Egy hetero kamingautja!

Olvastam még tegnap a Népszabadság online oldalán egy kitűnő jegyzetet, melynek témája az aznapi “Budapestprájd” volt. Mindenki utólagos engedelmével ezt most be is smittelném ide!

Európa, szabadság, tanga

Kedves nézőink, kapcsoljuk Londont, a magyar miniszterelnök legfontosabb szövetségesét, a konzervatív David Cameront hallják: „Üdvözletemet küldöm mindenkinek, aki részt vesz a Pride-on itt, Londonban, különösen azoknak az önkénteseknek, akik lehetővé teszik a megvalósulását. Mióta felvettem a tavalyi üzenetemet, hatalmas, történelmi változás következett be Nagy-Britanniában. A házasság intézménye mindenki számára nyitott lett, köttessen az két férfi, két nő, vagy egy férfi és egy nő között. Az egymás iránti szerelmetek egyenlő a törvény előtt. Mióta az egynemű párokról szóló törvény életbe lépett márciusban, párok országszerte házasságkötéssel nyilvánították ki egymás iránti szerelmüket és elkötelezettségüket. Ez nem történhetett volna meg sok ember nélkül, akik ma a Prideon vannak. Szóval köszönjük nektek, történelmet írtatok. Nagyon büszke vagyok arra, hogy annak az országnak a miniszterelnöke lehetek, amely – és ez hivatalos – a legjobb ország Európában a melegek, a leszbikusok, a biszexuálisok és transzneműek számára. De ez nem jelenti azt, hogy a munkánk véget ért. Nem lehetünk elbizakodottak. Az ez évi Pride témája a szabadság.” (Fordítás: Kettős Mérce)

Soós Lajos / MTI

Még egyszer rögzítsük a tényeket: David Cameron konzervatív és nem ultraliberális, miniszterelnök és nem a Norvég Alap által támogatott radikális jogvédő szervezet aktivistája. Ő ott, mi itt. Még azt is hozzátehetjük, hogy David Cameron konzervatív miniszterelnök népszerűsége az utóbbi időben rendkívüli módon megnőtt a magyarországi jobboldalon és a kormánypárti sajtóban, nem annyira a fenti kijelentése, inkább az unióval kapcsolatos nézetei miatt. Több tiszteletet a briteknek – mondta, és a magyar nacionalisták máris beleszerettek.

Na, de most kapcsoljunk vissza Budapestre, ahol a konzervatív Cameron magyar szövetségesének helyettese beszél. A téma szintén a Pride.

Nem érzi úgy Orbán, hogy ő azoknak is a miniszterelnöke, akik ott vonulnak az elismerésért küzdve évről évre, függetlenül az ellentüntetésektől, függetlenül a tojásoktól, függetlenül a Szőnyi Szilárdoktól és Kerényi Imréktől

„Kicsiny, ám hangos érdekcsoportok egyszerűen rá akarják kényszeríteni a világra ezt a szerintem deviáns felfogást” – közli éppen Semjén Zsolt, a tekintélyes konzervatív államférfi. A kicsiny, ám hangos érdekcsoportok közé nyilván beleérti a konzervatív angol miniszterelnököt, aki – mint láttuk – még büszke is arra, hogy első lépésben a britekre már rákényszerítette ezt a deviáns felfogást. „Ha két férfi házasodik, három miért nem? Akkor milyen alapon büntetik a bigámiát? Hol van ennek vége? Akkor mi az az aberráció, ami ne lehetne házasság?” – teszi fel kérdéseit a magyar miniszterelnök-helyettes.

És, valóban, kedves Cameron kolléga, ha két brit férfi vagy két brit nő „egymás iránti szerelme egyenlő a törvény előtt”, akkor milyen alapon ellenzitek a pedofil háborús bűnösök vallásgyalázó bankrablásait? Hát, hol van ennek a vége? Egy magyar konzervatív nem tesz olyan engedményt az erkölcsök terén, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek.

David Cameron utasítására a szivárványos zászlót is felhúzták a londoni kormányzati központra

Ezért tartja Szőnyi Szilárd, a megbízhatóan kormányhű Heti Válasz főszerkesztő-helyettese, aki magát hitvalló római katolikusnak nevezi, a homoszexualitást isten és ember elleni véteknek. Mert írva vagyon és ők mindenben követik a vallási előírásokat. Ők nem élnek szexuális életet házasság előtt és főleg nem azon kívül. Ők csak gyermeknemzési céllal párosodnak. Ők az önkielégítést sosem próbálták. Ők nem válnak el. És mivel bizonyára nem álszent hólyagok és kígyófajzatok, sosem válogatnának a vallási előírások között aszerint, hogy mi az, ami kényelmes nekik és a vágyaikkal összefér és mi az, ami nem.

Na, de folytassuk körkapcsolásos műsorunkat, melyet beleng az élő adások varázsa! Miközben a konzervatív brit miniszterelnök az egyik monitoron arról beszél, hogy országa a legjobb hely a melegek számára és erre ő büszke, ahogy arra is, hogy az ő miniszterelnöksége alatt lett bevezetve a melegházasság, a másik monitoron a konzervatív magyar miniszterelnök kimondhatatlan titulusú tanácsadóját halljuk, amint a „buzilobbi” hatalmát kárhoztatja. Szerinte „Európának meg kell védenie magát a káros hatásoktól, ugyanis Európa a keresztény gondolkodás diadala”.

A konzervatív brit miniszterelnök nem azért áll a Pride oldalára, mert alá akarja ásni a keresztény Európa erkölcsi rendjét, hanem azért, mert a legnemesebb európai hagyományt védi

Anglia tehát elesett. Franciaország is. Németország már régen. A Vatikán még tartja magát, de lassan ott is megengedőbbek, mint Magyarországon, ahol az uralkodó párt és szellemi holdudvara a keresztény gondolkodás diadalának tartja, ha folyamatosan megbélyegez és kirekeszt olyan embereket, akik semmilyen módon nem ártanak másoknak azzal, ha egymást szeretik. A magyarországi monitoron a konzervatív miniszterelnök nem köszönti a Pride-ot.

Nem érzi úgy, hogy ő azoknak is a miniszterelnöke, akik ott vonulnak az elismerésért küzdve évről évre, függetlenül az ellentüntetésektől, függetlenül a tojásoktól, függetlenül a Szőnyi Szilárdoktól és Kerényi Imréktől. Illetve, nem függetlenül. Éppen ezért vonulnak, mert vannak az ellentüntetők, a tojások, a Szőnyi Szilárdok és a Kerényi Imrék. Ha nem lennének, akkor is vonulnának persze, de akkor az a menet örömünnep és karnevál lenne, amelyen a hitvalló római katolikusok együtt lazulnak akár még Conchita Wursttal is a teremtő szabad ege alatt.

Addig azonban a Pride tüntetés, mozgalom, politikai és lelkiismereti kérdés. A Pride a maga szándékos harsányságával, azzal, hogy nem lehet nem észrevenni, kikényszeríti az állásfoglalást. Mindenkinek el kell dönteni, melyik oldalra áll. A konzervatív magyar miniszterelnök és tábora nem a Pride oldalára áll. Formálisan eltűrik, szavakban támadják, a jogkiterjesztést megakasztották. A buzizó Kerényi a hivatalában maradt. A deviánsozó Semjén a hivatalában maradt.

Orbán nem arra büszke, hogy az ő miniszterelnöksége idején házasodhatnak először a melegek, hanem arra, hogy az új alaptörvénnyel ezt megakadályozta. Ezt a hungarikumot is megvédte Brüsszellel szemben. A konzervatív brit miniszterelnök nem azért áll a Pride oldalára, mert alá akarja ásni a keresztény Európa erkölcsi rendjét, hanem azért, mert a legnemesebb európai hagyományt védi. Itt nem a rúzsozott, tangás férfiakra kell gondolni elsősorban, hanem a szabadságra, amely megengedi mindenkinek, hogy az legyen, ami lenni akar, ha azzal másnak nem árt.

Adott esetben rúzsozott, tangás férfi. Vagy konszolidált, polgári tanárember, aki azonos jogokkal szeretne együtt élni a párjával, akkor is, ha vele azonos nemű, akkor is, ha nem. Teljesen mindegy. A szabadságról van szó. A londoni helyszínen a miniszterelnök a szabadságot ünnepli, a magyar helyszínen a vonulók a szabadságért küzdenek. Ott örömünnep, itt demonstráció. Ott házasság, itt Semjén Zsolt. Ott lehet semlegesnek maradni, itt nem. Amikor a bölcs az égre mutat, az ostoba csak a tangát nézi.

Ónody-Molnár Dóra

Diskurzus:
– “Miért kell ezeknek még mutogatniuk is magukat?” – tette fel a szokásos kérdést ma délben egyik ismerősöm. – “Nem elég baj, hogy egyáltalán léteznek?!
– “Szerinted az ‘Ilyenek’ felvonulásaiból volt a nagyobb baj, vagy a tegnap ellenük “tüntető” Bakancs-csattogtatók meneteléseiből?” – kérdeztem vissza. “Szerinted az Átlagtól eltérő szexuális ízlést képviselők okoztak nagyobb kárt úgy Agyarország, mint általában a Világ mindenféle szempontjainak, avagy a Bakancsosok, a Klerikálisok, a Fasiszták, a Nácik? Légy oly’ kedves mondani nekem egyetlen olyan ‘Meleg’ mozgalmat, szervezetet, mely nagyobb kárt okozott, mint a keresztény-konzervatív ostobaság, avagy mint a nácionálszoci fajgyűlölet!
– “Az Eszdéesz!
– “Rendben! Akkor itt és most befejeztük!
Vélemény:
Mint megátalkodott heteroszexuálisnak a világon semmi gondom azokkal, akik a magukkal azonos neműek iránt éreznek vonzalmat. Magam ugyan ezt el nem tudnám képzelni. Azt, hogy kellő libidóm lenne bármikor is egy akármilyen szép kinézetű férfi láttán. De tökéletesen meg tudom érteni, hogy a hozzám lényegében minden szempontból hasonlító, a társadalom számára esetlegesen hatalmas értéket képviselő férfitársam önbelsőjében nem egy szép női test váltja ki a “gerjedelmet”.

Legkedvencebb feleségemnek magyaráztam már jónéhány esztendeje: “Amilyen averziót vált ki benned a veled azonos neművel való szexnek még csak a gondolata is, pont ugyanezt érzi a tőled igazából semmiben nem különböző ‘nemhetero’. Na most, te mégis mit éreznél, ha a Többség nyomására, egy állami diktátum következtében még is egy másik nővel lennél köteles szekszelni?!

Anno:

Néhány évszázaddal ezelőtt, az úgynevezett “Antik korszakban” a világon senkinek semmi baja nem volt azzal, hogy egyesek nem a “másik nem” iránt tanúsítanak vonzalmat. Akkoriban virágzott a Tudomány, melynek legfőbb célja a Világ Megismerése (“Gnoszticizmus“), az Emberek Jóléte volt. Akkor nem csak a személyes (fizikai és pszichés) higiénia volt az  elsődleges szempont, de például a köztisztaság is.

Osztán valahol és valamikor megbicsaklott a fejlődés. Jeszua Rabbi elképesztően tiszta és tökéletes elméleteire ráalapozott egy Hatalmi Rendszer, s onnantól kezdve Isten úgynevezett Hite a legsötétebb Babonaságokat és Nyomort eredményezett. A személyes és általános higiénia eltűnt (a szarlé ott folyt le a városok sáros utcáin, ettől meg sokan betegek lettek!). A Tudomány megsemmisült, tiltottá vált. Olyan betegségek szedték milliószámra áldozataikat, melyeket az ezer esztendővel korábbi Tudás alapján már csírájukban voltak elfojthatóak. Ámde égtek a máglyák, melyek tüzén az erdők-mezők növényeit ismerő javasasszonyok (“boszorkányok”), a feledni kötelezett Tudományt ismételten Felfedezők (“sátánimádók”), illetve a Hivatalos Hatalomvallást megreformálni, a Pöcegödörben fetrengő Népen segíteni igyekvők (“eretnekek”) testei égtek hamuvá. (Esetleg van valaki aki ebből a szempontból felfedez némi Párhuzamot a Jobban Teljesítő Magyarvaló Világgal?)

És mivel nagy volt a Nyomor, de lázadni csakis “máglya terhe” mellett lehetett, hát muszáj volt valahol kiengedni a “Gőzt“. A Társadalom az Urak/Papok ellen lázadni nem tudott/akart, így osztán kapva kapott az Ellenségkét elé állítottakon. Nem válogatott: lehet az “Boszorkány”, “Sátánhívő”, “Eretnek”. Avagy Zsidó, Cigány … esetleg Buzi! (Csak ne mi legyünk azok!) Nem csak hagyták az “Ilyeneket” nyomorultul elpusztulni, de ehhöz maguk is aktívan hozzájárultak (lásd: G. Bruno híres kiszólását: “Oh, sancta simplicitas!“, avagy “aktualice” a Magyar Holokauszt!). Osztán meg azon csodálkoztak, hogy ők is pusztulnak, no meg Nyomorba dőlnek. … Igaz, erre a Nyomorbadöntők magyarázata rögvest meg is érkezett: “Nem-mi-vagyunk-a-hibásak-hanem-a-Mások!“. (Esetleg van valaki aki ebből a szempontból felfedez némi Párhuzamot a Jobban Teljesítő Magyarvaló Világgal?)

“Today”

Nos ezeket a Magyarázókat már évszázadok óta cipeljük a hátunkon. Velük együtt (mert ők azok!) meg az Ostobaságunkat is. Ebből pedig következik a Legújabb Butaságunk: A Zezerharmad! … Másodjára! Amiből meg egyenesesen vezethető le A Mai Nyomor, az obskúrus Babonaságok (lásd pl. Felsőoktatási törvény), meg ezek mélyen bevésése (lásd: Közoktatási törvény!), valamint a Zállami Hazugság (“Magyarország jobban teljesít!“), továbbá a “Törvényes Választások“.

A “Nemszokványos Nemi Vonzalom egyrészt azért “nem szokványos”, mert részben MI, a “heterók” vagyunk a Többség (szeretném megjegyezni, hogy Az Örökké Élő Géza szerint “Az, hogy mi a ‘normális’, mindig a Létszám dönti el!“), ugyanakkor a homoszexualitás (LMBTQ) nem eredményezi a Társadalom “fizikai reprodukcióját”, lévén egy ilyen kapcsolatból Utód nem születhet! … Ebben (gondolom) minden LMBTQ-sal megállapodhatunk!

Ámde ilyen “szülők” nagyon sok esetben Jobb Nevelők, mint a Klerikál-fasiszta, Jobbikos Heterók, akik (utóbbiak) mindenfajta “kivizsgálás” nélkül szülhetnek, nevelhetnek … no meg üthetik egymást és a Kölköket is! Mer’ Ugye ez a “keresztényi”, no meg az “erkölcsös”! (Lásd a FideszkádéenpésCsaládon belüli erőszak“-ra vonatkozó hozzáállást!)

Aha! Hogy szakadt volna bele a fejetek abba a jóbüdös QA-ba!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

2 hozzászólás on “Egy hetero kamingautja!”

 1. bonhomme szerint:

  Nem pont erről szól a versem, csak úgy oldalágról passzol ide:

  Pedofil a Parlamentben
  (Terry Black listája 2)

  A szép Krasznai Tündike
  karácsony előtt büntibe’
  nem jutott Parlamentbe –
  csak a sok-sok tróger ment be:

  Semjén Zsoltot fenn a Várban
  látták ma egy swingerbárban.
  Meglepő, de a vén kujon
  Cicciolinát vágta lyukon.

  Szájer Józsi, ne törj pálcát:
  molesztáltál már apácát.
  Sikított, de nem volt pardon:
  ott kúrtad meg az iPadon.

  Vona Gábor későn futott,
  neki csak egy meleg jutott.
  Ki volt tágulva az “odva”;
  meghúzta, de vonakodva.

  Balogh József? Tarlós István?
  Ki lehet még fent a listán?
  A Terry Black majd elmondja,
  ki kivel és mikor nyomja,

  mert a sok hős “cájtungsrájber”
  pénzét féltvén írni sem mer;
  szemérmesen elhallgatja,
  ki a pedofil honatya.

  Kedves képviselőtársak!
  Legyünk jobban toleránsak!
  Előttünk az élő példa:
  nem mind rosszlány, aki céda;

  Olaszhonban volt honanya
  Staller Ica – Cicciolina.
  Ám egy pedofil nem kóser:
  azért bizony jár a kóter!

  Ne add fel, Krasznai Tündi:
  nem lesz örök az a bünti!
  Eljöhet még egy jobb idő,
  s lehetsz te is képviselő!

 2. bonhomme szerint:

  bónusz stófák ,csak úgy, találomra:

  És kedvencünk, Kövér László?
  Neki állhat még a zászló?
  Vagy élvezi, ha szadizhat?
  Erről mit ír a szamizdat?

  A jó Rétvári Bencének
  friss punci kell, de temérdek.
  Neje elől eltitkolja,
  hogy melyiket mikor tolja.

  Deutsch Tompika már nem bika:
  nem kell neki a puncika,
  hiába van “neki” helye;
  ettől fáj a neje feje.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s