági kockázatok között“. Mindezen túl megrótták a tagállamok kormányait tömörítő Európai Tanácsot, lévén az “nem reagált a legutóbbi magyarországi eseményekre“, majd kötelezték az Európai Bizottságot arra, hogy szeptemberig készítsen jelentést arról, “fennáll-e az uniós értékek rendszerszerű megsértésének veszélye Magyarországon“, illetve tegyen javaslatot arra, miként lehetne megakadályozni (avagy szankcionálni) a európai jog egyes tagállami megsértéseit.

Maffiáéknál persze rögvest betöltötték a rizsaágyút. Szokásukhoz híven zsonglőrködni kezdtek a számokkal, illetve félremagyarázni a tényeket, el- és áthárítani a felelősséget, némi karaktergyilkolászás kíséretében.

Gulyás Gergely például azon kezdett örömködni, hogy az EPP “nem hátrált ki a Fidesz mögül“. Ezt a következtetést abból vonta le, hogy a nemlegesen szavazók száma (247) messze meghaladja a néppárti frakció létszámát (221). Ugyanakkor szerinte a határozatot lényegében 335-en utasították el, ami meg úgy jött ki neki, hogy ideszámította a 88 tartózkodót is. (Tiszta szerencse, hogy nem sorolta a “nemlegesek” közé a hiányzókat is … bár megtehette volna! Ugyi?!) Ebből meg levonta a következtetést, hogy az elítélő határozatnak igazából semmilyen különösebb jelentősége nincs. Mindössze a “pártpolitikai megfontolások” érvényesültek, hiszen az igenlő szavazatok száma megegyezik a határozatot benyújtó frakciókéval. (Az persze nem zavarta ezt a fidesznyiket, hogy valójában a Benyújtók és az Igenlők között 115 fő a különbség az utóbbiak javára!)

A Magyar Állammaffia EP-frakciója sem volt rest. Mármint nem röstelkedett kiadni azt a nyilatkozatot, miszerint tegnap az EP csupán egy “második Tavares-jelentést” fogadott el. Ez pedig “szokás szerint” ténybeli csúsztatásokat és hazugságokat tartalmaz, a korábbi, Magyarországról szól viták során megismert “kettős mércét” alkalmazza, s azt kizárólag(?) az EP “kommunista, liberális, szocialista és zöld többsége” támogatta (megnevezve ezáltal ismét Orbánland egyébként is “közismert” Főellenségeit!). Mindezt persze azért, mert “A magyar baloldali EP-képviselők semmit sem tanultak a múltból, továbbra is a gyurcsányista vonalat követik“. Ámde vegye mindenki tudomásul, hogy a magyar választók döntését “sem Strasbourgból, sem Brüsszelből megváltoztatni nem lehet“, továbbá “A hisztériakeltés … sehova sem vezet, és végképp nem ad választ az Európába érkező illegális bevándorlók egyre növekvő száma által okozott kihívásokra“.

No lássuk csak kik is azok a bizonyos “hisztériakeltők”! No meg azt is, hogy ezt mikor és hogyan tették eleddig. “Kellemes” kis összefoglaló következik, mindenki kapaszkodjon! … Különösen a fidesznyik és zazrivecznyik xenofóbok, bár ők bizonnyal soha nem olvassák a blogomat, s ha igen, hát totál fölöslegesen. Akik a történelemből nem képesek tanulni, ugyan mit is kezdenének a közelmúlt tényeinek egyberendezésével?!

Giró-Szász András kormányszóvivő múlt hétfőn, a “Mandiner“-en szavakkal és tényekkel billiárdozó, emblematikus Stumpf Bandinak adott interjújában aszondta, hogy “… az Unió területén elfogott illegális bevándorlót oda toloncolnak vissza, amelyik ország területén belépett az Unióba. Mivel mi határ menti ország vagyunk, így sokan hozzánk kerülhetnek vissza“.

Csatlakozott hozzá Kósa Lajos is, aki néhány nappal később a TV2 “Mokka” című műsorában kifejtette, hogy “Most már potenciálisan 160 ezer és 200 ezer közé tehető azoknak a száma, akiket nekünk [nyugatról] vissza kellene fogadnunk“. Ehhöz mindenképpen hozzá kéne tenni, hogy Húszszázalék Lajcsi, a Városkifosztás honi bronzérmese (az ezüst Lázár Dzsonié Hódmezővásárhely, az arany pedig Meggyes Tamásé Esztergom okán!) korábban már Svájcból és Franciaországból érkező tucatnyi charterjáratot is elénk rémálmodott!

Ezzel szemben az a valóság, hogy ezen állítások egyetlenje sem igaz! A “Dublin III. Rendelet” szerint ugyanis menekültügyi eljárást abban az országban kell “lefolytatni”, ahol a migráns legelőször lépett kapcsolatba a hatóságokkal (tehát ahol nyakon csípték). Ilyenkor ujjlenyomatot vesznek tőle, ami bekerül egy uniós adatbázisba. Ha az illetőt később egy másik államban csípik nyakon, s kiderül, hogy se “papírjai”, se tartózkodási engedélye nincs, akkor visszazsuppolják oda, ahol az ujjlenyomatát először felvették.

Igen ám, de erre csak akkor van lehetőség, ha a menekültet hat hónapon belül(!) kapja el (mondjuk) a német rendőr! Továbbá csakis akkor, ha az adott államban a migránsnak még egyetlen rokona sem él/tartózkodik törvényesen. Ilyenkor ugyanis ott köll elvégezni “rajta” ezt az eljárást, s annak végeztéig senki sehová nem zsuppolhatja vissza. Lévén a Unió kultúrállamai (melyek elsődleges célpontja eme bevándorlásnak) “némileg” humánusabbak, mint a magyar (avagy a szerb) hatóságok, tömeges visszatoloncolásra esély sincs! (Tavaly több, mint 42 ezerből alig kilencszázat, idén áprilisig a kb. 41 ezerből 522 küldtek vissza hozzánk!)

További aljas hazugság a városfosztogató korrupt gazember által emlegetett usque 200 ezres létszám. A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal naponta legfeljebb 25 “dublini” ügyét tudná elintézni. Ez pediglen azt jelenti: majd’ 22 esztendeig tartana, mire “visszavennénk” az összes olyan migránst, aki nálunk látta meg először az EU “napvilágát”.

Ámde mit is kezdjünk ezekkel, ha már “visszavettük” őket? Erre szolgál “megoldásul” az a törvénymódosító javaslat, melyet Kósán kívül egy hozzá merőben hasonló (csak “nagyobb pályás”), korrupt gazember nyújtott be az Orbángyűlésnek. Rácsmögé Tóni (és hasonszőrű Kollégája) szerint az a megoldás, hogy “biztonságos állammá” nyilvánítják Szerbiát. Miért? Mert innen érkezik az illegális határátlépők bő 90 százaléka. Miért jó ez nekik? Azért mert így azzal a jelszóval zsuppolhatják vissza Belgrád nyakába az albán maffia(!) által nem kevés pénzért a határon átvezetett migránsokat, hogy miért nem kértek menedékjogot még Szerbiában, ami pediglen (és ugyi) szerintük mán biztonságosnak számít.

A nettó aljasság ebben az, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (továbbá a Handóné Szájer Tünde által bitorolt magyar bíróságok ítélkezési gyakorlata szerint!) egyáltalán nem minősíti “biztonságosnak” Szerbiát. Ebben az államban ugyanis gyakorlatilag nem létezik bevándorlással ténylegesen foglalkozó hivatal. A menekültekkel kapcsolatos problémát Belgrád azzal oldotta meg, hogy minden, az országgal határos államot “biztonságosnak” nevezett meg (innen a budapesti, galád ötlet?!). Ennek következtében némi – korra és nemre való tekintet nélkül – elkövetett kínzások és durva bánásmódok után, mindenkit visszazsuppolnak oda, ahonnan jött. Tekintet nélkül arra, hogy “odahaza” netalán embertelen bánásmód, sőt, halál várja őket. (Részletes elemzés erről itt – érdemes elolvasni, ami híven jellemzi ezt az Elvetemül “Magyar” Kományt!)

Ez pediglen azt jelenti, hogy ha a maffiapárti Kósa-Rogán-féle törvénymódosítás életbe lép EMBEREK (KÖZÖTTÜK GYEREKEK!) EZREIT ADJUK ÁT A GYAKORTA KÍNHALÁLNAK! AKI PEDIG EZT AKÁR CSAK GONDOLATBAN IS TÁMOGATJA NE MERÉSZELJE MAGÁT MÉG CSAK EMBERNEK SEM NEVEZNI, NEM HOGY “KERESZTÉNYNEK/KERESZTYÉNEK!

Hazudni tehát csak “pontosan, szépen” köllene. Úgy, ahogyan eleddig az Aljasok Pártja tette már bő évtizede. Akkor, amikor még Lajos bá’ nem volt Kegyvesztett. Akkor, amikor még volt Valaki , aki “szólt” A Nemzet Elmebetegjének, hogy esetleg és netán-tán nem ártana hátrébb húzni az “agarakat”. A pénzre, stallumra éhes, nyáladzó Kutyákat! Azokat, “akik” most mán’ eluralták az egész (királyi) Udvart. Azokat, akik egyetlen mandátumért, meg pár milliónyi lenyúlható közpénzért már a saját anyjukat is képesek “megpocsékolni” … fényes délben, a Főtéren és “háturul“! (Egyesek szerint utóbbi a “náciszex“! … hehehe!)

Tegyünk már végre VALAMIT! Ne csak siránkozzunk! Minden lehetőség a MI kezünkben van, hiszen a Diktatúra is csupán egy “társasjáték”: addig megy a dolog, amíg van játszótárs. Vegyük mán’ ezt tudomásul!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

One Comment on “Hazudni csak pontosan, szépen …!”

 1. bonhomme szerint:

  Ebben a melegben nehezen tudok koncentrálni.

  Felcsúti anziksz

  Itt lakik Szauron, Hazárd megye Lordja,
  aki a koronát éjszakánként hordja.

  Szeretné már végre felvenni nappalra,
  lószaros csizmáját feltenni asztalra,

  cujkától-kolbásztól nagyokat böfögni,
  lelátón szotyolát messzire köpködni,

  kegyesen fogadni léhűtő hizelgést,
  hű testőreitől katonás tisztelgést,

  mindenről naponta kétfélét hazudni,
  és mindezek után nyugodtan aludni,

  vazallusainak kegyeket osztani,
  e szegény országot pucérra fosztani,

  átírni a múltat, ellopni a jövőt
  – hogyha mi hagyunk rá elegendő időt -,

  a milliárdokat külföldre síbolni,
  s ha a helyzet forró, utánuk iszkolni…

  Medig lesz Szauron Hazárd megye Lordja?
  Hagyjuk, hogy koronánk’ hibbant fején hordja?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s