Viktor! Takarodj! De tényleg!

Előző posztomat (lásd jobbra fent!) azzal zártam, hogy “No comment. … Egyelőre!“. Hát most bekövetkezett az a bizonyos “egyelőre”, lévén alig pár órával ezelőtt megjelent a Miniszterelnöki Nyilatkozat! A következő poszt tömör összefoglalója: “Viktor! Takarodj! Ha nem is a jóbüdös QA-ba, de valamelyik Legújabb Barátunk obskúrus diktatúrájába! A lopott vagyonoddal meg a sleppeddel egyetemben! Azonnal és most már tényleg!“.

Eleddig azér’ nem akartam véleményezni a Szabadság térre odarittyentett Szégyenművet, mert arra vártam, hogy végre megnyilvánuljon a népnemzeti Maffia-kormány. És végre megmagyarázza, a “tőle” megszokottan okadatolt módon: hogy a jóbüdös kurva életbe lehet még mindig miniszterelnök egy olyan Utolsó Senkiházi Rohadék, aki

 1. még a “választások” előtt olyan közleményt ad ki, hogy egyelőre nem lesz MŰemlék és majd “Húsvét után egyeztetünk“;
 2. a “választások” szinte másnapján (ennek ellenére) elindítja a “nemzetgazdasági szempontból kiemelten fontos beruházást“, veres-sipkás Pintér-huszárokkal a földön hurcibáltatva például a 80 esztendős Mécs Imrét, akinek a bolsevik diktatúrával szembeni ellenállása tanúbizonyságaként legalább egy halálos ítélettel több van, mint a zorbánviktornak;
 3. úgy csinál, mint ha nem szarná le a bel- és külföldi tiltakozásokat, s mint a lényéből alapvetően fakadó, provinciális Döbrögi, beülteti az állam- és kormányfők brazíliai VIP-páholyába a (nálánál ugyan fiatalabb, de etikailag talán “fejlettebb”) fiát, közvetlenül Angela Merkel kancellár-asszony alá, aki már hónapokkal korábban is megüzente a Kissenkinek, hogy a Zemlékmű Németországot is meggyaláza;
 4. éjnek évadján, sokszoros rendőri (és egyéb) túlbiztosítással suttyomban kivitelezteti ezt az egész Förmedvényt, majd ezek után ki is merészeli adni az alábbi közleményt:

A tegnapi napon a magyar kormány eleget tett kötelességének, amellyel az alkotmányos rendnek, az egykori áldozatoknak és ma élő magyaroknak tartozunk. Helyére emeltük azt a köztéri alkotást, amely arra hivatott, hogy kifejezze azt a fájdalmat és megpróbáltatást, amelyet szabadsága elvesztése miatt a magyar nemzet érzett és elszenvedett.

Mindannyiunkat arra emlékeztet, hogy hazánk függetlenségének elvesztése tragikus következményekkel járt. Sok százezer ember életét követelte, és további millióknak okozott tengernyi szenvedést. 1944. március 19-től 1991-ig hazánk területén folyamatosan állomásoztak megszálló csapatok. A megszállás hosszú évtizedei alatt olyan szörnyű dolgok történtek Magyarországgal és a magyar állam polgáraival, amelyek függetlenségünk és nemzeti önrendelkezésünk megléte esetén sohasem következhettek volna be.

Gyermekeinket és unokáinkat arra figyelmeztetjük, hogyha szabad, békés, boldog életet akarnak, ha a Magyarországon élő emberek közötti egyetértést kívánják, és ha az elődök által fölhalmozott értékek fennmaradását fontosnak tartják, mindenekelőtt Magyarország függetlenségét és önrendelkezését kell megvédeniük, megtartaniuk, és ha a szükség úgy hozza, visszaszerezniük. Legyen ez mindannyiunk számára egyszerre tanulság, intelem és parancsolat.”

Orbán Viktor

Hát, hogy a Zanyukád maradt volna lány, te Viktor! Avagy, hogy folytál le volna a combján, amikor a később közpénzmilliárdossá általad tett Apukádnak kedve támadt a Zasszonyára még anno! Mer’ akkor sokkal jobban jártunk vóna Mi, úgy alig tízmillányian, akiket Te annyira le tudsz szarni, hogy az hihetetlen. … No meg az is, hogy ezt milyen sokan szeretik megtapasztalni Tetőled!

Akik tényleg azt hiszik, hogy Te fingod a Keleti Szeleket és tényleg a Te Seggedből süt a Nap. Hogy Te vagy a Zemútévezred Legnagyobb Nemzetvezére, aki “nem hitelből” működteti a Zországot, hanem a “saját lábára” állította. Ám ennek ellenérte most egy “biztonsági óvintézkedést” köllött tenni usque 110 milliárd forint értékben, mert ugye “az ország kénytelen hiteleket felvenni a lejáró kölcsönei visszafizetése érdekében” és nem mindegy, hogy “ennek mennyi a kamata” (az IMF-féle fele a Paks-II-szerződésben rögzítetté és Putyin Pajtás nem néz bele a pénztárkönyvekbe, “csak” és “időnként” kér néhány “szívességet”!). Az meg ugyi azon múlik, hogy “a meghatározott, költségvetési hiány” meghaladja-e a Bűvös Háromszázalékot! Erre meg Te felteszed a Mi sorsunkat (anyáink, apáink, gyerekeink, unokáink!), lassan kiléptetsz Bennünket, ha nem is az EU-ból (mer’ annak pénze köll ám Neked, csak a Szabályai nem!), de a “Megbecsült Nemzetek” sorából mindenképpen (közben meg “Több tiszteletet” követelsz … Magadnak, Bazkikám! És Így! Mire fel?!), no meg olyasmikről hadoválasz, hogy “szörnyűséges dolgok történtek” akkor, amikor nem voltunk függetlenek.

Hogy dögölnél meg Viktor, Te utolsó, hazug gazember! A zemlékműves 1944. március 19. előtt is “nem volt független” az ország? Az, amelyikben már bő két évtizeddel korábban is (Európában először!) Zsidó-törvényeket hoztak (“Numerus Clausus“). Osztán meg további négyet a Zönrendelkezés Elveszejtéséig! Amióta meg Te vagyol hatalmon, ugyancsak “szörnyűséges dolgok történtek”. Mondjuk például az, hogy múlt szombatról vasárnapra virradó éjjel az általunk (kényszerűen) fizetett Szégyenműt az általunk fizetett rendőrség (szégyenszemre) többszörös túlbiztosítása mellett suttyomban, az éj leple alatt beemeltetted. Ösmételten bebizonyítva: Te egy Hazug Gazember vagy, a rendőrök meg közpénz-eltartott Társadalom-ellenségek (Veled, meg az erkölcsvedlett Garnitúráddal együtt!), akik a Törvénytisztelő Polgárokkal SZEMBEN védik a Törvénytelen és Törvényeket Megerőszakoló Bűnöző-Államot! Mindezt havi (talpasként) kábé 100 ezer közforintért. No meg a megalázottság és a szégyen (sokuknál belül letagadott) érzéséért.

Javítson mán’ ki az, aki szerint én most tévedek! Avagy rosszindulatú, nemzetellenes lennék! (Gondolom az utóbbiak szép számmal hozzák majd ide az előbbieket!). De azér’ mégis megkérdezném, ugyan kijafasz fizette ezt a hermafrodita “Gábrielt” (kezében az Országalmával!), a leginkább egy meggyűrűzött “Nyolcadik Utas“-ra emlékeztető, suttyomban és hátulról lebaszarintott Birodalmi Háturult?! Meg azt is, aki Megrendelete, Megzsűrízte és az éjszakai homályban odadaruztatta a Szabadság térre?! Szégyenre és szemre?! No és persze Bátran! Az Éj leple, meg ötszáz rendőr védelme alatt!

Ám hogy a Gyalázat ne legyen teljes, megszólalt a Miniszterelnökségi Főminiszter is. Aki szerint persze “nyicsevo”, hiszen

“Lehet, hogy voltak egyeztetési hibák, de mindent megtettünk annak érdekében, hogy az áldozatok hozzátartozói és a túlélők úgy érezzék, hogy ők fontosak, és vállaljuk a bűnök után a magunk felelősségét. De azt kőbe szerettük volna vésni, hogy a magyarországi zsidóság deportálása a német megszállás nélkül nem következett volna be.”

Ami pedig az “ausvicolásokat” (no meg az “idegenrendészeti eljárásokat”) illeti, szeretett Főminiszterünk megjegyezte:

“Nem hárítjuk a felelősséget, a magyar kormány az akkori kormány és hivatalnokok felelősségét nem vitatja. A Németország által elkövetett bűn nem mentesít bennünket ettől még, hogy ezt ki akarjuk fejezni.”

Sajnos meg köll állapítanom: POCSÉK AZ AZ ORSZÁG, AMELYIK ILYEN POCSÉK, ALJA-EMBEREKET TŰR MEG A HÁTÁN! NO MEG AZOKAT A DÖGLEGYEKET, AKIK EZEN POCSÉK-PIÓCÁK ALFELEIT SZIPÓGÁLJÁK! (q.e.d: LMP, “aki” szerint a Történelemhamisítás Akarnoksági MŰemléke elleni tiltakozás nem más, mint egy “hiszti”!)

Közben meg, mint “Arendszerellenzéki” párt egykori képviselőjét, Mile Lajost a Maffia-állam hirtelen kolozsvári konzullá nevezte ki. Bizonyára érdemes vót a Lajos erre, csakhogy a Zorbanállam nem arról híres, hogy a vele ellenkezők közül választana ki bárkit is egy Zorbánállamilag fizetett állásra! (Günther egy kicsivel hamarabb megy haza, így rajta kapja a feleségét egy ismeretlen pasassal. Mire az asszony: “Günther, te ma 4 perc 27 másodperccel korábban jöttél haza. Ezt majd még meg kell magyaráznod!”)

Hát takarodj mán’ el Viktor a Fenébe! De gyorsan, Dzsentri Dzsonival egyetemben! Magyarázkodás nélkül! Még ki is fizetjük!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

13 hozzászólás on “Viktor! Takarodj! De tényleg!”

 1. öregszeder szerint:

  A madár kinézetéről eszembe jutott a régi roma vicc(tudom, ne niggerezzek, mert lenáciznak a vérdemokraták!), amikor apuka mondja a pulyának:”nem madór az te szamór, hanem papagóój!”
  Az egész emlékmű ezzel a kezdettel egész más értelmet kapott. Innentől kezdve ez a hatalom idiótizmusának emlékműve, akárhogy magyarázzák.
  Az ellen viszont tiltakozom, hogy büntetlenül, az összerabolt nemzeti vagyonnal szabadon elhúzzanak a vérbe. NEM!!!!! Bíróság,életfogytig kényszer(akarom mondani köz)-munka, teljes vagyonelkobzás és minden nap reggel bocsánatot kérnek a Zemberektől. Ez a minimum. Némelyiknek nehézvasban ugyanez.

 2. bonhomme szerint:

  A forradalom viharmadara

  Itt a birodalmi náci dögkeselyű;
  tízmillió sorsa miatta keserű.
  Bár nemcsak miatta: jó sokat tett érte
  a maffiapárt is… Elvtársak, megérte?

  A felszín még csendes, de forr már a katlan;
  jön a forradalom, ami nem szokatlan:
  volt már itt ilyesmi, százhatvanhat éve,
  aztán egy még újabb, kilencvenöt éve.

  Ötvennyolc éve lesz, hogy volt a harmadik;
  huszonöt éve is mulattunk hajnalig,
  bár akkor azt monta egy halszemű bácsi:
  “Tetszettek volna forradalmat csinálni!”

  Most Júniusban meg – nem felejti dalom -,
  kitört a Nagy Zsurnaliszta Forradalom:
  RetekTévé végre azzal foglalkozik,
  ami nagyon is a köznépre tartozik.

  Hajrá, RetekTévé! Így kell ezt csinálni!
  Ne hagyjátok magatokat bedarálni!
  Na és a Zemberek? Beállnak melléje?
  A Forradalomnak a Nép a kelléke!

  Vagy mint a Toldiban? “Zúg, morog mindenki,
  egy parasztfiúval mégsem áll ki senki”?
  Megmondta már régen egy szakállas pali:
  csak láncát veszíti e harcban a proli!

  Saskeselyű? Turul? Mindkettő kadáver,
  ha kitör az új össznépi paláver!
  Harci kürt zengjen most, ne a “Bubamara”!
  Jő a forradalom új viharmadara!

 3. kicsiroli szerint:

  “Hogy dögölnél meg Viktor, Te utolsó, hazug gazember! ”
  Csakis kis vével, és igen. Nemcsak hazug, hanem gyáva is. Tulajdonképpen, egy psziho- és szociopata.

 4. valaki szerint:

  Ezzel az írással felkerültél a listára.

 5. Zsuzsanna Pick szerint:

  Szendam ! Sajnos minden szavad igaz és találó! Ahozzászólásokonláthatod NEM merik a nevüket sem adni mert még a hátsónkba is belenéznek és félnek a megtorlástól. Nem tudom a számat tartani én sem,.lehet,hogy emiatt “véletlenül” baleset ér.Nem vagyok hű katonája ennek a rendszernek,de elmondhatom egyiknek sem voltam.25.éve várom a tényleges rendszerváltást,ami a mai napig nem jött el.Hazudtak,csaltak,loptak és azt teszik a mai napig.Kamion számra lopják ki a pénzt.A sok birka meg hallgat.Mint a Pick Szalámi örökös felesége én sem kapok mást a megaláztatáson kívül.A nevünket használják,a milliárdokat besöprik,de a minőség egyre szarabb és egyre drágább.Kéz kezet mos én meg napi anyagi problémákkal küzdök.Persze a férjem sem remekelt.Gyáva nyúlként elhúzott vissza Amerikába.
  Tehát ha eltesznek láb alól az nem a véletlen műve lesz ! A telefonom lehallgatják,az internetet
  figyelik és ellenőrzik,de már nincs veszíteni valóm.Persze a követséghez sem fordulhatok,mert egy szaros “kis” magyar vagyok.Ezt a Pickmondja

  • Zsuzsanna Pick szerint:

   A sok birka meg hallgat /ez benne volt/.Jó lenne ha szó szerint hoznátok le.Persze a férjem is nyúlként elhúzott. Vagy szó szerint írjátok,vagy elmehettek

  • szendam szerint:

   Kedves Zsuzsa!
   Köszöntelek a blogoldalamon, mint először kommentelőt!
   Örülök, hogy tetszik, amit írok, egyetértek a véleményeddel és sajnálom, hogy ilyen sors jutott Neked!
   Olvass engem és írd a hozzászólásaid továbbra is! Szívesen veszem. (A továbbiakban nem kell moderációra várnod, a WP alapszabálya szerint “befogadott” vagy!)
   Üdv!
   szendam

 6. Zsuzsanna Pick szerint:

  Szeretném törölni a hozzászólást,ha azt megváltoztatjátok !Ti vagytok a provokátorok.Átnéztem,átolvastam ,semmi hiba nem volt benne
  Hazug ,álszent dögök vagytok.

  • szendam szerint:

   Kedves Zsuzsa!
   Ezt a hozzászólást biztos, hogy a “szendamondjá”-nak szántad?
   Mert én 1.) egyedül vagyok; 2.) nem változtattam meg semmit; 3.) nem neveztelek provokátornak!
   Gondolom így az utolsó mondatod sem nekem szólt!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s