Árvízi szavazás

A németek szerint ötszáz, a hazai adatok alapján pediglen kétszáz esztendeje nem hömpölygött le ekkora áradat az öreg Dunán. Ámde nem is ez a lényeg, hanem az, hogy minden kétséget kizáróan óriási igénybevételnek lesznek kitéve az egyébként évtizedek óta alaposan elhanyagolt dunai gátak.

Ezt nem én mondom, hanem a szakértők hada, kiknek szavaira most, hogy tényleg baj van, nem győz eléggé “odafigyelni” a magukat “magyar politikusok“-nak nevezni merészelők kenyér- és közpénzpusztító hada. Persze utóbbiak pontosan tudják: jelenlegi heveny érdeklődési rohamuk alaposan megkésett már, hiszen itt az ár, de kommunikációs szempontból azér’ nekik is csurranhat-csöppenhet valami. Különös tekintettel a “Legfőbb (Vízi)Lófő“-re, aki nem volt rest máris közzé tetetni egy, a márciusi Hóshow-videóra erősen hajazó opuszt, melyben Ő, a Modern Wesselényi elébb “szemmelverés”-sel próbálkozik, majd magához engedteti a kisdedeket (a vizenjárás egyelőre előkészületi fázisban van – gondolom én!).

Ámde hagyjuk most ezt a legújabb, de Tőle igencsak megszokott gusztustalanságot, s inkább foglalkozzunk mán egy kicsit az Eljövendővel azaz: próbáljuk megtippelni az előttünk álló kb. egy hét eseményeit! Itten most nem azon köllene (szerintem) lamentálnunk, hogy vajh’ lesznek-é gátszakadások és elöntések – úgy vélem, ezek elkerülhetetlenek. Sokkal inkább azon, hogy az elkerülhetetlen kudarcokat (ne legyen igazam!) az Orbán-állampárt miként fogja majd “kommunikálni”.

Tehát kezdődjék most a szendamondja Olvasóinak “Árvizi szavazás“-a!

Mindenkinek ezúton kívánok kellemes szavazgatást, tippelgetést! Osztán majd meglátjuk, kiknek lett igazuk!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

7 hozzászólás on “Árvízi szavazás”

 1. emigrant szerint:

  Kiegészítéseim: Igen, lesz gyűjtés, de azt is ellopják, mint a vörösiszapnál.Gátépítések pedig lesznek, a közgép fogja végezni, és ott is ellopják a fele pénzt, a másik feléből meg valami kárt csinálnak. Különben jól szórakoztam, szeretem a műfajt.

  • szendam szerint:

   Kedves Köztársam és Barátom!
   Reméltem is, hogy jól szórakoztál. Többek között ezért is kattintgattam úgy egy órán keresztül, míg összevasvelláztam ezt a szavazás-dömpinget. (Kicsit nehézkesen megy ez a dolog itt, a WordPress-en, de azér’ kivitelezhető! – Nem úgy, mint a magyar gazdaság agyonadóztatással való fellendítése.)
   Köztársi és Baráti üdvözlettel:szendam

 2. bonhomme szerint:

  szendam, ezt még finomítani kell!
  Tanulmányozd a fideSS-es közvélemény-kutatók technikáját! 😀
  Csak K. Béláné esetében találta el 100% az egyedüli helyes választ! :DDD

  • szendam szerint:

   Kedves bonhomme Köztársam!
   Tanulmányoztam már ippeg eleget, de valahogy nem visz rá a lélek … no meg a legalapvetőbb emberi tisztesség sem, bár egyes “kérdéseim” akár a különböző nemzeti inzultációkba is beilleszthetők lennének, avagy az orbáni újrázás után a parlamentben felszerelendő új szavazógépek gombjainak feliratai (“igen”, “nem tartózkodom”, “tartózkodom a ‘nem’-től”) sorába.
   Megjegyzem: továbbra is “özv. Kábéláné” esetében működik a hundertprocent!
   Közt. üdv: szendam

 3. Avi szerint:

  Igen már van gyűjtés mert csak az állami gyűjtőszámlára lehet adakozni! A többit betiltották. Kell a pénz Lézer Janó kölkének és Orbán Ráchelnek kelengyére!

  • szendam szerint:

   Kedves Avi Köztársam!
   Időtlen idők óta nem olvastalak Téged! Há’ mijafasz van? – hogy kissé dajcstomis legyek.
   A kommentedben említett adakozási témáról egyébként ippeg most tettem fel egy újabb posztot. Remélem az is elnyeri tetszésedet.
   Közt. üdv: szendam
   (PS:: a kommentedet a WP már megint “függőbe” tette. Miért? Halvány segédfogalmam nincs. Bocsika érte! 😦 )

  • bonhomme szerint:

   Létrehozunk egy alapot,
   És majd tartjuk a kalapot! 😀


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s