Pótkarácsonyra Pótjézuska

Miután én, “A Közkedvelt Blogger” egész Karácsonyra pusztán két Honlappal és egy Szavazással voltam képes megajándékozni Kedves Olvasóimat, úgy döntöttem, hogy némileg pótolom elmaradásaimat, egybe kapcsolva a Karácsonyt megelőző témák ki nem posztolásaival! … Így osztán itt a szendamondja Pótkarácsonyának Pótjézuskás “Ajándékai”!

Balog páter Calvados-szal etetit a “szegényeket” … a Hiltonban. No, meg némi hülyebszéddel is, amiből a Felnövekvő nemzedék megtudhatta, hogy ők igazából le vagyonnak szarva, de alaposan és NER-ileg. Igaz, a Hitehagyott Páter ezt persze nem pontosan így böffentette ki a bajusza alatt hordott, vízszintes ánuszgyűrűn keresztül áramoltatva, de a Hírcsárda szerint ez volt a Lényeg:

Balog Zoltán mélygazdagságban élőknek adott vacsorát a Hiltonban

Ismét tévedés történt. A Kárpátia együttest el is felejtették meghívni.

balog faszfej.jpg

Balog Zoltán adminisztrációs hiba folytán mélygazdagságban élőknek adott vacsorát a Hiltonban. Eredetileg mélyszegénységben élő gyerekeket szeretett volna megalázni a sajtó előtt ezzel a gesztussal, de megint homokbányák kerültek a fogaskerekek közé. Bár keveset tudunk róluk, a mélygazdagok itt élnek közöttünk. Ők azok, akik a piros lámpáknál áldogálnak naphosszat és a megálló autósoknak pénzt osztanak, de találkozhatunk velük az aluljárókban is, ahol nem Fedél nélkült, hanem Szép Házakat árulnak, a buszokon pedig mindenki elkerüli őket a messziről érezhető Gucci Eau de Toilettejük miatt.

A baki ellenére az olajvállalat vezetők, bankárok, pornóoldal-tulajdonosok és Közgép-dolgozók jól szórakoztak az este folyamán, és jó ízűen fogyasztották el a gyerkeknek szánt csirkemellfilét Calvadossal, amiből a mélygazdagok többsége csak a Calvadost kérte, és mellé kurvákat. …

(…A memegyártó “szarvas” szerint pedig így!)

***

Közben pedig Mici mackó is ajándékot ad:

… valószínűleg Malackának, Nyuszinak, Róbert gidának és Tigrisnek is. Ámde a kiadványból többen is kaphattak, mert “szarvas” szerint például a kissé haja-, de mindenképpen hitehagyott, “Keresztényjobboldalikonzervatívexliberális” Karácsonyfája alatt ebből többszáz példány hevert:

… amikből kiderült hogy “Agyurcsány” (Akiahibás! … A Zemútnyócévért!, meg a Zasztkövető Háromésfélévért! … meg úgy általában Mindenért! … ugyi, kedves mégvéletlenülsemfideszes-belbudipesti-doktríner!, liberális?, állítólagos Köztársaim!) már nem csak a spejzban van, hanem “A konyhában” is! Ezért osztán, mint “Bátor Népvezér” … izé … tehát “A Szeretett Vezető“, aki mindíg és csakis magára … izé … tehát a Znemzetére, meg a Zmagyarságra gondol, a saját testi épsége megőrzése érdekében Legkisebb Leányára (valamelyik Jövendőbeli Fa- és Közpénztolvaj Jövendőbeliére) bízta a megsemmisítést.

S miközben itt a Zarisztokrácia bontogatja a maga jézuskás, azaz orbános (hiszen a Felcsúti nem más, mint PénzIsten kissé bunkó Zmagyarföldreszállt ZÉdesfia! … mikor is lesz majdan Ő feláldozva az Züdvözülés érdekében?!) erősen matolcsyszagú Varga-csomagjait – a Gazdagok az Egykulcsosegyszámjegyűt, a Szegények meg a Gazdagok érdekében hozandó Harmadik Rezsicsökkentést – a rettenetesen Tuskó Tarlós Hopkins (bocsánat az “eredeti” Hopkinstól, ő ugyanis nem csak intelligens volt – a fejlövése ellenére – de még “szociálisan érzékeny” is!) által betiltott, a NER-féle KSH szerint nem is létező Nincstelenek Kisebb Csoportja …

… ismételten sorban állt némi ingyenkajáért (nem Kayáért! … azért még 1993-ban “állt sorba” a mai “Arisztokrácia”! … “Tot“-ot is kapott melléje, … bár kissé Schlecht volt!), teljes mértékben leszarva azt a TÉNYT, hogy A Haza számos és rendkívül hiteles politikusai (Balogh&Co. … mondor) közül KETTŐ szerint is …

Magyarország Jobban Teljesít, lévén ők is élő példáik annak, miként “védte meg” a NER őket(!) az “uzsorás” Kerbankok devizaalapú hitelezéseitől (az ezeknek igazat adó és ezért a Znemzetet eláruló, egyébként nerkurvák által uralt “Kúriától“), illetve a Rezsidémontól!

Aki nem hiszi, az vagy kutasson jobban a Karácsonyfája alatt, vagy faggassa ki a Gugliját!

… és ezt …

szendamondja!

PS: Aki a neten tud találni olyan, valóban rászorulóknak meghírdetett étel- és ajándék osztást, amelyet a NER által engedélyezett, valamelyik Kegyház kegyeskedett elvégezni, ráadásul valamelyik nertárs “aktív részvétele” nélkül, az legyen oly’ szíves a kommentoldalon linkelni a Bizonyítékot! … A Jobbik hol osztott VALÓDI rászorulóknak VALÓDI ételt, … kedves “skulo”?!

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s