Knock out

Viktor újabb tollat tűzhet a kalpagjára! Az ország hitelminősítése “háromszoros bóvli”, gazdasága recesszióban, lakosainak milliói nyomorban és jogfosztásban, egészségügyi, oktatási és szociális rendszere romokban, a kormány szavahihetősége alulról közelíti a mínusz végtelent, s most már, a “nemzetközi liberálbolsevikok rezsicsökkentés-ellenes összeesküvése” folytán az Orbán-kabinetnek Uniós papírja van arról, hogy egy aljadék, büdösbunkó, komondoros/trafikos/földbirtokos parasztok gyülekezete.

Viktorom!

Ne kerteljünk, ne kerülgessük a forró kását, hanem csapjunk azonnal a lényeg közepibe! Ez pediglen az, hogy ugyan a magyar (és a világ-) történelem feljegyzett már több száz sőt, többezer faszari-kapari, felkapaszkodott, alkalmatlan és korrupt Büdösbogarat, de Te beleírtad Magadat a “Top Ten“-be! Ez sicher! Tisztában vagyok vele, hogy ilyen véleményeket soha nem hallhatsz a Téged körbenyálazó Meztelen Csigáktól (pl.: Lázár, Szíjjártó, Kövér, Rogán, Áder … ésatöbbi), nem olvashatsz/nézhetsz ilyesmiket hangoztató cikkeket/véleményműsorokat a Téged szolgáló médiákban (a Magyar Nemzéstől kezdve az Agyar Hírlapon és a Heti Nyálason át, egészen az Öröm/RémHír és a Tahó Tv.-ig), nem ilyesmiket brekegnek a csupa Kitartott Rendszerkurva Nyáltömegből álló Békamenet, közpénzen fizetett tüntetői … de akkor is ez az igazság! S ha más nem, akkor legalább én, a Te Élő (elektronikus) Lelkiismereted kiabálom bele ezt, a még épen maradt (tehát morzsányi) pszichéd képzeletbeli kagylófülibe.

Viktor!

Arra kérnélek, hogy két otromba törvény kiagyaltatása, két közpénzlenyúlós közbe’ szerzés “De, mi nyerjük a legtöbbet!“-elvű kiíratása/odaítéltetése, két ostobán hülye kormány-nyilatkozat, parlamenti határozat közzététele/meghozattatása között – csak annyi időre, míg elolvasod ezt a levelemet – , dőlj hátra és gondolkodj egy picinyt!

Gondolkodj el azon, hogy nyolc esztendei ellenzékieskedés és bő három évnyi “kormányzás” után mit műveltél?! Mekkora bűzlő trágyadombbá változtattad ezt az országot, amely egyébként is arról híres, hogy évszázadok óta a buta paradigmáit cserélgeti mégostobábbakra, önnön idiotizmusa “megmagyarázására” szakmányban gyártja a hülye konteókat (“történelmi viktimológia”), meg a Hozzád hasonló cinikus, elvetemült bűnözőket – akiket osztán még nem csak, hogy a maga nyakára hagy ülni, de hálásan cipelget is történelmi korokon át?!

Ennek az országnak a rendszerváltás pszichés és anyagi megrázkódtatásai után békére és nyugalomra lett volna szüksége. De jöttél Te, a székháztolvaj, cégfantomizáló, korrupt gazember, s “Korrupció!“-felkiáltással beágáltad Magad a hatalomba. Ott meg egyetlen szusszra többet loptál, mint Tocsik elvtársnő négy esztendő alatt. Akkori országlásod “fémjelei”: Millenáris Center, Milleneumi Országjáró, Happy End és Ezüsthajó Kft., Vegyépszer ZRt. (a korabeli “Közgép“) … hogy csak a jelentősebbeket említsem, nem is beszélve a “Háromheti Hetes“-ről, meg a kormányülések jegyzőkönyveztetésének elmaradásáról.

Osztán a Jónép (igaz, hogy csak ippegpont, de) kipicsázott Téged a hatalomból, amit csakis azért nem tudtál akkor megőrizni, mert addigra már leszalámiztad azt a paraszt(kisgazda)hajszálat, ami négy évvel korábban abba belesegített. Ebbe, a Te egyébként sem egészséges pszichéd meg annyira belezakkant, hogy már Önmagaddal azonosítottad a “Hazá”-t, s azzal a jelszóval, hogy “A Haza nem lehet ellenzékben!” Te, a Kis Getmájer (s)permanens forradalmat hírdettél meg.

Az ekkor létre hozott polgári gabonakörökben alaposan kinevelted a saját tehetségtelenségükbe alaposan belehülyült szaksarlatánok díszes társaságát, az idióta turulsámánok konklávéját, a bármiféle diktatúrát bármikor kiszolgálni képes (rúgós, harapós) birkák bégető nyáját, a közpénzekre ácsingózó sakálok és hiénák vonyító/kaffogó falkáját, a tömeggyilkos eszméktől bűzlő, ideologikus disznók kondáját, meg a stallumért és sarzsiért bármikor és bármit megtenni képes ázalékállatkák nyálkás populációját.

Majd pedig, hogy ismét a hatalomba fúrtad Magad, ezekből az alakokból, ezekből a (Hozzád hasonló) Senkikből csináltál Valakiket: köztársasági elnököket, fő- és alkotmánybírákat, ügyészeket, ezerévre kinevezett közhivatalnokokat, közéleti “tényezőket”, “politikusokat” és “politológusokat”, saját döntéseid végrehajtására “döntéshozóknak” álcázott mamelukokat és rengeteg oligarchát, kiknek már az óvodában is a “pióca” volt a jelük.

Osztán fogtad ezt az egész bűzlő szarkupacot (? … hegyet!), kinevezted “elit”-nek sőt, “nemzeti középosztály”-nak, s a teteibe ültél Te, mint virító mérgesgalóca/taplógomba, avagy díszes, de büdös húsevő virág.

Viktorkám!

Egy bölcs megállapítás szerint: “Akinek ilyen barátai vannak, nincs szüksége ellenségekre!“. Ennek ellenére Te nyílvánvalóan képtelen vagy ellenségek nélkül élni! Az még esetleg érthető volt, hogy “Azemútnyócév” alatt Te kivégzendő ellenségnek tekintetted és nevezted a ballib, politikai ellenfeleidet. Még az is érthető (többé-kevésbé), hogy hatalomra jutásod után új ellenségeket keresve (hiszen Neked folyton harcolni köll!) ismét csak idehaza találtál meg egy újabb társadalmi réteget: a rokkantak, nyugdíjasok és munkanélküliek “személyében”. Le is győzted őket (közmunkássá téve azokat – hiszen a Te fél?ázsiai hordádnak atavisztikus vonzódása van a rabszolgatartáshoz!), akárcsak a Manyup-tagokat, s míg az előbbiekből pusztán az omnipotencia talmi érzése, az utóbbiakból 3.000 milliárd forintnyi elosztható/lenyúlható vagyon is volt a hasznod.

Osztán meg (de inkább ezzel/ezekkel párhuzamosan) nekiestél az alkotmányosságnak és a jogállamiságnak (a demokráciáról ne is beszéljünk, lévén ennek definíciója kettőn között komoly és alapvető vitát képez!), hogy ámokfutásodnak ne legyenek fékjei, elmebéli és államvezetési elbillenéseidnek pedig ellensúlyai. Ez is sikerült Neked, mert tisztában voltál azzal: néped/alattvalóid fő mozgatórugói az irígység, a tekintélytisztelet és a jogkerülés.

Aztán körültekintettél e Honban, s a “Multik“-on, a “Bankok“-on, az “Ájemef“-en, meg a “Rezsidémon“-on kívül már nem találtál senkit és semmit, amit legyőzhetnél, aki/ami ellen hadba küldhetnéd “sturmabteilung”-gá deformált, a Szabadság ellen kűzdő Szabadságharcosaidat. Márpedig ha nincs őket ki/mi ellen uszítani, akkor  megkockáztatod, hogy egyesek netalán hátra nézve meglátják: ki is az, aki Vezérként belesüvöltözi az Ippeg Aktuális (I)Gazságot a kagylófüleikbe. Ezért osztán a Külhon felé fordult a kszanakszpálesz-koktéltól vérbe borult szemed, s megláttad A Legfőbb Köz(gép)ellenséget, az Európai Uniót!

Viktorom!

Alighanem ez volt az a pillanat, amikor különösebb pszichiátriai jártasság nélkül is sok, még el nem butult alattvalód is rájött: Te teljesen hülye vagy! Különös tekintettel arra, hogy ippeg Te voltál az, aki tavaly nyáron, a Demján Gyülekezetben (VOSZ) egy, a hőség és a “koktél” diktálta őszinteségi rohamodban beismerted: gyakorlatilag az EU a kizárólagos forrása minden, Magyarországon fejlesztésre fordított forintnak (amit a “Simicska” nevű klónod szakmányban ellopkodhat).

És Te ippeg punkt EZT nevezted ki Ellenségnek? Megőrültél? … Igen!

Még valamennyire elfogadható volt, hogy a szúnyog háját kiolvasztó (de a bálna zsírját tovább szaporító) adóintézkedéseiddel, a Zemberek utolsó csepp véréig/forintjaig harcoltál a Túlzott Deficit ellen, s bedöntötted az egész gazdaságot, közben meg “kettős mércé”-ről hadováltál. Az EU ugyan pontosan tudta, hogy ez a deficitszint csakis újabb adókivetésekkel tartható (amivel a gazdaság tovább hanyatlik, s így kialakul a “rókafogta csuka” spirálja). De ippeg pont a nemkettős mérce alkalmazásával kénytelen volt lenyelni a békát, s az adatok alapján kivenni Téged az Eljárás alól. Annak ellenére, hogy a matolcsyzmusnak álcázott orbanizmusod homlokegyenest ment szembe a közgazdaságtan alapvető törvényeinek sőt, a józan észnek is!

Ámde az, amit Te itt alaptörvénykezés és módosítgatás címén műveltél, már bötű szerint ment szembe a Csatlakozási Szerződés adott pontjaival. Ezt pedig ugyan megpróbálhattad letagadni, Rui Tavaresttavaris“-nak, Reding asszonyt meg bilderberges, ballib szabadkőműves összeesküvőnek neveztetni, de a kitömött lópikula szőrösen büdös lába akkor is kilométer hosszan lógott ki a Te népnemzeti-klerikálisra szabott, “unorthodox demokrata” miniszoknyád alól! Ennek bűzét pedig tegnap, a Téged eleddig tűzön-vizen át védelmező Európai Néppárt sem volt képes tovább szagolni! Meg is kaptad a “Konck out“-ot tőlük, s ezen már az sem segít, hogy az egyik Fősenkivel (frakcióvezetőd a Tisztelt? Házban) holnapi elfogadtatással terjeszttettél be egy, az EP-t elítélő határozatot. (No ettől fogja összeszarni magát az EU! … max. a röhögéstől!)

Viktor!

Én már nem kérek Tőled olyasmit, hogy fogd már kicsit vissza Magad, avagy olyasmit, hogy térj észre (lévén az már teljesen “elment”). Én már azt sem kérem, hogy próbálj változtatni a magatartásodon, mert az ötven fölött, pláne a hatalomba és a szerzésbe belegárgyulva, már nem lehetséges. Azt sem kérem Tőled, hogy fejezd be az Ország lejáratását azt, hogy további tevékenységed okán ne nézzen már Ránk minden kultúrált nemzet úgy, mint egy öthetes, alaposan “megérlelt” focista-zoknira! Még azt se, hogy állíttasd le ezt a “Nyiszlett Mellét Ordítva Döngető Kisegér“-típusú parlamenti határozat megszavaztatását.

Én csak annyit kérek Tőled – de nagyon komolyan és szinte rimánkodva – , hogy amikor majd 2014-ben kipicsázunk Téged a Hatalomból, akkor rablott vagyonodat zsíros hónaljad alá szorítva, húzzál el innen a Valaholszigetekre (ahol a bankszámlád megnyitva van) és ne gyújtsd ránk az egész országot!

Ölég kárt okoztál már nekünk, eleget loptál tőlünk. Legyen ennyi elég!

Üdvözlettel:

szendam!

PS: Ma Mesterházy, a szocik elnöke elmondott a Téházban egy kitűnő beszédet – a linkben ott a video is! Te meg úgy vakartad az orrod és kapkodtál a tollad után, mint ahogyan tavaly forgattad a nyelved Jókai Anna író(?)nő(!) kitüntetésekor.

Vitykus! Magyarország egyik Általad okozott katasztrófája, hogy már egy Mesterházy is mesterpolitikusnak számít … Hozzád képest!

Reklámok

9 hozzászólás on “Knock out”

 1. Klári szerint:

  “Ugocsa non coronat” és eb ura fakó! Most aztán kihúzta a gyufát az EU! A magyar parlament (szándékos a kis betű!) rendkívüli ülésen fogja el ítélni….mit is? Állítólag a gaz brüsszeliek már most barna macit eregetnek ijedtükben…Mint a gaz impirilisták’ 52-53 táján, mikor a büdösbürgözdi Vörös Hajnal téeszcsé öntudatos dolgozói fenyegették meg őket a kis aktíván: Innen üzenjük a gaz elnyomóknak, hogy Rákosi elvtárs vezetésével vesszük fel a harcot , mi, a dolgozók és parasztok meg a kissé ingadozó értelmiség…stb.stb….Hát ez retró a javából…és a békemenet még meg sem indult…

  • szendam szerint:

   Kedves Klári!
   Hát ehhöz a kommentedhez mégis mi a csodát fűzzek?!
   Minden benne vagyon, amit egy épelméjű ember a Bomlott Elméjű Csodacsatárról, meg kitrafikolt földtulajdonosairól gondolhat, mondhat!
   Úgyhogy most (is) kaptál tőlem egynehány “+”-t: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   Köztársi üdvözlettel: szendam!

   • asher alexander szerint:

    jajj tenyleg mar na!!!!!
    mikortol lesz megint kotelezo-(hajnali haromkor az erkezo menetrendszerinti “rabeszeloemberek” altal)-az Oban Fuhrer fotojaval jegyzett un,; “bekekolcson”??
    no mert mar csak az hibadzik!!
    -es aki nem jegyez,no az aztan egy szemetmocsokimperialistamagyargyuloloam!!!

 2. asher alexander szerint:

  vigyazat!!!!
  most nagyon gonosz leszek!!
  ami kimaradt a bruxelles-i kozvetitesbol,;
  miutan a MEIN VEZER eloadta dorgedelmeit-(midenhol-es-mindenbengyanus kemeket latva)-felallt,haptakba vagta magat es karjat nemzetiszocialista koszontesre emelve elharsogta,;
  -” ob’s strumt oder schneit ob die sonne uns lacht!
  der tag ghulend heiss oder eiskalt die nacht!
  bestaubt sind die gesischten doch frob ist unser sinn!
  es braucht unser panzer im sturmwind dahin….”-
  ————————————————————-
  a hires panzerlied a halal 50 oraja c filmbol,eredeti szoveggel!!!

  • szendam szerint:

   Lieber Chaver!
   Én is ismerem ezt a filmet. Úgy évente két-három alkalommal meg is nézem, lévén nem csak kitűnő szereposztás, rendezés és fényképezés (kamera), de kellő tanulságot is ad a semmire nem vezető, kizárólag öncélú háborúskodás (Hessler ezredes: “A háborút már régen elvesztettük, de ha mi utána még mindíg hordhatjuk az egyenruhánkat, megérte!”) miértjéről. OrbanoDuce is tudja, hogy romba dönti az országot, de neki az a lényeg, hogy 2014 után is viselhesse a Nemzet Főpénisze egyenruháját … kerül, amibe kerül (hiszen sokmilliárdos, rablott vagyona biztonságban van a “Valaholszigetek”-en)!
   Az azonban nem igaz, hogy karlendítéssel búcsúzott volna el az Európai Parlamenttől. Az igazság az, hogy fülét-fearkát behúzva távozott onnan úgy, hogy előtte a Szájjalártó Famulusával kézbesíttetett egy lezárt borítékot Barrosonak, melyben leírta, hogy A Nemzet (azaz Ő) miben hajlandó alkudozni! (bármiben, csak a pénzt meg ne vonják!)
   Egyébként köszi a kommentet és hosszú, jó egészséget kívánok!
   szendam

 3. Klári szerint:

  A poszthoz nem, de a témához kapcsolódik. Érthetetlen számomra, miért bírálják annyit a magyar “közszolgálati rádiót”! Jobb, mint a kabaré! Rettenetesen jól szórakozom a déli hírek után következő “vitaműsoron”. Főleg, ha Hegedűs Zsuzsa a “műsorvezető”. Azon a csonttörő, recsegős hangján…ahogy leugatja, lepofázza az ellenzéki vitapartnert. Ma Herczog Edit és Surján László volt a meghívott vendég, mindketten Európai Parlamenti képviselők, sőt Surján egyenesen alelnök! (szegény Európa kellett ez neked?) Indignálódva reklamál Surján, hogy micsoda dolog az már, hogy egy szervezet visszaél a többségével? Hogy mik vannak! Aztán hazudozni próbált egy kicsit, mely szerint kik is vannak többségben az Európai Parlamentben , szerinte a szocialisták. Herczog csípőből cáfolt, pontos, számszerű adatokat idézve. Surján: – Hát én a szélső jobboldaliakat nem soroltam ide…Utána: – hát én ezt nem olvastam, nem tudtam, nem hallottam róla…Itt már olyan harsányan kacagtam, hogy a kolléganők bejöttek hozzám, hogy min derülök ekkorákat…Aztán próbálkozott még egy kicsit negédeskedni, a mucsai macsók kedvelt fogásával, “aranyoskám”, mondja egy nála mind tudásban, mind emberségben nagyságrendekkel különb nőnek, aki mindvégig megadta az őt megillető, (hogy jutott hozza, azt hagyjuk most) titulust: alelnök úr. Alig várom már a jövő héten az alkesz Pálffyt, főleg Zsuzsánna asszony műsorvezetésével…Ne hagyjátok ki, ha jól akartok szórakozni…

  • Klári szerint:

   Ma nem ő volt a műsorvezető, hanem egy pasi, ezért is fordulhatott elő, hogy az ellenzéki képviselő is szóhoz jutott…

  • asher alexander szerint:

   ma olvastam!!!
   az uj irani elnok Rohani dicsekedni probalt hogy ourasaga szerzett egy diplomat egy kituno egyetemen,a Glasgow Caledonian University-n 1970-ben!!
   a bibi csak ott van hogy az egyetemet 1993-ban alapitottak csupan!!
   azthittem berosalok ekkora loditas hallatan!!de a magyar parlament tultett rajta is!!!
   mazel tov!!!

  • Klári szerint:

   Jav. Halász Zsuzsa az idézett műsorvezető…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s