A galádság dicsérete

Kövér László szerint ma csupán egyetlen ember van, akivel az ország előrébb juthat, s ezért méltó az “államférfi” titulusára. Ez pedig nem más, mint Orbán Viktor. … Hm, már megint egy újabb benyali, Rendszeromlasztó Hazugság.

Előző posztomban arra a megállapításra jutottam, hogy a Maffia-rendszer összeomlásának egyik, ha nem éppen a legfőbb oka az, hogy immáron maga Orbán is elhiszi azokat a Hazugságokat, melyeket Talpnyalói terjesztenek róla. Azt nevezetesen, hogy Orbán politikusi, államférfiúi képességei nem csak A Párt és Az Ország, de talán még az egész Világ, sőt, az Ismert Univerzum vezetésére is alkalmassá teszik őt. Ezzel lehet ugyan átmeneti Sikereket elérni, de automatikusan hozza magával a teljes Összeomlást is.

Ez ugyanis egy igazi csapdahelyzet. Ha Orbán az Egyedül Alkalmas, mert szinte látnoki tehetséggel rendelkezik, akkor mind a Vezér, mind az egész Szisztéma egymás foglyaivá válnak. Nincs lehetősége senkinek az elkövetett Hibák korrigálására. Hiszen ha ezt maga a Führer teszi, akkor beismeri a tévedhetetlenségébe vetett Hit talmi mivoltát, tehát összeomlik a Rendszer. Ha pedig ugyanezt a Párt kezdeményezi, akkor meg az rombolja le a létezése alapjául szolgáló elnöki Nimbuszt, tehát összeomlik a Rendszer. Az egymásra halmozódó Balfogások “váltói” így vakvágányra terelik az egész Vállalkozást úgy, hogy még visszafordulni sincs lehetőség. Hiszen csakis “Előre” lehet menni, az Örökös MiniElnök által meghatározott úton – azaz egyre nagyobb sebességgel, fejjel a falnak.

Ehhöz jön még az is, hogy a gyakorlatilag Élő Istenné felkent Egyszemélyi Vezető egyre inkább el van zárva a Valóságtól. Nem az Igazságot látja/hallja, hanem azt a Virtualitást, melyet a Propagandisták vetítenek (immáron) elé (is), melyet a “Dicskórus” zengedez a kagylófüleibe. Így pedig egyre kevésbé képes helyes döntéseket hozni. Olyanokat, amelyek legalább középtávon szolgálni tudják az ő személyes és a Famulusai érdekeit, fenntarthatóvá tenni a hőn áhított Hatalmat, a vagyonfelhalmozó Lopás lehetőségét.

Mivel a Rendszerből ki van iktatva a Visszajelzés, tehát az Ellenőrzés lehetősége (ezt tették egyébként a komplett magyar állam- és közigazgatással is!), esély sincs az Innovációra. Arra, hogy a korábban ugyan bevált, de ma már működésképtelen, sőt, kontraproduktívnak bizonyult Módszereket megváltoztathassák, megújítsák. Ha bármi baj van, akkor visszatérnek a “Kályhához“. Még akkor is, ha az már nem is létezik, vagy annyira túl van fűtve, hogy Robbanással fenyeget.

Mivel jutott hatalomra a Fidesz? Legelébb is az Alpári Ösztönök diktálta, Szubhumán Indulatok (pl.: irigység, megalkuvást/kiegyezést nem tűrő, már-már atavisztikus szembenállás) gerjesztésével, illetve Dezinformatív Ellenbotrányok indításával. Ezzel pedig elérték, hogy ölég sokan elhiggyék: kizárólag az Ellenoldalon állnak a korrupt, mindent tönkretevő Paraziták (ők bezzeg a Hótiszták), a gazdaság és a társadalom bajaira pedig az a megoldás, hogy mindent nemzeti (tehát állami) tulajdonba vesznek és mindenkit munkába állítanak (lásd még: Rokkantrothschildok, Nyugdíjgettyk, Segélyekrőzusok!). Ez osztán hatott is a Válság miatt egzisztenciáját féltő, a szolidaritásra pediglen genetikusan nem hajlamos Társadalom egy jelentős részére, így a Választást követő hétfőn már “a nap is másként sütött” – Orbánra és bandájára!

Teltek-múltak az esztendők, dagadni kezdtek a Vagyonok, a Bankszámlák, no meg az Önbizalom is. Természetesen nem a Társadalomnál, hanem a Maffiapárt Kivételezettjeinél. Legfőképpen pedig Orbánnál, aki már nem csak azt kezdte elhinni, hogy ő tényleg A Tökéletes, de még a Pénzcsináláshoz is kitűnően ért (lásd: MET Zrt.!). Ezért osztán nincs is mán szüksége Lajosra, maga is meg tudja oldani a Maffia és főleg önmaga finanszírozását.

A Szakítással egyetemben azonban nem csak a Nemkormányzás, de a Sorozatos Botrányok Korszaka is bekövetkezett. A teljesség igénye nélkül csupán pár eset a Zemútegyévből:

 • Rácsmögé Tóniról kiderül, hogy többet költ, mint amennyit hivatalosan keres, ugyanakkor ő volt(?) az Ötker Ingatlanzsonglőre;
 • Dzsentri Dzsoni “utazgat”, ráadásul a jövedelméből ki nem gazdálkodható lakást vesz Boldikának (“Besegített a Család.” … Melyik?);
 • Szargyártó minisztériumában és akörül gyanús alakok csellengenek, továbbá ő is (közbe?)beszerez magának egy 167 millás, “apukámtólkaptam”-villát;
 • Tolmácsotkérek Ildikót és öt társát korrupcióban való részvétel, illetve annak haszonélvezete okán kitiltják az Egyesült Államokból (A botrányt maga a Maffia hozza hülye módon nyilvánosságra, plusbonus: röhejes kergetőzés Goodfrienddel a nagykövetség épülete előtt!);
 • Elvész Újpest, Veszprém és Tapolca. Utóbbi Őtökéletessége személyes kampányrészvétele ellenére (Nimbuszromboló blamázs, de megmagyarázzák: Tapolcán pl. “ellenzékválasztás” történt. … És a többi helyen?);
 • Ráég a Szocialista Brókerbotrány az egész díszes orbanista társaságra. Kiderül, hogy nem csak törvénytelenül parkoltattak a Quaestornál közpénzeket, hogy adóforintokkal finanszíroztak egy Pilótajátékot, hogy mindenkit szarban hagyva, bennfentes infó alapján menekítették ki a Lóvét, de még a Bedőlés Napján is külföldi befektetőknek ajánlgatta a KüKüM “illetékese” Tarsoly nertárs Szélhámozását (Ezek után csakis “László” lehet az a Tőkés, akit sikerül majd rávenni egy maffiaállamilag promotált invesztícióra!).

Zuhan a Népszerűség, kopik a Nimbusz, széled szét a Nyáj. Mit lehet ilyenkor tenni? Beismerni a Hibákat? Megújítani az egész Politikát, pláne a Kommunikációt? Ugyan dehogy! Vissza köll térni a Kályhához, tehát tovább hazudozni, no meg gerjeszteni azokat a bizonyos alpári indulatokat. Há’ ha már öt esztendeje begyütt, tán csak most is működik még a dolog! Csak meg köll találni azt a Célcsoportot, akiket Helyettük utálni lehet. Kik is legyenek ezek? Nem mások, mint a molyzsákból (meg a “nembörtönökből”) előkapart Megélhetési Bevándorlók, akikről a Társadalom 39 százaléka úgy tudja, hogy nem csak a Munkahelyeket, de még a jól megszokott és bejáratott Körösztény Környezetüket is veszélyeztetik. (Elsősorban és főleg a “Pirézek”!)

Be is indította a Vezér a Legújabb Konzultációt, melynek mesebéli, Tizenkét Kérdése a lehető legaljasabban vagyon megfogalmazva. Ugyanakkor a Tizenkét Válasz pedig egyszerűen “Bolondbiztos” (meg is éri Nekik a Mi Egymilliárdunk!) lévén a beikszelhető Opciók úgy vagyonnak megfogalmazva, hogy azokból Kétharmados Valószínűséggel a nekik megfelelő Válaszok jöhessenek ki. Ha meg mégse, hát akkor is ők értékelik ki az egészet, s a beérkezett (vonalkódos) ívekből nyert Adatokról majd azt mondanak, amit akarnak. … Mi mást, mint hogy “Brüsszel hülye és teszefosza!“, ámde “Viktor az (az egyetlen!), aki tudja a Tutit!“.

No comment! Illetve pontosabban:

No ezt az Alakot nevezte a Kövér HázmesterÁllamférfinek“! Aki szerint ezek után nem köll hányni, ne olvassa többé a blogomat!

… és ezt …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!


One Comment on “A galádság dicsérete”

 1. bonhomme szerint:

  József Attila – bonhomme:

  Áltató

  Behunyja fél szemét Kövér,
  behunyja fél szemét Rogán,
  duma alatt alszik a nép-
  lopjál még szépen Kis Galád.

  Lázár ma lehajtja fejét;
  hamuban izzik a parázs,
  ám holnap ő vág majd eléd-
  lopjál még szépen Kis Galád.

  A tüntetés is aluszik,
  s míg szundít a tiltakozás,
  álmában fújol egy kicsit-
  lopjál még szépen Kis Galád.

  Műkörmös leszel, s fapofa,
  vakokat terelő csuhás;
  vár az ünnepi lakoma-
  lopjál még szépen Kis Galád.

  Az álnokságod, mint tünet,
  gyógyszerrel kezelt fóbiád,
  már nem hoz számodra hívet-
  pária lettél, Kis Galád.

  Utál a banda, mint a szart,
  egy fertő, amit csinálsz,
  lényed mindenkit felkavart-
  nem soká húzod, Kis Galád.

  Elunja önzésed a nép,
  befogja pofádat a Ház,
  dumád avas; most már elég-
  bitófán végzed, Kis Galád.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s