Már “Gurulbagoly” is A Barátunk!

A bölcs mondás szerint “Similis simile gaudet“, azaz “Hasonló a hasonlónak örül”.  Mindezt a magyar népi bölcsesség úgy fogalmazta meg, hogy “Madarat tolláról, embert barátjáról lehet megismerni“. … Az alábbiakban olvasható “memorandumomat” kifejezetten a “Fidesz” nevű Maffia-állampártra szavazóknak, illetve az ezt a … khm … Társaságot passzivitásukkal eltűrő “Polgártársaimnak” ajánlom szíves figyelmükbe!

Dicsőséges Vezérünk, a Nagyrapuffasztott Felcsúti Kertitörpe, aki az Általa (? … a lópikukát: Általunk!) finanszírozott “Hetilap” nevű pártbrosúrában “Európa erős emberének” tituláltatta magát … címlapon! … aszonta Európa legnagyobb bulvárlapjának (“Bild“) adott interjújában, hogy Ő azér’ fekszik keresztbe (mint egérke az elefánt-hordának) J.-C. Juncker EB-elnöki megválasztásának, mert Ő “ezt ígérte a választóinak“. Ez meg ugyi Őt roppant módon “kötelezi”. Továbbá az egész EU “lényegének megtagadása lenne” (szerinte), ha az EB-elnököt nem az állam- és kormányfőkből álló Európai Tanács jelölné. Plusbonus: még “antidemokratikus” is!

Nos, tegye mán’ fel a kezét az, aki a május huszonötödikei EP-választások maffia-pártállami propagandájában olyasmiket olvasott, hogy “Ígérjük, nem engedjük J.-C. Juncker, Luxemburg egykori miniszterelnökét az Európai Bizottság elnökévé választatni!“!

Persze tudom, hogy ilyesmit senki nem tud idézni … most még (lehet, hogy már holnap megírják a tegnapelőtti napilapot)! Sem Olvasóim azon része, kiket Köztársaimnak nevezhetek, sem pedig azok a Barlangi Trollok, akiket a Milliárdos Apuka kőbányájában tenyészt ki a Fater kőbölcsőben ringatott, rendszeresen vert (sajnos nem “eléggé”) Legkisebb Királyfia.

Szóval a Lényeg, hogy a Helyi Érdekeltségű Napoleon (a Turhadombon Kukorékoló Seggpöttyös Japánkakas) szerint, az “európaiság megcsúfolása lenne“, ha az EB elnökét nem az az “elitklubnak” számító ET jelölné ki (melynek ő nem csak szerintem sajnálatos, sőt, elképesztő módon a tagja), hanem az azt megszavazó Európai Parlament aktuális többsége, kiknek tagjai ugyi néminemű választások útján jutottak a stallumaikhoz.

A Focista szerint tehát az a Demokrácia, hogy a Zemberek szavazgatnak, ahogy akarnak (idehaza is még meg van nekik engedve ez az egész!), de hogy ki legyen a Főnök, azt csakis a Zembereknél sokkal okosabb, többek között Belőle is álló Elitklub döntheti el! … Lásd: a leadott szavazatok szűk 45 százalékából ismételten “szerzett” kétharmad, illetve az “Akkor-is-Mi-nyertünk-ha-mégse“-típusú “Budapest-törvény“-t!

Mert Szerinte Ez Az Európaiság!

No meg az is például, hogy egy azeri diktátornak eladunk (szó szerint!) egy azeri baltásgyilkost (a Valahol-szigeteki bankszámla kellő módon hízlalva, az Ország Becsülete meg … szóval …!), osztán meg a Magyar Tudományos Akadémia(!) épületén belül tartunk laudációt egy hasonló módon “demokratikus” Uralkodó, de egyébként tömeggyilkos és kényszervallató Ázsiai Diktátor (akivel még Legújabb Régi Jóbarátunk, Valigyimír Vlagyimírovics is csak három gumikesztyűben fog kezet, közben pedig rajta van a gázálarc!) “Önéletrajzi Köteté”-nek. Majd ezek után a kazah Csicskással aláírnak valamit az Itthoni Csicskások.

No de hát ez A Keleti Nyitás, amit ugyi a “kommenistákat húsz év után legyőző” új, “munkaalapú társadalmat” létre hozó nagyon európai és fődemokratikus Ezerharmad képvisel.

Ebből pedig szervesen következik, hogy Türkmenisztán elnöke, a Gurulbagoly mától kétnapos, hivatalos látogatást tesz Orbanisztánban, melynek során nem csak a Bármit Aláíró Pótscmittpál fogadja őt, de még a nagyon-nem-kommenista és mindenféle diktatúrát velejéig utáló, rendpárti Kövér Házmester is! (lásd itt!)

Mert ugyi minálunk a legfontosabb az Európaiság, a Demokrácia, no meg a Tisztelet! … Mindezt persze ÍGY!

Hogyaza jóbüdös QA … stb!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

2 hozzászólás on “Már “Gurulbagoly” is A Barátunk!”

  1. nyizo szerint:

    embert barátjáról – ez régi igazság


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s