Bezzeg nálunk!

Miközben Európában terjed a káosz, a terror sötétsége, addig minálunk, az unortodoxia Bezzegországában minden a legnagyobb rendben van. Persze akadnak kisebb problémák, de az “Országvédelmi Akcióterv” már készen van, a kormány pedig még mindig a helyén.

Európában tegnap milliók tüntettek a vallási köntösbe bújtatott terrorizmus/fanatizmus ellen, magasra tartva a feliratot: “Je suis Charlie!“. Az ebben éppen nagyon is érintett Párizsban több, mint kétmilliónyian vonultak az utcákra, élükön pedig – politikai súlyt adva a tiltakozásnak – állam- és kormányfők meneteltek. Igaz, volt közöttük nem egy kakukktojás is. Olyanok, akiknek (például a Le Monde szerint) nagyon kevés közük van a sajtó- és véleménynyilvánítási szabadsághoz, s jelenlétük “Un peu gênant.” (metronews.fr). Egyikük, a Mi Boldogságos Gyönyörűségünk, akinek (igazolva a két linkelt francia véleményt) a “Charlie Hebdo“-mészárlásról természetesen rögvest nem a szólásszabadság jutott az eszébe, hanem az hogy  “A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont.” …

Osztán fölcipelte csüngő hasát a Matignon-palota lépcsőjén és kezet rázott a francia köztársasági elnökkel. (A képen ugyan nem látszik, de Hollande valószínűleg gumikesztyűt húzott, mielőtt kényszerűen belenyúlt a szarba.)

Bezzeg nálunk! Itt kérem pontosan tudja a kormányzat, hogy mit is köll csinálni a bevándorlókkal. Ahogyan azt a brit The Daily Telepgraph is megállapította: ha ázsiai, avagy afrikai mezítlábasról van szó, akkor azt rögvest börtönbe, avagy menekült tábornak nevezett, túlzsúfolt laktanyákba dugják, ahol osztán gyakorta be is nyugtatózzák. Ugyanakkor (s erről az angol lap már nem ír) a kabinet, egyrészt a miniszterelnök-helyettes főfelügyeletével számolatlanul osztogatja a magyar (s ezzel együtt az EU-s) állampolgárságot úgy, hogy erre szabályos “üzletlánc” szerveződött már Ukrajnában és Oroszországban (is). Másrészt offshore cégen keresztül árul negyedmillió euróba kerülő “Letelepedési Kötvényeket” a világ összes (főleg ázsiai és afrikai) gyanús cégének.

Európában rendetlenség, káosz van. Ott magukat iszlamistáknak, igazhitűeknek hívő/hazudó “Bevándorlók”(a párizsi gyilkosok mindegyike született “francia” volt!), kalasnyikovokkal felszerelkezve irtják a nekik nem tetsző véleményeket képviselőket … meg akik még véletlenül az útjukba akadnak. Mindez pedig a Csüngőhasú szerint annak ékes példája, hogy az EU bevándorlási politikája egyetlen nagy csőd és erről most már “őszintén kell beszélnünk“. Hogy kivel? Hát természetesen Vele, lévén Ő az a tokaszalonnán és gumicsizmában szocializálódott kormányfő, aki a harihármas Samu elvtársnál írta a jogi szakdolgozatát, és Ő az Aki Mindent (Jobban) Tud.

Bezzeg nálunk ilyesmi elő nem fordulhat! Minálunk csak “nembevándorlók” lövöldöztek éjszaka, lesből évszázadokkal ezelőtt bevándorlókra (gyerekekre is!). De ez még a Zemútnyócévben történt, így a Bezzegkormánynak ebben semmiféle felelőssége nincsen. Igaz ugyan, hogy a Lesigyilkosok még ma sem kapták meg jogerősen azt a “fekvőnyolcast”, melyet a “Keresztényi Jogállam” eme ma hatalmon lévő képviselői az ilyenekre (is) kiszabatni követeltek (némi törvénymódosításokkal). Ámde tuggyuk, hogy itten bírói függetlenség vagyon, így osztán abba se kéne belekötni, hogy a terrorizmussal, alkotmányellenes összeesküvéssel vádolt Budaházy fősámán szabadlábon(!) védekezve(?), háborítatlanul szervezheti az egyébként már esztendők óta betiltott “mozgalmát”. Ahogyan azt is, hogy minálunk “rendetlenkedő civilekre” nem gépkarabéllyal támadnak rá. Hanem a kommandósokkal felszerelt komplett államapparátus, KEHI-től kezdve a NAV-on (NAV=”Nincs Amerikai Vízumom“! … hehehe!) át a Legfőbb Ügyészségig.

Európában tombol a korrupció, no meg az amerikai “befolyásszerzés”. Előbbit onnan tudhassuk, hogy a német adóhatóság egymás után leplezi le az ottani visszaéléseket. A Svájcba és különböző offshore-adóparadicsomokba kimentett jövedelmeket. Az utóbbit meg onnan, hogy az EU-USA Szabad-kereskedelmi Megállapodás okán az Unió képes volt még arra is, hogy “lábon lője” önmagát az Ukrajnában kissé elkanászosodott Oroszország ellen hozott szankciókkal … hihetetlen károkat okozva a káeurópai tagoknak, közöttük Abszurdisztánnak is, amely emiatt most (is) a markát tartja a korábban Újmoszkvának nevezett Brüsszel felé.

Bezzeg nálunk! Itt “mindenki tudja“, hogy miről is vagyon nagyba’ szó. Oroszország például egy katonailag, gazdaságilag, valamint a valutatartaléka szempontjából is “erős állam” – mondá Az Úr. Osztán kiderült, hogy az 50 dolláros olajár miatt is Vologya Cár kénytelen lassan befejezni a területszerző háborúját, mert nem csak nincsen rá már pénze, de a Novajarusszia korrupt gazemberei még el is lopják azt, amit kapnak, sőt, már nem csak az ukránokat, hanem egymást is ölik! És Minálunk szó sem lehet korrupcióról, hiszen az itten a zéróbbnál is zéróbb toleranciában részesül. Ha pedig valaki (pl. a “Jóbarát“) ilyesmikkel vádaskodik – többször is benyújtott “fecnikkel”, tehát bizonyítékok nélkül – , hát akkor az nem más, mint egy “tipikus, befolyásszerző, titkosszolgálati akció“, amelynek az a célja, hogy destabilizálják az EU egyik legbefolyásosabb, az állami és társadalmi szerkezetátalakításokban élenjáró tagját, azaz Magyarországot. De semmi gond, hiszen A Megtámadott Uruszág Élcsapata (a korrupcióval még köszönőviszonyban sem lévő Orbán-Lázár-Rogán-Szíjjártó-Habony kvintett) már megalkotta azt az Akciótervet, mellyel minden ilyesmitől meg lehet óvni Bezzegországot. Például úgy, hogy “elszámoltatják” azokat a “civileket”, akik immáron hónapok óta tüntetnek “Az Ország” ellen és a Pasaparki Pasas szerint ez “tízmilliókba kerül“. Ebből pedig szerinte egyenesen következik, hogy itt valamiféle “külső támadás” folyik, amelyről azonban szükségtelen bármiféle, rendelkezésükre álló információt megosztani az Országgyűlés erre illetékes szakbizottságával. Éppen elég ehhöz az Akcióterv is, no meg az, hogy a párizsi tüntetésre elkísérte Őt Hajdu nertábornok (és csapata) egy szinte ingyé’ bérelt magángépen, visszafelé (“retour“) pedig – hogy legyen egy kicsi országimázs is! – Zürichen keresztül: délelőtt Rasi és A Bank, délután a FIFA-gála! … Ugyi?! … És ez sem közpénz, mint tudjuk. Legfeljebb csak annyira, mint a miniszterelnöki szülőház(?) mellett szerényen meghúzódó “Stadizóleum” finanszírozási forrása. Tehát sehogy! Mer’ aki ilyesmit firtatni merészel, az egy szimpla kommunista! … Ugyi?!

Totális káosz tehát mindenütt. Korrupció, befolyás-szerző titkosszolgálati akciók, gazdasági érdekek, kalasnyikovval felszerelt, lövöldöző bevándorlók. … Bezzeg nálunk!

… és ezt …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!

Reklámok

2 hozzászólás on “Bezzeg nálunk!”

 1. anonymand szerint:

  Kedves nem NER-társ!

  “Bezzegországában minden a legnagyobb rendben van. Persze akadnak kisebb problémák, de az “Országvédelmi Akcióterv” már készen van, a kormány pedig még mindig a helyén.” – ilyen anakronisztikus ellentmondást!
  …”minden a legnagyobb rendben van” – …”a kormány pedig még mindig a helyén.”
  Mindegy, te írtad, te biztos érted.

  “Európában tombol a korrupció,”… – igen.
  Ott.
  Máriaországamutyisztánban nem van korrupció!
  Ez tény!
  Vagy szerinted, ha csak a legcsekélyebb gyanú is lenne (de nem van!), akkor személyesen Bonsai Duce, avagy személyesen Polt Péter, avagy személyesen Mikroszkópos Vida Ildikó, avagy testületileg az erre hivatott hatóságok már nem léptek volna föl?
  Azért nem lépnek, mert nincs miért.
  Ez tény!

  Te, sajnos, mindenben csak a rosszat látod.
  Pedig van növekedés.
  Látványos.
  Ez tény.
  Például jelentősen nőtt a depriváltak száma a zemútötévben. Nem tudom mit jelent, de nőtt.

  Pozitív hozzáállást kérek, ha lehet…
  Ha nem, nem.

  Nem NER-társi üdvözlettel:
  én

 2. bonhomme szerint:

  “Noha nem tudni, a kormánypárt frakcióvezetője honnan vette idevágó információit, elmondta: “magam is szerveztem még anno kampányfőnökként pár politikai eseményt, és azok nem kevés pénzbe kerülnek….”
  1. Ezt hívják újmagyarul “rogánalmazás”-nak.
  2. előbb a “kampányfőnök úr” szíveskedjen elszámolni, honnan volt az a “nem kevés pénz” az államellenes puccsra akkoriban.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s