Viktor, így írtok Ti!

Régen nem írtam már levelet Unser Vezérnek, de ez meg is látszik rajta. Elképesztő az a “mentális deficit”, amit az utóbbi időkben Ő és Sleppje összekapart magának. Gondolom mindezt pedig azért, mert a Nagybüdös Rezsiharc elérte a Propagandagépezet “thinktank“-jait is, így osztán olyan, … khm … másodvonalbeli éceszgéberek is szóhoz juthatnak, akik sokkal kevesebbe(?) kerülnek, mint mondjuk Mr. Finkelstein … ippeg pont A Kampány kellős közepin! Az alábbiakban ugyan ki fogok osztani néhány jótanácsot is I. Medveseggberekedt Enyveskezű Viktor királynak, de nagyon bízom benne, hogy egyiket sem fogadja majd meg, lévén egyáltalán nem szeretnék a hasznára lenni!

Kedves Viktor!

Régen nem írtam már Neked levelet és ez egyre jobban meg is látszik úgy Rajtad, mint a Sleppeden. Egyre-másra gyártjátok az Öngólokat holott azt Te, mint gyakorlott (ámbár manapság már alaposan eltokásodott, -pocakosodott) focista, pontosan tudhatnád, hogy az kontraproduktiv (Jajj, ne haragudj! Tudom, hogy hadilábon állsz a a műveltséggel, ezért leírnám: “kontraproduktiv“= olyan tevékenység, mellyel pontosan az ellenkezőjét lehet elérni, mint az eredeti célt, azaz Öngól!). Márpedig Tik most pont ezt csináljátok!

Nemrégiben, az egyik honlapon azt olvastam Rólatok (bocsika, de már nem emlékszem rá hol), hogy egyszerűen nem tudtok kampányolni. Már háromszor is (az eddigi hatból!) gyakorlatilag “nyert helyzetből” buktátok el a választásokat. Ugye 1993-ban a népszerűségetek a Hetedik Mennyország egeit verdeste, osztán 1994 tavaszára sikerült leküzdenetek Magatokat a a kádéjenpé-szintre (azóta is ott vagytok!), azaz ippeg csak hogy bent maradtatok (főleg Te) a parlamentben … Sajnos! Történt mindez azért, mert már akkor sem voltál képes az enyves kezedet (meg a Simicskáét) a saját zsebedben tartani, s az Általad nettó lehazugozott kormány pártjával elmutyizgattatok egy komplett székházat (ld.: Fidesz-MDF székházügy). Pedig a lopással akár még ki is várhattad volna az akkor ígérkező Nagy Győzelmet! Merugye utána sokkal több ragadhatott volna az egyébként meglehetősen kacska szent jobbjaidhoz.

Négy esztendővel később már sokkal ügyesebb vótál! Annak ellenére, hogy Bossányi Kati (Isten nyugosztalja!) simán kiderítette a “Josip Tot“-nak és “Kaya Ibrahim“-nak átsimicskázott, köztartozásokkal alaposan megschlechtelt pártcégek ügyeit, ezt az ordító disznóságot a Te kampánymenedzsereid simán túl tudták üvölteni Tocsik Márta 801 milliós sikerdíjával. Ez ugyan jogos volt (de messze eltörpült a Ti adócsalásaitok mögött), így osztán meg is nyertétek az 1998-as választásokat.

Te pediglen, mint 35 esztendős ifjonc (akinek persze eladdiglan csupán egyetlen “polgári” állása volt, nevezetesen a kádárista MéM “szociológusa” – Kövér Laci barátod jóvoltából) a frakcióvezető/pártelnöki székből rögvest átülhettél a miniszterelnökibe.

Már akkor is sokan bíztak Benned (akik nem ismertek … fel! … Téged), s ezért komolyan elhitték azt a szövegedet, hogy ittentől fogva minden másképpen és sokkal normálisabban lesz. Hát nem lett, lévén a ragacsos kezedet (pontosabban: Felettes Énedet, amit hívjuk mostantól nyugodtan csak “Simicská”-nak, avagy “Pénzéhség“-nek!) továbbra sem tudtad kontrollálni és igaz, hogy “csak” könyékig, de alaposan belekotortál a Közkasszába.

Mivel akkoriban (2002) még létezett Magyarhonban olyasmi, amit “Független Sajtó“-nak szokás nevezni (Kultúrállamokban … tehát nem Itten!) annak ellenére veszítetted el (mán megint!) a választásokat, hogy az elvileg Hozzád képest sokkal alkalmatlanabbnak tűnő, Náladnál jóval idősebb és ráadásul még dadogósabb Medgyessyvel szemben, azon a bizonyos tévé-vitán (látszólag) fölényben voltál.

Hogy miért? Mert túlságosan magabiztos és főleg szemtelen voltál. Ezt pediglen a korabeli, még nem Általad uralt, honi sajtóorgánumok tökéletesen prezentálták (bocsika!: személtették, érzékeltették) az Általad (is) alaposan lenézett (többek között: “Panel-“) Proliknak, akik osztán ezt Neked meg is “háláltak”, de alaposan!

Négy évvel később (2006) avval próbáltál nyerni, hogy óriásplakátokon szeretted volna beledumálni A Népbe, hogy “Rosszabbul élünk, mint négy éve!“. Pedig ennek még annyi alapja sem volt, mint hogy Te és a Pártod csupa tisztességes demokrata gyülevénye, akik “csakisanemzet” érdekeire bámulnak. … Hát nem arra bámultatok!

Osztán történt, ami történt. Így például Agyurcsányördög Beszéde (zárt körben, de még is Hozzád jutott!), a Rendetlenség és a Gyújtogatás (“Forradalom!” – ahogyan azt a Te egyik bértévéd párás-szemű bérriportere kegyeskedett belezokogni a már legalább 24 órával korábban – “pretőzeg“! –  odaállított kamerába!), no meg a megyei és települési önkormányzatok lenyúlásának időszaka. Utóbbak hozták meg Neked a Pártkassza, no meg A Párt mögött álló Oligarchák refinanszírozási lehetőségét különböző Közbe’szerzések és a szokásos Pótmukázások útján.

Ezek vittek be Téged az Abszolut Hatalomba. Amelyre Te már évtizedek óta vágyakoztál! No meg azok a (fővárosi “romkocsmákban busongó“) “Független Értelmiségiek” is, akiket vagy Te vettél meg kilóra (pl.: Kumin), vagy ingyé’ kaptál (pl.: a “mutyimondó“, avagy az atlatszo.hu egyes vezető szerkesztőit … a ““-vel egyetemben!), akik voltak olyan ostobák, hogy pont a Te Mértéktelen Hatalomra Jutásodat kegyeskedtek “nem olyan veszélyes“-nek minősíteni.

Hát az lett, Te meg mosolyogtál a kopaszodó fejedet (ezzel mi a gond, Viktor?) középről zselével szétfésült frizurával leplezni igyekvő, dudoros homlokod alatt.

Most meg ott tartunk, hogy egy olyan Választási Kampány folyik, ami tulajdonképpen nincs is. Hiszen a Te “okosan” kigondolt Választási Törvényed okán ma szinte észre sem vehető, hogy 2014. április 6.-án valamiféle releváns napra fogunk virradni. A közterületek java részéről egy Általad kreált “közlekedési” törvény szerint ki vannak tiltva a pártplakátok (kivéve a CÖF-ét!). A Kertévék meg csak ingyenesen sugározhatnak párthirdetéseket, amiktől “ők” kegyeskedtek elállni. Hiszen “ők” is csak pénzből élnek, köll a műsorperc a ValóVilágra, az intimbetét, a “Magyarország jobban teljesít!“, Zuschlag körbecipelésére és hasonlók hirdetésére. Ilyesmik alól “csupán” az Általad felvásároltatott TV2, meg az eredetileg is Általad birtokolt HírTv mentesült, hiszen “ők” garmadjára kapják az I.M.G. Zrt. útján a sokmilliárdos kormányzati megrendeléseket (mottó: “Magyarország jobban teljesít!” – mindez pedig szinte ingyé’ átadva a Pártállamtól az Állampártnak “közös használatra”).

Viktorom!

Neked és a Simicskanyergesmészárosoknak áll a Világ! Most.

A jelenlegi közvéleménykutatások szerint a Te kormányod, annak ellenére kap majd a parlamentben (amelyet Te egyébként annyira lenézel, hogy azt a vakkomondoros Balogh-hoz hasonlatos “képviselőkkel” töltötted fel a híres, 2010-ben tartott “Felcsúti Casting” alkalmával!) ismét Kétharmadot, hogy Te sokkal pocsékabbul kormányoztál és Te meg a Bandád sokkal korruptabbak vagytok, mint az a bizonyos “Emútnyócév” kabinetje és országgyűlési többsége. Az Emberi Ostobaság (különösen itt, Hungaro-orbanabszurdisztánban) oly’ végtelen, amelyet még A Nagy Albert (ld.: blogom mottóját!) sem volt képes elképzelni. (Bocsika! A “Nagy Albert” az nem a “Flórián“, hanem az “Einstein“! Az a bizonyos Nobel-díjas fizikus, aki még azelőtt menekült el Németországból, hogy a “Birodalmi Turul Sas” lekarmolászta vóna a helyi Gábriel arkangyalt!)

No ehhöz képest el nem tudom képzelni, hogy mijafasz szükség volt “A Bizonyos Ügyek” felplankolására és közhírré tételére!

A Simon-ügyet látszólag okosan csináltátok. Ezen keresztül “be lehetett mutatni” azt, hogy “ilyenek a szocik“, még pontosabban azok a “Kormányváltók“, akik nem csak korrupt gazembereket pátyolgatnak a maguk kebelén, de még az alelnökük is lehet. Az pedig kijafaszt érdekel, hogy a Mesterházy miniszterelnök-jelölt valószínűleg tényleg nem tud semmit a Simin-milliókról, de legalább sokszor megkérdezheti őt a Jobbersajtó (a Te tulajdonod), meg a kádéjenpés Rubovszky bizottsági elnök (szintén a Te tulajdonod!). Utóbbi meg ugye “személyes meggyőződés” alapján nem indít vagyonosodási eljárást például Ellened, meg a Te ex-szóvivőd, Szíjjártó ellen!

Ez eleddig profi dolog, hiszen “ügy” akkor van, ha valaki (mondjuk Te, meg a saját tulajdonú minisztériumaid) arra reagálnak!

De akkor mond már meg nekem, de őszintén, hogy mijafasz szükség volt azokra az egyéb és egyébkét Vérhülye  kampányfogásokra, amiket a Te Famulusaid műveltek az elmúlt usque (Bocsika!: “körülbelül”) egy hónapban?!

Az Őszödi Beszéd kiszvárgásáról szóló, össze-vissza kitakargatott “Jelentés“-ből ugyi az derült ki, hogy Ti mindent tudtatok – már hónapokkal korábban – és Tik gründoltátok össze azt a “Forradalmat“, amit a Te saját tulajdonú bértudósítód 24 órás, monstre várakozás után végre annak minősíthetett (párás szemmel). Ez már egy akkora Öngól volt, aminek következtében a normális csapatnál azonnal kirúgják minimum a játékost (ez most és nevezetesen Pintér caporegime).

De még ez sem volt elég Neked, avagy Nekik!

A Famulusaid előkaparták a Bűnöző Zuschlagot, és egy (narancsbőrbe varrt) könnyűbulvár “újságírónő” (Szalai Vivien) személyében a szájába adattak olyan mondatokat, amelyek (bár nem azonos oldalakon, de) csakis arról szólnak, hogy Cusi egy törtető gazember, a Legfőbb Közellenség (Gyurcsány) pedig egy küldetéstudatos korrupcióírtó (ld.: itt!)! ÖNGÓL!

Osztán erre ráhajazva még Gyurcy Haverodnak a teljesen ostoba titkárnője is ír egy velejéig ostoba és szervilis könyvet, amelyből az derül ki (ld.: itt!), hogy Gyurcy nem csak egy Idióta (ezt eddig is tudtuk … így a könyv fölösleges volt!), hanem hogy könyvolvasás közben, félkézzel és öt perc alatt szerkeszti össze azokat a költségvetési törvényeket, melyek azért voltak csodál(l)atosak, mert a három közül volt olyan is, amelyik nem a hatályba lépését követő első hónapban omlott össze!

Azt meg Helga asszonynak pláne nem köllött volna közzé tennie (335 oldalon keresztül), hogy Gyurcy egy akkora narcisztikus barom, hogy még lakatot sem tud tenni a terpesztett szemű üregei alatt hordott bagólesőjére, s így pl. a Goldman Sachs dögre keresheti magát az ő ostoba locskafecskézésén! Arról meg már méginkább szó se essék, hogy a Szájjártató Gyurcy ugyanazt a könyvet, amit két napja még dokumentum-értékűnek nevezett, most egyszerűen lefikciózza (ld.: itt!). Ezt a nyilvánvaló jellemtelenséget pedig Talpnyaló Helga némán tűri!

Megjegyzem, A Nagy Bankárösszeesküvési Elmélet Makroregénye eredményezett némi pozitivumot is. Azt, hogy végre kiderült Wiedermann Asszonyság eleddig gondosan titkolt szakmai pályafutása:

A Sakk és póker című könyvet író Wiedermann Helga egyébként közgazdászként végzett 1984-ben, karrierjét a gazdasági médiában kezdte, a Duna Televízió és a Hír TV gazdasági szerkesztőségeit is vezette. Matolcsy Györggyel először 1990-ben dolgozott együtt, az első Orbán-kormány idején a miniszter személyi titkára volt, 2010-től kabinetfőnöki pozícióból követte végig Matolcsy harcait. Később Matolcsyt az MNB-be is követte.

Ezt én a Te helyedben tovább titkoltam volna!

Ahogyan azt is, hogy mibe is kerül nekünk valójában a Te Paksi Bizniszed!

Azt tudom, hogy eleddig Te erre gondosan vigyáztál (még az “ellenzéki” Jobbik is vakon szavazott! … utóbb “megmagyarázva”!), csakhogy az a nagybüdös helyzet, hogy Putyin haverod úgy gondolta: ideje “megcirógatni” Téged, cserébe azokért a szövegekért, melyeket Oroszországról (meg róla) mondottál volt hol Te, hol meg valamelyik famulusod (pl.: Lázár, Hódmezőtrafikhely ex-polgármestere)! A gondosan rejtegetett Pak(s)tum pénzügyi részét ugyanis az oroszok sajna közzé tették (linket lásd az előző bekezdésben!), amiből meg az derül ki, hogy nagyobb hülyék, hazugabbak és mégkorruptabbak vagytok, mint azt eleddig képzeltük! Órákig tartott, míg Vologyával elintéztetted  az orosz kormányhatározat levételét az internetről, de sajna addigra már minden kiszivárgott (pl. az, hogy Vlagyimír Valgyimírovcs még a “magyar önrész” ütemezését is előírta … az áram eladási áráról – melyet majd az a bizonyos “Közös Bizottság” hivatott határozni – már nem is beszélve! … Ja! és a kamat a törlesztéssel fordított arányban növekedik! … Ha egy ilyen szarződést Agyurcsány akart volna engedélyeztetni (pláne utólag) az Országgyűléssel, akkor Te mit mondtál volna? Esetleg: “HAZAÁRULÓ!”?

Viktorom!

Én nem akarok Neked tanácsokat adni, mert fölösleges, ráadásul ha véletlenül megfogadnád, az a hasznodra is válna. Ezt meg én egyáltalán nem szeretném!

Szóval: nem tudom mi van még a Kampánybugyorban, de ha még egy mutyiszoci, avagy még egy “leleplező” könyv, akkor azt csak április 6. után jelentessétek meg!

Ráértek az után is “égni”!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

One Comment on “Viktor, így írtok Ti!”

  1. bonhomme szerint:

    Jó kis áttekintés! (y)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s