A sittes Szőke marad!

A Fradi Nemzeti Kincs!” – állítják az FTC “szurkolói”. Azok, akik eleddig minden olyan befektetőt kiútáltak még a klub környékéről is, akik megpróbálták volna üzleti alapra helyezni és gatyába rázni az elkurvult csapat tagjait (profi “labdarúgókkal” és “edzőkkel” egyetemben). Azok, akik eleddig a legtöbb kárt okozták “Kedvencüknek” a lelátókon (is) tanúsított ordenáré magatartásukkal. … Hát most Kubatov “Listás” Gábor be fog nekik “keményíteni”(?)!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott tegnap a Ferencvárosi TC., melynek témája “az elmúlt időszak szurkolói megnyílvánulásai” volt. A Puskás-stadionban rendezett, MTK elleni mérkőzésen “A Fanatikusok“, a háborús bűnökkel (joggal) megvádolt, kutyakorbácsos kassai gettóparancsnok, az időközben az Evilági Igazságszolgáltatástól az Égi Törvényszék elé menekült Csatáry Lászlóra emlékező molinót feszítettek ki. Emiatt a Csányi-féle MLSZ ugyan 800 ezer (! … huhh!) forintra büntette a klubot, de a rendőrségi vizsgálatot sikerült megúszniuk, lévén a Pintér caporegime irányítása alatt álló testület szerint egy megdöglött vérnáci poszt-tőzeg dicsőítése nem képezi bűncselekmény “tárgyát” (hehehe- röhögnék, ha lenne min!).

Ámde a 2006-os, egy hónapon belül kétszer is megkísérelt Puccs Elkövetői, sajnos nem fértek a bőrükbe, így a múlt vasárnapi mérkőzést követően a pályára rohantak, s ezzel újabb, 2 millió forintos MLSZ-bírságot okoztak az Egyesületnek, melyet ezen “Szurkolók” (a pénzük kivételével) minden “tehetségükkel” támogatnak (pl.: ordítás, náculás, garázdaság, stb.).

Listagábor klubelnök a sajtótájékoztatón elmondta, hogy ők már korábban is “nagyon szépen kérték” a Szurkoló “Urakat” arra, hogy jelentkezzenek közülük azok, akik e fentebbi disznóságot (mely az állami százmilliókkal szinte “alig” kitömött csapatnak összességében 2,8 millió forint kárt okozott) elkövették, de sajna, mindössze egyetlen, gerincesen böcsületes rendbontó vállalta a személyes felelősségét, további hetet a Fradi vezetősége volt kénytelen azonosítani. Ezért osztán az Elnökség tegnap úgy döntött, hogy ezt a Bűnbánót hat hónapra kitíltja a Fradi valamennyi mérkőzéséről, de a büntetést egy esztendőre felfüggeszti, míg a többi hét ugyanezt “letöltendőre” kapja! Az Elnök Nertárs ezen kívül kijelentette még, hogy előtte a Dortmund példája lebeg, miszerint “Kemény emberek a lelátón, fantasztikus hangulat, de rendbontás nélkül.“.

Ezzel igazából még vitatkozni sem lehetne, ha a Német Szövetségi Köztársaságban élnénk, ahol a “Fanatikusokat” a Köztársaság rendőrsége nem az itthon szokásos, félrenézős, maximum ejnye-bejnyezős “ellátásban” részesítené, hanem abban, amit megérdemelnek: könnygáz és a mamikáik puncijába való visszagumibotozásban (az illetékes, pláne “Párt”-Ügyész meg nem a rendőrök ellen kezdeményez vizsgálatot)! Arról már nem is beszélve, hogy a német (profi) klubcsapatok vezetői, edzői és játékosai nem adócsaló, álprofi szélhámosok, hanem teljesítményorientált, s ennek megfelelően fizetett (avagy kirúgott) szakemberek, akik nem engedhetik meg maguknak azt, amit a magyarországi FTC, meg az összes többi klubcsapat: kívánatosan eltűrt tilitoli a pályán, hallgatólagosan elvárt garázdaság a lelátón. A Szövetségi Köztársaság kormánya pedig nem engedheti meg magának, hogy Németországot annak tekintse, mint aminek a mi Vezérünk és Kancellárunk a Magánbirodalmát …

Merkel asszony, mint kormányfő pedig még álmában sem jutna arra a következtetésre, hogy mivel neki törvényhozási többsége van, hát megengedheti magának azt, hogy az Államkasszából eltérített (TAO) pénzeken, magánstadiont építtessen a falusi háza tőszomszédságában!

… Ha pedig ilyesmi mégis, akár csak egy percre is az esze ágába is jutna, hát a saját pártjának emberei gondoskodnának arról, hogy AZONNAL azt a munkát végezhesse, melyre Mi, a magyar választók abszolute normális részei, jövőre (talán) a nyakunkba ült Führert szeretnénk alkalmazni:

Ámde visszatérve Listagábor váratlan szigorára: én úgy tudom, hogy a Klubnak van egy havi 400 ezer forinttal fizetett “szurkolói koordinátora” is …

… az a bizonyos Szabó “Szőke” Feri, akinek a feladata az lenne, hogy kordában tartsa a magukról gyakorta megfeledkező, teljesen elnácult, a lelátókon pedig gyakorta drogot is áruló drukkereket. Pont olyan eréllyel és fizikai erőfeszítéssel, ahogyan azt idén a Fidesz-székházat “lerohanó”, usque majdnem 50 kilós egyetemista leányokkal is tette …

… persze önként, “elkötelezettségből” és nem pedig az őt alkalmazó pártigazgató Klubelnök felhívására!

Talán őt (is) és nem pedig azt az 1+7, hátsó lábukra időnként felágaskodó emberszabásút kéne eltíltani évekre az FTC közeléből, lévén A Szőke volt az, aki nem tudta őket kordában tartani, tehát a (tőlünk kapott) 400 ezrét tulajdonképpen meg sem kísérelte megszolgálni! … Igaz, korábban és másutt már ezt talán megtette.

… és ezt …

szendamonda!

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s