Anziksz a “Maci” popsijából

Tyűha! Egyre érdekesebb dolgok derülnek ki a magyar “Nemzeti Jobboldal” egyes pártjairól. Az például, hogy míg elől, a “kirakatban” habzó szájjal kommunistáznak hátul, a “raktárban” ők nyalják fényesre a “Vörös Csillagot”. Most Vona Nemzetvezető Tesó egyik untersturmführeréről derült ki, hogy minimum bensőséges viszonyban áll “A Ruszkikkal”, s már sokkal régebben kandikál ki a széllkálmángrádi Maci popsijából, mint Szeretett Vezetőnk, azaz Viktor Győzövics!

Nagyon, de nagyon rosszkor jött ez az Ukrán Válság a magyar “Nemzeti Jobboldal“-nak! Most háromforntos harcot köll vívniuk: egyet Idehaza a Kampány okán; egyet Brüsszelben, hogy ki ne picsázza az EU az őket, mint honi oligarchákat eltartó a Mézesbödön mellől; egyet meg Széllkálmángrád … izé … Moszkvával, hogy fel ne mondja a Pakstumot, melyet az előbbi okokból akasztottak a nyakunkba.

Pedig milyen szépen ki volt ez találva! Még a Választások előtt – amely minden csalás és annak lehetősége ellenére sem teljesen tuti! – nyélbe ütjük azt a kontraktust, mely hosszú időkre biztosítja a Közgép (no meg a Roszatom) hazai árbevételeit. A tíz esztendőre titkosított, már előre aláírt Szerződést utólag szentesíttetjük a Kétharmaddal, meg a Kisegítő Csapatokkal, osztán meg szépen bele ülünk a készbe és várjuk a Moszkvából érkező lovettát! … Picsi-pacsi, mindenki verihepi, a számlát meg fizessék azok, akik szokták: a Zemberek! … Hisz’ az a dóguk immáron évszázadok óta, hogy etarccsák a Zuraikat, akik meg mostan Mink vagyunk, hiszen mink monggyuk magunkról, hogy Mink Vagyunk Azok! … Ezek meg elhiszik! … hihihi!

Szóval a Tíz Esztendőre Titkostott Szerződés alapján a Zezerharmad, amelyik magát “keresztény-konzervatívnak” nevezi annak ellenére, hogy fogalma nincs arról, mit is jelent ez (de megnézték az OrbánVikiPédián és abból kiderült, hogy Pont Ők Azok!), alapos megfontolás után meg is szavazta az Zegészet, bár csupán hallomásból (Lázárállamtitkár: “A Zemút Negyven Év Legnagyobb Üzlete!“) szerezhettek tudomást arról, hogy miről is vagyon itten nagyba’ szó! No, de mindegy is: ha mán’ egyszer Felcsúton, még 2010-ben aszontuk, hogy mindent vállalunk a stallumért cserébe, akkó’ ahhoz tartyuk is magunkat, … mer’ ha nem, hát könnyen áteshetünk mink is a Főnök vak komondorán!

Ámde sajna Legújabb Barátunk, Vologya Cár, aki egy olyan országot irányít bölcsen, mely “a demokrácia és a tolerancia” őshazája (a demokrata Főszerkesztő és Békemenetelő … valamint Gárdaegyenruha-árus szerint!) sajna úgy döntött, hogy neki esik Ukrajnának és kiszakítja belőle minimum a Krím félszigetet, pedig ugye az érintett állam területi sérthetetlenségét egy ippeg és punkt Budapesten aláírt Szerződés biztosítaná. Ezt meg ugyi illene betartatni mondjuk pont a budapesti kormánynak.

Csakhogy nem teheti, mert a Pakstum le sem írt “záradéka” szerint Vlagyimír Vlagyimírovics Virágelvtárs esetleg kérhet időnként “valamitViktor Győzövics Pelikánnertárstól a 10 milliárd eurós biznisz közgépileg ellopható részéért cserébe. Ez pediglen most és ippeg az lett, hogy a Kedves Vezető, mint Oroszország Rendkívüli Nagykövete, képviselje Moszkva érdekeit Brüsszelben. Hogy pediglen ezt el ne feledje, március 13.-án “véletlenül” közzé tették az orosz kormány honlapján a Pakstum mindeddig idehaza Hétpecsétes Titokként őrizgetett pénzügyi részét, melyből schwarz-um-weiss kiderül: a Viktoriánusok csakis náluknál gyengébbekkel képesek (számukra) előnyös üzletet kötni!
(Pedig hogyan is mondotta volt a Mi Viktorunk március 15.-én: “…olyan időket élünk, amikor a gyengéknek és gyáváknak nem osztanak lapot.” … Hát, neki osztottak: “Jolly Joker“, avagy a “Fekete Péter“? … Ezt még ugyan értem, hiszen Őtörpesége egy “Kis Izé“, akivel minden erősebb bármikor kitörölheti a valagát némi baksisért cserébe. Ámde azt, hogy a kőgazdag ügyvéd Martonyi ugyan mijafaszér’ játsza el már “külügyminiszterként” immáron másodjára a Nullakarcsi Jogász mellett a vécépapír szerepét, már nem!)

No, most következik az a rész, amiért ezt a posztot egyáltalán megírni akartam!

Az nevezetesen, hogy a magát “nemzeti radikális“-nak becézgető társaság (no, vajh’ melyik az?!) Moszkvához fűződő viszonya kezd erősen hasonlítani egy Alistair Maclean-regényre, melynek emlékezetes opuszát úgy magyaríthatnánk át a jelenlegi helyzetre, hogy “Kém a Sasfészekben“!

A Moszkva által Ukrajnától gyakorlatilag már lenyúlt Krímben mindenféle, hivatalos jelzés nélkül mozgó, fegyveres csapatok vették át az ellenőrzést. Ugyan nem bizonyítható, de tudható, hogy ezek a reguláris orosz hadsereg alakulatai. A bizalom- és biztonságépítő intézkedésekről szóló, jelenlegi formájában 2011-ben elfogadott EBESZ-egyezmény, az úgynevezett Bécsi Dokumentum III. fejezete rendelkezik arról, hogy a szervezet szakértői bármely tagországban látogatást tehetnek, ha onnan szokatlan katonai tevékenységről kapnak információt. No ez az EBESZ-inspiciatúra egy Ács nevű magyar alezredes vezetésével, ukrán kérésre, többször is be akart jutni a Krím félszigetre, ámde oda őket ezek a “jelzés nélküli alakulatok” nem engedték be sőt, utóljára még figyelmeztető lövéseket is leadtak, csakhogy elzavarják a  hivatalos missziót. (a cikket lásd itt!)

Ámde ehhöz képest egy magyarnak, ráadásul az Európai Parlament egyik képviselőjének mégis sikerült bejutnia az inkriminált peninszulára! Ráadásul hivatalos orosz meghívással és azzal a megbízással, hogy Ő (és CSAKIS Ő!) legyen oly’ kedves megfigyelni az Oroszországhoz való csatlakozásról szóló népszavazást!

Ez a szerencsés magyar politikus pedig nem más, mint Kovács Béla! Nacionáléja szerint (lásd itt! – és érdemes ám elolvasni!) a pasas kalandos, nemzetközi életet élt, ugrált ide-oda és sokáig volt a Szovjetunió lakója is. Itten végezte el 1986-ban a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének (MGIMO) “közgazdasági” szakát, osztán két esztendei magyarországi tartózkodás után (lévén itt “nem érezte jól magát”) ismét visszaköltözött a SZU-ba. Ő az, aki – miután 2003-ban az orosz “Gaszisz” Akadémián befektetési jogász diplomát szerzett, ösmételten letelepedett Magyarországon, s bár az üzleti életben sikertelennek bizonyult, a politikaiban annál inkább triumfált!

Kovács úr salátabárja ugyan becsődölt (2010), de miután 2005-ben belépett a Jobbikba, 2006-ban megalapította a párt XIII. kerületi szervezetét, 2008-ban a párt fővárosi alelnöke, 2009-ben a jobbikos EP-képviselők tanácsadója, 2010-től (Balczó Zoltán jelenlegi Házalelnök hazai mandátumszerzése okán) a Jobbik EP-képviselője, jelenleg pedig pártalelnök, Vona Gábor elnök külügyi kabinetvezetője, illetve az Országgyűlés Ipari, Kutatási és Energiaügyi Bizottságának tagja.

Nos, miután ez az Egyszem Magyar, ráadásul EP-képviselő, kegyeskedtetett beeresztetni (sőt, meghivattatni) a krími választások megszemlélésére, mindenféle EU-s és hivatalos magyar vélemény ellenére kijelentette: szerinte mindaz ami most a félszigeten zajlik, az teljesen törvényes és jogszerű! … Aha! Az Ukrajna területi épségét garantáló és Oroszország által is aláírt “Budapesti Egyezmény” meg ugyi le vagyon szarva!

Azzal most nem(?) nagyon szeretnék foglalkozni, hogy ezt a híres MGIMO nevű intézményt a hozzáértők csak “KGB-kiképző“-nek nevezik (ez persze nem azt jelenti, hogy minden ott végzett ember egyúttal orosz kém is!). Azzal sem, hogy a fentebb már linkelt életrajz szerint a Jobbik Moszkva-politikája ippeg és punkt Kovács úr csatlakozása után vált “barátivá”.

Ámde azzal már igen, hogy feltűnő párhuzam vagyon azon tények között, hogy az MGIMO-s Kovács, jobbikosként bent ül a parlament energetikai bizottságában, s hogy a Jobbik a Pakstumot ugyanolyan vakon szavazta meg (ínhüvelygyulladásig nyomva az “igen” gombot”), mint a teljesen agyament és szervilis Ezerharmad!

Joggal merül fel tehát a kérdés: Kovácson keresztül megvásárolta-e Moszkva a Jobbikot, s ha igen, mennyiért? … Netalán Gábor-áron?

No ennyi lenne az én kis képeslapom innen, a “Maci” popsijából, melyet – a Fidesz és a Jobbik jóvoltából – akár még “Magyarország”-nak is nevezhetnénk! … Figyelem: nyomokban még demokráciát is tartalmazhat … még!

… és ezt …

szendamondja!


20 hozzászólás on “Anziksz a “Maci” popsijából”

 1. asher alexander szerint:

  hat ides egy komam!!
  kinn jarek vala a Sanyaro -(sorsu)- Vendi-vel,kenyereszsak pajtimmal meg ungvarrol ahol az apja ura volt a kornyek fo-fo hanec-ja, a kies succi volgyben a minap eccaka mer kvargli leses volt a tema!!
  utkozben megvitattuk az vilagnak keservvel valo nyogeseit okait annak valolag!!
  kieggyezenk abban rogvest hogy az uj car-(mar csernobili ota az)-I.-so Isotop,alias vlagyimir vlagyimirovitsch-(megiscsak elokelobb igyen)-Gyepentosz elvtars,ecceruen elhadovalta suttyomban kuldott turista csapataival az Krim-et!!
  -az meg kozutalat altalilag tudvalevo hogy a Rechtsradikalfuhrer Zazrivecz-Vona igencsak imad a Moscowita-k kozt pavaskodni!!korabban is mar beajanlottak (Rasz)-Putyin melle a jooreg KGB-s haverok!!legutobb is biza tollsepruvel a valagaban sundorgott a cari arnyekszek korul,mint udvari szet-tekinto!!
  no mostan ebbe a szojatekban,;-” Rasz – Putyin” lehet valamelyes valosag is!!!hogy erre nem gondoltal eddig mi???ja komam en a pihentetett agyammal………………!!no meg ugye en meg emlekszek eloleg arra a gecvarek rasputin-ra!!sok-sok alkalomban levoleg veltek itt-ott latni a 30-as evekbe ukraina szerte!!attul meg a Joszif Visszeres Stalin is fosott rendesen!!

  • szendam szerint:

   Lieber Chaver!
   Ez a Rasz-Putyin tényleg egy jó szójáték!
   Engedelmeddel és alkalom adtán használni is fogom … de nem Vologyára, hanem az itthoni Alkiályai (Orbán, Vona) valamelyikére!
   Üdv!
   szendam

   • asher alexander szerint:

    komam!
    tedd!!
    de ammondo volnek hogy ez biza jobban illik a felcsuti mini Tsarevics-ra mint a sehonnai jott-ment Rac-Olah szarmazasu Zazrivecz-re!!
    mer biza kerem a vona rac-olah szarmazek valahunnet moldaviabol!!-es meg ez a nyamvadek agyonmagyarkodik itten,majd ippeg ourasaga mondana meg ki magyari ki nem mi??!!!

   • asher alexander szerint:

    jobbik gyozelem eseten az uj himnusz,;
    “Ungarn du land der treue!oh du mein heimat land!
    ihr schone mir aufs neue treue mit herz und hand!
    strahlen der stehst du wieder…………

 2. emigrant szerint:

  Kedves Szendam Köztársam!
  Ha azt akarod sugalmazni mifelénk, miszerint ez a drága Kovács úr valójában orosz ügynök, hát az nagyon bátor cselekedet részedről. Egyébként természetesen az, különben milyen alapon élhetett volna a Szovjetúnióban, majd Oroszországban? Ennyit ér a nemzetbiztonsági átvilágítás. Megkérdik tőled, hogy buzi-e vagy, és mindegy mit válaszolsz, megfeleltél. Azt az egyet nem kérdezik, hogy nem vagy-e véletlenül orosz ügynök. Kovács úr válasza – az ismert viccből – a következő lett volna: Véletlenül?

 3. valaki szerint:

  Ezzel a renoméval csak egy salátakifőzdét tudott becsődöltetni. Kispályás.

 4. skulo szerint:

  Van némi probléma írásodban de biztosra veszem hogy szándékos ( én is így tettem volna a helyedben pénzért; pozícióért ; egyébért :-).
  Az EBESZ megfigyelőket a “nyugat” küldte volna a katonai objektumokba feltérképezés céljából. Senki nem olyan hülye hogy ellenséget enged a portájára , még az ott lakó civileknek is tilos laktanyákban gyalogolgatni. Kovács Béla a választásokra – civil területre – volt hivatalos. Amúgy Kovács úr : A budapesti I. István Közgazdasági Szakközépiskola elvégzése után Tokióban négy éven át egy amerikai magánegyetemen politológiát és nemzetközi kapcsolatokat hallgatott, 1986-ban Moszkvában pedig a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében (MGIMO) nemzetközi K öz G azdász diplomát szerzett (B).
  Japán, angol, orosz nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, de emellett lengyelül, franciául és németül is beszél.
  Itt : http://hu.wikipedia.org/wiki/Kov%C3%A1cs_B%C3%A9la_(politikus,_1960)
  Nem tudtam hogy a KGB az a közgazdász szót tartalmazza 🙂
  Szovjet kapcsolat fellelhető az Összelopás égisze alatt működő Együtt 2014-ben. “Kónya Péter az érettségi után, 1987-ben a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskola mélységi felderítő szakára sikerrel felvételizett. Majd kérte, ő is kint tanulhasson a Szovjetunióban. Magyarország három helyet kapott egy »—-speciális elit katonai iskolába—-«, ahol korábban magyarok soha nem tanulhattak. Így a gorbacsovi peresztrojka jegyében ő volt az egyik, akit Lvovba küldtek, öt évre.”
  Cikk például itt: http://mno.hu/belfold/milyen-kepzest-kapott-lvovban-konya-peter-1058538

  A gonosz orosz medve biztosan pusztulást hoz nekünk (szerinted) de az “áldott és áldásos” nyugati tevékenység itt nyomon követhető : http://www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy
  (most tart KB 23 000 milliárd forintnál )

  Szebb jövőt

  Ui: Arról a disznóságról írhatnál hogy lelőtt rendőrök és tüntetők haltak meg ugyanazoktól a fegyverektől a téren.

  • szendam szerint:

   Hát kedves Skulo,…
   … most mentél bele abba a “csatornába”, ami a széllkálmángrádi Maci ánuszrózsája mögé vezet!
   Fogalmam nincs, hogy hány esztendős lehetsz, de nem is érdekel. Azért nem, mert vagy nem tudod hogyan “működött” 1990 előtt a “cocialista” országok közötti beutazási-, illetve áttelepülési rendszer, meg a “Nyugatra” utazásoké … és akkor vétlenül bár, de ostobaságokat írsz, vagy nem vagy hajlandó tudomásul venni az Általad is ismert tényeket … és akkor meg szándékosan írod a dezinformatív szövegeidet (PONT nekem és Nekünk, ITT a szendamondján! … ami pedig kimeríti a “Minősített Hülyének Nézés” kategóriáját!). Ez pedig nagyon, de nagyon sértő!
   Kedvenc Kovács urad 1960-ban született, így a szakközépiskolát legkorábban 1978-ban (18 esztendősen!) fejezhette be, feltéve, ha nem volt “évvesztes”, tehát 1960. augusztus 31. előtt született.
   A Pasinak ezek után összesen 8 (azaz nyolc esztendeje) volt arra, hogy:
   1.) Elvégezze azt a bizonyos Tokióban székelő amerikai egyetem (melyik is volt ez?) politológia szakát, amelyik alsó hangon 4 (azaz négy) esztendőt vehetett igénybe. Tehát ha rögtön felvették a szakközépiskola elvégzése után, legkorábban 1982-ben vehette át a “diplomáját”!
   2.) Elvégezze 1986-ra az MGIMO-n a “közgazdász” szakot, mely újfent minimum 4 (azaz négy) esztendőt vehetett igénybe!
   Tegyük fel, hogy ez teljes mértékben megfelel a valóságnak, tehát így is történt!
   Ámde akkor felmerül a teljesen jogos kérdés, hogy ismerve a Vasfüggöny mögötti szovjet és gyarmati (Varsói Szerződés, KGST és a többi) országokban rendszeresített ki- és beutazási, továbbá letelepedési szabályokat:
   1.) Hogyan lehetséges az, hogy egy mindössze 18 esztendős, szakközépiskolát végzett nyikhajt a Kádár-rendszer “csak úgy” simán kienged Tokióba azért, hogy minimum négy esztendeig “amerikás” politológiát és “nemzetközi kapcsolatokat” tanuljon? Ki, mikor, hogyan és miért engedélyezte ezt IPPEG és PUNKT neki, amikor mindenki másnak ez a lehetőség elérhetetlen volt?
   2.) Tokió után – ezek szerint – szinte rögtön felvételt nyert a moszkavi MGIMO-ra, mely az akkori, szovjet Gyarmatvilág legelitebb külügyi főiskolája(egyeteme) volt, ahová pedig a sok gyarmatország nagyon tehetséges és nagyon megbízható káderei is csak keményen odafektetett pártajánlásokkal és alapos, moszkvai (KGB-s!!!) lekáderezések után kerülhettek be. Neki ez hogyan sikerülhetett … egyenesen a tokiói “amarekiás” egyetemről (A japán és az amerikai kommunista párt ajánlásával? … hehehe! … bár ezt koránt sem viccnek szántam!)
   Ezek után Kovács úr visszatéblábol Magyarországra, itten állást kap egy (“kommunista”)állami cégnél, majd behívják katonának (1986). Két év múlva már megint a Szovjetunióban van (mert idehaza “nem érezte jól magát” és mert ez az annó csak úgy, elhatározási alapon ment!) és egészen 2003-ig annak orosz “utódállamában” darvadozik.
   Csak ekkor jut eszébe ismét haza települni, osztán két év múlva Jobbikulni! … a többi meg ismert!
   No mindebből nekem/Nekünk, akik valamennyire ismertük a korabeli viszonyokat, nem egy “nemzeti radikális, keresztény-konzervatív” nagyonmagyar életrajza tárul elém/elénk, akire rá lehetne bízni az ország EP-képviseletét, be lehetne engedni az Országgyűlés egyik szakbizottságába és akire – egy esetleges jobbikos kormányrészvétel esetén országos titkokat/érdekeket lehetne testálni!
   Megjegyzem továbbá, hogy határozottan romlott a sznvonalad!
   Eleddig legalább megpróbáltál érvelni és ezt én (q.e.d.) tiszteletben is tartottam.
   Ámde most, hogy nyilvánvalóan ráléptem a Téjobbik egyik kilométer hosszan kinyúló lólábának tyúkszemére (bocsánat a képzavarért!), egyből neki álltál vagdalkózni, azaz alapvetően megkérdőjelezni az én személyiségem és véleményem autonómiáját (“pénzért, stallumért”).
   Ez pedig sértő és – különösen a fentiekben vázoltak alapján – elvárom az itt nyilvános bocsánatkérésedet!
   Üdv!
   szendam

   • szendam szerint:

    És még valami:
    Az EBESZ-delegációt nem “A Nyugat” küldte be a Krímbe, feltérképezni az ottani laktanyákat, hanem a többek között Oroszország által is aláírt, 2011 óta érvényes Bécsi Szerződés III. pontja alapján, ukrán kérésre szerettek volna oda bejutni, lévén a Krím félsziget Ukrajna saját területe (volt).
    Kovács urat viszont senki nem delegálta, csupán a Gazdi kérésére – EGYSZEMÉLYBEN! – igyekezett legalizálni a nemzetközi szerződések (így pl. az 1991-es Budapesti Egyezmény) megsértéseit, meg egy vélhetően katonai presszió mellett lebonyolított “népszavazást”!
    Kónya Péter lvovi kiképzése pedig úgy került ide, hogy Neked muszáj volt már valami ködöt generálni, lévén a saját álláspontod Kovács-ügyben védhetetlen volt.
    Csakhogy itten sem én, sem pedig az olvasóink nem annyira birkák, hogy minden süket dumát beszopjanak!

   • skulo szerint:

    Saját házad táján sepregess. Simon 240 milkója körül.
    Az hogy hihetetlen érzéked van a mesevilághoz és ezt billentyűzetre tudod venni attól még nem igaz. Le KGB-zel valaki? Ki vagy te? Osztálytársa voltál ott?
    Leírtál egy mesét mert elképzelhetetlennek tartod hogy valaki tud tanulni ; intelligens; és látott benne valamit az ország – zöld utat kapott.
    Milyen tyúkszemre? A meséd végén a csattanóval igazolod, hitelesíted a sztorid. Ravasz de átlátható.

    Szebb jövőt

   • szendam szerint:

    Na hapsikám, most lőtted el itt, a szendamondján az utolsó skúlódat!
    Innentől fogva … a vederszén!
    szendam

   • asher alexander szerint:

    skulo!
    a te nevedre is letezik egy…………………”skulo”!!

 5. Avi szerint:

  skulo!
  Az írásodban én is érzek néhány dolgot. Biztos vagyok én is így tennék a helyedben, pénzért, pozícióért, egyébért.
  Képviselőtök szerint nemzetbiztonsági kockázatok miatt össze kellene írni a magyarországi zsidókat és kettős (izraeli és magyar) állampolgárságú embereket. Azt esetleg nem érzed aggályosnak, hogy aki amerikai utána orosz egyetemeken tanult és élt, esetleg komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent az országra nézve?
  A másik dolog. A MNO nevezetű immár több mint 600 elvesztett perrel büszkélkedő elektronikus hulladékra hivatkozni talán egy picit morbid dolog, jelezve ennek a hitelességét.
  A 23 ezer milliárdra hivatkozni és ezzel a nyugatot vádolni viszont igen nagyméretű butaságra illetve rosszindulatra vall.
  Azt a tényt is érdemes lenne figyelembe venni, hogy ti a nagy mélymagyar, kereszteket állító keresztény lelkületű pártotok mely a muszlim vallást tekinti az üdvözítőnek, hogy tud elszámolni ezekkel az anomáliákkal. Az eddigi oroszellenes nézeteitek, hogyan lehet összeegyeztetni a mostani orosz barátságotokkal?
  Ui.
  Az azóta orosz színekben és új orosz állampolgársággal rendelkező mesterlövész Birkutosokról beszélsz?

  Több észt neked.

  • skulo szerint:

   Én a hazámért teszem (lehet te is 🙂 ).
   Nem a magyarországi zsidókat hanem a kormányban és az országgyűlésben az izraeli állampolgárokat ( miért nem olvasol, miért kell mindig mást belemagyarázni? )
   Japán ; Amerikai ; Orosz tudást szerzett meg amit itthon kamatoztat.
   Az MNO heti 600 cikket ír és elé írtam hogy például innen, máshol is megtalálható.
   Miért aggályos hogy a nyugatnak tetemes része van az államadósságban? Olvass többet.
   Anomáliák csak a fejedben vannak, oroszellenes nézetet meg másold ide egy Jobbikos oldalról. Mi vagyunk az egyetlen párt aki semmit sem változtatott a véleményén évek alatt , nem szélkakas vagy politikai prosti mint a fél lmp.

   Szebb jövőt

   Ui: Azokról a zsidó exkatonákról akik a felkelésben részt vettek. Remélem a haaretz elég hiteles : http://www.haaretz.com/news/world/1.577114

  • szendam szerint:

   Kedves Avi!
   Skulonak abban igaza van, hogy Gyöngyösi … khm … képviselő “úr” csupán az izraeli állampolgársággal is rendelkező kormánytagok és országgyűlési képviselők neveire volt kíváncsi. … A beépített orosz ügynökökére meg nem, lévén abból csak egy van, az is az EP-ben és őt már ismerik, … lévén belberki! 😉
   Minden már megjegyzésedre: ++++++++++++++++ … stb.!
   Üdv!
   szendam

 6. emigrant szerint:

  Gyerekek!
  De hiszen ez a skuló egy náci! Nehogy má’ leálljunk vele vitatkozni!

 7. […] kabinet-vezetője és EP-képviselője, az “érdekes életutat” befutott Kovács Béla, gyakorlatilag orosz ügynök! – szendam), ámde az igazi gyöngyszem a pénzért bármire kapható Orbán-kormány! Ez a […]

 8. […] hogy KágéBéla egy orosz ügynök, elegendő csupán olvasgatni. Például a “szendamondjá“-t, avagy ha ez nagyon zsenáns, akkor a Wikipédiát! A linkelt március közepi posztomban […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s