Az az Egy, az fáj nekem, de nagyon!

Böjte Csaba, ferences szerzetes tegnap ünnepélyes keretek között, az Országgyűlés épületében, személyesen Orbán Viktor miniszterelnök kezéből vehette át magyar (kettős)állampolgársági dokumentumát. Az állami népünnepély oka állítólag az, hogy e franciszkánus fráter volt az a szerencsés, aki ippeg és punkt ötszázezredikként részesülhetett eme … miben is?

Úgy gondolom, hogy mindazok, akik képesek az önálló véleményalkotásra, s ennek érdekében hajlandóak a patyomkinos színfalak mögé is benézni, tisztában vannak azzal, hogy az állampolgárság-osztogatással mi is a valódi célja az Orbánbandának. Lehántva erről a “Nemzeti-keresztényjobboldali” mázat, kibűzlik alóla a szavazatvásárlás (és a Közkassza-fosztogatás lehetőségének prolongálása) szőrösen mutyi-szaros lócipője. A Nép és a Nemzet érdekeit soha és semmikor figyelembe nem vevő, a Kereszténységgel és a Jobboldalisággal még köszönőviszonyban sem lévő, a Zemberek egy aktív kisebbsége által bő három esztendeje az Államhatalom sáncai mögé bejuttatott Szervezett Bűnözők annyira be vagyonnak szarva, hogy a 2014 tavasza utáni sorsukat nem merik a Népre bízni, hanem inkább a Nemzet-re.

A “Nép” és a “Nemzet” ugyanis (szerintük) nem azonos! Az előbbi az, akire ez a Gyalázatos Társaság állandóan hivatkozik, és akit lelkiismeretlenül kiszipolyoz … jogokból, vagyonból és lehetőségből! Az előbbi tagjai azok, akik ha nem akarják magukra süttetni a “Haza- és Nemzetáruló” billogját … az Ország- és Népárulók által … , akkor kötelesek némán eltűrni a “Valódi Hazafiak” basáskodásait, valamint egekig ugrándozó örömmel eltartani őket. Az utóbbiak pedig azok, akik ezt 2010 óta a mai napig is az Ország boldogulásának legfőbb kritériumának tekintik, s ezért vagy ideológiai (ez a többség), vagy anyagi (ez meg az elenyésző kisebbség) baksisokat kapnak cserébe.

Ezen Nemzeti-keresztényjobboldal szerint azonban a Nép teljes mértékben megbízhatatlan, hiszen az elmúlt alig száz esztendő alatt tanúbizonyságát adta a Nemzettel és a Hazával szembeni állhatatlanságának. Tette mindezt úgy, hogy a Nemzet és a Haza által elkezdett két háborút is volt pofája elveszíteni, majd mindezek után, tetézve ezen bűneit (ha a történelmi korszakok és a Nemzeturalom éveit tekintjük) bár csekély időre is, de annak a a Baloldalnak adni az államhatalmat, amely … mint a jelenleg másodjára regnáló Miniszterelnök Urunk tökéletesen megállapította … “… ha alkalma nyílt rá, rögtön rárontott a Nemzetére!“. Osztán erre pediglen még azután is képes volt (mármint a Nép) … ráadásul többször is(!), hogy a Nemzeti-keresztényjobboldal 1990-ben elébb megdöntötte a Baloldali-liberálkommunista Diktatúrát, majd még ki is űzte innen az azt támogató, Megszálló Hadsereget. Bizonyíték erre az, hogy a “Zemúthuszonháromév”-ből tucatnyiban, a Nép butasága okán, ez a Nemzetre Rárontó, A Hazát ellenzékbe szorítani (átmenetileg, de sikertelenül) próbáló Balliberális-kommunista Banda kaphatta kezébe a hatalmat … ami pedig ugyi (a bemondásos Istenbizony és az arra adott papi áldás alapján) a Nemzet Jussa! … a Népre reábízott szabad választások útján!

Mindezek után nyílvánvaló, hogy a Haza iránti Elkötelezettség okán a Nemzeti-keresztényjobboldal nem tehetett mást, mint a Nép ellenében a Nemzetet megerősítve, biztosítani A Haza Jövendőjét, mégpedig úgy, hogy a Nép (definíciót lásd fentebb!) helyett a Nemzetre (definíciót lásd fentebb!) bízza az Ország kormányzására való kijelölés jogát. Az Első próbálkozás (2005) ugyan sikertelen volt, lévén … ahogyan azt Miniszterelnök Urunk, azaz A Haza kegyeskedett tegnapi beszédében is megjegyezni: “…a szocialisták és Gyurcsány Ferenc uszítására fájdalmas eredménnyel zárult, a kettős állampolgárságról szóló népszavazás” elbukott, ámde ezt a Nép jóvoltából öt esztendővel később sikerült korrigálnia … a Nemzetnek! Ez pediglen ugyi azt jelenti, hogy a Nép ugyan továbbra is szavazhat … ha tetszik, de továbbra is fizesse az Adót, tehát azt a Sarcot, amit a Nemzet egy része ugyan nem köteles kipengetni, de simán meghatározhat a Népnek, a fölötte regnáló Hazaffyas Kormánnyal egyetemben!

Miniszterelnök Urunk ezen Nemzet- és Hazamentő Akciót az Ő Első Helyettesére bízta, aki pedig, amolyan felajánlásból (az Úrnak!) megígérte, hogy legkésőbb jövő tavaszig felesketteti az ötszázezredik Nemzetit, akik osztán sokkal könnyebben adhatják le majdan voksaikat, mint az ugyan külhonban élő, de csak Szimpla Állampolgárok. Eme nemzeti-keresztényjobboldali hevület nem is maradt eredmény nélkül: a kitűzött határidőnél sokkal hamarabb, azaz ippeg december 5.-én személyesen a Miniszterelnök Úr adhatta át a félmilliomodik Neoállapolgárnak a “kinevezési okmányát”. Ez a Szerencsés és Öntudatos Nemzethy Hazaffy pedig nem volt más, mint Böjte Csaba, az Erdélyben munkálkodó franciszkánus szerzetes.

Fájl:Csaba Böjte.jpg

Nos, az ugye mindenki számára teljesen nyílvánvaló, hogy nem Böjte testvér volt az a bizonyos Ötszázezredik! Ez mindössze csak propagandafogás, ami azt a 499.999 “egyéb eskütevőt” óhajtja hitelesíteni, akiknek eleddig már volt orcájuk elfogadni ezt a Nép által nekik igazából soha fel nem ajánlott Ajándékot. Mert abban ugyan még igazat is lehet adni Orbánnak, hogy 2005-ben az akkori kormány negatív propagandája okán bukott el a Kezdeményezés, de azt talán nem néhány későbbi kormánytag és kétszáz-egynehány pártképviselőnek köllött volna helyre igazítania! Hanem talán úgy, hogy megismétlik a népszavazást, és a szavazati joggal is járó (2005-ben, de még 2010-ben sem erről szó nem volt!) kettős állampolgárság mellett a Kormányzat kifejti a maga okadatolt, az érzelmekre is ható érvelését. Ez az aktus azonban … hogy Miniszterelnök Urunkat idézzem … “fájdalmasan” elmaradt, ámde ezen nem köll csodálkozni, hiszen tudjuk: A Nép megbízhatatlan, fogalma sincs A Nemzet és A Haza valódi érdekeiről.

Ezért osztán nem is veszem fel különösebben, hogy 499.999, a Mi Határainkon Kívül Élő úgy gondolta: nem rossz biznisz neki (anyagilag, avagy ideológiailag) a Honiak nyakára telepedni, azokon élősködni, hiszen miért fájjon nekik az a hazai 3 milliónyi nyomorgó (közöttük 800 ezernyi gyerek!), meg az a kb. kétmilliónyi Zember, akik az ők, a Hatalommal kötött adásvételi szerződésük okán a következő esztendőtől kezdődően ugyanebbe a nincstelen sorsba fognak süllyedni.

Ámde mit keres ebben a sorban pont Böjte Csaba testvér, aki évtizedek óta mást sem tesz, mint a legteljesebb nyomorba taszított gyerekekből igyekszik embereket, tisztességes és öntudatos felnőtteket nevelni? Miért süllyed le pont Ő arra a szintre, hogy egy kizárólag nyomort okozó kormányzat önfényező önünneplésének Kirakatembere legyen?! Fel sem merem tételezni, hogy Neki is “van az a pénz, amitől korpás lesz a haja“!

A “Meseautó” című filmben Gizike, a titkárnő, aki Szűcs János vezérigazgatóba reménytelenül szerelmes, a főnök legújabb barátnéjáról azt mondja Halmos Aladárnak (Kabos Gyula), hogy “Sok nem számít! EGY számít!“. … Csatlakozom Gizikéhez!

… és ezt …

szendamondja!


11 hozzászólás on “Az az Egy, az fáj nekem, de nagyon!”

 1. emigrant szerint:

  Ha a kettős állampolgárok tényleg szavaznának, az nem biztos, hogy olyan jó lenne a fideSSnek. De nem fognak szavazni, mert van bennük annyi tartás, hogy ne szóljanak bele olyan dolgokba, ami nem tartozik rájuk. Az ő nevükben történik majd a választási csalás. Mert senki nem fogja megtudni, hányan nem szavaztak ténylegesen. Ki van ez találva. Böjte pedig egy áldozat, aki nem utasíthatta vissza ezt a “gesztust”. Nyilván meghálálják neki, ő meg azt is a gyerekekre költheti. Aki nem Magyarországon él, nem is tudja elképzelni, mi van ott, mekkora szégyen ettől a szivartól egy állampolgárságot, vagy akár egy náthát is kapni.

 2. rupcsi szerint:

  Nevetséges ez az 500 ezredik duma! Piár dolog, mindenki tudja., aki egy kicsit gondolkodik

 3. Gabó szerint:

  Hülye gyerekek, a Mikulás is necces mindenkinek, azért mégis vártátok, nem?))) Szánalmas csürhe))

 4. Anton Csehov szerint:

  Egy súlyos tévedést kell itt javitani: orbánék igenis a kereszténység (mert a tudás és a morál ellenségei) és a jobboldaliság (mert elitisták, kirekesztőek, fajelméletesek és áldozathibáztatóak, pogromlovagok és szabadrablók) csimborasszói. Aki ezt nem érti, magát a jobboldalt és a kereszténységet nem ismeri.

 5. bonhomme szerint:

  A cikk jó, az esemény PR, azt pedig csak remélni tudjuk hogy Böjte atya nem alacsonyodik olyan szekértolóvá, mint Rigó-Kiss László, a stadionépítő szegedi püspök.
  Ma épp róla költöttem egy poémát:

  A megyéspüspök hozsannája

  Megfogtuk az Isten lábát, emberek;
  Orbán seggét nyalom, akit tisztelek!
  Új stadiont építünk most tinéktek,
  mert a cirkusz, az nagyon kell a népnek!

  Mindennapi kenyerünk? Az felejtős!
  Dolgozzon, ne tüntessen a sok szájhős!
  Már mindenkit vár a munka világa:
  mért emigrálsz szerteszét a világba?

  Havi negyvenhétből, meg két kecskével
  jobban élsz, mint akár csak három évvel!
  Jobban teljesítünk, csak még nem érted,
  bár vasárnap folyton erről beszélek.

  Mise után perselybe dobd a pénzed:
  jobb helye van nálunk, mint ha feléled.
  Cserébe majd te is jöhetsz a meccsre,
  ám ha lázadsz, hát elvisznek majd Recskre.

  Első Viktor, drága isten-királyunk!
  Mosolyogj, mert mindannyian imádunk!
  Senki nem tud szotyolát úgy köpködni,
  és ha látunk kormánygéppel röpködni,

  tudjuk, helyreteszed majd az Uniót,
  és elhozol nékünk minden földi jót;
  nem kell ide választási ígéret:
  anélkül is elhisszük majd tenéked!

  Országszerte hirdetik a plakátok:
  ámulatba ejtjük mink a világot!
  Mi leszünk a mérték és az etalon:
  irigykednek reánk egész Nyugaton!

  Imázsodra jellemző, hogy maholnap
  újszülöttet nem hívnak, csak Viktornak!
  A lányoknál a nejed a névadó:
  minden leánygyermek legyen Anikó!

  Narancssárga egyenzubbonyt viselünk,
  mert téged a párttal együtt szeretünk!
  Zászlónkat is narancsszínre cseréljük,
  s mindannyian egy emberként reméljük:

  százhúsz évig uralkodsz majd békében,
  s köpködöd a szotyolát egyvégtében!

  • Írod, hogy “csak remélni tudjuk, hogy Böjte atya nem alacsonyodik le olyan szintre”.
   Na,ne má ! Bonhomme! Hol élsz te ? Valami vallási ködben vagy mi a…. Tulképp miben is reménykedsz te a pasas eddigi politikai produktumai láttán. Ugyan… Jobban nézz utána, és inkább írj egy újabb eposzt róla…
   A fenti vers elég jó. Gratulálok.

   • bonhomme szerint:

    “tisztelthölgyeimésuraim”,
    igazad van, eddig nem nagyon foglalkoztam “Böjte atya cselekedeteivel”
    De még meg- vagy bekaphatja ő is!
    Addig is itt egy Semjénes költemény:

    A nép imája:

    “Isten elvtárs, te vagy a mennyei atyánk;
    de képviselődre rámegy ingünk-gatyánk!
    Szabadíts meg minket e gonosztól, kérlek!
    Szánd meg a szenvedő, birka magyar népet!”

    Semjén Zsolt, Vityu kán első apostola

    Vajon hol copyztad szentfazék arcodat?
    Vajon hol lógattad impotens farkodat?
    Kamu áhítattól párás szemügédet
    töröld meg, s ne verd át hivő magyar néped!

    Te lennél Vityu kán Szent Jobbja, valóban?
    Nem tudom, te mit látsz abban a tahóban,
    de ő benned simán egy kis kesztyűbábot,
    mivel átkúrhatja fél Magyarországot!

    Szentfazék Zsoltika, mit gondoltál, mire
    leszel jó, ha bukik? Megmondom: semmire!
    Itt fogsz te tátani majd letolt gatyával:
    na, akkor beszélj a Mennyei Atyával!

    Rá fogsz majd döbbenni: jól át lettél verve!
    A Viktátoroddal együtt fognak perbe!
    Egymás mellett ültök a vádlottak padján;
    s mikor szabadultok? Kábé sohanapján!

    Ott lesz majd az egész díszes kompánia,
    kiket úgy ismerünk: a fideSS-maffia!
    Ezerötszáz év néz ki fejenként néktek,
    mert kifosztottátok mind a magyar népet!

    Most még van időd, hogy bűneidet megbánd;
    De akkor majd nem lesz, kinek magad megjátszd!
    Pontosan látják majd, ki voltál valóban:
    szentfazék, ki istent látott egy tahóban!

 6. bubu64 szerint:

  Kedves Szendam!
  Ismét szenzációsat alkottál és sajnos nagyon szomorú dolgot írtál le.

 7. Névtelen mint a szendam szerint:

  Az írás hűen tükrözi, hogy mit eredményez az egykori lipótmezői Magyar Királyi Országos Tébolydából kisugárzott, ethylgőzös mámorban fogant, „önálló véleményalkotás”.

 8. Micola közvetítése öt évvel ez előtt:
  …A Katolica Actio átpasszolja Orbanininak, aki jobbról beadja Bötecsatyának, aki az ötszázezredik ikszet belövi az ellenzék hálójába… Gól, Gól, Gól…. Még negyven évig kedveshallgatóim…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s