Újabb levél a Kondához

Mottó: “… Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit csinálok!“, azaz: “Vigyázó szemetek Orbánra vessétek!

Kondatagok!

Régen írtam már nektek és akkor is fölöslegesen. Nem tanultatok belőle semmit, s valószínűleg ebből sem fogtok. Ennek ellenére ember … (izé) … állatbaráti kötelességemnek tartom, hogy ismételten, s valószínűleg utoljára figyelmeztesselek benneteket: Ne szolgáljátok a Vezért! Ne tegyétek, mert kapzsibb, gyávább és jellemtelenebb, mint ti vagytok (ez mondjuk egy szintén komoly teljesítmény a részéről!), s ebből egyenesen következik, hogy amikor eljő az Ideje (mert el fog jönni, ez bizonyos!), ő lesz az, aki menekülve viszi majd a Kasszát, ti meg csak a Balhét!

Nem hiszitek, hogy így lesz? Valóban nem? Tényleg ennyire nem ismeritek őt?! Hát soha nem néztetek utána a pályafutásának? Annak, hogy hányszor árulta el, szúrta hátba saját szövetségeseit, támogatóit? Pedig se szeri, se száma a hitszegéseinek, az adott szava és az aláírt ígéretei semmibe vételének, sőt, utólagos letagadásainak. Nézzétek csak meg hogy gyilkolta le és szorította párton/parton kívülre az Eredeti Csapatot (a “Fodoristák“) kinek jóvoltából a korabeli Demokratikus Ellenzék élbolyába kerülhetett. Miként tagadta meg az ő politikusi személyének, valamint a párt “felépítését” súlyos anyagiakkal támogató Soros Györgyöt! Miként verte át graf Otto von Lambsdorffot, a Liberális Internacionálé német elnökét, miután a személyes befolyása latba vetésével kibrusztolt neki egy találkozót Helmuth Kohl kancellárral csakis azért, hogy a német államférfi(!) “napfényében” sütkérezve “politikai tényezővé” barnítsa le magát.

Nézzétek csak meg, mi lett a sorsuk az őt párton belül és politikailag/hatalmilag támogatókkal! A korábbi “Harcostársak” ma magukat összemocskolt/besározott emberek, akik gerincükért cserébe vagy jólfizetett szinekúrákat (Szájer, Kövér, Deutsch, Áder … utóbbi élete, avagy pontosabban a Rendszer létezésének végéig, akárcsak a mélyen moráltalan Schmittplagi!) kaptak, vagy egy, a “megtűrtnek” kijáró “parkolópályát” (Pokorni, Urbán), avagy a Nagy Semmit (Illés Zoltán, Martonyi János – megérdemelték!).

Mögöttük pedig néhány éve már feltűnt az Új Garnitúra. A lázárok/rogánok/szíjjártók/navracsicsok hadai. Akik a vezéri parancsra simán legyilkolták a Korábbi Szövetségeseket és azok kádereit is! Tették/teszik a “dolgukat” behunyt szemmel, befogott orral, mert pontosan tudták: saját tehetségüknél fogva az életben meg nem szerezhetnek akkora vagyont, mint az orbanista “Becsületbörzén” kiárusított morális részvényeik eladásával. Közben pedig azt hiszik, a Jólét örökké fog tartani, csak Szolgálni köll. Pedig már a saját felemelkedésükből is tudhatnák: mögöttük is ott sorakoznak a “Jövő Ígéretei“, kik között nem csak pl. a Tuzsonhoz hasonló, egyszerhasználatos szócipelők vannak, hanem Mások, Fontosabbak, Figyelemreméltóbbak is.

Nézzétek csak meg, mi történt a Vezért és Pártját anyagilag keményen támogató oligarchákkal! Demján legfőbb cége (“Arcadom“) a csőd szélén áll, a Takarékbankot pedig kirúgták a lába alól, átadva azt egy Újéhesnek (Spéder Zoltán, aki ki tudja mivel érdemelte ezt ki és főleg meddig?!). Csányi, aki a “Zemútszűknyócesztendőben” (amikor a Párt csak az “alkotmányos 30 százalékhoz” jutott hozzá – de hozzá jutott, s ezért szégyen és gyalázat a Zemútnyócévre!)  milliárdokat tolt be a Pártba (és teremtett jólfizető állásokat a Kiemelt Pártkádereknek), ma már tudomásul veszi a tényeket: bankon belüli vagyonát átmentette az élelmiszeriparba, felvette az Unió által folyósított “állami” támogatásokat, s hogy ezt megtehesse, mosolyogva tűrte azt, hogy a Vezér, a felcsúti VIP-páholyban (is) nyálas szotyihéjakkal köpködje le az elegáns cipőjét.

Nem beszélve Simicska Lajosról! Ha volt valaha valaki is, aki a Kezdetek Kezdetétől támogatta a Vezért és A Pártot, hát pont ő az! Ő az, aki mindenről és mindenkiről (a Vezérről is) mindent tud, aki (magának is hasznot hajtó) hűségét két évtizeden át mindannyiszor bizonyította. Ehhöz képest ma már ő is “lapáton” van. Mert Barátja immáron a Főnöke akar lenni (neki is!), ráadásul talált magának két senkiházit (Garancsi, Hernádi), akik ugyanúgy milliárdos üzleteket tudnak neki összehozni (a hírhedt, részben orosz tulajdonú és Svájcban bejezett “MET“), de róla semmit nem tudnak (vicaverza annál inkább!). Nem is beszélve a Két Kaszinósról (a filmcézár, “usákos” Vajna Bandi és a debreceni, “lokista” Szima Gábor), akik valamilyen furcsa oknál fogva (no meg a ti szavazataitok következményeként) egyszeriben adómentessé váltak, holott itten arról vagyon nagyba’ szó, hogy mindenkinek ki köll vennie a részét a Közteherviselésből … legfőbbként a belföldön működni szeretnő “külföldi” bankoknak, meg a “milliárdos hasznokat zsebre vágó” élelmiszerláncoknak … Kivéve a CBA-testvérek kvázifrencsájzát!. … Megjegyzem: itten még a közmunkás is adót fizet a maga, havi aligötvenezerje után is, viszont az országgyűlési képviselő a tegnap megszavazott (évente kevesebb, mint 50 ezer!) autópályadíj alól is mentesül! … Gondolom választóitok ezt “értékelni” fogják adandó alkalommal.

Márpedig ez az “Alkalom egyre közelebb van … hozzátok (is)! Mert a hatályos Tákolmány szerint is az Nagybüdös Helyzet, hogy ti vagytok a Kormányzat ellenőrzői, tehát minden megszavazott törvényförmedvényért igazából a tiétek a felelősség. Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy a függelmi/ellenőrzői viszony ippeg pont fordítva vagyon, de ez nektek a világon semmiféle mentességet nem adhat majd, amikor Eljő Az Idő. Amikor majd megkérdezik tőletek, hogy “Bazkikáim! Hogyan merészeltétek még EZT IS megszavazni?!

Akkor pedig hiába mutogattok majd a Vezérre! Hiába mondjátok, hogy mi csak “a szokásos szerint“, tehát “parancsra cselekedtünk“(ez már Nürnbergeben, az Elődeiteknek sem “jött be”)! Azt, hogy “nem csak mi szavaztuk meg“! Mert akkor rögvest kiderül, hogy DE! Csakis ti szavaztátok meg! Főnökötök, Don Vittorio ugyanis rendszeresen távol maradt szinte minden, alpárian disznó törvény vokslolásától, azoktól melyeket nektek egyébként (“fővesztés” terhe mellett) kötelezővé tett!

Közben pedig tovább dühíti nem csak a külföldi szövetségeseinket, hanem a belhoni alattvalókat is. A tegnapi, tízezres (ellenetek irányuló!) tüntetésen a “konferanszié” megjegyezte, hogy “Volt ma olyan fideszes, akinek a saját zsebében volt a keze“. Ezt a kitételt gondolom ti pont olyan alpári és “elérthető” célzásnak vettétek, mint az orbánkinevezett, simicskás Vida Ildikó, aki már akkor is a saját nevét hallja A. M. Goodfriend nyilatkozataiból, amikor (eleddig soha) azt ő meg sem említi!

Közbevetőleg:

Pont ezt mondta ma reggel, a közelkörnyezetem eleddig leghangosabb fideszese is! Kikérte magának, hogy az ő keze valaki másénak zsebében volna. Ugyanakkor elismerte: “úgy tűnik néhány párttársam jól keresett a tagsági jogviszonyából”! … Kivéve őt, a Bal(Jobb)féket, aki esztendőkön át “gondozta” a Körzeti Kubatov-listát (ennek élén magam is szerepelek, mint “E”, azaz “Ellenség”!), a saját autóján kucsérolta a cédulagyűjtőket (a cédulatulajdonosokat meg etette/itatta), hogy minél több szavazatot gyűjtsön. Közben pedig szépen, lassan tönkre ment a saját vállalkozása és még annyit sem kapott a Vezértől, hogy legalább egy nyamvadt Trafikja legyen! … Helyette mások (“kiemelt nertársak”, többek között egy gyermekgyógyász is! – ötöt!) kapták és most EZEK nyávognak a nem megfelelő bevétel okán! … A Jóédes Mamikátokat, meg azon újságíróknak is, akik a Trafikmutyisták sanyarú sorsát most siratják el, immáron hónapok óta, mer’ nincs ölég bevételük Nekijük! (Hogyaza Jóbüdös QA!)

De térjünk csak vissza a TI FELELŐSSÉGETEKRE! Mert ez az egyetlen, melyet nyomon lehet követni, illetve majd számon kérni! Mit fogtok majd tenni ti, közpénzen hizlalt, röfögő Kondatagok, amikor a házatok/lakásotok ajtaja előtt fog sok-sok dühös ember tüntetni és a felelősségre vonásotokat (ha nem a rögtön ítélő kandelláber-stallumot) követelik nektek – a tömeg élén pedig a leghangosabbak a Vezéretek által eleddig pátyolgatott budaházik lesznek a szószólók?! És nem lesznek a Tömegben senkik, akik tegnap elzavarták a büdös francba ugyanezen, bűzlő szarhegyeket?!

Kondabanda!

Az”rendben van”, hogy fogalmatok sincs az Ország és a Társadalom érdekeiről. Hiszen azér’ lehettetek országgyűlési képviselők a Vezér kegyéből, mert ezek/ilyenek vagytok. Ugyanakkor talán van(?) még annyi, magatokhoz való eszetek, hogy felismerjétek A Veszélyt. No meg a Vezér alapvető tulajdonságait! Például a felelősségkerülését, a teljesen hibás lehetőség-felismeréseit (lásd pl. a Putyinhoz fűződő viszonyt, vagy a teljesen idiótán “működő” Külügyminisztériumot!), az alapvető elmeállapotát, a habitusát (szavatartás és a satöbbik!), azt hogy saját magán kívül mindenkit és mindig a saját maga által megteremtett szarban hagy (lásd fentebb: “felelősség” és “lehetőség-felismerés”!), közben pedig “cserélget” … válogatva a hozzátok hasonló, csereszabatos mame és egyéb lukok között!

Kondatagok!

Ideje lenne már gondolkodnotok, s ezt akkor is meg köllene próbálnotok, ha direkte ennek képtelensége okán lettetek vezérileg odaállítva, ahol ma ücsörögtök! De talán a “seggvédelmi” ösztönötök még működik annyira, hogy bégető birkákként ne ugorjatok a Főkolompos után a szakadékba. … Pláne úgy, hogy Neki még ejtőernyője is vagyon!

Szóval: “Vigyázó szemeitek Orbánra vessétek!” … Ti Szemetek!

… és ezt …

szendamondja!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!


3 hozzászólás on “Újabb levél a Kondához”

 1. bonhomme szerint:

  Ehhez a poszthoz valami “farkasok felfalják egymást ” típusú verset kellett volna összehoznom. Helyette ez jött ki a klaviatúra alól:

  Lázárnak mondom, Viktor is értse

  Hát felvirradt patkányképű alvezérünk népnapja:
  a néptől a “házi áldást” számolatlanul kapja!
  Csak egy apró szépséghiba: vezetékneve napja,
  no de hát a “házi áldást” nem is pont ezért kapja!

  Elegünk van már belőle, akárcsak a Hordából:
  féken tartott indulatok törnek ki a kordából!
  Elkívánjuk jó messzire, melegebb éghajlatra:
  ő és a Narancsos Horda áldásunk’ ezért kapja!

  Megvan-e már útleveled Bissau-Guineába?
  Érzem, jól fogsz boldogulni Fekete-Afrikába’!
  Ámde van egy kikötésünk: amit loptál, hagyjad itt,
  s ugyanerre kötelezzük népünk többi “nagyjait”!

  Volt róla szó korábban is, de most itt az ideje:
  vár reátok a távozás nem túl hímes mezeje!
  S most, amíg még tehetitek! Később tán már az a cél:
  talpatok alatt fütyüljön a friss márciusi szél!

  Prológus:

  Miniszterek minisztere! Nem kérdezem, csuklasz-é
  most, hogy ismét szóba került holmi autodafé,
  aminek a Narancs Horda lesz szenvedő alanya!
  (És a néphez visszakerül az elrabolt aranya).

 2. anonymand szerint:

  Kedves köztárs!

  A pusztába kiáltott szó tipikus esete (volt már az első figyelmeztető szavad is).
  Képi hasonlattal: mintha lóhoz imádkoznál.
  Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell az intő szó.
  Csak arra akarlak figyelmeztetni, hogy eredményre ne számíts!

  Köztársi üdvözlettel:
  én

 3. […] az önfényezés!), hogy a témával kapcsolatban már korábban írt két posztom (lásd itt és itt!) pontosan ugyanezt tette szóvá. Ergo: nem (én) vagyok részeg! A másik ok pedig az, […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s