Tények

A rehabilitációra nem javasoltak ellátását megfelezi a Maffiaállam, mert másra köll a pénz. A maffiapárti polgármester szerint zsenáns meleg ételt osztani Húsvétkor az éhező gyerekeknek. … Ezek a Tények!

A “Gyermekétkeztetési Alapítvány a húsvéti szünidőben országos akciót szeretett volna indítani annak érdekében, hogy legalább egy alkalommal meleg ételt kaphassanak az éhező gyerekek. Az erre “kiszemelt” egyik település, Miskolc polgármestere, bizonyos Kriza Ákos azonban “elhajtotta” a Szervezetet. Mint írta: “Noha nagyra értékelem tevékenységüket, nem tartom szerencsésnek, hogy tervezett élelmiszer osztásuk helyszínéül esetleg városunkat válasszák“. A Pémester szerint ugyanis ők az előző ciklusban már mindent megtettek a gyermekéhezés kezelése érdekében, ráadásul rendszeres és nem csak “akciós” jelleggel. Levelében ez a “gondos” városvezető megjegyzi: “… természetesen nem áldozatos tevékenységük, hanem az azzal járó sajtóérdeklődésnek és közfigyelemnek a Miskolcra irányulása vet fel bennem kétségeket“, majd pontosítva álláspontját leírja: “Ezen túlmenően Miskolc a fejlődésével és gazdasági sikereivel szeretne a közfigyelem középpontjába kerülni. Mindezek alapján kérem, hogy jótékonysági akciójuk helyszínéül más, elmaradottabb, saját helyzetén javítani és a figyelem középpontjába másként bekerülni nem képes településre essen a választásuk!

Mit lehet erre mondani? Talán azt, amit az alapítvány elnöke, Király Gábor? Miszerint: “A magam egyszerű agyával képtelen vagyok felfogni, hogy pusztán a hamis látszat megőrzése érdekében becsületes politikus ilyet tegyen“. Avagy talán azt, amit az egyik kedvenc bloggerem írt le még tegnap a “gepnarancs.hu” oldalán:

Edgar Swan:

Fel sem röhögünk

Orbán Viktor állítólag meccset néz az ő örök dicsőségére emelt felcsúti stadionban.

Iványi Gábor ételt oszt Dunaújvárosban.

Orbán Viktor és 100 fős zenekara Kazahsztánban örvendezik a diktatúra diadalán, miközben a segélyezési rendszer összeomlik az új jogszabályok miatt.

Felcsúton csónakázótavat tervezgetnek. A szegedi Ságvári Endre Gimnáziumot meg akarják fosztani a nevétől.  Az országban a legmagasabb összegű mezőgazdasági támogatást Csányi Sándor és Mészáros Lőrinc kapta. Tömegével maradnak föld nélkül az évtizedek óta gazdálkodó családok. Ezerszám fognak éhen pusztulni a jószágaik, mert nem jutnak legelőhöz. Közben földet soha nem látott jogászok, műkörmösök, építési vállalkozók kapnak állami földbérleteket.

Orbán Viktor veje sorra nyeri az állami megbízásokat, milliárdos nagyságrendben, hogy Orbán Viktor lánya a saját lábán állhasson.

Marikának nincs csípőízülete. Marikának szétesett a kerekesszéke. Marika orvosa 5 év múlva írhat fel új kerekesszéket. Marika hason vonszolja magát a lakásban.

Lázár János 70 milliós házat írat a 10 éves fia nevére.

Rehabilitációra nem javasolt sérültek ellátását felezi meg az állam, mert kell a pénz másra. Másnak. A csókosoknak. Emberek, családok néznek kétségbeesetten a nem létező jövőbe. A segély csökkentése, a kifizetések csúszása nekik az éhenhalást jelenti. Két nap csúszás – két nap éhezés. Két hét csúszás – lassú halál.

Orbán Viktor keblére öleli kazah testvéreit.

Ági mankóval vonszolja magát. Ági 44 ezer forintos rokkant-ellátását megvonták. Ági 22 ezer 800 forint munkakeresési ellátást kap. Ági nem kap közmunkát. Nem alkalmas rá. Ági rezsije 30 ezer forint. Ági éhen fog halni. Ági az utcán fog éhen halni.

Balog Zoltán a keresztényi erkölcsről papol. Balog Zoltán a szeretetről prédikál. Balog Zoltán rossz szülőnek tartja a szegény szülőt.

Iványi Gábor ételt oszt.

A Krisna-hívők ételt osztanak.

Kerékpárosok ételt osztanak.

Orbán Viktor lánya a saját lábán áll.

Orbán Viktor felesége földeket vásárol.

Önkormányzatok, családok veszítik el a megtakarításaikat. Idős emberek nem jutnak hozzá a nyugdíjukhoz. Kórházak táncolnak a csőd szélén.

 A Quaestor-ügyben kormánytagok hazudnak. Mindenki másnak, egymásnak és önmaguknak ellentmondva.

A katolikus egyház és a Quaestor üzleti összefonódása egyértelmű, bizonyítható. Senkit nem érdekel.

Mórahalmon óvodásokat kormányablak-dicsőítő papagájnak idomít be a pedagógus, az önkormányzat és a szülők összefogásával.

Svájci lapok feszegetik Orbán Viktor svájci útjait, feltételezett bankszámláit.

Morális csődben van az ország.

Egy Simicska Lajos nevű milliárdosnak szurkolunk, aki lehetővé tette a Fidesz-maffia kiépülését, aki trónra segítette Orbán Viktort, aki maga is elképzelhetetlenül meggazdagodott az akkor még hálás Orbán Viktor által neki juttatott uniós forrásokból és közpénzekből. Most a Mester ellen fordult a Tanítvány, mi pedig reménykedünk. Hátha kinyírják egymást politikailag. Erkölcsileg nincs veszély. Erkölcs nem létezik. Régen nem.

Orbán Viktort istenítik a hívei. Orbán Viktorhoz imádságot írnak. Kezet csókolnak neki. Orbán Viktorról képeket festenek. Orbán Viktor fotója bámul a szekrényről. Orbán Viktor szülőfalujában stadion épül. Orbán Viktor szülőfalujában fociakadémia létesül. Orbán Viktor falujában kisvasút fog közlekedni. Csónakázótó épül. Orbán Viktor dönt mindenben. Orbán Viktor szava szentírás. Orbán Viktor engedélye nélkül egyetlen miniszternek, államtitkárnak sem lehet véleménye. Semmiről. Orbán Viktor személy. Orbán Viktor kultusz.

Az ország csaknem fele létminimum alatt él. A fiataljaink 15-20 százaléka elhagyta az országot. Gyermekek éheznek. Magzatok halnak meg, méhen belüli éhezés miatt. Sérült, munkaképtelen emberek lassú éhhalálra vannak ítélve. Idős emberek kerülnek pszichiátriai elfekvőbe csak azért, mert idősek. Mert kiszáradtak. Mert keringési zavaruk van. Mert nincs orvosi kapacitás a vizsgálatra, kezelésre. Mert amúgy sincs sok hátra…

Vitatkozunk, melyik bűnöző becsületesebb. Melyik maffiózó humánusabb. Melyik tép ki kisebb darabot a húsunkból.

Orbán Viktor kedvenc falujában, a kedvenc stadionjában kikapott a kedvenc csapata.

Az V. kerületben az önkormányzat egymillió forintért rácsot rakatott egy trafóház köré, hogy elüldözzön onnan két hajléktalant, akik eddig ott húzták meg magukat.

Orbán Viktor tiszteletére Kazahsztánban honfoglaló magyarok lóra ülnek és koronás zászlót lengetnek. Fel sem röhögünk.

A társadalom immunrendszere halott.

Nem vállaljuk a felelősséget. Semmiért. Senki. Szolgák akarunk lenni.

Ilyenek vagyunk.

*

Ezek a tények! Részemről no comment.

… és ezt …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!

Reklámok

3 hozzászólás on “Tények”

 1. anonymand szerint:

  Most már tényleg csak a kötelek kiosztása van hátra…

 2. bonhomme szerint:

  Horogkeresztény hücpék húsvétja

  Harrach Péter a pincében
  két sündisznón térdepel,
  s míg önmagát ostorozza,
  egy szép zsoltárt énekel.

  Rétvári meg a szentmisén
  teszi-veszi buráját;
  nagyböjt lévén nem dugja meg
  ma este a kurváját.

  Tömjén Zsolti kikeféli
  szép, zsinóros dolmányát,
  s szamárhátról dicsőíti
  fennszóval a kormányát.

  Pálffy István rezes orrán
  kinyílott a borvirág;
  fene látott ily meredek
  dőlésszögű bonvivánt!

  Rubovszky György, mint Mekk Elek,
  kecskeszakállt növesztett;
  egy okirat aljára sem
  biggyesztene keresztet.

  Seszták Miklós offshore-lovag
  hétszáz céget alapít:
  senkinek sem tűnik fel, hogy
  rablóbandát alakít.

  S ki nem hagyta magára a
  húsvéti körmenetet,
  jutalmul a CBA-ba
  vásárolni mehetett.

  Ilyen ez a kádéjenpé,
  s hazudnak is néha még:
  a keresztény ifjúságnak
  ez lenne a példakép?

  Harrach Péter két combjára
  cilicium van kötve;
  mikor lesztek egytől egyig
  lámpavasra felkötve?

 3. emigrant szerint:

  Ez a Kriza ilyen egy figura. mellesleg orvos, attól van benne az a fene nagy szociális érzékenység.
  Csak az vigasztaljon minket, hogy már nem tarthat soká. Pár évtized, de ez a maximum! Abban viszont biztos vagyok, hogy Szendamnak továbbra is lesz mit mondania.
  Egyébként kellemetes locsolkodást minden kedves Köztársamnak!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s