szendamondja!

Kissé rendhagyó lesz ez a posztom, lévén azzal kezdem, amivel befejezni szoktam. Olvasás után azonban minden érthető lesz!

Rab László:

Szégyellni fogjuk

A kormány bevándorlással kapcsolatos plakátkampánya látszólag célt téveszt,mert a magyar szöveget a hozzánk érkezők nem értik. Nem is a határok közelében helyezték el a feliratokat, hanem a városokban és az utak mentén. Hogy a választó lássa.

Jól értik a tegező formájú nacionalista kormányfenyegetést azok a máshonnan származó emberek is, akik évtizedek óta itt élnek, és mint a budaörsi egészségközpont szudáni származású orvos igazgatója fogalmazott: magasra emelték az ország zászlaját. Bicskei körzeti orvos kollégája a kormány intézkedései láttán már meg is tette a lépéseket azért, hogy a családját Angliába költöztesse. Nem a fizetés miatt. Mindketten úgy érzik, hogy bőrszínük alapján veszély fenyegeti őket az országban. Elvárható volna pedig, hogy Magyarország ne úgy bánjon a határaira érkezőkkel, és ne is úgy beszéljen róluk mint a kivert kutyákról. Hanem például úgy, ahogyan Szent István király gondolta: „Fogadd be az idegent!”

Orbán Viktor nem olvasta az Imre herceghez írott királyi intelmeket, vagy ha igen, másfajta történelmi időszak premisszáit tartja követendőnek. Nem a türelemre, és nem is a befogadásra ösztönzi a magyarokat, hanem a történelmi kudarcok zavaros magyarságképére: a vélt nagyság, a különbségtétel és más népek lenézése vezérli, a szolgalelkű adminisztrációt pedig ráereszti azokra, akikről ő mondja meg, ki a menekült, ki a potens vérszívó.

A két orvos, aki magára vette az aljas kampányt, magyar állampolgár (a cikket lásd itt! – szendam). Jól tudnak a nyelvünkön, idenősültek, egyikőjük unokáját Botondnak hívják. Mégis a távozáson tűnődnek. Mert félnek azoktól az indulatoktól, amelyeket Orbánék gerjesztenek. A plakátkampány nyomán attól is kell tartani, hogy futni kezd tőlünk nemcsak a fiatal generáció, de az intellektus is. A gondolkodó szellem itthagyja a bugris kivagyiság romhalmazát.

Az egyik orvos szerint a magyarok egyszer szégyellni fogják, ami most itt történik. Sokan már most szégyelljük. Mit gondoljunk arról a kormányról, amely a szélsőjobbal való összekacsintást kék színű hazug plakátokon hirdeti, magyarul és sértő szándékkal? Látjuk az internet egy részének lázadását, és azokat, akik az adófizetők pénzéből kotyvasztott idegengyűlölő maszlagot letépik a szörnyű plakátokról. De a fölháborodásunk nem tartja vissza a távozni készülő „idegeneket”.

Azt is elérik, hogy a szudáni származású, de 45 éve itt gyógyító orvos mellett (aki magyar sebészeket tanított a ma már rutinnak számító hasi laparoszkóp használatára) kényelmetlenül érezheti magát az a Zalaegerszegen díszpolgárnak választott (damaszkuszi születésű) palesztin szívsebész, Alotti Nasri is, aki élete jelentős részét egy jordániai menekülttáborban töltötte. Papp Lajos örökké mosolygó tanítványa nem fogad el hálapénzt, s eddig több ezer életmentő műtéten jutott túl. Ha Orbánékon múlott volna, soha nem jöhetett volna Magyarországra.

*

Miközben a velejéig korrupt Kósa Lajos arról szónokol, hogy a gyalázatos plakátok letépkedése/átfestése “a náci tempó” (nem pedig annak kiragasztatása!), addig éppen Agyarországot ítélte el ugyanezért az Európai Parlament (nem a tépkedésért!).

Miközben a törvényeink és a munkahelyeink megvédésén ügyködik a Qurmány – tegező viszonyban, 300 millióért! – , a 444.hu egyik (tatabányai) olvasója tökéletesen elkapta ennek a velejéig rohadt, korrupt és álszent rendszernek a lényegét:

Fotó: Hovi

Miközben arról pofázik a Lakájcivil Banda, hogy az ellenplakát-kampányra belföldön működő külföldi ügynökök gyűjtik a hirtelenjében alaposra duzzadt összeget (elsősorban Soros Györgytől).

plakatok11

Miközben ez a CÖFKA arról röfög, hogy ezek csak “álcivilek” (nem úgy, mint ők! – hogyazajóbüdös… grrr!), addig az a valóság, hogy van legalább egy Álcivil, aki inkább felmondott a munkahelyén, sem hogy részesévé váljon ennek a disznóságnak!

Szóval arról vagyon itten nagyba szó, hogy ennek az egész, elvetemült, aljas, korrupt, utolsó gazember társaságnak mindössze azt tudom mondani, hogy:

*

Reklámok

7 hozzászólás on “szendamondja!”

 1. Aptyuka szerint:

  Én is így gondolom – az első szótól az utolsóig!
  Gyalázatos, undorító banda, egytől egyik gazemberek!
  Egy kicsit érintett is vagyok: Alotti Nasri szívsebész főorvos rajtam is segített. Köszönet érte!

  • szendam szerint:

   Egyetértek és a helyedben minden, a környezetedben lévő idegengyűlölő, szubhumán ösztönlénynek elmondanám az esetedet! Talán a pontagyuk képes lenne felfogni belőle valamit. … Bár ne reménykedjünk!
   Üdv!

 2. bonhomme szerint:

  Don’t Panic!
  Már dübörög az ellenkampány:

 3. emigrant szerint:

  A magam részéről egy lakonikus rövidségű posztert javaslok: “Orbán hüjje!”


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s