Szag és bűz

Az elmúlt pár hét eseményei okán én nagyon szívesen csetelnék a Csámpás Csúti Csodacsatárral, csakhogy ez – közismert okokból – lehetetlen. Ezért osztán úgy döntöttem, hogy írok nekije egy újabb levelet! (Hátha válaszol is rá, melyet majd – szokás szerint – “emigrant” Barátunk és Köztársunk fog kézbesíteni!)

Viktorkám!

Mán megbocsáss, hogy nem a “Miniszterelnök Úr” megszólítással kezdem ezt a Neked írt levelemet! Tudom, hogy 1998 óta erre Te igényt tartasz és baromira dühös vagy, ha nem legalább is “Elnök Úr“-nak szólítanak Téged. De tudod az a helyzet, hogy én Téged soha nem tekintettelek a miniszterelnökömnek, lévén Te soha nem tekintetted Magad az én szolgámnak sőt, szolgáim vezetőjének! (Ismerve abszolajte hiányos műveltségedet, szeretném külön Neked és ide leírni, hogy: “miniszter“=”szolga“, melyből egyenesen következik, hogy “miniszterelnök“=”első szolga“! … és ez még akkor is így van, ha csupa nagybetűvel szeretnéd leírva látni!). Osztán meg nekem Te soha nem is voltál “Elnök“-öm sem, lévén nem tartozom az Általad évtizedek kemény közpénzlopásaival és törvénykerüléseivel és elképesztő kontraszelekciókkal megalkotott Csürhédhez, Köztörvényes Rablóbandádhoz, melyet Magyarország (mínusz “Köztársaság”) hivatalosan egy politikai pártnak, nevezetesen a “Fidesz-Magyar Polgári Szövetség“-nek kénytelen az Általad manapság alaposan megregulázott bíróságok bejegyzés-szentesítő határozatai alapján naponta megnevezni. … Ja! És mindezeken felül még bűzlesz is!

De hagyjuk a távoli és közelmúltat, mert a Neked írt, ezen levelem témája elsősorban nem is ez lenne! Igaz, hogy mondani valóm lényege a Te (és Bűnbandád) múltjában gyökeredzik, de erre Te nem is akarsz emlékezni (bezzeg én!), híveid pediglen inkább “forró ólmot” öntenének a kagylófileikbe és inkább kiszúrnák a saját szemeiket, semhogy meghallják és meglássák a Te Múltadat, mely csupán annyiban különbözik az övéktől, hogy belőlük nem lett elébb “jobb híján jogász” és belügyminiszer-vejkó által igazgatott kollégista, osztán szociológus a kádárista Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztériumban (hat! kemény hónapon át, mert), osztán Soros-támogatott amerikás-angliás deák lettél (ugyan mit is tanultál Te meg ott? – még ma sem tudja/tapasztalja senki!), osztán képviselő-frakcióvezető, meg pártelnök és miniszterelnök … és baromian gazdag ember! Őkbelőlük  meg csak miniszterek (“szolgák”), államtitkárok ( a “szolgák” szolgái), országgyűlési képviselők, ilyen-olyan szintű “tótumfaktum”-ok, állami földbérlők lehettek, s ha még erre is ostobák, alantasabbak voltak (a Te szemedben), akkor csak trafikosok!

Victorinho!

Én mostan arról szeretnék írni Neked, hogy úgy általában miket is merészelsz megengedni Magadnak, meg hogy miféle szövegeket írnak Neked a Habonyárpik, amelyeket Te gondolkodás nélkül nem csak hogy szóról-szóra betanulsz, de úgy a hazai, mint a nemzetközi köznyílvánosság előtt még el is szajkózol! Arról, hogy miközben a Te Országodban mindenki és minden tönkre megy – mert Te legfeljebb a zabráláshoz, a zabáláshoz és (talán) a segged kitörléséhez értesz – , miközben Te és famulusaid szétlopjátok az Országot (legelébb a “Köztársaság”-gal kezdtétek!), de közben még gyávák is vagytok, s főleg Te!

Ippeg ma olvastam azt a tegnap leadott, de korábban felvett (“szokásos”) rádió-interjúdat, …

… melynek évek óta tartó folyamán szoktad kiosztani azt a világ- és országlátást, továbbá az ezzel kapcsolatos (kormányfői) észt, melyeknek Tenmagad is nyílvánvalóan a legteljesebb hiányában “szenvedsz”! (Ezt azért tettem idézőjelbe, mert sajnos Neked nincs “betegség-tudatod”, ami pediglen alapvető ismérve annak az elmekórnak, melyben Te is szenvedsz! … se Ausztria (Graz?), se Anglia nem tudott Rajtad segíteni, lévén nem a “Zártosztály”-ra kerültél. … sajna!

A nyilatkozatodban pediglen azt olvastam, hogy Szerinted az Ország legfőbb problémája nem az, hogy kormányzásodnak hála elveszítette hitelességét, nehezen és évtizedek során felhalmozott erkölcsi tőkéjét, a nehezen és két évtized alatt becsalogatott befektetőit, a Bokros- és egyéb “csomagok” által (de kifizetődően) megszenvedett életszínvonalát, hanem az, hogy a Te Famulusaid, Tenyérből Etetett Szolgáid és Píárosaid által előkotort, “kellően kitakart” és “üggyé” felturbózott Portik-Laborc-dossziéból Neked a “kommunista-szag” párolog a szaglószerved alá! Szerinted, meg az első kormányod Titokminisztere szerint (… na jó, leírom a nevét, de nem szívesen: Demeter Ervin … bocsika, … de egy perc türelmet, míg kihányom a belemet!) … szóval Szerinted, meg a Te Gerinchúros Izékéd szerint ez az “ügy”, ha felderítetlen marad, akkor “törékennyé válik a demokrácia“! Tényleg?! És ippeg pont ettől?! Na ne mondd már! És a Tákolmányozás, meg annak bő egy esztendőn belüli Negyedik Módosítása?! … Állítólag a görény nagyon jó szaglással rendelkezik. A saját bűzét persze észre sem veszi! … Te mi vagy, Viktor? Görény?!

Viktorkám!

Ha ezt a szöveget a kedvenc kocsmámban, a kedvenc asztalomnál ülve a szemebe mondtad volna, akkor biza úgy jártál volna velem, mint a fülöpházi pémester élettársa (a “Terike”) a Vak Komondorral: miközben kicipeled nekem ezt a falmelléki habonyárpis dumát, úgy löklek fel, hogy “Teriké”-nél sokkal később kerülsz ki a kórházból! Aszondod, hogy az Alvilággal együttműködni egy tipikus szoci-szokás? Kinek a pártigazgatója az, aki havi 400 ezerrel fizet egy sittesgyilkost? Kinek a demetere és kövére kért infókat az NBH korabeli főigazgatójáról (Laborc) a Csányi! finanszírozta UD ZRt.-től, s amelyről szóló beszélgetéseket a Te Pártod rakta ki anno a saját honlapjára … az “Őszödi Beszéd“-hez hasonlatosan “alkalmas” megvagdosással? Most meg azt merészeled állítani, hogy a “saját” városában húsz-százalékig elszemtelenedett alelnöködet még 2007-ben akarta “lejáratni” az egy esztendővel később állítólag megkötött(?) “Portik-Laborc-bűnszövetség“?!

Aszondod, hogy Párt és Politikus semmiféle módon nem szűrheti össze a levet egy bűnözővel? No, akkor nézzed mán meg ezt a fotót:
Orbán: bűnözőkkel nem mutatkozunk

Középen egy Reád erősen hasonlító alak vagyon, balról pediglen a bűnözőkből álló “Fekete Sereg” maximálisan elítélt vezetője. No, most arra lennék de nagyon kíváncsi, hogy Teszerinted azonos vagy-é Önmagaddal? Azt tudom, hogy az amorális szóvivőid (kik odahaza a Te Orcádról mintázott ikon … 

… előtt szoktak térdre borulni) még a Te képmásodat is lehazudoznák Isten Egéről, meg a hozzám hasonlóak által teleskribált Net-Univerzumból … no de akkor is! Arról már nem is beszélve, hogy első és mostani “rendőrminisztered” az ország egyik legnagyobb és közismert Bűnözője (párttag pandűrból párttag rabló!). Akiről az Első Országlásod alatt olyan “bemondás” terjengett (a rendőrségeken belül is) hogy: “Pintér egy ‘esetleges’! Mindössze a ‘helyezedési képessége’ döntötte el azt, hogy ő lett a belügyminiszter és nem pedig a ‘Macabi’-s maffiozó!”. (Első Országlásod idején GÉZA azt találta mondani a Dietmar Clodo-ügyről, hogy: “Egyébként van itten egy Sintér, aki nem emlékszik, hogy látta-e a Clotyót!” … Jobber elődöd /Antall-Boross/ tíltotta ki ŐT a közmédiából. … A “szövegeit” azonban máig nem sikerült kiciánozni. … Neked sem! … bár a szagod … Hm. … Pfujj!)

Baszkikám!

Tudod baromira sok az olyan dolgod, ami számomra nem csak gusztustalan (pl.: az ugyan nem Általad kiépített, de Általad “továbbfejlesztett” Magyar Társadalom), hanem egyenesen “üldözendő”. Mondjuk az, amikor Te és Államhivatalnok és Alkotmánybíró Kutyáid ippeg “relativizálnak”. És azt mondják, hogy ami tegnap (azemútnyócévben) még alkotmányellenes volt, az most, hogy (végre?) Te uralkodsz, már nem! Vagy ahogyan anno Ti pofáztátok tele az egész Országot azzal, hogy a dugába dőlt kettősállampolgáros népszavaztatásotok az eredménytelenség ellenére is “kötelező érvényű” az akkori kormány és törvényhozási többség számára. Osztán meg az Ezerharmados Bölcsesség birtokában úgy döntöttetek, hogy korábban lehetett ugyan népszavit tartani 300 forintokról – mert a “népfelségbölcsessége“! … Ugye?! – , de az Alaptörvényről már nem, hiszen annak felfogása/megértése messze meghaladja a “FER”-ről anno szavazni képes zemberek kognitív képességeit!

Szóval Viktorcsikom!

Rohadtul utálom a szövegedet! Különösen a bűnözős/komcsis matráidat! Rákosi után Te voltál az első olyan miniszterelnök, kormányfő, aki hatalmi szóval vette el mások tulajdonait. Mondjuk az üzemeit, a gyárait, a földjeit … tehát a megélhetéseit! Felcsúti szülőföldeden sokan jártak így – kivéve Mészáros Lőrincet – és ottan is sokaktól vettétek el a trafikjukat, csak hogy a lokális mészároslőrincek jól élhessenek, feltéve ha öléggé tisztán tudják tartani a Te ánuszrózsádat. (Nehéz lehet ezen szógálat: a túlzott “Házi Adómentes” bevitele miatt iszonyú szaga van annak a bizonyos kormányfői kipufogó-nyílásnak!) És mindezek után még Te komcsizol, rákosizol? Hát miben vagy Te jobb nála … harácsolt vagyonodon/népből kipréselt  jövedelmeden kívül? Hát nem a rákosikomcsik államosítottak mindent? Elvéve eredeti tulajdonosaiktól, lettek légyen azok gyárak, üzemek, földek … avagy trafikok! Mitől vagy Te “jobb magyar” mint az a Rákosi Mátyás, aki az I. Világháború keleti frontján elsővonalas zászlósként szolgálta azt, az I. Ferenc József nevében intézkedő Tisza(manapság felszobrozott)-kormányt? Te és Társaid ugatják itten a komcsinótát, akik 3 millió ember nyugdíj-megtakarítását bolsevizáltátok el, elvettétek a kasztokon belüli átjárás jogát a szegényebb (matolcsyzmusod okán 4 millió főt számláló) társadalom gyerekeitől? Miközben Magatoknak számolatlanul osztogatjátok a soha ki nem érdemelt elismeréseket? (Jézusom és Máriám! Ha minden példát itten és most felsorolnék, hát … kiakadna a wordpress szervere! … Az tuti!)

Vityukám!

Ma este, kellemes ultiparti közepette azt mondta  az egyik partnerem (három diplomás, egyetemi tanár! … mi is a Te végzettséged és mit is fizettél vissza a Téged ingyenesen kiképző Államnak/Társadalomnak?!), hogy ő már nagyon szeretne végig gyalogolni városunk Orbán Viktor utcáján, amely az Orbán Viktor térbe torkollik, melyen Orbán Viktor lovasszobra ácsingózik. Mire a másik játékos megjegyezte, hogy: “Én úgy tudom, hogy még élő személyről semmiféle közterületet elnevezni nem szabad.” Mire a válasz: “Én is pont erre gondoltam!

Viktorom!

Te egy nagyon hosszú életű ember leszel! … Feltéve, ha Isten nagyon meg akar büntetni Téged, velünk pedig nagyon, de nagyon kitolni!

Mindnyájan megérdemelnénk!

… és ezt …

… az mondja, aki most (legszívesebben végleg) búcsúzik Tőled, azaz …

szendam!

Reklámok

4 hozzászólás on “Szag és bűz”

 1. emigrant szerint:

  Kedves Szendam!
  Vettem! Az lesz a címe, hogy Szenny és piszok. Egyébként látom, olvastad az Inotai-interjút.
  Üdv. emigrant

  • szendam szerint:

   Kedves Köztársam és Barátom!
   Naná, hogy olvastam azt a bizonyos interjút! És naná, hogy megfontolandónak/meggondolandónak ítéltem a dolgot. Különben be sem linkeltem volna.
   Azt persze nem tudhatom, hogy a “pre-emigrant” korszakodban volt-e kapcsolatod Inotaival, de nekem az a véleményem róla, hogy nem egy buta ember, bár abban az Emútnyócévben az ő szava sem számíthatott valami sokat (legalább is a korszak első kétharmadában).
   Köszönném a “Köd és homály” c. posztomat lakonikusan ““-minősítését! Ez Tőleg felér egy Pulitzer-díjjal!
   Várom Ocsmány Vitéz “válaszlevelét”, melyet a szokásos módon megkapva a szokásos módon közzé is tennék!
   Közt-üdv!
   szendam
   (PS: a szokásos mail-címre esetleg küldhetnél egy “Állapotjelentést” a “barlangászati tapasztalataidról!)

 2. Klári szerint:

  emigtant…
  Nem akarok belekotyogni köz írói munkásságodba, de ha már lúd, legyen kövér…Lehetne az is a címe, hogy Szenny és piszok a kosz tengerben…:))(emigrant természetesen…)

  • szendam szerint:

   Kedves Klári Köztársam!
   Szerintem nyugodtan megbízhatsz emigrant Köztársunkban. Eleddig sem okozott nekünk csalódást! … Ugye? 😉
   Köztársasági üdvözlettel: szendam


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s