Tudathasogatás

Pataky Attila szeret szeretni, nem számít neki a pénz (csak egy kicsit), nem foglalkozik más dolgával, nem (nagyon) törődik azzal, hogy még mindig nincs Kossuth-díja. Olyan ő, mint Teréz anya, nem áll már ki senki és semmi ellen csak valaki és valamiért. Ő az, aki nem hiszi, hanem “tudja” az Istent, no meg azt is: a “Rejtett Kaszt” éppen most “végfelszámolja” (sic!) az egész világot, melynek hamarost csak 500 millió lakosa lesz.

Mikrofonállvány“, ez a címe a hvg.hu egyik speciális rovatának, melynek bevallott célja: kínosan kerülve a kínos kérdéseket, hagyják beszélni az interjúalanyt arról, amiről csak akar. Ez ugyan némileg hasonlatos a köz- és pártszolgálati médiumokban manapság szokásos “újságírói módszerekkel”, de ez csak a látszat! A hvg.hu ezen interjúiból ugyanis néha sokkal nagyobb (ön)leleplezések sülnek ki, mint a legkeményebben belekérdezős, oknyomozó riportokból.

A nevezett rovat legújabb opusza Pataky Attila, nemzeti rockénekest és békemenetelőt mutatja be, a maga kendőzetlen valóságában. Az a tény, hogy Pataky engedte megjelenni ezt az írást azt bizonyítja: a papas rá sem jött, mekkora majmot csinált belőle a hvg.hu azzal, hogy hagyta őt “szerényen” önfényezni!

Nem szeretném kiragadott idézetekkel szétbarmolni az írást. Az interjú ugyanis kerek egész, csakis akkor “élvezhető”, kizárólag úgy érheti el a célját, ha azt az első bötűtől az utolsóig elolvassuk. Ha néhány perces kitartó szorgalommal végigszörnyülködjük mindazt, ami előszüremkedett ennek a “szeretetbe” belekopaszodott közpénzcivil orcanyílásából!

A Mi Attilánknak sok dolog egyáltalán nem számít. Így például a Pénz, de az is csak akkor, ha nem a sajátjáról van szó. Hiába van neki ugyanis számos arany-, platina- és gyémántlemeze, hiába ő a legjobban fizetett rockénekes, hiába dől a “lé” a kábé féltucatnyi zacijából hozzá, kénytelen beosztással élni. Ámde mielőtt megsajnálván őt karitatív gyűjtést indítanánk neki, vegyük tudomásul: anyagi gondjai egyenes következményei az ő “szeretetteljes” lényének. A Zacihuszár ugyanis már két házasságát is szétszerelmeskedte, a válás pedig biza’ szerinte is “úri passzió”.

Azzal sem törődik ő, hogy még mindig nem kapott Kossuth-díjat, hiszen nekije megvagyon a legnagyobb kitüntetés: ő lehet “A Pataky Attila“, ami pedig ugyi tizenöt ilyen plecsnivel is felér. Persze az azért az ő csőrét is piszkálgatja, hogy az általa képviselt műfajban ugyan évente öt ilyen elismerést is ki lehetne osztani (mondjuk a Kárpátia együttesnek, avagy Zámbó Jimmynek … poszt tőzeg?), akik meg eddig megkapták azt (pl.: Hobó, Lovasi András … Omegáék valamiért kihagyva a felsorolásból) … hááát … “Biztosan megérdemelték?!“… no de “Egyébként is, miért épp a Kossuth-díj odaítélésében lenne igazság, ha a világon semmiben nincs?“.

A Mi Attilánknak csakis a “szeretet” számít! Mert ő olyan már, mint Teréz anya: soha nem valaki, avagy valami ellen(?!) , hanem valaki és valami mellett áll ki. Igaz persze, hogy időnként vele is előfordul: zsigeri indulattal kezel valakit, akinek valamilyen okból nem tetszik az ő “búrája”. No de az az ember (az a “másik személyiség”?) is csupán Pataky Attila és ő igenis büszke magára. Arra meg különösen az, hogy míg másfél évtizede az “Erdélyi Táltos” azon kérdésére, hogy ő vajon csak “hiszi”-e az Istent, avagy “tudja” is, még csak azt tudta válaszolni, hogy “hiszi”, ámde nemrég ugyanezen szent embernek már azt mondhatta, hogy “Tudom!“.

Mi Attilánk szerint azonban a szeretet sem igazán számít. Véleménye ugyanis az, hogy a “Rejtett Kaszt” nemrégiben úgy döntött, hogy a “fogyasztás” érdekében mesterségesen, hétmilliárd közelébe dúzzasztott Földlakók létszámát ötszázmillióra redukálja, ami pedig ugyi az úgynevezett “chemtrail“-ek bevetésével történik. Ezek azok a szerkezetek, melyek “… permeteznek minket a vegyszerekkel, mint a legyeket” és aki ezt nem hiszi, hát kattintson csak a Netre! Arra a kérdésre, hogy ez az emberiségírtó “Kaszt” Magyarországon is működik-e, Attilánk válasza: Igen!

Legyen elég ebből ennyi és tegyünk fel néhány kérdést! Ha Pataky “Zaci” Attila ennyire tisztában van például a Kossuth-díjak odaítélésével kapcsolatos igazságtalanságokkal, akkor mijafaszér’ menetelget “békésen” pont azon miniszterelnök és pártja érdekében, aki és amelyik már minimum harmadik esztendeje folytatja ugyanezt a gyakorlatot? Ha ez az emberiségírtó “Rejtett Kaszt” Magyarországon is zavartalanul fejtheti ki káros tevékenységét, akkor miért támogatja (az első sorban gyalogolva!) azt az Orbán Viktort, az ő pártját és kabinetjét, aki/ami ezt nem csak simán eltűri, hanem (ezek szerint) ki is szolgálja? Nem köllene esetleg (a Szeretet és az Emberiség érdekében) ippeg és punkt Ellenük lázadnia/menetelnie/kornyikálnia? He?!

És egyáltalán: miért nevezi “rejtett”-nek azt a Kasztot, amelyik már sok-sok esztendeje zsigereli ki Magyarországot? Az igaz ugyan, hogy közülük néhányan valóban “rejtőzködő életmódot” folytatnak. Simicska és Nyerges nertársak tényleg nem szeretnek a reflektorfénybe kerülni és újságíró (meg szerkesztő és laptulajdonos) legyen a talpán, aki merészel írni róluk valamit … mondjuk kitenni a őket a “Gazdaglistára“. …

No de a többiek? Mind-mind ott vannak a Kirakatban! Csányi, Demján, Leisztinger (& Tsai) egyáltalán nem rejtőzködnek, s bár nem ugyanazon a szinten, mint Zacitilla, de ugyannak a kasztnak, a közpénzekkel kitömött Hatalombérlőknek, a Társadalmon Piócáskodók Közösségének tagjai … amit ugyi manapság “Fidesz-Kádéjenpének“, horribile dictu: “Nemzeti-keresztény Jobboldal“-nak neveznek (a vasárnapi igénylőlistán első helyezett: Vonazazrivecz és “Ellenzéki” Pártja!)! Ő meg osztán …

… egyáltalán nem rejtőzködik. Sőt, kiáll a többek között Zacitilla által is vezetett Birkamenet elé és harminc perc alatt ragacsosra beszéli egy nagyon, de nagyon lapos szöveggel az ilyesmire ráizguló látesen homoszexuálisok alsógatyáit.

Amit egyáltalán nem értek, hogy ki volt az a trehány Póthabonyárpy, aki nem tett lakatott (pont egy héttel a Választások előtt!) ennek a Rocksámánnak és Zacitáltosnak a szájacskájára? Tisztában vagyok azzal, hogy valószínűleg kevesen olvasták ezt a hvg.hu-s interjút (remélem posztom megjelenése után az olvasói szám multiplikálódni fog!), no de akkor is! Hát télleg muszáj vót a minden (“törvényes”) csalás ellenére is kissé kétségesnek tűnő Győzelmet kockáztatni? Kockáztatni azzal, hogy kiderüljön: az Egész Jobboldal, meg annak Civil Szervezetei is csupa agyalágyult idiótákból állnak és az ezek élén álló Legfőbb Elmegyenge kér magának még négy évet?!

Én eddig úgy tudtam, hogy az Elmebaj, a “Tudahasogatás” nem fertőző betegség. Akárcsak a homoszexualitás, bár Surján László (fideszkádéjenpés EP-képviselő és orvosdoktor!) szerint előfordulhat, hogy valaki minden előzetes figyelmeztetés nélkül egyszerűen megbuzul:

“A betegségek jegyzékéből töröljék a nemi identitás zavarokat. Nem állítom, hogy a homoszexuálisok mind betegek, de jól tudjuk, hogy vannak közöttük, akiket komolyan zavar saját állapotuk és örömmel vetik alá magukat a kezelésnek. Miért vennénk el tőlük a reményt? Az emberi testben annyi minden elromolhat, pont a nemi identitás volna a kivétel? Ezt a követelést emberellenesnek, homofóbnak tartom.”

… no de hogy elmén az esze? Azt már nem!

Avagy mégis? Mert “Similis simile gaudet” (azaz: “Hasonló a hasonlót kedveli“)? Azaz nem a Zacitáltos Rocksámánnak mént el az esze, mióta “tuggyaazIstent” (meg annak magyarhoni megtestesülését … igen, Őt!), hanem A Führernek, aki ilyenekkel veszi magát körül, illetve tart el a Mi Pénzünkön!

Április hatodikán kíséreljük meg a magyarok esetében lehetetlent: GONOLKODJUNK!

… és ezt …

… szendamondja!Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s