Tömjén “rulez”!

Azt olvastam ma az MTI hírében, hogy “Feltört a KDNP!” és innentől fogva nincsen akadálya annak, hogy végre megvalósítsák “kormányzati programjuk“-at! Ezt pedig nem másból, mint a legautentikusabb forrásból, Tömjénzsót Pacsirtavadász, Helyettes Alminiszterelnök Úr Őfőméltóságának szíves közléséből tudta meg a Magyar Tömeg-félretájékoztatási Intézet. (Bocsánat, nem linkelek. Nyár van én meg “szabadságon”.)

Szóval arról vagyon itten nagyba’ szó, hogy a miniszterelnök-helyettesi rangba ismét beemelkedett  (… Talált!Süllyedt!) tegnap egy, az MTI-n kívül nem kifejezetten nagy érdeklődést kiváltó sajtótájékoztatón a nevezett Pacsirtavadász, meg a közismert arckifejezése okán csakis nemzési vágyat előidéző Frakcióvezető (Hörrr Petyka … Harrach Péter) kijelentette (beharangozta – bimmm-bammm!), hogy most osztán nagyon és télleg meg fogják valósítani a “Szabad Vasárnap“-ra vonatkozó elképzeléseiket.

Ez ugyi arra vonatkozik, hogy a nevezett Hetedik Napon senkinek ne kölljön dógoznia. Helyette legyen együtt a családjával, no meg – ha lehet és míg nem kötelező – hallgassa meg a templomi miséket is. Előbbi azér’ fontos, mert hátha akkor baszhatnékja … keresztényien szerelmeskedni való kedve támad a Felnőtteknek, s így végre szaporulhat a Csökkenet. Utóbbi meg azért, mert így évente legalább ötvenkétszer mindenki a maga (maradék) “szürkeállományába” vésetheti a Pártszolgálatos Plébános/Lelkész … Isten Szolgájának pártpropagandista … Jézusi Szavait.

És ebből osztán most és télleg törvény is lészen! Ezen felől kétsége sem lehet senkinek (akinek mégis, azt majd egy sarkantyúzott … sarkalatos törvénnyel megrendszabályozzuk!), mer’ ugyi a Hobbikeresztény-ateista Plutokrata Pénzpárt … a Kereszténydemokrata Néppárt immáron “rulez“!

Ugyanis Tömjén szerint eleddig a Kádéjenpé a kormányon belül “alapvetően a humán területért” volt felelős. Ámde a “mostani kormányalakítással” (azaz Az Április Hatodikai Sajnálatos Események folytán) már “túlnőtt a hagyományos szerepkörén” (jajj ne!), s így most és már “az élet minden területén jelen van” (hát talán tényleg!), illetve “képviselheti a kereszténydemokrata értékrendet” (mihhihi?!).

Mer ugyi eleddig “csak” az vót, hogy a kádéenpés államtitkár (Igen! A “Rauzsika“!) neve alatt “valósították meg” az Orbán által elrendelt jobbikos elképzeléseket. Ámde mostantól fogva nekijük más, Nagyonfontos Miniszterük is vagyon, aki ugyi a nemzetfejlesztési bársonyszékben ücsörög. Ráadásul a Pártelnök még miniszterelnök-helyettes is, aki a Miniszterelnökségen belül a “Nemzetpolitkai Államtitkárságot” irányítja! … s mint ilyen, az elhalálozott  párt-társa, Rapcsák Andárs valamikori Táskahordozójának beosztottjává vált! (Gratulálok Zsóti! Legalább a Közvetlen Főnököd is egy stűszivadász!)

Szóval, minek után A Tömjén és A Hörr magukat (no meg főleg a “saját pártjukat”) egyfajta “kormánytényezőnek” hazudták … izé … tekintették … nevezték … fújták fel, mánis kijelentették, hogy a Zemútnégyévben már egyszer törvényesíttetni akart(?) Szabadvasárnapot most osztán és istenbizyon törvénybe baltáztatják, mer’ ugyi  a Kádéjenpé “rulez“!

Ugye nem köll ösmételten leírnom, hogy ki is ez a kádéjenpés miniszter?! Az a bizonyos Seszták Offsór Miklós. És azt sem, hogy nekije meg mennyi köze vagyon a Kádéjenpéhez?! No meg a kereszténydemokráciához?! … Pont annyi, mint Tömjénnek és Hörrr-nek! … Meg a Főnöküknek!

A Lényeg ugyanis az, hogy egy Nemlétező Párt úgy próbálja imitálni a LÉTEZÉSÉT, az önállóságát, hogy egy “importált” párttag bevarrt zsebű miniszterségét nevezi olyan “alkupozíciónak”, azaz “ruleznek”, melyre alapozva végre megvalósíthatja a “Szabad Vasárnap” általa már legalább négy esztendeje képviselt “elképzelését”!

Amiből eleddig sem lett semmi, lévén a “Fideszkádéjenpén” belül ugyan kijafasz az a Kádéjenpé? Ráadásul a hétvégéken gyakorta “velnesszelő” kormánytagok (saccperkábé Tömjén!) például nem nagyon tűrnék el, ha a különböző (ingyenes) szállodai szolgáltatásukat ippeg és punkt azér’ nem vehetnék igénybe, mert az ingyenmasszőr ippeg és akkor punkt a Családdal, avagy a Plé(h)bánossal tölti az idejét!

Javítson ki bárki, akinek okadatoltan más véleménye vagyon!

… és ezt …

szendamondja!

P.S: Kölök koromban a “szabadszombat” bevezetése volt a Nagy Vívmány. Elébb még csupán kéthetente volt erre lehetőség (lásd: a  korabeli kártyanaptár “zöld” bejegyzéseit!). Osztán ez “hetentévé” vált. … Az a Rendszer se keresztény, se demokrata nem volt! … Igaz: a túlórákat ki is fizették!

Reklámok

2 hozzászólás on “Tömjén “rulez”!”

 1. bonhomme szerint:

  Izgalmas lenne ez a “keresztény sabbat”…
  Mondjuk, nem járnának a vonatok meg a buszok, aki a Balatonra/ról akarna utazni, vagy a nyaranta gazdagon tenyésző fesztiválok egyikére/ről,az biztos” imáiba” foglalná ezeknek a kedves, jóindulatú horogkeresztény parteigenosséknak a nevét. És ha ráadásul hallgatnának ezekre az “imákra”, akkor még szaporulat is lenne, mert sűrűn kelene nemi éleltet élniük a rosszéletű anyukájukkal.
  De megnézném a vasárnap zárva tartó multik, benzinkutak előtt szitkozódó embereket, a szabadnapos tűzoltók miatt leégő házakat, a szabadságon lévő mentők hiányában megmurdeló baleseti sérülteket, a kórházakban, otthonokban étlen-szomjan-ellátatlanul fekvő embereket, stb.
  A Spaceballs klasszikus kérdésével élve: van még balfasz a fedélzeten?

 2. bonhomme szerint:

  Egyébként a Tömjén áhítatos, meg a Harrach “síró smiley”-s pofáját látva nekem is folyton baszhatnékom van: úgy odabasznék nekik egy szívlapáttal…!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s