Kétségtelenek

Az egyik legszebb tulajdonsága a talán jobb sorsra érdemes hazánk Jobbereinek – legyenek bár hivatásosok, avagy amatőrök, politikusok, avagy “civilek” – , hogy soha nincs bennük semmi kétség. Teszik a dolgukat, mennek előre (“A Párttal és a Kormánnyal, a kapitalista maffiokrácia útján!“), mint az elszabadított T-34-es 2006. október 23.-án – vakon ugyan, de tele “üzemanyaggal”. … Csupa lepéhádézett nemzetközi- és alkotmányjogász, nukleáris energetikus, meg ésatöbbi.

Az Antianarchista, …

a Hivatásos Főcivil, a Vezéri Valagból kirántott szaros nyelvét például azon köszörüli most, hogy … de minek is tallózzak, amikor itt van az egész, olvassa csak mindenki, osztán vagy legyen rá büszke, vagy szégyenkezzen miatta (részemről az utóbbi!):

Bencsik vs anarchia.jpg

Merugye ezek a kis patkányok rátámadtak az Államra, ami meg rest megvédeni magát. Pedig kéne, hiszen a vak is láthatja, miket művelnek: hídpillérre és erkélyekre másznak fel, pártszékház udvarára ülnek be – utóbbival akkora rémületet okozván az épületen belül “dolgozó nyugdíjas családanyák” körében, hogy nemzeti érzelmű önkénteseknek köllött megvédeniük őket … élükön a Sittesgyilkossal.
Merugye ezek osztán nem ám békés tüntetők! Nem olyanok, akik 2006 őszén, a Hazugság Kormánya elleni jogos felháborodásukban elébb teleszarták-hugyozták a Kossuth teret, osztán meg dúlva (meg a gyurcsanyista könnygáztól fúlva) némi, csekély jelentőségű gyújtogatással egybekötött rendőrverést abszolváltak (kilőtt szemmel, félig agyonverve).
Merugye anno csak a Kormány forgott veszélyben, most meg az egész Állam, a Jogrend, a Béke és a Nyugalom! Ezért osztán jöjjön csak a TEK – élesre töltött sorozatlövő fegyverekkel, “BTR 80”-asokkal, tornyukban 20 milliméteres gépágyúkkal!
Merugye ez a helyes, és ehhöz kétség sem férhet! Aki meg még is kételkedne, azt le köll lőni, mint egy kutyát! – kaffogja a Hithű Pincsi, a Gárdista Divattervező, a Menetelő, Közpénzcivil Főszerkesztő, kinek PhD-ságát (“PerszehogyDemokrata“) mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egész életében csakis pártlapoknak dolgozott.
A Megtestesítő és Őrködő, …
… az Aláírjámánjános, aki szintén egy PhD, sem kételkedett abban, hogy nekije bizony alá köll skribálnia a Pak(s)tumot. … Illetve pontosabban nem is azt, hanem “csak” az Utólagos Felhatalmazást! … egy tál (radioaktív?, közgépes?) lencséért!
Merugye neki az a dóga! … Illetve pontosabban az, hogy “pártok fölött” és ez le is vagyon fektetve az ő Munkaköri Leírásában, amit ő híven be is tart.
Merugye ő egy képzett jogász, aki képes arra, hogy értelmezze a vonatozó szabályokat. Házelnökként anno nem látta, hogy a Házszabály szerinti “hetente” kitétel egészen pontosan “hány hetentét” ír elő az ülésszakokon belüli, parlamenti ülésezésekre, ezért osztán ki is egészítette önmagában a “három” szóval és alkalmazta is. Most(?) meg az az értelmezés alapja, hogy nekije, a “pártok fölött”-iséget egyetlen törvény sem írja elő úgy, hogy “minden“, avagy “valamennyi“!
Merugye vessenek magukra azok, akik korábban ennyire trehányak voltak! Ezért osztán nem is hagyta magát befolyásoltatni semmiféle, őt terrorizálni akaró, “állami és közösségi zászlókat eltulajdonító” szervezetecskéktől!
Merugye ő osztán elolvasta a törvényt, meghallgatott mindenkit. Majd ezek után hozta meg “autonóm döntését”, miszerint itten népszavazásról szó nem lehet, minden a legnagyobb rendben vagyon.
A Rákóczi tér emeritus iparosa, …
W.M. (nem a Weiss Manfréd, ő sokkal korábban és Csepelen tevékenykedett … és egy másik szakmában!) is ugyanezt mondta, amikor az orra alá dugták … a mikrofont! (Ezt a meme-gyártók emígyen fejlesztették tovább, illetve terjesztették ki az “értelmét”)
Merugye ő sem ért a nukleáris energetikához (kivéve, ha a “magenergia” okán fröccsen a fehérje), de a szavazástól, pláne az “igen” gomb megnyomásától nem volt hajlandó tartózkodni, lévén nekije “vannak barátai” (mint pár évtizeddel ezelőtt is), akikkel szokott volt beszélgetni.
Merugye csakis nekije lehetnek ilyen, időnként beszélgetős és szakértő barátai. A Zemberek között meg csupa hülye vagyon (noná, hiszen mi sem bizonyítja ezt fényesebben, mint hogy I. Enyveskezű Viktor után ő is országgyűlési mandátumot kapott!), akiknek a hatáskörébe adni még az ország vezetéséről való döntést is nagy felelőtlenség, nemhogy annak összehasonlíthatatlanul lényegesebb kérdését megválaszoltatni: ki lophatja szét a Zemberek által visszafizetendő, alsó hangon 10 milliárd €-ós, orosz gigahitelt, melyet egyébként a “Roszatom KÖZ(gép)legény megmentése” érdekében nyalint fel a NER-kormány?! Az ilyenek maximum 300 forintról jogosultak szavazgatni pláne, ha arra A Párt még fel is kéri őket! … Akkor meg kötelező, feltéve ha nem “idegenszívű, nemzetietlen és kommenista”!
Szóval itten minden a legnagyobb rendben van!
Mindenki (Ághtól Wittnerig, Balczótól Zazrivecig) pontosan tudhatta, hogy mire nyomja meg az “igen” gombot, hiszen a “szakbizottság” által “tárgyalásra alkalmas”-nak talált kormányzati előterjesztés minden lényeges információt tartalmazott.
Merugye abban csak olyan csekélységek nem szerepeltek, mint hogy ez mennyibe is fog kerülni itten Mindenkinek az elkövetkezendő 10+21 esztendőn át. Meg hogy ez miként és hogyan határozza meg majdan azt a minimum 31 évi jövendőt.
Merugye csak a legelvetemültebbek mondhatják azt, hogy ez az egész anyag leginkább a “Titkok és Hazugságok” címét viselhetné. Az egyik ilyen nerellenség gazfickó ugyan felvethetett néhány jogosnak tűnő, de valójában csak az energiafüggetlenség és a rezsicsökkentés ellen uszító kérdést (ld.: itt!), no de egy tisztességes, keresztény-nemzeti magyar ember ilyesmikkel nem foglalkozik (csak a 300 forintos vizitdíjjal, meg a 2,5%-os, azaz “baromian magas” kamatozású, kizárólag “gyarmatosító szándékú” IMF-hitellel!)!
Merugye itten Ádertől Wittnerig senki nem egy Sherlock Holmes, vagy egy Hercules Poirot, avagy egy Fred Columbo, akiknek az lenne a dóguk, hogy hátsó szándékokat, közpénzlenyúlási törekvéseket, azaz nettó bűncselekményeket keresgéljenek egy ilyen “maga-a-tökély” megállapodásban!
Nem, ezek az emberek nem mesterdetektívek, hanem csupán Tóti “Csupati” Tibor törzsőrmester, “Kántor” néven közismert “munkatársára” hasonlítók. Parancsra keresnek, találnak és még harapnak is. Egyébként pedig csak a farkukat csóválják!
… és ezt …
szendamondja!

5 hozzászólás on “Kétségtelenek”

 1. bonhomme szerint:

  Anarchia, anarchia..
  Orbán-Horthy-monarcia!
  Cikkeid már nagyon uncsik:
  inkább írj falvédőt, Bencsik!

 2. bonhomme szerint:

  bővebben:

  Bencsik András, cájtungsrájber

  Anarchia, anarchia..
  Orbán-Horthy-monarchia!
  Cikkeid már nagyon uncsik:
  inkább írj falvédőt, Bencsik!

  Egy flashmobtól így befostál?
  Egy-egy cikked mennyit kóstál?
  Többet adunk, mint a Vezér:
  életfogytot bőven megér!

  A Vezéri Valag mellett
  két nyalás közt ennyi tellett?
  Ne add fel a fideSS-elvet:
  köszörüld még hites nyelved!

  Bayer Zsoltival karöltve,
  ellenzékre nyelvet öltve
  dicsérd a horthysta eszmét,
  s fényezd a Felcsúti Böszmét!

  Lehet ám ezt még fokozni,
  s nagyobb zűrzavart okozni!
  Próbáljátok: megy ez nektek!
  Végül is ezért fizetnek…!

  Lehettél volna mérvadó,
  nem ily köpönyegforgató
  kis műmájer
  cájtungsrájber…!
  Ha majd rend lesz az országban,
  osztozz Vezéred sorsában!

 3. valaki szerint:

  Ha eső nem lesz buli lesz. Ha lesz nem lesz.

 4. valaki szerint:

  Sajnálom, hogy Marischka néni nem lesz ogy. képviselő. Ő legalább szeretett nyilatkozni a sajtónak


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s