A Mindenttudó Tónió

Az, hogy a vasárnapi választások már eleve el vagyonnak csalva, köztudott. Ez ellen védekezni csakis tömeges részvétellel és akár még az ízléssel is ellentétes szavazással lehet. Hogy mi lesz a végeredmény? Azt csak néhány “Beavatott” tudhassa. Közülük az egyik Rogán Antal, fideszes frakcióvezető, ötödik kerületi pémester, sokszoros ingatlantulajdonos-száz(?)milliomos, aki – mint az emblematikus Pelikán József gátőr – már az “Ítéletet” is elolvasta … “pre tőzeg“!

Az elmúlt napokban, valahányszor rákattintottam egy-egy (nemkormánypárti) hírportálra, szinte másról sem olvashattam, hogy aznap ippeg mennyivel növekedett Rogán Tóni (korábban be nem vallott) ingatlanvagyona.

Persze tudom, hogy ebben az ügyben “Nincsen itten kérem semmi látni való! Oszoljunk zemberek!“. Hiszen megaszonta a Miniszterelnökséget vezető államtitkár (Igen, Ő! Aki szerint “Mindenki annyit ér, amennyie van!“), hogy Tónió vagyonnövekedésének pellengérre állítása az “irígykedő” szocik “utolsó fegyvere”, amivel az “esélytelenségüket akarják kompenzálni”.

Csatlakozott ehhöz Rubovszky György (Fidesz)kádéjenpés képviselő “úr” is, aki – mint a parlament Mandátumvizsgáló és  Mentelmi-jogi Bizottsága elnöke – arra hivatott, hogy többek között vagyonosodási vizsgálatot indítson a “feledékeny” képviselőkkel kapcsolatosan. Szerinte Tónió eleddigi (kizárólag az Adófizetőktől! húzott) jövedelmeivel még csak köszönőviszonyban sem álló vagyonosodása egyáltalán nem vizsgálandó! Ő ugyanis egy magánbeszélgetés során “meggyőződött” arról, hogy ez a Közpénznyikhaj minimum 600 millió forintos (meg a “resztli”) vagyona “teljesen törvényes volt“. (Ennek ellenére Simonmágus “osztrákpénzeit” köteles Mesterházy Attila “megmagyarázni”, Don Vittorio pedig semmiféle kötelezettséggel nem rendelkezik a frakcóvezetője hasonló ügyeivel kapcsolatosan! … Ugyi, hogy itten nincsen semmiféle részrehajlás?!)

Kisebb Döglégy ezen takonyhabos kakilevesben, hogy Rubovszky nertárs évek óta fizetett “külső szakértője” a Rogán által (pé)mesterkedett kerületi önkormányzatnak, ugyanezen Nertárs leánykája pedig ugyanezen kerület alpolgármestere! Nem tudom, ki az az ostoba nerbarom, aki ezek után télleg elhiszi: a bizottsági elnök úr abszolajte objektíven döntött?!

No, de térjünk csak vissza az eredeti témához! Ami szerint Tónió egy igazi Mindenttudó!

A Faszinak ugyan fogalma nincs, hogy mégis (és valójában) mekkora a vagyona. Időnként, a narancsködös emlékezetében, meg a pár száz négyzetméteres sifonérban kutakodva rálel erre is meg arra is (“Ugyan kijafasz képes mindent az elméjében tartani, amikor olyan sok a Húsz-százalékom, meg a beadandó ‘Egyéni képviselői Indítvány’-om?!“). Osztán némi rubovszkys … khm … “megbeszélés” után (“Gyuri bátyám! Mennyit utaljak ezért?”) megnyugszik, mert ugyan az eleddig szerzet jövedelmeiből simán nem jönne ki sem a másfél lakás (cca. 450 millió forint!) a fideszes Emberkertben (“Pasa Lakópark” – beruházó: vitéz terrorházi Schmidt Mária nertársnő … például!), sem pedig az “egyebek” (mondjuk: csak a két kölök havi 300 ezres maszek-ovodista “költségtérítése”)!

Áber(áder) nyicsevó!, hiszen A Főnök még ennél is sokkal gazdagabb, a csúti házától pár méterre épül (közpénzből) a Magánstadion (plusbonus: 600 millióért a Kisvasút!), nekije meg ugye ottan vagyonnak a “megbízható családok” (Mészáros, Flier, Tiborcz – utóbbi már! Sógorság, előbbek meg “csak” Strohman“-ság!), nekem meg csak a Puskásalpolgármester jutott, akinek a neje … izé és szóval … khm. … élettársa volt az egyetlen, aki bevállalta Cilike (velem összenyitott) lakásának felét … papíron!

De már megint elbitangoltam a Témától!

Attól nevezetesen, hogy Tónió, –  aki időnként javítgatja a vagyonbevallását (ronggyá radírozva!), mert (tényleg?!) nem tuggya, hogy mije van nekije –  azzal bezzeg meg tisztában vagyon, hogy a vasárnapi választások után egészen pontosan mikor is alakulhat majd meg az Új Kormány?!

Szerinte ugyanis április hatodika utánsokan megtámadják a választás végeredményét“, ezért osztán a jogorvoslat következtében csak legfeljebb május hatodikán alakulhat meg a (régi?) Országgyűlés, a (régi?) Új Kormány pediglen csak május 29.-én léphet hivatalba … tekintettel a május 25.-i EP-választásokra, mely előtt “… illik tartani egy rövid szünetet“.

Lenne néhány jogos kérdésem! Az például, hogy Az A Rogán, aki állítólag tényleg nem tudja, mi is tartozik az elszámolandó vagyontárgyai közzé és azokat mégis miből szerezte, honnan tudja, hogy “sokan megtámadják majd a választás végeredményét”? A szavazati joggal felruházott “MŰmagyarok” ebben nem lehetnek vétkesek (szerinte), hiszen (szerinte) “Hiú ábránd azt gondolni, hogy komolyan változtathat a választások végeredményének.“. Akkor miért is fogják majd/an (valakik) megtámadni a választások eredményeit? … He?! … És honnét tudja, hogy a jogorvoslatok mikor és milyen eredménnyel fognak lezárulni? … He?!

Akkor  miért is lenne bármiféle “megtámadás”? Csak tán nem azér’, mert például a tizennyolc “párt”-ból minimum 13(!) teljesen KAMU? Akiknek ajánló aláírásait ippeg és punkt a Választási Bizottság (a “Nemzeti“) állítólag képtelen ellenőrizni, meg akik az ombudsman szerint  “Nem-is-létezőKubatov-listákról másolgatták a neveket? … Na ne!!!

Ilyen Pocsék Ország már sokszor létezett a Magyar Történelemben! Ilyen Pocsék Politikusok is sokszor regnáltak már itten. Az meg még nem teljesen biztos, hogy Ilyen Pocsék Választók is voltak/vannak ebben a köztársaságfosztott Honban. … Vasárnap kiderül … avagy beborul!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

One Comment on “A Mindenttudó Tónió”

 1. dubitus szerint:

  Beszélgetéseim során elég sokan megdöbbennek, amikor felteszem a kérdést: mi lesz a Labdakergetők “Akadémiájának” sorsa? Hogyan és hová fogják vinni az épületeket, ha lejár a szivességi telekhasználati jog?
  Igaz, 50 (ötven) évre szól a megállapodás, de még az is hamarabb lejár, minthogy megtudjuk, a két hét alatt rendet ígérő főrendőrünk maffiózó, avagy tisztességes ember-e? (Részt vett-e annak a csúnya szinű olajnak szőkévé változtatásában?)
  Az érintettek bizonyára tudják, mi lesz akkor, 50/80 év múlva az eredmény.
  .
  Nem kell zseninek lennie (Ar)Rogán(s) szakinak, hogy előre lásson egy-két hetet, vagy akár hónapot.
  .
  Nem hazudnak ők! Hihető Turultojta Vezérünk azon állítása, hogy soha nem hazudott. Hiszen nem hazudik az az ápolt sem, aki Napoleonnak képzeli/mondja magát.
  Régóta ismert az az elmekórtani eset, amikor az egyén illogikus alapokra logikus “valóságot” épít fel. Ez állapotban, mivel az alapokat a felépítmény nem veszélyezteti, az előrelátás is (mint jelen esetben arRogáns szakié,) teljesen helyénvaló.
  .
  A fentiek alapján tehát Rogán nem látnok, csak tudja a következményeket és tudja azt, bárki bárkit is jelent fel, a végeredmény és itélet az lesz, amit ők megrendelnek.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s