Levél a Patrubanyához

Patrubány Miklós … István … Ádám,  … továbbá Árpád, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba és Töhötöm a minap úgy gondolta, hogy ő egy “Valaki”. A “Magyarok Világszövetsége” (MVSZ) nevezetű, Elaggott Idióták és nemannyira elaggott, de mindenképpen közpénznyelő Elmebetegek (tehát Idióták) általában Gerontokrikus Gittegylete “élén” álló Kitömött Lófasz az elmebaja okán immáron volt szíves odáig vetemedni, hogy önmagát autentikus történésznek képzelje! … Szakavatott orvos pedig nem volt még a környéken sem!

Miklóskám (illetve a Satöbbi)!

Én nem tudhatom, hogy te valaha is nézted-e a magyar televízió egyik, korabeli, legnépszerűbb sorozatát, a “Família Kft.“-t. Ebben az egyik főszereplő, Esztergályos Cili (a Mami) kegyes volt minket, nézőket megajándékozni egy azóta közkeletű kiszólással és gesztussal: Cilike a jobbkezét elébb a mellkasa, aztán a torka, mégosztánabb pediglen a homloka előtt vízszintesen, egy roppant határozott mozdulattal elhúzva kijelentette, hogy “Eddig-eddig-eddig vagyok!“.

Gondolom, hogy ezt a korabeli tévésorozatot te nem is nézhetted, lévén el voltál foglalva a saját dolgaiddal, amit leginkább úgy lehetne meghatározni, hogy az önmagad (magyarországi közpénzekre és külhoni adományokra épített) karrierje kiépítése és az ebből, tényleges munkavégzés nélküli fizetésed, életszínvonalad mindenféle elszámoltatás nélküli biztosítása.

Ennek érdekében te gyakorlatilag mindent megtettél, kezdve a többszörösen is törvénytelen megválasztatásodtól, az adományoknak a “magadcsatornáiba” való befolyatásáig. Az előbbi azért érdekes szerintem, mert te általában a “keresztény jogrendet”, meg a “tisztességet” szoktad volt a zászlódra tűzögetni és teszed mindezt annak ellenére, hogy ugyanezen kritériumokat te magadra nézvést nyílvánvalóan nem tartod kötelezőnek.

Ahogyan azt sem, hogy erdélyi (tehát román) állampolgárként esetleg és netalántán megtisztelnéd az Anyaországot azzal, hogy annak Közkasszájába magad is befizetnél némi hozzájárulást … ahhoz a pínzhöz, amit ugyanebből a Kasszából te és a Bandád Tőlünk (idehaza valóban adót fizetőktől) kaptok, … annak ellenére, hogy Bennünket erről senki soha meg nem kérdezett, ergo nem is olyan nagyon biztos, hogy szeretnénk azt nektek kifizetni.

Persze abban tényleg igazad van, kedves “Miklós…etc.”, hogy te és ti sokkal kevesebb magyarországi közpénzt kaptok, mint a többszörösen is elbukott ex-polgármester, az a bizonyos Szász Jenci …

… aki ma egy, a Közkasszából származó sokmilliárddal kitömött, “Nemzetstratégiai Kutatóintézet” élén “áll” … és amelynek rajta és a dugott titkárnőjén kívül (álá Tökös Laci bácsi az EU parlamentjében!) egyetlen alkalmazottja sincs, az intézet főigazgatója még csak nem is Magyarországon adózik, valódi munkát pedig nem is végez!

És mindezt ezt a Jenci csakis azért teheti, mert ő a FőKövér Nertárs lieblingje, ellentétben veled, aki még egy, a Falkaforradalmi Főállampárt Főseggnyalójáig is eljutva sem voltál képes felismerni az Idők Szavát, azaz azt, hogy az Állam-maffia által gründolt “Jobbik” nevezetű “párt”, azaz az elnácult széljobb egyazászló és egyatáborba való beterelésére “csinált” mozgalma kizárólag arra jó, hogy a a hozzád hasonló Elmebeteg Idiótákat is az Oligarchia akójába tereljék, ahol osztán a Közös Bűzt szagolgatva együttbégessenek!, avagy bőgjenek:

Te azonban, a tapasztalataidat (leszart téged a Nemeti Ezerharmad … valld be őszintén!), meg a Jobbik nyílvánvaló “genezisét” figyelmen kívül hagyva, a Világ magyarjainak “nevével” visszaélve, simán “autentikus történésznek” állítod be magad, “aki” ugye “mindent tud”. Például azt, hogy “vitéz Kőbányai Homályos” (© Hofi Géza), a “huszadikszázadlegkiemelkedőbbállamférfiavolt” és mindenki “teljessenhüjjje”, aki mást állít. De nem csak “teljessenhüjjje”, hanem még “silány történelmi ismerettel” is rendelkezik, ugyanis “Horthynak voltak ugyan hibái, de ezekkel együtt is a XX. századi Magyarország legnagyobb államférfija volt, és semmiképp nem említhető egy lapon Kádár Jánossal.

Miklóskám (és etc.)!

Ebben neked teljesen igazad van, ugyanis a Főkormányzó Úr “csinált” idehaza úgy 300 ezernyi, minimum passzív, de leginkább aktív antiszemita Dzsentrit, minimum 400 ezernyi (egyetlen is sok lenne!), egy idegen állam törvényeinek (az idehaza, a nemzeti-kersztény-konzervativizmus alapján már 1920-tól meghozott Zsidótörvények alapján) kiszolgáltatott és azzal el is pusztíttatott páriát, “csinált” legalább 3 milliónyi nincstelent … no meg pár százezernyi honvédhullát (sokuk “fagyasztott változatban” :-/ ), úgy 700 ezernyi polgári “áldozatot”, meg egy totális Romhalmazt!

Ugye Miklóskám (és etc.)??

No ehhöz képest roppant érdekes, hogy kinevezed magad autentikus, sőt, megcáfolhatatlan történésznek és kijelented, hogy a “Bécsi Döntések” okán visszakapott területeinket a Lovastengerész, a virtigli antiszemita és Kőbunkó személyes államfői és politikusi “nagysága” idézte elő és nem B. Mussolini és A. Hitler későbbiekben megfizetni kért “szívessége”! … Amiben benne volt a 2. Hadsereg kétszázezer, abszolute hiányosan felszerelt katonája jelentős részének legyilkoltatása (a “Turán Visszaszerzése”), a “nemkívánatos” (unerwünschte) egyének, a fegyvertelen “munkaszolgálatra” (meg Kamenyec-Podolkszban való halomralövése) úgymond “késztetése”, osztán meg a “Kiugrást” elszaboltáló, a Főkormányzó Urat netto eláruló!!!, úri, keresztényi és konzervatív, középosztályos (intelligencia szempontjából is!) Tiszti Kar, akik osztán nem csak a senkiházi(y?) Szálasi seggét voltak hajlandóak alaposan és a melegig kinyalni, de még egy idegen állam, azaz a Harmadik Birodalom toborzott, harci alakulataiba, a Waffen-SS “Hunyadi”-ba is hajlandóak voltak beállni!

Miklóskám (és etc.)!

Komolyan van bőr a pofádon “hangoskodóknak” és “silány történelem-ismeretűeknek” minősíteni a Kőbunkó hat évvel ezelőtt már “megalkotott” szobrát öt további méterrel előrébb tolását a – csakis általad, meg a … bocsika, de  … Fajtestvéreid, a Legbüdösebb Pöcében Legfelül Csúszók-mászók által – rendkívül fontos és nemzetmegtartró eseménynek titulált Gyalázat ellen tiltakozókat?! És van vastagbőr a pofádon “hiányos”-nak nevezni az ugyanezen ellen tiltakozó ZSIDÓ egyházat?! … Mert ugyi ezek a “komcsilibsizsidrákok” honnan is tudhatnák, hogy miért is gyilkolták le a felmenőiket, honnan is tudhatnák, hogy a Lovastengerész tényleg leállíttatta a “begyűjtést” (amit kb. 300 SS-tiszt és kisegítő személyzet végzett el három hónap alatt 300 ezernyi magyar csendőr és köztisztviselő aktív és önfeledt segítségével!), mert beszart attól az Üzenettől, amit Odakintről kapott, hogy netalán-tán megúszhatja a neki igazából joggal kijáró AKASZTÁST, ha megpróbál végre rendesen, azaz Államfőhöz Méltóan viselkedni! A Kőbunkó valamennyire meg is próbálta (személyes meggyőződése szerint: “Pfujj! Rohadt zsidók!”), de nem sikerült! Kinyíratta például a teljesen utánozhatatlan és utána soha nem volt Rejtő Jenőt, később Szerb Antalt, Radnóti Miklóst (az Ő könyveit ippeg a minap égették el a Testvéreid! … Bazkikám, hogy a Jóanyád és Apád nem tanított téged tisztességre, meg arra, hogy a Menetelő Barmok csakis addig menetelnek – letaposva minden tisztességet, jólétet – amíg csak égetik a könyveket és nem olvassák!), elüldözték a Honból az összes Nobel-díjasunkat (kivéve Szentgyrörgyi), meg a kimagasló művészeinket (pl.: Bartók Béla, avagy Kabos Gyula).

Szóval Miklóskám (és etc.)!

Elmész te a Búsba! Takarodj el és soha ne gyere vissza! Az összes “Fajtanemesített Turáni Testvéreddel” egyetemben, akiket a Kultúrált Humanizmus, a Művelt Világ szerencsés Polgárai, akiket én is (az észak-balkáni Maffia-állammá degradált, egykorvolt Magyar Köztársaság valahavolt polgára), meg az Ipari Méretű Emberírtást véletlenül túlélők leszármazottjai is egyszerűen csak Szubhumán Véglényeknek,  túlzottan nagy méretű, az önálló gondolkodás képességével meg nem vert “Proteinzacskóknak” tekintenek!

… és ezt …

szendamondja … neked!


10 hozzászólás on “Levél a Patrubanyához”

 1. Neubauer Alexander szerint:

  ez a patrubany mindig ellogja a gyogyszerosztast!!
  amugy meg nem is magyarorszagon el!!mit ugat bele akkor?
  hogy is mondta a Hofi?
  -“ne anyazz jozsi!!56’ban dobbantottal!!akkor kuss!!!”-

  Date: Thu, 21 Nov 2013 03:02:05 +0000
  To: asheralexander@live.fr

 2. skulo szerint:

  Jobbikos aktivistaként élem az életem. Kapom az ívet jobbról balról ( fidesz;mszp…) állandóan.
  Ilyen szörnyűséges (gusztustalan;vulgáris) gyűlölettel nem szoktam találkozni.
  Ez döbbenetes oldal

  • Anton Csehov szerint:

   Nos, ez roppant ironikus: egy náci disznó a fasizmus és a történelemhamisítás felett érzett jogos felháborodást “szörnyűséges (gusztustalan; vulgáris) gyűlöletnek” igyekszik beállítani. Ha valami gusztustalan, akkor ez az erőfeszítés az.
   Mellesleg aki a “golyó, lövedék” szlenges átiratával képezi a a felhasználónevét, ezzel tárva fel egy militáns, agresszív, vérgőzös Verhaltungot, az lesz szíves nem cinikuskodni!
   Az, hogy honfitársaink máig kénytelenek félteni az életüket egy irracionális, pszichotikus, félfeudális-félkapitalista szennyrendszer, a fasizmus híveinek ’89-es kihantolása óta, pusztán azért, mert a mózesi hagyomány a felekezetük, az önmagában felháborító!
   De az, hogy az irracionálisok ráadásul azért fenyegetik az izraelitákat, hogy ezzel eltereljék a figyelmet arról, hogy az egész társadalomra veszélyes, blutdurstige pszichopaták, és az egész emberiség leggonoszabb ellenségei, végképp visszataszíto!
   Ahhoz mit szólsz, hogy Gitler 70 millió(!) áldozatából összesen 6 millió volt zsidó, 1 millió cigány, és 63 millió pedig mindenféle nemcigány-nemzsidó? A deklarált “ellenség” az áldozatok 10%-át adta összesen, rosszabbikos “aktivista”! (Ami azt jelenti, ha jól sejtem, hogy nem akarsz olgozni.) 90% – ükapád, vagy nagyapám is lehetett volna – ezt nem fogod fel, mi? A fasizmus – amit a Fityisz fattya, a rosszabbik is képvisel a fityisszel, ködanépével, lmpvel együtt – valójában egy népírtó destruktivitás, amely pusztán a köznépet tudja pusztítani, hogy a gazdagok a helyükön maradhassanak. És te azt képzeled, hogy bármi is majd jut neked, ha megvéded a milliárdosok érdekeit? Szerinted mekkora a kápó zsoldja? Ha ti győztök, éhbér és minimálnyugdíj. Ha mi győzünk, kötél – de legalább véget érnek értelmetlen szenvedéseitek. Imádkozz a demokrata oldal győzelméért, és a gyors exitusért.
   Nélkületek jobb hely a Föld.

  • szendam szerint:

   Kedves “skulo”!
   Elnézését kérem, hogy nem az Ön ízlése(?) szerint írom a posztjaimat, no de …

   – én szoktam olvasni az Ön által valószínűleg kedvelt “oldalakat” is és ott olyasmik vagyonnak kiposztolva, amelyek szerint bizonyos emberektől, a vélt avagy a valóságos származásuk, továbbá a vélelmezett, avagy valóságos “politikai hovatartozásuk” (azaz: az önálló véleményük!) alapján a legalapvetőbb emberi jogokat is meg szükséges tagadni! (Ha ezt Ön vitatja, legyen kedves ellenbizonyítani!);

   -én és “gyűlölködő” Eszmetársaim, Olvasóim, Barátaim és Köztársaim “mindössze” azt vitatjuk, hogy a Történelem, illetve a Tapasztalati Valóság szerint Önöknek igazuk lenne, a kétségtelenül létező társadalmi és gazdasági (továbbá jogi és politikai) problémáinkra az Önök által javasolt metódusok lennének a megoldások, amelyek szerint majd Önök azok a “Jogosultak”, akik (a “Tiszta Múltjuk” alapján) eldönthetik, hogy ebben az országban (amelynek Önökön kívül mi is a lakói és eltartói vagyunk!) kiknek engedik(!) meg, hogy éljenek, dolgozzanak, neveljék a gyerekeiket, s hogy egyáltalán “kik nevezhetik magukat ‘magyarok’-nak” … ráadásul mindezt úgy, hogy az ilyesmire már volt történelmi példa (akinek szeme vagyon, az láthatta: mi lett a következmény!), úgy, hogy ezt a jogot magának egy meglehetősen gyanús finanszírozású Párt és annak (kétséges erkölcsű) vezetői vindikálják maguknak (a Jobbik, a párttá alakulásától kezdve ÖT esztendőn át nem volt hajlandó teljesíteni azon minimális kötelezettségét, hogy a gazdálkodásáról legalább évente hazudjon valamit az ÁSZ-nak! … próbálja már ezt is letagadni,ha tudja … rögtön linkelem az erről szóló ÁSZ-határozatot!), minimum kétségbe vonható (… de ha még nem is, csakis Önöknek van joguk a saját véleményükhöz?!)

   – ez az “oldal” az ÉN BLOGOM, ahol azt és akkor írok, amit és amikor nekem kedvem szottyan, senkitől nem tűröm el, hogy beleszóljon a “szerkesztési koncepciómba”!
   Tehát elnézést kérem,, hogy én egy, az Ön által kívánatosnak tartotthoz képest Másik Tükröt tartok az Olvasóim elé, amelyben esetleg Ön sem azt látja, amit elképzel Magáról, de ezt ne nekem rója fel!

   Nem hiszem, hogy valaha is találkozni fogok itt az Ön kommentjeivel, de … bevallom … nem is fognak hiányozni!

   Üdvözlettel:
   szendam!

 3. Avi szerint:

  Azt hiszem ez volt a legtalálóbb írásod.

 4. Anton Csehov szerint:

  Mellesleg amióta ez a Patrubány egy förtelmes beszédben megdicsérte Badinyt, az autodidakta áltudományos pszichopatát, azóta amúgy is nyilvánvaló, hogy nem emberi lény.
  Amúgy jó a cikk, bár javasolnám, hogy a horthyék által az országban és külföldön is elkövetett a civil lakosság elleni népirtó akciókat is tessék bevenni a felsorolásba legközelebb, úgy teljesebb a kép!
  Hajrá!

 5. skulo szerint:

  Tiszteletem.
  Bármelyik részt kifejtettem volna, feltevéseiket kijavítva de már sajnálom hogy hozzászólást írtam. Radnóti Miklós magyar költő szobrának kettétöréséről olvasgattam különböző portálokon és így kerültem ide. Nálunk az ilyen stílus tiltott.
  Nem tehetem meg hogy reagáljak minden vádra, tisztelettudó embernek ismernek a környezetemben és már megadta számomra az instrukciókat : “- ez az “oldal” az ÉN BLOGOM, ahol azt és akkor írok, amit és amikor nekem kedvem szottyan, senkitől nem tűröm el, hogy beleszóljon a “szerkesztési koncepciómba”!”
  Sajnálatosan nem tudom kifejteni Anton Csehovnak sem hogy vezetéknevem Skultéti imígyen lettem nálam nagyobb osztálytársaimnak a kis skulo. (Ezt a kis Csehov szösszenetet azért küld el neki tiszteletem jeléül : Egymásban olyan embert látunk, aki gondolkodásra, okoskodásra képes, és ez szolidárissá tesz bennünket, akármilyen különbözőek legyenek is nézeteink.)
  Búcsúzom mert csak Ön látja:
  “Nem hiszem, hogy valaha is találkozni fogok itt az Ön kommentjeivel, de … bevallom … nem is fognak hiányozni!”
  Szebb jövőt

 6. Egyszerűen, reemek a cikk. Helyettem is szólottál. Amióta ez a véglény drágabolgárúr rádiójában megszólalt és a műsorvezető “jóvoltából” szinte akadályoztatás nélkül(!) ömlött, nem is ömlött, egyhuzamban zúdult belőle a nácizmus mindenféle faja és fajtája, a gyomromban egy fájdalmas csomó keletkezett, amely azóta ott ült és képetelen volt feloldódni. Melynek az undorítóan hazug tartalmán túl nem kis részben az a Bolgárra és a rádiójára jellemző – nálunk mindenki szabadon beszélhet – áldemokratikus, valójában üzleti megfontolás kiváltó oka. Az a pragmatikus gondolat az Aratóbolgárrádió szerkesztősége részéről, hogy most amikor végre talán megkapjuk az ingyen frekvenciát, hát pont most nem fogom, nem fogjuk még egy vérnáciba sem beléfolytani a szót. Még mit szólna hozzá a jobboldal?!
  Meg kell mondjam, hogy Kedves Szedammondja, ez az írásod egyelőre feloldotta ezt a szörnyű csomót, melyet ez úton megköszönök… Bár tudom, hogy ezt a szöveget igazán Bolgárnak lett volna kutya-kötelessége a Magyarnácik Világszövetsége elnökének a pofájába vágni a nagy nyilvánosság füle hallatára, ahogy az ő dumája is elhangozhatott.Ám ekutyánakét gazdája is van Arató András és Orbán Viktor személyében…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s