Újabb levél a Vezérnek

Nem dicsekvésként (dehogynem!) írom le, de tény: köztudomásúan bensőséges (levelező)viszonyban állok a Nemzeti Köz(g)ép Kormányának Első Emberével. Ezt valamennyi Olvasóm, tehát Barátom és Köztársam is tapasztalhatta, ergo bizonyíthatja! Mivel már régen írtam Nekije levelet, ámde közben szaporodtak a “megbeszélendő” események, hát úgy döntöttem: pennát, illetve klaviatúrát ragadok abban a reményben, hogy hamarosan ismét választ kapok rá. (Ugye, kedves emigrant Köztársam?! … “magaslabda” pattog a túloldalon!)

Idös és (sajna nagyon) Drága Viktorom!

Hetek, hosszú hetek teltek el már azóta, hogy utóljára levelet váltottunk egymással. Csakhát tudod az a helyzet, hogy bár naponta többször is az eszembe jutsz, ismerőseim is gyakran emlegetnek Téged, de mióta voltál szíves Magadnak és Üzlettársaidnak összegründolni ezt a “feritéles” Neomagyarországot (melyet egyre többen neveznek – alpári módon – hol “Mutyisztán“-nak, hol pediglen “Regio di Mafia“-nak), ahol a “(párt- és köz-)munka” de nem a “jólét” az “alap”, azóta egyre több időt töltök azzal, hogy munkára vadásszak. Így osztán míg Te túrázol a “Diktá“-ban (tulajdonképpen megértelek Téged, hiszen régről ismert “tájak” felkeresése is legalább olyan élvezetes, mint az újabbak felfedezése – ráadásul az utóbbiakban még rendszeresen el is szoktál tévedni!), én a pénztárcám alján kotorászva próbálom kifizetni az “emútháromévben” úgy negyedével megemelve csökkentett rezsimet, meg a neveddel fémjelzett Rezsimet is. … No, de térjünk mán rá az aktualitásokra!

Viktor vazze!

Mostanában ugyan mi a jóbüdös francokat művelsz Hapsikám?! Az még hagyján, hogy a fejedben hordott – elébb csak Pénzre, aztán Pénzre és Hatalomra, végül pediglen csakis Hatalomra (meg úgy általában Focira) – hardveresen programozott, egybites masinériád időnkét lelöki a szíjjat. Ezt már többször megbeszéltük és soha nem tagadtad ennek tényét. De eleddig legalább arra  képes voltál, hogy felismerd Magad és a Bandád érdekeit, azaz: csak néha-néha, amikor túladagoltad Magadnak  az “Államférfiúi Koktélt” (Xanax+Házirettenetes), rúgtál(be) és haraptál bele a Te Simicskanyergescsányidemjánésatöbbi álneveken futtatott Üzleteidet finanszírozó Európai Unióba és annak befolyásos politikusaiba … ha tetszik: döntéshozóiba.

Még azt készséggel(?) megértettem, hogy Önnön belföldi érdekeid okán egy bő 200 millás lejáratókampányba fogtál az IMF (Neked “ájemef“, avagy “”íemef“) ellen, így próbálván elérni azt, hogy a Te “Magyarország megújúl” kampánynevű saját vállalkozásodat az “önként” és mindenféle ellenőrzés nélkül, tehát vakon megfinanszírozza olyan alacsony kamattal, melynél “kisebbre” csak a nemoffshore (mert ugyan Málta, Kajmán-szigetek és estébé a székhelyük, de Rogán Tonyó, a “Dr. Ötker” úgymond “ismeri” a tulajdonosait … nemúgy, mint az ex-jegybankelnök, Simor fideszileg nevesített ciprusi cége esetén!) vállalkozásaidon keresztül árult “letelepedési kötvényesek” adnak kölcsön (bár ha azt nézem, hogy 250 ezer € helyett az álamkassza csak 225 ezret kap, majd öt esztendő után 275 ezret fizet vissza az akkor talán már nem is a Te Országod, akkor itten csak lineárisan adódik a 24 százalékos kamat, szemben az IMF max. 5 százalékával, igaz, a bevételből a “valaholszigeteki” vállalkozásaitok útján nem tudtok azonnal 10 százalékot ellopni!).

No de az, hogy elébb tavaly nyáron bekoktélozva elismered az államtól való pénzszerzésbe Hozzád hasonlóan belehülyült Demján kamarájában, hogy “biza’ nertársaim, tessenek tudomásul venni, hogy itten minden fejlesztési és beruházási píz csakis a Júniótól gyün“, közben (meg osztán) pedig junióellenes kampányba fogsz, … hát érdekes. Ahogyan az is, hogy miközben “lekedvesukránasszony”-oztatod Pártod alelnökével, aki nem melesleg Országod egyik legkorruptabb polgármestere (Kósa Szemüvegeshuszár Lajos és Mr. Twentyprocent) az IMF magyarországi igazgatóját, március 15.-én kitünteted azt a Dilidemjánt,(a magyarországi szak- és felsőoktatási képzés egyik legfőbb amortizátorát … hozzá hasonló már csakis Parragh nevezetű mamelukod lehet, aki a nemkamara-tag vállalkozásoktól is milliárdos összegeket nyúlhat le évente és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül!) aki miatt ippeg Kósalandban (anno: “Debrecen“) áll már évek óta úgy a helyi négyesmetró … kettesvillamos beruházása, mint sorba az általa ki nem fizetett alvállalkozók!

No, most ehhöz képest Te lenácizod Merkel kancellárasszonyt? Mert az “csak egy nő“, tehát a Te szemedben alsóbbrendű? Miközben pedig a Tákolmányod negyedik módosításáról szóló EP-vita elől elbújsz a halott Mrs. Thatcher koporsója mögé (… nemkívánatos “tisztelő”-ként a temetési menet utolsó utáni sorába). Aki szintén “csak egy nő”, de persze Hozzád képest … no, hagyjuk!

Viktorom!

Bocsáss meg nekem, hogy most alaposan eltértem a lényegtől … legalább  is látszólag. Mert kábé azon régi(?) bűneidet akartam Neked a teljesség igénye nélkül felvázolni, melyeket Te az Ország, illetve egészen pontosan a Saját Bűnbandád finanszírozása ellen vétettél. Igaz, ezeket még csütörtökön (melyet egy szombati pártbejelentés és törvényjavaslat is “súlyozott”) még úgy próbáltad helyre hozni, hogy belengetted: ha a Juniónak még mindíg nem tetszik a költségvetésünk hiánya, hát akkor jó alaposan megemeljük a Közösségi Jogba is ütköző szektoriális különadókat sőt, kivetjük a reklámadót is.

Az igaz, hogy ez a Te “simicska” álnéven államilag finanszírozott PR-cégeidet is érinti, de tudom, hogy tudod: ugyanezen álnéven üzemeltetett vállalkozásaidat kárpótolni tudod a túlzottdeficit eljárása alól (a hetedik bőrünk lehántásával) kivont és így továbbra is EU-finanszírozott cégeidnek adott állami megrendelésekkel. Legfeljebb majd a négyszeresen túlszámlázott “Szajol-Püspökladány“-os vasúti beruházásban érdekelt, osztrák Swietelskyt majd hatszorosan hagyod túlkontóztatni, a magyar leányvállalatának (trafik-jogokkal is) túlfizetett ügyvezetőjével (Slakter Kornélia) pediglen “lepacsizzátok” az egészet.

Kedves(?) Kistermetű, de nagyravágyó és lötyögőzakós és “koktélgőzös” Barátom(?)!

Mint már a levelem elején is írtam Neked, sok-sok ismerősöm emlegeti a Nevedet. Kisebb részük ájult imádattal, nagyobb részük azonban … hát maradjunk abban, hogy “nem kifejezett elismeréssel“. Persze az utóbbiak tábora is két részre oszlik: az egyik szerint Téged az Általad alaposan kitenyésztett neonácikkal együtt kéne kilőni az Űrbe, míg a másik (többség) szerint Helyetted az Általad kitenyésztett Náci Pondrót, azaz Vona (Zazrivecz) Gábort kéne miniszterelnöknek tenni! Ez utóbbi pediglen már komoly probléma, hiszen bármit is állítsanak az Általad megrendelt közvéleménykutatások, Országod egyes pontjain Zazrivecz befolyása sokkal komolyabb, mint a Tiéd! Mivel pediglen Te úgy rendelkeztél, hogy a következő(?) választások(?) során az egyéni körzetek  méginkább eltorzítsák a valódi választói akaratokat, hát nem sok jót jósolok Pártodnak Észak- és Kelet-Magyarország torzkerületeiben, illetve minden olyan régióban (szinte az összes), ahol a Te EU-ellenességedet zazriveczék ki tudják egészíteni némi libsizéssel és főleg cigányozással! Mindezt pediglen Te azzal tetézted, hogy Az Ország Egyik Legnyílvánvalóbb Mutyiját (trafikok … is!) hagytad szabadjára engedni, kifizetendő azt az a hótmezőlázárhelyi párttitkárt, aki a gargantuai méretekkel rendelkező Rektora (ifjabbak kedvéért: Rapcsák András, KDNP) terjedelmes seggéből bújt ki, akinek a korrupciós seggnyaláson kívül semmiyen más “pozitivuma” nem lévén csakis a kritikátlan, de ellentételezendő “hűsége” emelhette a Te Miniszterelnökséged hivatalvezetőjévé.

Viktorkám!

Egészen biztos vagy abban, hogy ilyenekkel köll Magadat körül venned?! Azt még valahogyan megértem, hogy Neked muszáj volt megszerezned az összes csútkörnyéki földeket, meg azt is, hogy neked egyszerűen kényszeres volt Saját Stadiont, meg Saját Fociakadémiát összegründolni … persze az Államtól kivont pénzekkel, onnan kilopott telkekkel! De egészen biztos vagy abban, hogy ezt az egész Trafikmutyit pont most és pont így köllött megcsinálni?!

Ippeg ma azt olvasom az egyik hírportálon, hogy a trafik-redeal már egy 2009-es ötlet, amelyet a hótmezőlázárhelyi Continental dolgozott ki (cooperation by Elkurcsy Utolsó Egyszemélyes Kutatóintézete!). Valamelyik hülye ippeg ezzel akarta bizonyítani, hogy ez az egész nem csupán egy pilanatnyi ötlet és lehetőség szülte hatalmi visszaélés volt, hanem egy “tudományosan” előre kidolgozott “stratégia”. Ezzel pediglen belelavírozva A Pártot egy újabb zsákutcás mocsárba: akárcsak a Tákolmányozást, úgy ezt sem voltatok szívesek előre közölni a Válaszóitokkal! Akik ugye a szavazataikkal egy “új szerződést ésatöbbit…” írtak alá … biankócsekken és Neked!

Viktor!

Te egészen biztos vagy abban, hogy a Hozzád, meg a simicskákhoz és a teljesen elmebeteg csányidemjánokhoz, illetve az amorális lázárhelyiekhez hasonlóakkal a Te életed elképzelhető határain belül el fogod tudni majd “ketyektetni” a “Magyarország” nevű magánvállalkozásodat? És a Te halálod után (mert akármit mondanak is Rólad, sajna Te is csak Halandó vagy!) egyetlen fiad és számos leányod sokszoros felmenőileg meg tud majd élni a Te Művednek kamataiból? Úgy, hogy idehaza ippeg pont Miattad /Miattatok dűl és borul minden?

De nem csak eről lenne szó! A minap meglátogattam a Trafikosomat: az üzletében egy egészen speciális (és csakis a törzsvásárlók számára árult) cigarettadohánya van. Ha jól emlékszem, már 1995 óta Tőle vásárom a szívnivalómat, a cigihüvelyt, meg időnként a tönkrehasznált “töltőmet” is.

Viktorom!

Ne tudd meg, hogy egészen pontosan ez a hatvanas esztendeit taposó nő miket is mondott Terólad, … meg úgy tíz perc alatt a hozzá betérő vásárlók! Különösen annak fényében, hogy Nénim a saját, ippeg pont ilyesmire kialakított üzletével “sikertelen pályázó”” volt, miközben a tőle két teleknyivel távolabb, korábban turicipő-boltként működő szuterén(!) “Nemzeti Dohánybolt” lehetett, s ezt az ingatlant a pályázat kiírása után két hónappal a város egyik leghíresebb csecsemő- és gyermekgyógyásza vásárolta meg … fillérekért! … mert ő fideszes-mutyis, és nem elsősorban orvos! … Mert a tizennyolc esztendeje ismert Nénim “csak” egy trafikos, aki bevallottan (és nem csak a Kubatovod helyi megbízottja szerint!) baloldali! … És most (mivel a Baloldal sem/nem fogta pártját) bármikor hajlandó Vonazazriveczre szavazni!

Viktor!

Úgy teljesen őszintén és Magunk Között: tényleg akarsz Te együttkormányozni az Általad ugyan megvetett, de kitenyésztett hasznos idiótáknak tekintett Vonazazriveczékkel? És még estelegesen államtitkárt csinálnál a Saját Hatalmad érdekében a zagyvásan Györgygyulából is?! Tényleg?!

Viktor! Te miféle magánmagyarországot akarsz gyermekeidre hagyományozni? Várom a válaszodat!

… és ezt …

szendamondja!

(PS.: A bevezető megszólításban írt “idös”, az rövid “ö”-vel olvasandó, lévén az az “édes” tájnyelvi változata! Az “idős” azonban hamarosan megszólítás lesz, lévén a Vezér&KANcellár május 31.-én lesz Félévszázados. Két nappal előtte pediglen Második Hatalomra Jutásának Harmadik Évfordulóját fogjuk “ünnepelni”! … Egyikről sem fogok megfeledkezni! … és ezt szendam ígéri!)Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s