Lobbik Oroszországért Mozgalom

Miközben a természetben “Yvette” tépi szaggatja a fák koronáit, Orbanisztánban “Viktornádó” kezdte leamortizálni a Jobbikot, KágéBéla “nemzeti” EP-képviselő kémkedési ügyének nyilvánosságra hozásával. Összeveszett tehát egymással a Lobbik Oroszországért Mozgalom két alapítója, s gondolom, most nem kéne mást tennünk, csak hátradőlni és “kérni egy kávét”, de azért jó lenne tudni, mire is megy ki valójában ez a játék azon kívül, hogy az “erősebbik kutya” éppen most éli ki vérfertőző nemi vágyát a saját kölykén.

Tegnap reggel, a Párt Központi Bizottságának lapja alaposan beletüsszentett a nemzeti nulláslisztbe. Nem, ezúttal nem egy újabb szoci-ügyről volt szó, hanem egy jobbikosról és nem valamiféle pimf, mutyizós/adócsalós/pénzrejtegetős “botlásról”, hanem egyenesen kémkedésről! A Pártlap szerint (lásd itt!) ugyanis a Pártügyészség, az Alkotmányvédelmi Hivatal nyomozása és feljelentése alapján, az “Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja” miatt kezdeményezte Kovács Béla, jobbikos EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztését.

Miközben kifejezem “maximális tiszteletemet” a feladatukat híven ellátó Hatóságok és a Pártlap felé, szeretném megjegyezni: annak eldöntéséhez, hogy KágéBéla egy orosz ügynök, elegendő csupán olvasgatni. Például a “szendamondjá“-t, avagy ha ez nagyon zsenáns, akkor a Wikipédiát! A linkelt március közepi posztomban ugyanis ippeg punk a “Szabad Enciklopédián” található életrajzi adatokból, no meg az 1970-80-as évek szovjet idegenrendészeti gyakorlatának ismereteire alapozva állapítottam meg ugyanezt!

Totál életszerűtlen ugyanis, hogy valaki, miután 1978-ban leérettségizik egy budapesti közgazdasági szakképiskolában, egyetlen nekifutással felvételt is nyer az állítólag Tokióban működő “amerikai magánegyetemre” (már ha igaz ez egyáltalán, mert az “intézményt” a mai napig nem nevezte meg senki!). Ezt meg a kádári Magyar Népköztársaság (MNK) “csak úgy” még engedélyezi is! További “sci-fi” a pasmag nacionáléjában, hogy miután négy esztendőn keresztül “politológiával és nemzetközi kapcsolatokkal” (tehát “kapitalista-imperialista ideológiával”) mételyezték meg nyiladozó elméjét, ugyancsak egyetlen nekifutással, mindenféle kecmec nélkül, “csak úgy” felveszik a moszkvai MGIMO-ra (1982), mely a Szovjet Birodalom legelitebb “diplomataképzője” (és KGB-inkubátora) volt. Oda, ahová csak a legmegbízhatóbb, legkiváltságosabb káderek kerülhettek be évekig tartó sorban állás és alapos “átvilágítás” után!

Hapsikám újabb négy év múlva haza gyün (1986), de itt meg rögvest bezsuppolják a Magyar Néphadseregbe. Miután lehúzza magáról az “angyalbőrt”, de “nem érzi jól magát” az MNK-ban, hát fogja magát és áttelepül a SZU-ba (1988), s ez is sikerül neki, ugyancsak egyetlen nekifutással, mindenféle bürokratikus kekeckedés nélkül. Ezt követően Kovácsnak nyoma vész, ugyanis nem tudni, mi az ördögöt művel 15 éven át a Szovjetunióban, illetve Oroszországban. A honvágy meg a magyar nemzeti öntudat csak 2003-ban (43 évesen!) támad fel benne, miután “befektetési jogász” diplomát szerzett a “Gaszisz Akadémiá“-n (jelentkezzen, aki a neten megtalálta ezt az “intézményt”!). Visszatelepül Magyarországra, s itt két esztendei “valami” után hirtelen “Megjobbikul” (2005), s a fényét megszégyenítő sebességgel jut el a “talpas párttag“-tól, a budapesti alelnökség (2008) funkcióján át egészen az EP-képviselőségig, a párt országos alelnökségéig, illetve Zazrivecz elnök külügyi kabinetjének vezetéséig.

Wiki” arról nem tudott már beszámolni, hogy ezt a rekord sebességű pártkarriert “hősünk” miként tudta befutni. A jóindulat azt diktálná, hogy mindezt KágéBéla személyes vonzerejének és tehetségének számlájára írjuk (hiszen egy olyan ember, aki 1978-88 között két külföldi egyetemet és négy áttelepülést intézett el magának ripsz-ropsz, az csakis egy “Valaki” lehet!). Hiányos ismereteinket azonban még tegnap délután kiegészítette az index.hu, melynek belső információkra támaszkodó írása kellően felvilágosíthat bennünket a Kovács-féle pártkarrier mikéntjéről és hogyanjairól. Különösebben nem részletezném a dolgot (aki kíváncsi, az innen elérheti a hírportál rendkívül informatív cikkét!), mivel a lényeg az, hogy a titok valóban a “számlák”-ban van elrejtve. Kovács ugyanis gyakorlatilag bevásárolta magát a Jobbikba azzal, hogy milliókat fizetett saját(?) zsebből az anyagilag nem túl jól álló pártnak, Zazriveczet pedig bemutatta “felsőbb szintű” orosz “kapcsolatainak” (A “KágéBéla” elnevezés is ennek köszönhetően ragadt rá, mégpedig a Jobbikon belül!).

Józan ésszel belegondolva, egy ilyen, minimum “homályos hátterű” emberre egy normálisan működő állam funkcionális titkosszolgálata rögvest felfigyelne, amint valamilyen jelentősebb közéleti pozícióra tesz szert. Az még rendben van, hogy az Elhárítás nem tekintette ilyennek egy parlamenten kívüli párt budapesti alelnökségét (2008). Ámde akkor, amikor ugyanez a mozgalom már parlamenten belülivé, a pasas pedig ennek országos alelnökévé, sőt, EP-képviselőjévé, mégsőtebben egy országgyűlési bizottság tagjává vált (2010), már csak meg köllött volna szólalnia annak a bizonyos “vészcsengőnek”! Nem?! … De, s a Hivatal vélhetően tette is ugyan a dolgát, csakhogy az Államérdeket felülírták az Pártállam hatalmi és gazdasági szempontjai!

Alig néhány héttel azután, hogy a Törvényes Csalás következtében a Maffiapárt ismételt kétharmadra tett szert, elterjedtek a hírek, (április 29.!), hogy a “Cosa Nostrá“-n belül is aggályok merültek fel a Jobbik túlzott (20%) előretörése miatt. Őket azonban Viktátor azzal intette le, hogy erre az esetre is fel vagyonnak készülve, s “már be vannak készítve” azok az alkalomadtán elővehető akták, melyek a Zazrivecz-féle társaságra nézvést “rendkívül kínos ügyeket” tartalmaznak. Don Vittorio pedig nem is beszélt a levegőbe (ilyesmiben neki ez nem szokása!), hiszen akkor már tudta, hogy ez egyik Akta már létezik! Hiszen az Elhárítás már április elején (fogadjunk, hogy április 6. után!) megtette feljelentését KágéBélával kapcsolatosan a Pártügyészségnél. Az meg vagy eddig ült a dolgon és várta az Utasítást a Központból, vagy pediglen már korábban intézkedett és a Pártlapnál volt “időzített” az “értesülés”. (Néhány napon belül ki fog derülni abból, hogy a Brüsszelnek küldött pártügyészi levél alatt milyen dátum szerepel.) Ami azonban nem “tiszta”, hogy miért, illetve miért pont most zajlott le ez az Akció?

A “Cui prodest?” kérdésére könnyű megválaszolni. Tény, hogy a “Választások” során a Fideszre leadott, kb. 2,2 millió voks között számos olyan volt (cca. 500 ezer?), melyet olyan szavazóktól kapott az Orbánpárt, akik “eszük szerint fideszesek, de szívük szerint meg jobbikosok“. Ezek pedig, az általuk “jelentéktelennek” tekintett EP-választásokon esetleg “kiélhették” volna vonzalmukat, s a Zazrivecz-pártra adván “ikszeiket”, egy-két (több?) euromandátumot vehettek volna el a fideszes parazitáktól. Ha most azonban sikerül befeketíteni az egyébként is mocskos hátterű (a Fideszhez hasonlóan kizárólag pénz-orientált) “radikálisokat”, akkor ezen voksokat vagy tőlük el-, vagy azoktól vissza lehet téríteni. Így, vagy úgy, de mindenképpen a Maffiapárt a haszonélvező!

Ámde, hogy “Miért pont most?“, az bizony nem kifejezetten érthető. Hiszen a véleménykutatások nem jeleznek különösebb veszélyt a Jobbik részéről a Fideszre nézvést. A Zazrivecz-párt pedig semmi olyasmit nem tett (tudomásunk szerint), ami eltért volna az eddigi kampányától, s amivel kihívhatta volna a Vezéri Haragot. Szegény Blaczó Zoltán is csak értetlenkedett a tegnap délutáni sajtótájékoztatóján. “Nemzetközi Összeesküvést” emlegetett, amelyet a Tuggyukik szőttek ellenük, s bár pontosan tudja, hogy az Ügyészség és a Magyar Nemzet mögött kik is állnak, mindössze egyszer ejtette ki a száján a “Fidesz” nevet, azt is úgy, mint a Konteó egyik passzív résztvevőjét. (A teljes anyag itt olvasható, de mivel az egy sztratoszféráig bűzlő náci honlapon jelent meg, kattintás előtt ajánlatos csipeszt tenni az orrokra!)

Kereshetnék okokat, s valószínűleg találnék is. Például:

 1. Orbán már eddig is túl sok rossz fát tett a tűzre, s a széljobb pártszolgálatos médiákban való pátyolgatásaiért, meg a Dúró-Sneider páros általa is megszavazott funkcióba juttatásáért (plusbonus: “Megszállási Emlékmű”) komoly figyelmeztetést kapott “Odakintről“. Ezzel az akcióval pedig azt akarja bizonyítani, hogy ő igenis “harcol” a nácik ellen. (Kb. ezt nyökögte Balczó is!)
 2. Az EU, amelyik már régóta tudja, hogy a Putyin által anyagilag támogatott euroszéljobb az önálló frakció alakításával az EP szétzilálására törekszik, ennek pedig elsőszámú vezetője a képviselőcsoportot megszervezni igyekvő Kovács, mint Moszkva fizetett ügynöke, Brüsszel rászólt Budapestre, s mivel a fejlesztési pénzek befagyasztása okán Viktornak amúgy is gazsulálnia köll, hát belement az alkuba.
 3. A Budapest és Moszkva egymás kölcsönös (dez?)informálását szolgáló Kettősügynökről kiderült, hogy egy Harmadik Urat is szolgál (miért ne?), így Orbán, Putyin engedélyével, kiadta KágéBélára a “Kilövési Engedélyt“.
 4. A Jobbik elszemtelenedett, s (mondjuk a KágéBéla segítségével is 2011 óta tető alá hozni igyekezett Pakstumból) akkora részt követelt magának, amit a Maffiapárt már nem volt hajlandó kifizetni, s Kovács “megbirizgálásával” egy figyelmeztető pofont adott Zazriveczéknek (A Kovács elleni vád “csak” az EU elleni kémkedés, holott a pasas négy éven át adhatott bizalmas, Magyarországra vonatkozó infókat is a moszkvai gazdáknak!)

Szóval sok indok állhat eme Nagy Leleplezés mögött. Ez a két, pénzért és hatalomért bármire kapható Bűnszövetkezet akármelyiket elkövethette: ezek, avagy ezek kombinációinak egyike sem áll távol tőlük. Ami viszont olyan messze, mint Makó vitéz Jeruzsálemtől, az az Ország érdeke! A helyes választ valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, de tény, hogy “kellemes” kis játszma folyik itten Közöttük, a mi bőrünkre!

Összeveszett valamiért egymással a Lobbik Oroszországért Mozgalom két alapító tagja! Megy a kiszorítósdi a kikanalazható, orosz mézesbödön mellől! Aki pedig még most sem hiszi, hát járjon … ÚGY!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

2 hozzászólás on “Lobbik Oroszországért Mozgalom”

 1. valaki szerint:

  Szeretném felsorolni azon a bizonyos moszkvai egyetemen tanult (magyar állampolgárságú)emberkéknek a névsorát, de nem merem. Bélánk nincs egyedül.

  • szendam szerint:

   Kedves Köztársam!
   Az világos, hogy Bélánk nincsen egyedül. Jártak oda mások is Mo.-ról, ha nem is a KGB-kiképzőre.
   Hogy kik lehetnek azok? Horn biztosan nem, mert neki csak Rosztov jutott.
   Esetleg Szűrös, mert másként nem is lehetett volna KGB-összekötő, azaz: moszkvai magyar nagykövet.
   És a többiek?
   Ugyan miért ne sorolhatnád őket?
   Üdv! szendam


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s