Az Tákolmánybíróságrúl … is!

A bölcs megállapítás szerint: “Minden népnek olyan királya van, amilyet megérdemel!“. Tovább fejlesztve és modernizálva: “Minden országnak olyan kormánya, kormánypártja, ellenzéke, jog- és igazságszolgáltatása, hivatalnokai vagyonnak, amilyeneket választ (eltűr) magának!“.

Döntött az Alkotmánybíróság! A fővárosi választások eleddigi szabályait, az alkalmazásukat alig négy hónappal megelőzően, teljes mértékben felforgató törvénymódosítás lényegében tákolmányos. Mer’ ugyi a világon semmi gond azzal, hogy a tizenháromezres kerület orbánmesterének szava pont annyit számít a Fővárosi Közgyűlésben, mint a százharmincezresé. A Testületbe beerőltetett, kétharmados baltával belefaragott, Vezér-bérenc Lópuncik és Lófaszok szerint a demokrácia maximális kiteljesedése az, ha a Fővárosi Választónak immáron eggyel kevesebb szavazata vagyon.

Mert eleddig ugyi az volt a stíl, hogy külön szavazott a kerületi bolgármesterére és külön a Közgyűlés tagjára. Most meg ezt a kettőt összekötötte a zócsóságra közismerten törekvő (közel száz hála-h.államtitkárt, illetve tucatnyi stadiont velünk fizettető) Maffiaállam, meg annak félbites, másfélcédulás Gombnyomogató Csürhéje (“Röff-röff! Reméljük hogy elégedett a Gazda és a Dzsentri Dzsoni sem ‘szomorú’! A Zember meg legyen körültekintő, amikor szavaz!“).

Ennek meg nem csak a Zócsóság, hanem a működésképtelenség is lesz a következménye, hiszen így  a Tákolmánnyal valójában ellentétesen “nem a Fővárosnak lesznek kerületei, hanem a Kerületeknek lesz fővárosuk“, ráadásul a választóknak “nem lesz közvetlen beleszólásuk” az önálló közigazgatási egységként működő Budapest “népképviseleti összetételébe” (Lévay Miklós, nemfidesznyik tákolmánybíró különvéleménye!). Ezeken kívül a választói alapjogok “súlyos sérelmére“, azok csorbítására “a törvényhozó hatalom gyakorlatilag semminemű értékelhető, alkotmányos indokot nem hozott fel” (Kiss László, nemfidesznyik tákolmánybíró különvéleménye). Ráadásul “A fővárosi közgyűlés, ahogyan e törvényhelyek alapján létrejön, sem nem választott, sem nem fővárosi” (Bragyova András, nemfidesznyik tákolmánybíró különvéleménye), a tákolmánybíróságnak pedig “… különös felelősséggel, az alkotmányos szempontok kizárólagos érvényesítésével kellett volna döntenie“, hiszen “… a jelen ügy nem egyszerűen alapjogi kérdést érint, hanem a demokrácia alapját jelentő választáshoz való jogot“, így osztán ezt az egészet szemétdombra köllött volna dobni hiszen “… az amúgy alaptörvény-ellenes súlyozási szabály eltörlése nem arányosabb, hanem még egyenlőtlenebb rendszerhez vezet” (Paczolay Péter, nemfidesznyik tákolmánybíró és Elnök különvéleménye).

Összefoglalva a Különverdikteket, megalapozottan jelenthetem ki, hogy a kifejezetten Budapestre oktrojált és a Vezér által kitenyésztett, közpénzekkel alaposan kitömött, majd ezekre támaszkodva a hátsó lábaikra ágaskodott Izékék érdekében összeeszkábált választási törvény minden létező jogelvet, de még a Tákolmányt is velejéig sérti!

No ehhöz képest nagyon érdekes, hogy a Tisztelt és állítólagosan Demokratikus Ellenzék ennek ellenére hajlandó részt venni (és legitimálni is) a valójában “Válogatások“-on. Akár csak Az Április Hatodikai Sajnálatos Eseményekben kicsúcsosodó korábbi, ugyancsak részvétellel legitimált választási csalásokon.

Igaz, akkor még kétélű volt Victorcles Kardja: aki a csaló törvények okán relatív többséget szerez, azé a Hatalom! Így ezen elindulni még a Lejtős Pálya ellenére sem volt teljes botorság. Ámde az EP-választások statisztikájára alapozott, az a bizonyos “Most már csakis mi nyerhetünk!“-típusú, még a tavaszinál is sokkal pofátlanabb törvény-förmedvényt legitimálni az indulással (a benevezéssel) már akkora ostobaság(?), ami nem csak “súrolja”, de át is lépi a szándékosság küszöbét!

Ebből pedig egyenesen következik, hogy Agyarországban igazából nincs is politikai (és horribile dictu: demokrata) Ellenzék! Mert ha lenne ilyesmi, az már esztendők óta megnyilvánult volna különböző demonstrációk és (a demokratúra “törvényei” alapján hamvába holt) “népi kezdeményezések” formájában.

Ámde ilyesmiknek nyomát sem láthattuk/tapasztalhattuk! Maximum annyit, hogy Agyurcsányahibás időnként előveszi a pengeéles, retorikai szablyáját (lásd itt – tavalyról!!!) és elmondja azt, amit köll (ahogy köll!). Majd erre rögvest megkapja az Egymással (és a nem a Diktatúra letörésével) Foglalkozó Ellenzék szokásos szövegét: “Fletó egy megosztó! És hiteltelen, hiszen Hazug!“. Azért az, mert a habonyista-vezérista propaganda azt mondta/mondja róla. Azért az, mert a Hatalom nemlétező megszerzésének jogán egymással marakodó “Demokraták” olyasmiket hallanak tőle, amiket nem akarnak. Amiket ha az agyacskájukba vésnének (főleg a mostanság hetente megújulgató Szocik, meg a zálbalodalizó Lömpikék!), akkor kurvára nehéz lenne minden reggel látni azt az alakot (a fürdőszobai tükörben!), aki aktívan/passzívan eladta a Köztársaságot a Pártfinanszírozás kedvéért azoknak, akik arról híresek, hogy Soha Semmiféle Egyezséget Be Nem Tartanak (lásd még: A Zember, Aki Még Soha Nem Hazudott!).

Agyarországban nincsen ellenzék! Az egyszem Ahibáson kívül. Akit mindenki kötelezően gyűlöl (még a bajnaista csapat is – Bajnai visszavonulása után már “ezerrel” is!), mert a Demokratúra Vezérpártja évtizede és egyre nagyobb “sajtó-keresztmetszeten” átömlesztett karaktergyilkolászásával senki nem mer szembeszállni! Mert tényleg elhiszik a manipulált közvéleménykutatások “eredményeit” és tényleg nem akarják elhinni, avagy tudomásul venni az EU által meghatározott szabályok szerint (tehát nem csaló módon!) lebonyolított EP-választások adatait! Amelyekből meg kiderült: sok ugyan idehaza a Fasiszta és a Náci is (közel 3 millió! … édes Istenem!), de kurvára kevés A Legnagyobb Ellenzéki Párt (MSZP)! Hogy ez a Társaság volt az Áprilisi Potyautas és nem a “Kormányváltók”-hoz csatlakozott, akkor még “szateliteknek” tekintettek!

A Valódi Potyautas azonban az LMP volt! Nem csatlakozott ugyan sehová (csak Viktor maffiapártját szolgálta akkor is!), de azt merészelte már 2010 óta állítani, hogy ha reá szavazunk, akkor “Lehet Más a Politika“! Hát én bekaptam a horgot, reájuk szavaztam (2010), de semmivel nem lett másabb az általuk ígért politika! Egyetlen grammnyival és egyetlen morál-morzsával sem! Ők lettek/voltak azok, akik osztán Őfelsége Ellenzékeként sejobb-sebalnak hirdették meg magukat. Akik lebratyiztak a Nácikkal és nem tettek semmit a Fasiszták ellen (azon részük meg, akik igen, hát ki is Péemmelték magukat a Lempéből, bár ettől semmi nem lett “másabb”!), ámde szorgalmasan gyepálták a “zálbalodaliakat”, közülük is legfőként Ahibást! Ahelyett, hogy a Demokratúrával szemben álltak volna ki!

Persze ezen csodálkozni nem köll! Hiszen már 2010-ben is “érdekes körülmények” közepette jutottak be a parlamentbe. Osztán meg “érdekes körülmények” közepette lehetett nekik a Szakadás után önálló képviselőcsoportjuk. Akárcsak mostanság: neki is vagyon frakciójuk, a Szociknak is, a Jobbiknak is, csak a DK-nak meg az E-PM-nek nincs és nem is lehet. Mer’ ugyi így szól a mindig a gyurcsnyisták ellen és mindig a schifferisták érdekében (kövéren) módosított Házszabály!

Ezek után meg azon sem köll csodálkozni, hogy a felcsúti Főkormányzó Úr, saját bevallása szerint szívecsücskének számító Megszállottsági Szégyenmű elleni tiltakozást Sch. Bandika simán csak “hisztizésnek” minősítette, ezzel úgy enbloc “elintézve” például a nyolcvan esztendős (Sch. Bandinál a rendszerváltásért, sőt, a köztársaságiasságért sokkal többet tevő) Mécs Imre veres-sipkások általi meghurcibáltatását, holott Bandinak is volt ölég kemény (jogtiprásról szóló) véleménye arról, amikor a Gyurcsány-kormány rendőrsége (teszem hozzá: teljes joggal, alkotmányos felhatalmazással!) leverte a 2006-os, orbanista puccskísérletet!

Szóval nem csak a Kormánypárt, de a Zellenzék is keményen idióta, pszicho- és szociopata! Nem csak A Nemzet Közpénzápoltja utálja a Zországot, de igazából a Fővezér állítólagos Ellenzéke is. Mi meg, lassan bő négymilliónyian, itt nyomorgunk alattuk és a kötelezőan utált Agyurcsányahibáson kívül senki nem mondja ki a Zigazságot! Hogy tolvajok és gazemberek gyülekezetévé vált ez az egész “politikum”, kiknek résztvevőit (haszonélvezőit) a közmunkássá silányított polgártársaink “fizetésének” minimum tizenötszörösével honoráljuk!

Bonyolult dolgok ezek, de egy valami bizton megállapítható. Az hogy “hogyan szeretik” a Zemberek, meg a Zellenzékiek! Sötét iccaka, Viktorral és háturul!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s