Mr. Hyde a “Chatham House”-ban

A Zakkant Köpcös szerintMagyarország ma egy igazi laboratóriumként működik: a modern világ kihívásaira a hagyományos értékeken alapuló válaszokat próbál találni“. … Ezt és ehhöz hasonló idiotizmusokat böfögött ki magából a Kedves Vezető tegnap Londonban … és sajnos nem volt ott senki, aki figyelmeztette volna: ez a brit “Királyi Külügyi Intézet” és nem a Grazi Elmegyógy!

Fogalmam nincs, hogy ki volt az az Eltévelyedett Jóember, aki nem csak hogy meghívta, de még felszólalni is engedte a Hibbantat a Civilizált Világ egyik legelitebb külügyi intézetében, a londoni Chatham House-ban. Ha és amennyiben ezt vicces kedvében tette, úgy menthetőnek tekintem a dolgot, s azt a “Ködös Albion” túlnyomóan nedves időjárásában alaposan kiszáradt “angol humor” rovására írom. … Avagy valamiféle tudományos érdeklődésére. … Hiszen ki ne lenne kíváncsi olykor-olykor egy Felkapaszkodott Paprikajancsi önfényezésére, ki ne akarná szinte laboratóriumi körülmények között megismerni egy Bomlott Elme működését pláne, ha az egy lényegét illetően élve-önboncolással tárul a szemei elé? … Osztán a Feltárulkozás vágatlan videóját otthon, a nappaliban, avagy az intézeti dolgozószobában többször is lejátszva jókat röhögni azon, hogy egy velejéig ateista, magánakkapari Bűnöző, égy Választási Csaló miként hadovál össze a “hagyományos” és “keresztényi” erkölcsökről, hogy egy műveletlen, Vidéki Bunkó miként erőlteti penész-szagú, seggbetörölt zsíros kezétől fénylő cejgruhájára a Boss-öltönyt, miként lötyög (a közpénzeken felhízlalt pocakja és egója ellenére is) rajta a miniszterelnöki sőt, a “meghatározó jelentőségű és befolyásos europolitikus” zakója, s hogyan csetlik-botlik, a mutyiszaros gumicsízmájára húzott Gucci-kalucsniban. … Jó szórakozás lehetett ez mindenkinek, akikre az Úr nem azt a szomorú sorsot mérte ki, hogy ezzel az Elmebeteggel naponta találkozzon, hogy ennek az önnön, talmi nagyszerűségébe belehülyült “Dr. Politicus“-nak a kísérleti laboratóriumában éljen, s a saját bőrén tapasztalja experimentumainak következményeit.

Különösebben nem akarom részletezni a Gyagyás beszédét. Aki kíváncsi rá, kattintson a leadben már linkelt népszavás cikkre és apatikus nyugalommal szörnyülködjön csak rajta úgy, miként azt én is megtettem már ma reggel! A Hadova-hangverseny ezen kakofón kottájából csupán néhány taktust szeretnék kiemelni.

Például azt, hogy szerinte a magyar kormány intézkedései, annak  a Válságra adott válaszai sokkal többek voltak, mint reformok: itten az ország megújítása történt, ami pediglen arra ösztönözte a polgárokat, a családokat, a közösségeket, hogy átalakítsák élet-stratégiájikat. … Hogy ez alatt pontosan mit is értett, azt ugyan nem fejtette ki részletesen, de merem feltételezni, hogy nem azt, amit az elmúlt bő három esztendőben úgy 500 ezernyi honfitársunk művelt, kiknek az Ő áldásos tevékenysége folytán választaniuk kellett a szülőföld, az otthon, a család, a közösség és a külhoni munkavállalás, azaz az emberhez többé-kevésbé méltó életkörülmények, a viszonylag tisztes megélhetés között. A között, hogy közmunkásként, a rezsicsökkentett lakásában együtt éhezik-fázik a családjával, avagy a messzi távolban szerzett jövedelméből “üzemelteti” azokat a gyerekeit, kiket jó esetben minden este szemügyre vehet a Skype-on keresztül. … És mondta mindezt abban az európai fővárosban, ahol a becslések szerint a legtöbb (észak-balkáni) viktoriánus, gazdasági menekült él! … És nem volt ott senki, aki ezért Őt alaposan pofán gyűrte volna azzal a felkiáltással: “Menj a jóbüdös QA-ba, hiszen Te Magad, meg az Elvetemült Társaságod az a Válság, melyet Ti ‘lehetőség’-nek tekintetek a ‘mélyebb, struktúrális átalakításokra’“!

Vagy például azt, hogy a Nullakarcsi “személyes meggyőződése” szerint a “jóléti” állam-modellnek vége, helyébe a “munkaalapú”-nak köll állnia mindenütt, követve a “Magyar Példát”, ami azt jelenti, hogy az ő dicsőséges kormánya “a kiérdemelt juttatásokra alapuló társadalmat próbál felépíteni”. … Hogy ez alatt pontosan mit is értett, azt ugyan nem fejtette ki részletesen, hogy mondjuk Ki is Az, Aki eldönteni hivatott azokat a bizonyos “juttatásokat”, ezeket milyen kritériumok alapján határozza meg, s azokra kik és miként válnak érdemesekké, de élek a gyanúpörrel, hogy nem az Ő áldásos tevékenysége folytán ellátatlanul maradt rokkantakra, akik a szétbarmolt egészségügyben nyolcvan évet várnak a legegyszerűbb beavatkozásokra is, a 62 esztendős korukban nyugdíjba kényszerített közalkalmazottakra, a szerinte “rugalmasabb munkatörvénykönyve megalkotása” okán éhbéres utcaseprővé vált zemberekre gondolt, akik a minimálbérük és alpárian megállapított járadékaik alapos (egykulcsos) megadóztatása után Európa legmagasabb, 27 százalékos áfájával találkoznak az üzletekben. … És mondta mindezt abban az európai fővárosban, ahol egy szállodai takarítónő ötször annyit keres, mint egy “hatvanszázalékkal megemelt” fizetésű, de a közel harmadával megnövelt munkaidejével (pláne,ha több diplomája és szakvizsgája is van, meg 25 esztendőnél több szolgálati ideje) igazából fizetéscsökkentést elszenvedő honi pedagógus! … És nem volt ott senki, aki ezért Őt alaposan pofán gyűrte volna azzal a felkiáltással: “Menj a jóbüdös QA-ba, hiszen az általunk kényszerűen elhagyott, Általad pedig kirabolt országban azok ‘érdemlik’ ki a ‘juttatásokat’ (pl.: a másoktól elrabolt trafikokat, a másoktól elrabolt állami földek bérleti jogát, a személyre szabott törvénykezéseket) , akik a nekik lehullajtott pár milliócskáért cserébe némán, avagy hangoskodva támogatják a Te és Elvetemült Társaid százmilliárdos lenyúlásait!“.

Az sem volt semmi, amikor a Nyikhaj lebaszta Európát a “demokrácia alapjai”, tehát a “kereszténység” ellen indított nyílt “vörös és zöld támadások” eltűréséért. No meg azért is, hogy képtelen annyira “modernnek” lenni, hogy a két évszázaddal korábbi, de a két világháború tanulsága okán már legalább hetven esztendeje meghaladott “nemzetállamiság” eszméjét ismét a zászlójára tűzze. Mert szerinte akkor lehet “erős” és pláne “vezetett” Európa, ha nem egységesül, hanem a Német-Római Birodalom mintájára (ezt a párhuzamot nem Ő állította! – szendam) szétaprózódott enklávékra bomlik, melyeken belül minden Tartományúr (pl.: Ő!) azt tehet, amit akar … többek között a gazdagabbak által neki nyújtott anyagi támogatásokkal is! … És mondta mindezt abban az európai fővárosban, ahonnan a történelemben legelőször picsázták ki azt a Római Katolikus Anyaszentegyházat, melynek közpénz-piócáskodását pont Ő, az Ateista Kálvinista támogatja leginkább, s amely egyháznak a legkirívóbban és leggusztustalanabbul közpénztolvaj, pacsirtavadász, hobby-keresztény, kicsorbult “lándzsahegyét” (Kereskedelmi Démonkrata Néppárt) a saját tulajdonú, maffiasztikus Pártjának “koalíciós partnereként” szokott emlegetni! … És nem volt ott senki (a mintegy kétszáz meghívott között), aki ezért alaposan pofán gyűrte volna Őt, azzal a felkiáltással: “Albion egyes polgárainak ippeg pont azért van ki a gálájuk az egész EU-tól, mert egyszerűen képtelen megakadályozni azt, hogy a többek között általuk is befizetett pénzekből a Hozzád, meg az Elvetemült Társaidhoz hasonló, felkapaszkodott Senkiháziak gazdagodjanak meg!“.

Viktor szerint Magyarország egy laboratórium. És milyen igaza van! Ő, a mi honi “Dr. Jekyll“-ünk beadta a Szérumát önmagának, meg az egész országnak is, melynek hatására idehaza számosan “Mr. Hyde“-dá váltak! … Őt, a “Vezérhájdot” láthatták és hallgathatták tegnap a londoni Chatham House meghívott vendégei!

… és ezt …

szendamondja!

PS.: Orbán és Dr. Jekyll közötti párhuzam-állításom nem teljesen állja meg a helyét. A sztori szerint ugyanis az 1880-ban “élt” londoni orvos azt a bizonyos “szérumot” az elmebetegségek gyógyítására “találta fel”, míg Viktor pedig a saját, pszichés problémáinak” általános elterjesztésére! … Az, hogy hatalomra juthatott (ennyire) és még mindíg a székében ülhet, azt jelenti: a Szérum hatott! (?)

Reklámok

One Comment on “Mr. Hyde a “Chatham House”-ban”

 1. bonhomme szerint:

  Az utolsó cézár

  Orbán Viktor térdkalácsa
  újabban igen fasza;
  a hazugság úgy áll neki,
  mint parasztnak a kasza.

  Más része is kezd megkopni,
  konkrétan a karizma;
  ideje, hogy kezdőrúgást
  kapjon már a farizma.

  Ne fogd vissza magad, Viktor:
  hozzad a rossz formádat!
  Hiveídnek pofájáról
  hadd süssön az imádat.

  Legyél te egy Terminátor!
  Sántikálj el Londonba!
  (Ott talán majd nem robban fel
  bordáid közt egy bomba).

  Bár ha sokáig maradsz ott,
  mint aki észt osztogat,
  félő, hogy Lázár – vagy Rogán? –
  átveszi a posztodat.

  Úgy járhatsz, mint a perzsa sah:
  elhagytad az országod,
  közben meg egy “ayatollah”
  lenyúlja a kormányod.

  Nem marad más hátra, mint egy
  grazi házban telelni,
  ahol erős zárat fognak
  az ajtódra szerelni.

  De azért ne csüggedjél el!
  Ne add fel az álmaid!
  Melléd kerülhetnek még a
  régi szobatársaid.

  Együtt merenghettek el az
  elmúlt dicső napokról,
  mivelhogy eltűntetek a
  történelmi lapokról.

  Horthy és Szálasi közé
  fogunk majd besorolni,
  s valamennyi gaztettedet
  meg fogjuk majd torolni.

  Úgy tart számon majd az EU
  demokrata tábora,
  hogy te voltál Európa
  utolsó diktátora.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s