Az Utolsó Üzenet

Érdekes levelet “fújt be” a szél a szendamondja ablakán. Forrásvédelmi okokból sem a címzett, sem a feladó nevét nem közlöm, s az üzenetben szereplő egyéb személyek kilétét is titokban vagyok kénytelen tartani.

Szevasz Hapsikám!

Most, hogy végre megvolt a Harmadik, ideje, hogy értékeljem a te tevékenységedet is. Mielőtt belemennék a részletekbe, általánosságokban annyit tudok mondani, hogy alapvetően elégedett vagyok veled. De ebből nehogy azt a következtetést vond le, hogy faszán dolgoztál, s most már mindig biztonságban lesz a segged! Azt Én akkor rugdalhatom csimbókosra, amikor csak akarom, s teneked még készségesen be is kell dőlnöd majd hozzá!

Ámde ne aggódj, ennek most MÉG se oka se alkalma nincsen! Árpi, a Hozzám benyújtott írásbeli beszámolójában egy alapvetően tanulékony és rendes (tehát HŰSÉGES!) gyerekként értékelt téged. Szerinte (leszámítva a kisebb hibákat) általában jól tartottad magad az általa kidolgozott kommunikációs stratégiához. Az Első Közös Jelöltről faszányosan hitetted el a rád bízott pártra még mindig szavazni hajlandó idiótákkal, hogy lényegében semmi közötök hozzá. Jól csináltad a Másodiknál is, akiről meg azt érzékeltetted ugyanezen barmokkal, hogy az lényegében egy büdösbogár, s jóérzésű teoldalid akkor sem szavaz rá, ha ezzel az Én disznómat tartja bent abban az ólban, ami egyébként az övék … lenne, ha hagytuk volna. … Hehehe!

Meg is lett az eredmény. Az Én embereim, meg a tieid sok alattvalót, hülye parasztot tudtak otthon tartani, távol az urnáktól, ez pedig alapvetően fontos volt a nemzeti oldal, tehát az Én újabb győzelmemhez. A dicséretet, meg az átutalást tehát ezennel megkaptad!

Részletezve a munkáddal kapcsolatos véleményemet, már nem ennyire pozitív a dolog. Vannak ugyanis komoly hiányosságaid is!

Kezdjük azzal, hogy Bajuszos túl sok, az én Gyűrtarcú Mangalicám meg túl kevés szavazatot kapott. Eredetileg abban állapodtunk meg, hogy az előbbi huszonöt percent alatt marad, az utóbbi meg kétharmadon. De te nem voltál képes visszafogni a fővárosi elnöködet, azt a hülye kurvát, hogy ne álljon be Bajusz mögé! Pedig ez a te dolgod lett volna! Azér’ a pénzér’, amit Tőlem kapsz, igazán megtehettél volna annyit, hogy lenullázod ezt a buta pinát. … Már bánom, hogy engedélyeztem neked a Kónhalmit és nem ragaszkodtam a Tüdőshöz. De te erősködtél! Hogy minden oké lesz és kézben tudod tartania dógokat, most meg ugye ez van. … A hibádat tehát nagyon gyorsan javítsd ki, a csaj repüljön, mint a vadlibák! … Az év végéig intézd el! … Teljesen!

Ugyanez a bajom az itteni közgyűlés (hehehe!) összetételével is. Nekem itt is KÉTHARMAD kellett vóna bazkikám! Ebben egyeztünk meg, ugyi? Most meg mi is a helyzet? Hát az, hogy ehhez mehetünk majd kuncsorogni a két saját pártunk egy-egy képviselőjéhez! Ez meg nem kóser, ami meg a te hibád, mert ugyi nem tudtad pórázon tartani azt a hülye picsát! Ezér’ neveztelek ki Én téged oda?! A saját házad táján sem tudsz rendet tartani?! Hogyaza jóbüdös kurvaéletbe bazkikám! Miattad vasárnap kénytelen voltam matekozni, pedig tudod mennyire utálom. Azt kellett mondanom, hogy a huszonháromból tizenhét az végül is kétharmad. Ez ugyan igaz, de a közgyűlési harmincháromból húsz már csak az én zseniális Gyurcymnál számít akár száz százaléknak is! … Kiröhögtettél és ezért még szorulni fogsz!

Jó, tudom! Most te is azzal fogsz védekezni, hogy ennek az önkormányzóságnak végül is a világon semmi értelme. Hiszen ezek a polgármesterek, meg képviselők még a gatyájukat/bugyijukat is akkor tolhatják majd le, ha Én azt engedélyezem. De az Elv az Elv és én ebből soha nem engedek … legfeljebb átírom! (hihihi!)

Ámde vissza a lényegre!

Alapvetően tehát elégedett vagyok veled. MOST MÉG! A jövőbeni sorsod azonban továbbra is az Én kegyes jóindulatomon múlik és ezt jó, ha mindenkoron az eszedben tartod. Azt pedig csakis úgy érdemelheted ki, ha tartod magad az Én akaratomhoz, Terveim megvalósítását pedig még csak egy rosszkor belőled kipukkant fingással sem akadályozod!

A Terv pedig a következő:

1.) Továbbra is érvényben van a Meklód-projekt! Ez pedig ugyi azt jelenti, hogy mindenütt Csak Egy maradhat.

 • Az ország élén csakis Én!
 • Az Én oldalamon csakis Én, pontosabban az Én Pártom!
 • Az Én oldalamon “ellenzéki” kizárólag a Dülldetszemű lehet (a tökét a kezemben tartom)!
 • A Ződlibások egyetlen pártja csakis a Hajósé (az együttes pemzliket kiírtjuk)!
 • A Bal pedig a tiéd … egyelőre!

Az első négyben nincs gond, hiszen ott mindenki teszi a dógát … főleg Én! Nálad azonban vannak problémák, hiszen a te oldalad még mindig nem tiszta. Ugyanis ott még mindig létezik egy fölösleges, Engem nagyon zavaró tényező. Igen, pontosan róla, arról a szemétládáról van szó. Aki nyolc évvel ezelőtt felmosórongyot csinált belőlem a tévényilvánosság szeme előtt! Belőlem! A Nemzet Örökös Miniszterelnökéből! Akit kizárólag tisztelet és hódolat illet, nem pedig szemtelenül az Orcámba vigyorgó ellentmondás és kérdezgetés!

EZ AZ IZÉ MÉG MINDIG OTT VAN! MÉG MINDIG NEM DÖGLÖTT MEG! Takarítsd el, de nagyon gyorsan! És ebben ne számíts Rám meg a kutyáimra. Sem Én, sem ők nem fogják elvégezni a te dolgodat … amiért a suskát kapod, te hülye, trehány kretén! Tudhatnád, hogy “Attila nem kapkod a muslincák után!”.

Márpedig Én egy igazi Attila vagyok és olyan Hungáriát fogok itt hamarost csinálni, hogy Tőlem retteg majd Vasington meg Brüsszel, ti meg attól, sőt, Tőlem koldultok! … Ha nem végzitek a a rátok osztott közmunkákat szorgalmasan, ti lusta disznók! … Hogy fordulnátok fel valamennyien! Undorodom tőletek!

2.) A továbbiakban sem Tőlem, sem Árpitól nem fogsz kapni semmiféle személyes üzenetet. Ha valamit akarunk, majd az egyik fullajtárom kapcsolatba lép veled. Nekünk most már sokkal fontosabb dolgunk van!

Elindítjuk ugyanis A Nagy Átalakítást!

Legelébb is személyesen fogom felfüggeszteni a gravitációt! Legkésőbb 2017 nyarán már ott fogok leviantálni a gyűlölt főváros, meg az egész hülye ország fölött. A Várból, az Én Váramból fogok lenézni rátok, az akaratomat szolgáló senkiházi talpnyalókra, az egyelőre hasznos hülyéimre szavazó idióta parasztokra, akiknek a szaros kis életük egyetlen, picike kézmozdulatomon, vagy csak egy kicsinyke nyelvkiöltésemen fog múlni!

No, ekkor fog majd “jobban teljesíteni” ez a Magyarország! Az ÉN ORSZÁGOM!

… és ezt …

… nem az a hazaáruló, ballibás, zsidó szendamondja!

Utolsó irat: A jövőben személyes értékelést sem fogsz kapni Tőlem. Megelégedettségemet azt fogja mutatni, hogy vagy a Havi Átutalás, vagy a Készenléti Rendőrség jelenik meg nálad!

A Mozgalom legújabb híreit Tuaregtől, lásd itt!

Reklámok

5 hozzászólás on “Az Utolsó Üzenet”

 1. bonhomme szerint:

  Ez a kis limerickem volt már?

  Folytatjuk!

  Folytatjuk, híveim! Előre a múltba!
  Ha tehát azt mondom: ugorjunk a kútba,
  buzgón helyeseltek, s máris megteszitek,
  s lelkesedéstekben észre sem veszitek,
  hogy milyen keményen át lettetek kúrva.

 2. bonhomme szerint:

  Kedves szendam,
  tessék, lehet röhögni!
  Sajnos vastag-, vagy dőlt betűs formázásra nincs lehetőség az oldalon, így nagybetűket használtam,, de te mint blogtulajdonos orvosolhatod a problémát!

  A Nemzetifocializmus Atyja

  Lelkülete rém egyszerű,
  világképe is tiszta.
  Ő a Mi Élő Istenünk:
  a Stadionfasiszta.

  Néki már az óvodában
  gólvonal volt a jele:
  nem egy nulla, de egy mínusz!
  Elegünk van, le vele!

  VARGA újabb megszorítást
  – mint hű szolgád – bevezet,
  SZŐKE meg a kifli mellé
  lop még egy Sport szeletet.

  BE NE vezess újabb adót!
  Így is alig létezünk!
  Nagy GÉCZI lennél te akkor!
  Mind miattad éhezünk!

  HAVASI a te szóvivőd,
  meg a másik tucatnyi;
  tőled és Göbbelstől tanultak
  ilyen profin csúsztatni.

  KOCKAfejű vagy, te ÖREG!
  Pénzed van már KAZALnyi,
  de mintha CZIBOR cselezne,
  úgy el fogsz majd hasalni!

  CsuPÁN CSICSkák éljeneznek,
  más csak köp egy hegyeset!
  A JUHÁSZ meg épp most halt meg;
  gyanús ez a baleset!

  KATONAdolog! Kibírjuk
  még pár évig uralmad:
  RÁKOSI is belebukott,
  s kapott méltó jutalmat.

  BOLOND szerencséd volt eddig,
  de ez nem tart örökké!
  Tudod: “Százötven év alatt
  sem lettünk mi törökké!”

  Szóval ne PÚPOSkodj, ÖCSI!
  Elegünk van belőled!
  Sanszos, hogy eltüntetnek, vagy
  egyszerűen lelőnek!

  PUSKÁS emberek vigyázzák
  bolhaszaros életed;
  talán épp ez lesz a gikszer:
  testőröd a végzeted!

  Lehet, SVÁB okozza veszted:
  ő küld majd el pihizni!
  MER’ KELl neked feszt a sorsot
  magad ellen kihívni!

  SEBESen közeleg már a
  törvényszerű bukásod:
  Ki lesz majd méltó utódod?
  Mi a végső ukázod?

  • bonhomme szerint:

   Kicsit még agyaltam rajta, de úgy érzem, kezdem túlspilázni: az első két versszakban nem biztos, hogy kellene a kiemelés (meg a harmadikban a SPORT se). Rád bízom, hogy döntesz.
   Változtattam egy soron, a versszakok sorrendjén és lett kettő új is, emiatt a varia.
   Több nevet már nem tudok beleírni, szóval “ez a vers lesz a végső”:

   A NemzetiFOCIalizmus Atyja

   Lelkülete rém egyszerű,
   világképe is tiszta.
   Ő a Mi Élő Istenünk:
   a STADIONfasiszta.

   Néki már az óvodában
   GÓLVONAL volt a jele:
   nem egy nulla, de egy mínusz!
   PIROS LAPot nekije!

   VARGA újabb megszorítást
   – mint hű szolgád – bevezet,
   SZŐKE meg a kifli mellé
   lop még egy SPORT szeletet.

   BE NE vezess újabb adót!
   Így is alig létezünk!
   Nagy GÉCZI lennél te akkor!
   Mind miattad éhezünk!

   HAVASI a te szóvivőd,
   meg a másik tucatnyi;
   tőled és Göbbelstől tanultak
   ilyen profin csúsztatni.

   Birka híveid körében
   lehetsz menő szómágus:
   a dzsungelben felfalna egy
   éhes FEKETE PÁRDUC.

   CsuPÁN CSICSkák éljeneznek,
   más csak köp egy hegyeset!
   A JUHÁSZ meg épp most halt meg;
   gyanús ez a baleset!

   KATONAdolog! Kibírjuk
   még pár évig uralmad:
   RÁKOSI is belebukott,
   s kapott méltó jutalmat.

   A BUDAI Vár terád vár
   – csak ne élvezd sokáig!
   Aki ilyen tróger, mint te,
   jobb, ha bitón bokázik!

   KOCKAfejű vagy, te ÖREG!
   Pénzed van már KAZALnyi,
   de mintha CZIBOR cselezne,
   úgy el fogsz majd hasalni!

   BOLOND szerencséd volt eddig,
   de ez nem tart örökké!
   Tudod: “Százötven év alatt
   sem lettünk mi törökké!”

   Szóval ne PÚPOSkodj, ÖCSI!
   Elegünk van belőled!
   Sanszos, hogy eltüntetnek, vagy
   egyszerűen lelőnek!

   PUSKÁS emberek vigyázzák
   bolhaszaros életed;
   talán épp ez lesz a gikszer:
   testőröd a végzeted!

   Lehet, SVÁB okozza veszted:
   ő küld majd el pihizni!
   MER’ KELl neked feszt a sorsot
   magad ellen kihívni!

   SEBESen közeleg már a
   törvényszerű bukásod:
   Ki lesz majd méltó utódod?
   Mi a végső ukázod?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s