“Gyűlölj velünk! Gyűlölj jobban!”

Tulajdonképpen ez a mondanivalója annak a xenofób kampánynak, melyet ártunk és orbánunk egyre nagyobb fordulatszámmal működtet, egyre mélyebbre süllyedve az aljasság mocsarában. … Nagyon rossz vége lesz ennek. Állítsuk meg Orbano Uit!

Közismert tény, hogy ha a Maffiapárt valamitől meg akar “védelmezni” bennünket, abból nekünk csakis kárunk származik: hol anyagi, hol egzisztenciális, hol pedig erkölcsi értelemben. Az elmúlt esztendőkben volt itt már “közellenség” az IMF, az államadósság, a gyatra növekedés, a Manyupok, a bankok, a devizahitelek, a közműszolgáltatók, Amerika, az Unió. Csupa-csupa sötétben bujkáló ellenforradalmár, akik/amik a mi “szabadságunkra”, illetve “nemzeti függetlenségünkre” törnek. Hogy mi történt a “sikeres védelmezés” után, azt gondolom nem szükséges részletesen ismertetnem.

Azt is tudjuk, hogy ezeket a kampányokat általában két cél mozgatta, hozta létre. Maffiáék hol lopni akartak, hol pedig az előbbi miatt rogyadozó népszerűségüket szerették volna megtámogatni. A 2012-es mélyrepülést például a “rezsicsökkentés” nevű tohuvabohuval állították meg. Teljes sikerrel, bár az újabb kétharmadhoz köllött még a választási szabályok “testre szabása” is.

Ámde a fenyegető rém, az újabb népszerűségvesztés már a tavalyi esztendő elején megjelent Orbán terhelt elméjének “falán”. Elébb “csak” a sokasodó korrupciós ügyek, a megmagyarázhatatlan vagyonosodások, az “urizálások”, ilyen-olyan mutyik napvilágra kerülése. Osztán jött a Quaestorbán-ügy, mely végképp ráégett az “orbánzó” pártra, s odáig vezetett, hogy Tapolcán a Jobbik jelöltje verte ízzé-porrá a Maffiapárt ottani jelöltjét.

Milyen következtetést vont le ebből a “Zagytröszt“? Hát nem azt, hogy ideiglenesen le köllene állítani a lopásokat, a korrupciót, vagy legalább is némileg mérsékelni azokat. Ez az opció már csak azért sem volt lehetséges, mert a “simicskátlanítás” során kinevelendő “Új Elitet” csakis ezen módszerekkel lehetett kistafírozni. Arról nem is beszélve, hogy a szerzési vágy már a Vezérkar számára is egyfajta droggá vált.

Maradt tehát az a lehetőség, hogy jobbról előzve a szélsőjobbot elhappolják tőlük a témáikat és a szavazóikat is. Mivel ezen szubhumánok jelentős többségének a bonyolult problémák tőmondatosan aljas leegyszerűsítései, a lejárt szavatosságú eszmék “átcímkézései”, az alpári indulatok és az animális ösztönök gerjesztései okoznak “közösségi élményt”, hát nem köll mást csinálnia az Orbánpártnak, mint még aljasabbnak, mégleegyszerűsítőbbnek, mégalpáribbnak és méganimálisabbnak lennie.

Ezen Habony-projekt terméke lett részben a halálbünti “napirenden tartása”, de leginkább az idegenellenes kampány. Utóbbi apropóját az adta, hogy kétségtelenül megnövekedett a világ különböző háborús övezeteiből, illetve összeomló államaiból az Európai Unió, így Magyarország területére érkező menekültek száma. Ezeket a szerencsétleneket rögvest “megélhetési migránsoknak”, illetve “gazdasági bevándorlóknak” titulálták, akik úgymond súlyosan veszélyeztetik a honi költségvetés egyensúlyát (lévén “eltartásuk” sokba kerül), illetve a közbiztonságot (lévén többük bűnöző életmódot folytat minálunk, s akadhat közöttük egy-két terrorista is).

Néhány nappal később már az volt a duma, hogy mivel ezen “veszéllyel” szemben az Európai Unió (a maga “életszerűtlen szabályaival”) sem önmagát, sem bennünket nem képes megvédeni, hát nem maradt más hátra, mit hogy eme “nemes” feladatot a budapesti kormány vállalja magára. Annak érdekében pedig, hogy e veszélyérzet (valamint a feladatvállalás szükségessége) végre a magyar zemberek körében is tudatosuljon, továbbá igazolják a kormányzati szándékokat, elindították a hírhedt Nemzeti Konzultációt. Tucatnyi kérdése sugalmazó, a felkínált válaszok pedig “bolondbiztosak”. Hogy miért ilyenek, azt igazából nem tudnám megmondani, hiszen az eddigi “konzultációk” tapasztalatai szerint a tényleges adatok egyszerűen nyomon követhetetlenek, ellenőrizhetetlenek, azt mondanak róluk, amit csak akarnak. … De mindegy is, tény hogy elindították.

Ám ez nem hozta meg a várt sikert. Az eddigi (bevallott) adatok szerint alig 200 ezren küldték vissza a kérdőívet (kérdéses tartalommal és állapotban), azaz a “tömeges érdeklődés teljes hiánya” tapasztalható. Ráadásul még a Jobbikot sem sikerült hátrébb szorítani: népszerűsége nőttön nő, az Orbánpárté meg apad.

Mit lehet ilyenkor tenni? Hát nem azt, hogy beismervén a kudarcot, hagyni az egészet a fenébe, csöndben elaludni. A “kudarc” és a “beismerés” ugyanis ebben a társaságban, no meg az Őrült Elme zakkant agytekervényeiben fel sem merülhet. Így tehát tovább köll fokozni fokozni az indulatokat, tudatosítani a nem is létező veszélyt, azaz: mégjobbról előzni.

Miként? Hát például így:

unnamed

Ezt a fotót az index.hu-nak küldte be egyik olvasójuk abból a nyomdából, ahol ez az óriásplakát készülőben van. Állítólag összesen 333 példányt rendeltek meg belőle, s hamarosan ki is lesznek ragasztva. Hová? Természetesen nem a “zöldhatárra”, ahol ezt az “intelmet” az átkelő (s ezzel máris “bűncselekményt” elkövető!) migránsok elolvashatnák. De még ha oda is ragasztanák ezeket, a menekültek akkor sem tudnák felfogni mondandóját, lévén egyikük sem tud magyarul (ahogyan mondjuk az “egyszerűsített honosításban” részesülő “külhoniak” jelentős része sem!).

Akkor mégis kiknek szól ez a plakát? Pontosabban annak “üzenete”? Kiknek másnak, mint nekünk! Illetve közülünk azon szubhumán ösztönlényeknek, akik a nyomorukat, a kielégítetlen vágyaikat, az irigységüket, a korrupt és urizáló hatalom elleni gyűlöletüket, a kisebbségi komplexusukat csakis úgy tudják kielégíteni/leküzdeni, hogy odatesznek eléjük egy célcsoportot, akiket még maguknál is alsóbbrendűbbnek tekinthetnek, akiket szabadon (állami sugallatra és felhatalmazással) gyűlölhetnek. A mottó tehát nem más, mint hogy “Gyűlölj velünk! Gyűlölj jobban!“, a qrmány “minden igényt kielégít”.

Pénz nem számít, hiszen úgyis ők fizetik (meg mi is!). Következmények sem, hiszen azokat szintén ők viselik (meg mi is!). Csakis egy a fontos: a Maffiapárt népszerűsége felfelé, az összes többié (főleg a Náciké) pedig lefelé görbüljön. Amit meg osztán majd szavazatokra, azokat meg magánzsebekbe kanyarintott vagyonokra lehet váltani.

Ámde van egy kis “bibi”! Az nevezetesen, hogy a gyűlölet pont olyan, mint a drog, avagy az alkohol: minél inkább hozzászokunk, annál többre van szükségünk a “kívánt hatás” eléréséhez, s egyre többre leszünk hajlandóak, hogy ahhoz hozzájussunk! Ez pedig egyenes út lefelé a lejtőn, bele az erkölcstelenség, a gátlástalanság feneketlen mocsarának mélyébe. Ugyanez vonatkozik a Hatalomra is. Minél több van belőle, annál több köll, s nem nézzük, megszerzésének avagy megtartásának mi is az ára.

Hát pont itt tart most a “kormány” és lassan felzárkózik hozzá az a bizonyos szubhumán réteg, mely ugyan kisebbség, de rendkívül aktív és harsány. Ma még csak “konzultálnak” és plakátokat ragasztanak/olvasgatnak. De mi lesz holnap? Elébb csak egy-két lincselés azok “sérelmére”, akiket valamilyen oknál fogva “megélhetési bevándorlóknak” néznek? Később már pogromok, nyilvános akasztások? Elébb csak a bevándorlókat? Osztán azokat, akik ez ellen ép erkölcsük okán tiltakozni merészelnek? Majd végül azokat, akik “nem eléggé” értenek egyet? … Az őrület, a tömeghisztéria, meg a hatalommánia nem ismer határt! … Ennyit nem tanultak a történelemből a mai Hatalmasok? … Avagy tanultak, de otthon senki nem verte beléjük az erkölcsöt!

Állítsuk meg Orbano Uit! Csináljunk belőle (meg a famulusaiból) “megélhetési menekültet”, mondjuk valahol Azerbajdzsánban! … Addig, amíg nem késő!

… és ezt …

szendamondja!

A NAP legújabb híreit Tuaregtől lásd itt!
Reklámok

One Comment on ““Gyűlölj velünk! Gyűlölj jobban!””

  1. emigrant szerint:

    A nemzeti konzultáció kérdéseire előre fogalmazott válaszok azért bolondbiztosak, mert ezek nem kérdések, és ez nem konzultáció. Természetesen semmiféle feldolgozás nem fog történni, hiszen nem is kíváncsi orbánvezér az eredményre, meg azzal egyébként is munka lenne, amit ki kellene fizetni, minek, mikor az erre előirányzott pénzt el is lehet lopni. Tehát nem kérdések és nem konzultáció, hanem egyszerű göbbelsi propaganda, gondolom ezt köztársaimnak nem kell különösebben magyarázni.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s