Nertárs! Ásd el magad!

… Mert ezzel is csak a Hazát (azaz a Vezért) véded és megkíméled családtagjaidat attól, hogy a (tényleg) horribilis temetési költségeket ők fizessék ki, illetve A Kegyes Állam készfizetői feltételei alapján elmeredt testedre ők adják fel a ravatali ruhát, közvetlenül az után, hogy lemosdattak és megásták az állami szabvány szerinti sírodat! … A Trafikos után immáron a “Nemzeti Koporsó-mutyi” veszi kezdetét!

Ötödikes koromtól kezdve egészen az egyetlen diplomám megszerzéséig (… bár teljesen felesleges volt, de legalább nem a Józsefvárosi Piacon –  mint egyes mai, “államigazgatási” és kormány-tisztviselőink, illetve a szánalmas Alkotmány/Tákolmánybíráink némely/mételyike!) egyfolytában “jeles”, illetve “kiváló” voltam történelemből. A korábbi posztomban (“A gróf fordulatszáma“) említett gimnáziumi tanárnőm, “A Bözsi Néni” gyakorlatilag lehülyézett, amikor megtudta, hogy én, “A Kedvenc Tanítványa és Élete Főműve” nem az elvárt “történész”, de legalább a “magyar-történelem”-szakra adtam be az egyetemi felvételi kérelmemet. Tette mindezt azért, mert addigi, 22 esztendei pályafutása során (Szerinte) még nem találkozott ilyen tehetséges és pontosan erre termett diákjával, mint velem! … No, itten és most fejezném be az Önfényezést! … és folytatnám a Nemzetlebarmolást!

Ötödikes koromban/tól elszörnyedtem attól a (tagadhatatlan) Múltképtől, melyet az Államszocialisat Kapitalizmus föstött fel nekem a XX. század bizonyos korszakairól a XX.század ’70-80-as esztendőinek id. Orbán Győzőt és fiait kinevelő esztendeiben! Elképedtem azon, hogy bizonyos korszakokban napi tizenkét-tizennégy órában dolgoztattak éhbérért embereket, (a szintén és méghebbérrel “fizetett”) gyermekeik alultápláltak (pl.: “angolkórosak” és “tüdővészesek”) voltak, iskoláikban a paptanár körmöseit és tenyereseit kapták valódi tudás helyett, “feljebb jutni” (tehát érettségit/diplomát szerezni) meg csakis és kizárólag pénz kérdése volt. Akkortól, azaz 1978-tól kezdve a legteljesebb felháborodással vettem tudomásul eme múltbéli tényeket.

Ma már a negyvenhatodik esztendőmet taposom és sajna meg kell állapítanom: az Ország csupán annyit változott, hogy a Nincstelenség, a Nélkülözés korabeli (és jelenlegi) okait egyetlen tankönyv nem taglalja/magyarázza. Amelyik pedig igen, …

… hát abból nem csak köszönet, de az általunk megszült és normális felnőtteknek nevelni kívánt kölkeinknek semmiféle hasznosítható tudásuk nem származik, … ámde legalább alaposan beszennyezik őket egy semmirevaló, csakis a Nerisztánban “elvárt”, de egyébként világszerte “nullumcumlaude”-típusú tudásanyaggal!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem még hét esztendővel ezelőtt is benne volt az EU-100-ban! És most? … Az ELTE manapság arról “híres”, hogy TUDÁSCENTRUMként hagyta kitenyészni az “Alma Mater”-en, az ország Legelitebb Elitjét elvileg kinevelő/kitanító fölsőoskolán belül a legobskúrusabb, legalpáribb “eszméket” képviselő, ma “Jobbik“-nak nevezett nácipárt ifjú kádereit, s amikor Minden! kiderült (“kishülye zsidó”, baszható egyiptológus”, stb.), akkor az Egyetem Fura Urai  a velük együtt a lebukott jobbikos-hökös banda …

… csak a vállukat vonogatták és “azemútévekgyakorlatára” hivatkoztak.

Amikor az Ország Legelitebb Legegyetemén ilyen kis PONDRÓKAT …

… nevelnek ki az ilyen GUSZTUSTALAN CSÚSZÓMÁSZÓK, kik közül ez egyik (I)Gazságügyi Miniszer, …

… a másik pedig EU(tagadónáci)-képviselő, …

… akkor talán nem köll azon csodálkozni, hogy az Előbbi Fehérjezacsakó képes olyan törvénytervezethez a nevét adni, ami arról szól, hogy “ha szegény vagy – mert mi azzá tettünk! – akkor még holtatban is megalázunk: kaparjanak el Téged a nincstelen rokonaid, hűlő hulládat mosdassák le, merev testedet öltöztessék fel ők, cserébe pedig MI, a Főnemzetesek, oszladozásodból is még Hasznot Húzó Nagyurakl , kifizetjük a maradék (szerintünki és magunknak számolt) költséget … amúgy “szociális alapon”, a hamarosan általunk kijelölt “Nemzeti Temetkezési NERhasznú Társaság” közreműködésével! (“Hány kilós az elhunyt?” … “Nyolcvan.” … “Akkor tessenek egy picit még szikkasztani odahaza, mert a ‘Nemzeti Koporsó’ maximum 60 kilós hullát bír el!” … “Micsoda?!” … “Sajnálom: ilyen szar anyagot kapunk a ‘Nemzeti Koporsókészítő Káháté’-tól! S..cska Úr szerint csak ilyen faanyag jön ki a Tiborcz-erdőből a nemrégiben Apósállamilag felújított szolgalmi úton keresztül.”)

Nos, az a bizonyos “emútévekgyakorlata” a “szociális temetés” szempontjából minimum így fog kinézni:

… amiből a Szokásos Nertársak

… húzzak a Nagyhasznot, Mi meg azt, amit szoktunk!

De mi az ördögöt magyarázok én itten? Ugyanis a jelenlegi felállás szerint a teljes társadalom így áll hozzá a maga dolgához:

… és közben csak reménykedik abban, hogy valójában ez történik:

Kedves Magyar Társadalom! Ki van a gálám tőletek! Nekem hiába van írás- és akcióképességem, ha Ti két fűszálat sem vagytok hajlandóak magatokért … ÉS A GYEREKEITEKÉRT keresztbe tenni! Én koptathatom nyugodtan(?) /három fiam van, hogyaza jóQA!/ a pofámat, meg a klaviatúrámat, akkor sem lészen itt semmi, csak a Nagy Semmi!

… és ezt …

szendamondja!

PS: Volt egy(?) egyetemi csoporttársam, aki a legidősebb kollégámat is minimum hét esztendővel előzte meg a születési listán. Ez a Pasi – sajnos nem hajlandó szóba állni az egyetemi ismerőseivel … sem! – annak ellenére, hogy antiszociális, de legalább nem Orbánviktor és Miniszterelnök … pedig orvosilag akár lehetne is …!Szóval ez a Pasi még anno azt merészelte nekem mondani, … amit Kedves Olvasóim, Barátaim és Köztársaim a blogom mottójaként olvashatnak!

És még egy vicc:Hogyan fogják majd eltemetni Viktotkirályt? A Felcsúti Mauzóleum kezdőkörében, derékig beásva … hogy maga körül nyírni tudja a műfüvet! 😀 és 👿

Reklámok


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s