Kenet

Hiába húzol rá stráfos nadrágot, a disznó akkor is csak disznó marad!“- tartja a mondás, melynek analógiájára megállapítható: “A kenetes hangon előadott, aljas szarkenést végző alak akkor is csupán egy amorális, agresszív, sötét agyú bunkó, ha az illetőt ‘fideszes szóvivőnek’ titulálják!“.

Mióta Szíjjártó Pubi, hosszú esztendők cinikus és gerinctelen hazudozásaival végre kiérdemelte, hogy az Örökös MiniElnök által megszemélyesített Állam-maffia (avagy: Maffiaállam, ha tetszik!) offshore-ügyintézője lehessen, az Állampárt szóvivői szinte osztódva szaporodnak … pláne mostanság, a választások közeledtével(?). Ha lenne hozzá kedvem (nincs!), akár össze is számolhatnám, hogy vajon hány olyan, “országgyűlési képviselőnek” nevezett, egybites, betanított (? … beidomított!) közéleti segédmunkás van még a parlamenti frakció karámjában, akit még nem állítottak be helyettes szócipelőnek a retardált Szoliszőke mellé, kinek legbájosabb mosolyához is ki kéne tenni a “18-as karikát“, lévén az nem csak a Bányarémet képes kiűzni a tárnából, de még a gyerekek normális testi-lelki fejlődését is jelentős mértékben tudja megakadályozni!

Ezen “Pótszőkék” csatasorba állításával mi, az államilag kopaszra nyírt, bégető “birkák”, csontsoványra fejt, bőgni is alig merő “tehenek”, vedlett bordájú, a gazdagok asztaláról és kegyből közénk vetett, lerágott csontokon marakodó, éhes “ebek”, … tehát a “Zemberek” olyan, “jelentősnek” is csupán milliószoros nagyításban látszó “politikusok” neveivel ismerkedhettünk meg, mint mondjuk Kovács, a Jobbikból átigazolt, “nyóckeres pémester”, Hoppéterpál (vagy valami ilyesmi!), a sima modorú, provinciális pedagógus, avagy éppen Zsigó Robi. Utóbbi éppen tegnap “alkotott” egy akkorát, amelyet ő ugyan dísztollként tűzött a csálén álló kalapja mellé, de valójában csak még mélyebbre süllyedt abba a Bűzlő Erkölcsi Mocsárba, melyet “Fidesz-MPSZ“-nek, illetve “Magyar Közélet“-nek nevezünk.

Köztudomású tény, hogy a Maffiapárt szóvivőinek “User’s Manual“-jában közvetlenül az Első Pont (“Az erkölcsi purifikátor pózát felvéve hazudd le még a csillagokat is az égről!“) után következik az, hogy “Bármi is légyen a téma, csűrd-csavard addig a szót, míg rákenhetsz valami szart Bajnaira, no meg – biztos, ami biztos – Gyurcsányra is!“. Ezt én, a csökött agyammal és a NER-hez alkalmazkodni képtelen morális érzékemmel, még akár meg is érteném. Hiszen dicsekedniük nincs mivel, lévén a társadalom, az állam, a gazdaság napról napra halmozódó, s (önnön tevékenységük okán) mind súlyosabbá váló gondjaira nincs semmilyen érvényes és megvalósítható ötletük (nem is pazarolják ezek felkutatására a nekünk drága idejüket!), ezért osztán inkább visszalépnek ahhoz a bizonyos “kályhához“, azaz a jól bevált karaktergyilkolászáshoz. Ámde a zember azt gondolná, hogy a tehetség- és teljesítmény hiányában a hatalomba és közkasszába való görcsös kapaszkodás megélhetési igyekezetében is azért vannak olyan határok, melyeket átlépni már nem csak hogy illetlenség, de veszélyes is.

A debreceni bíróság tegnap, közel négy esztendei vajjúdás után végre megszülte ítéletét a 2008-09-ben elkövetett, hírhedt Cigány-gyilkosságok ügyében. Mint ismert, négy, nagyonnemzeti nagyonfajmagyar úgy döntött, hogy a magyar cigányság jelentette szociális problémát úgy oldják meg, hogy romák lemészárlásával kivándorlásra késztetik e társadalmi csoportot. Tetteiket a Honfoglaló Szittyákhoz méltó “bátorsággal” követték el, azaz az éj leple alatt és lesből! Mindezek honoráriumaként a debreceni bíró (első fokon) hármukra “fekvőnyolcast“, negyedik (soffőrködő) társukra pedig 13 esztendei, nem enyhíthető börtönbüntetést mért ki.

Ez eddig még rendben is van, hiszen minden, magára valamit is adó állam a bizonyítottan rasszista indíttatású, ráadásul a legaljasabb módon, gyerekek terhére is elkövetett, előre kitervelt gyilkosság-sorozatokat az eszköztárában lévő legsúlyosabb büntetéssel sújtja. Az is rendben van, hogy egy ilyen kiemelt, a társadalomra nézvést rendkívül veszélyes cselekedetre kiszabott bírói ítéletet a közélet szereplői (közöttük a politikai pártok) ezt az elégedettség és a megnyugvás hangján kommentálják. Ámde az már egyáltalán nincs rendben, hogy az ezen undorító tettekre kimért bírói verdiktet egy mélységesen amorális párt elképesztően erkölcstelen és gátlástalan “szóvivője” arra használja fel, hogy az etika minimumát is félre dobva, karaktergyilkossági szándéktól hajtatva, szart kenjen a veszélyesnek ítélt politikai riválisra!

Zsigó Zigóta, a közpénzek táptalaján mesterségesen kitenyésztett fehérjehalmaz és “gyűlölet-petezsák” ugyanis a debreceni ítéletet kommentálva a következő kijelentésre ragadtatta magát:

Fidesz: Már nem lehet véletlen

A Fidesz szóvivője szerint a romagyilkosságok ügyében született ítélet ellenére is nyitva maradt még néhány kérdés, így például az, hogy miért éppen akkor, 2008-ban és 2009-ben, a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején történtek a gyilkosságok, és azok kinek álltak érdekében. Zsigó Róbert szerint az akkori nemzetbiztonsági szolgálat és az akkori Katonai Biztonsági Hivatal “nemhogy segítette a megelőzést, a felderítést és a tisztánlátását, hanem egyenesen akadályozta azt”, annyi hibát követtek el annak idején, hogy az “már nem lehet véletlen”. /forrás: nepszava.hu/

Miután alaposan kihánytam még a belemet is ezen nyilatkozat olvastán, azon kezdtem gondolkodni, hogy vajh’ mi inicializálta erre ezt a Zsigóizékét? Lehet ezt azzal magyarázni, hogy ezen Izékébe hardveresen (genetikusan?) programozott, fentebb már említett “User’s Manual” kényszerítette ki ezt a pöceszagú szózagyvalékot? Avagy azzal, hogy El- és Kitartója, az Állampárt igenis bűnösnek érzi magát (valahol, legbelül, egy grazi “ülésen” kibeszélve) a Roma-gyilkosságok miatt? Hiszen nem a Gyurcsány-Bajnai kormány, illetve a Szocik voltak azok, akik kitenyésztették a 2006-ban még hamvába holt zsidózást 2010-re, a sokkal “vonzóbb” cigányozással sikerrel kiegészítő Jobbikot, azzal általános véd- és dacszövetséget létre hozva, helyi (önkormányzati) szinten aktív tettestársi, országosan pedig “csak” – mint “Őfelsége Lojális Ellenzékével” – szándékközösséget alkotva, hatalomra jutván pedig a szociális, az oktatási és a kultúrális területen alap- és egyéb törvényekké torzítva annak valamennyi, hagymázos és ótvaros elképzelését? Netán az lehet a magyarázat, hogy a nettó cigányozásba már tavaly aktívan bekapcsolódó Orbánfő … izé … Kormányfő, a VonaKondás ,most éppen igyekszik “ellopni a show-t” fejére nőtt Nevelt Gyermekétől, hogy ne ő, hanem Ő, azaz a Maffiapárt “nyerje a legtöbbet”? Ilyesmire már vannak is találgatások, melyek szerint a Kormányzat(?) csak az erdélyi voksokból százezret vél önmagának és negyvenezret “engedményez” azoknak a gusztustalan neonáciknak, akiknek zsidózós-komcsizós, parlamenti beszólásait “ujjfelmutatással” horáló Szanyi képviselőt sok százezres “rendbírsággal” illette Kövér nertárs, a (vice)házmester!

Az meg különösen gusztustalan volt Zsigóizékétől, hogy még olyanokat is kiböfögött a biomechanikus hangképzőszervéből, hogy szerinte “kifejezetten érdekes”, hogy amióta a NER-kormány van hatalmon még egyetlen cigánygyilkosság sem történt meg. Nos ez, ebből a szempontból igaz is, lévén “egyéni kezdeményezés” ilyen célból még valóban nem jutott a tettlegesség szintjére, de szervezetten úgy országos (pl.: családi pótlék “helybentopiztatása”, szociális rászorultság alapján adandó segélyek értelmetlen közmunkákhoz kötése, az álláskeresési támogatás három hónapra csökkentése azoknak is, akik 1991 óta fizetik azt a bizonyos 1,5%-os járadékot és 30 esztendő után lettek munkanélküliek!), mint önkormányzati szinten, az úgynevezett “prokrusztika” módszerével zavartalanul, alap- és egyéb törvényesen (s ha az annak mégis ellent mondana, hát … le van szarva!) folyik … illetve nem folyik … a közkútból a víz!

Ózdon, az eredetileg “függetlenként” megválasztott Fürjes pémester ippeg pont a Harmadfokú Kánikularisztás napján döntött úgy, hogy a város 123 közkútjából huszonhetet lezárat, hatvankettőt pedig “szűkíttet” (50 l/perc-ről 5l/perc-re), a maradék harminckettőt pedig “normál állapotban” hagy. Az előbbi kutak jellemzően az ózdi cigánytelepen találhatóak, utóbbiak pediglen (jellemzően) nem ott! Az állítólag még tavaly télen elfogadtatott önkormányzati rendelet azt hivatott megakadályozni, hogy egyesek lajtos kocsival, kocsimosásra, szórakozásra, illetve kertöntözésre cipeljék el az ingyenvizet, ami már csak azért is disznóság (Fürjes szerint), mert “mások tisztességesen fizetik a közműdíjat”, ráadásul a közkutak üzemeltetése 13 milliójába fáj az egyébként is veszteséges, 5.400 milliós költségvetésű városnak! … Annak az önkormányzatnak, amelyik 1.400 milliót kapott egy svájci alapból a romatelep vezetékes ivóvíz-ellátásának kiépítésére, 89 milliót költ a Tanuszodára és hatmilliót a helyi egyházak és “civil szervezetek” finanszírozására! … Nem mennék bele annak taglalásába, hogy az a bizonyos “5l/p.” valójában legfeljebb, ha “0,5l/perc”, abba se, hogy íme itt van a gyalogcigány lajtoskocsija:

… és abba se, ha már egyesek valóban ipari mértékben lopják a közkutak vizét, akkor esetleg ezt közterületfelügyelők járőröztetésével is fel lehetne deríteni!  Azért nem megyek bele ennek taglalásába, mert tökéletesen értem a fidesznyik független Fürjes szempontjait! Ő is csupán a Kondér mellett akar maradni, s mivel a teljesen lerohasztott Borsod-Abaúj-Zemplén megyében (meg az ugyanilyen sorsra jutott Szabolcs-Szatmár-Bereg) már ott tartanak a Zemberek, hogy saját nyomorukat féltik a mégnyomorultabb cigányoktól és ezért, mindenféle gondolkodás nélkül bármikor hajlandóak a Fideszre, avagy inkább a Jobbikra szavazni … s ha már ezt eszik, miért ne Törperősre és annak helyi … khm … “emberszabásúira”? … akkor szolgáljuk mán ki a “Kedves és Nemzetes Rasszista Nyomorultak” kisebbségi komplexusokból fakadó, belerúgdosási vágyait! … Hát nem?

Hát nem! Ahhoz, hogy itten minden “rendben legyen”, hogy a lehetőségekhez képest a legkevesebben nyomorogjanak egyáltalán nincs – és alapkritérum szerint nincs! – szükség semmiféle selmeczikre, hoppéterekre, zsigókra, az őket “üzemeltető” viktoriánus maffiaállamra, közgépekre (és trafikokat nyer swietelskys ügyvezető kornéliákra), lázárokra, continentálokrokra, vonákra, helyi érdekeltségű, embertelen fürjespémesterekre, a debreceni “Mr. Húsz(?)százalék”-ra … meg úgy általában az egész díszes, közpénznyelő, magának kapari, de másoktól mindent sajnáló társaságra, meg azokra sem, akik felbátorodva “Azemútnyócév” gyengekezű államvezetésének köztársasági és alkotmányos impotenciáján, ma már “meghatározó” sőt, “nemzetalkotó tényezőknek” tekintik magukat!

Nem “rajtuk“, hanem Rajtunk, az egyelőre Néma Többségen múlik itten minden! Jövő tavasszal illene alaposan benézni a “Rezsicsökkentés” és a nettó Cigányozás patyomkinos színfalai mögé is!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

5 hozzászólás on “Kenet”

 1. bonhomme szerint:

  Kormányszócipelők, hazugsághordozók

  Régen nem nézem már a fideSS-híradót
  Néha látok csak pár fideSS-es főtahót,
  De úgy látom, mindig akad a bagázsból,
  Kit rá lehet venni: hazudjon kapásból!

  Kocsis “Ficsúr” Máté, fideSS-esek gyöngye!
  Nem mondták, még neked: érvelésed gyönge!
  Egy húron pendülsz a Szőke Piranhával,
  Meg az ördög-képű Girnyó-Szász Andrással!

  Rezzenetlen arccal szemünkbe hazudni…
  Tudsz te aztán éjjel nyugodtan aludni?
  Vagy Xanax-kúrán vagy, mint a fővezéred,
  Csak hogy el ne veszítsd közben hidegvéred?

  Zsigó Robi, téged el is feledtelek!
  Nem győzöm jegyezni az újabb neveket!
  Látom, osztódással megy a szaporodás…
  De mindnek kapásból megy a hazudozás!

  Hoppál Péter teszi teljessé a mezőnyt,
  Szíjjártó meg szerzett sok-sok lépéselőnyt:
  Böven megszolgálta a fideSS-es bárcát;
  Egyedül hogy is tud vinni ennyi tárcát?…

  Túl sok a demagóg és parttalan duma!
  Ha vízből lenne, már áradna a Duna!
  Tényleg azt hiszitek, hogy mindent beveszünk?
  Hogy értünk lop-csal a fideSS-es koleszünk?

  Ma még hazudhattok, s holnap utoljára!..
  Tudjátok: addig jár korsó a kútjára…
  És ha összetörik? Mi lesz majd veletek?
  Hová húzzátok majd akkor a beletek?…

 2. […] autodafékkal, a különböző békategóriás, betanított politikai segédmunkások szócipelő hazudozásaival. Nekik valódi “Zsé”, elkölthető forint köll (persze) a Közkasszából, […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s