Tegyük fel, hogy …

Egy bizonyos Bayer Zsolt nevezetű “publicista”, a “teljesen független” Magyar Hírlap nevezetű nyomdaipari termékben elkövetett jegyzetében egy hétvégi mulatóban elkövetett késeléses bűncselekmény kapcsán vaskos véleményt fogalmazott meg. Feljelentették, felmentették sőt, piedesztálra is emelték!

Kezdjük azzal, hogy két MTK-s sportolót egy éjszakai lebujban (mit keres ott két élsportoló?!) megkéselni csakis azért, mert a tettes miattuk nem tudott időben a vécére menni, valóban elítélendő. Az, hogy az elkövető még cigány is, úgy látszik súlyosbbító körülmény. Legalább is BZS “publicista”, a jelenleg kormányzó párt “No.5” tagja szerint. Itten most a linkelést kihagynám, lévén nekem még van “némi gyomrom”, így a saját blogomról nem szeretnék utat nyitni egy utolsó senkiházinak alpári írásához! Aki akarja (egyszerű!), meg tudja találni azt a Pöcegödröt, melynek felszínén ez a Nagydarab Alkoholista opusa úszkál!

Szóval a magáról megfeledkezett(?)BZS-NumberFive” kormánypártit néhány, magukról meg nem feledkezett emberek nem voltak restek “gyűlöletkeltés”-ért feljelenteni azon Ügyészségen, melyet a “tuggyuki” ural a “Tuggyuki” legfőbb felügyelete (utasítás-végrehajtás) alatt. Őket azonban alig 24 órán belül rendre utasította a “tuggyuki” famulusa (akiről csak “tudhassuki“), mondván: az 1992-es AB-határozat szerint a “BZS-NumberFive“, hótrészegen jegyzeteket-skribáló, békemenetes szlovákiai adóalany csakis akkor követhette vóna (“Vona“?) el a “gyűlöletkeltést”, ha annak rögtön halálos áldozatai is lennének sőt, bizonyítható: a NumberFive felhívásának engedelmeskedve egyesek nem Vona-kodtak volna elkövetni bizonyos rasszista bűncselekményeket.

A “Tudhassuki”-nek ebből a szempontból tök’ igaza van, hiszen a NumberFive ominózus felhívása eleddig – tudhatólag – még nem váltott ki tettlegesen agresszív sőt, halálos áldozatot is “eredményező” bűncselekményt. Ámde mind a NumberFive, mind az Ő Vezére, valamint annak polgári, turultojást-tenyésztő körben kiköltött Ifjúgárdistájának tevékenysége következtében itten (Abszurdisztán, azaz Magyarország) már volt néhány gyilkosság. Ezek során a Honfoglaló Árpád Bátor Népének egyes tagjai az éj leple alatt, vadászpuskákkal felszerelkezve például kellő faji merititást tanúsítva hátba tudtak lőni egy cigány apát, meg annak gyermekét, egy hajnalban a munkahelyére induló öreg romát, avagy egy ugyanezen etnikumhoz tartozó alvó tinédzsert!

Amikoron ez történt, a hivatkozott AB-határozatot aláíró elnök éppen Elnök volt (nem az AB-é, hanem az általa is tákolmányos keramtóriumba tolt Köztársaságé!). Ez az ember akkoron még arra sem volt képes, hogy valamiféle részvétét fejezze ki a rasszista alapon kiválasztott és lesből megtámadott áldozatok iránt, s arra sem, hogy személyes tekintélyével(?) alaposan lekurvaanyázza azokat a rasszista bűnözőket, akik ilyesmire vetemedtek (perük még ma is tart! … tán’ még fel is mentik őket!). Neki akkor sokkal fontosabb dolga volt: kipicsázni a hatalomból a Laklit és betolni a Kertitörpét! … aki utóbb nem egy újabb Ciklussal, hanem csupán egy “holtig tartó haszonélvezeti joggal” jutalmazta meg őt … egyetemben Skicc Plagival … nagy dicsőség!

Az “Elnök” által jegyzett AB-határozatra hivatkozó “Tudhassuki” pedig onnan ismeretes, hogy szerinte “nem bizonyítható” (nem a fenét nem!) a kassai gettóparancsnok, a kutyakorbácsos Csatáry bűnei, ezért osztán ez az Állat szerinte bűntelen, ámde a vénhülye Biszku Béla tavaly szeptemberben simán őrizetbe vehető volt, lévén ő “összefüggésbe hozható” egyes ’56-os megtorlásokkal! (esetleírás itt!).

Ámde tegyük fel, hogy én vagyok a megmaradt ellenzéki napilapok (pl.: Népszava!Népszabadság?hehehe!) egyik Főmunkatársa és a Főszerkesztő engedélyével a következőeket írom le:

“A fideszesek – élükön Orbán Viktorral – jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A fideszesek ezen része állat és állatként viselkedik. Ezt pedig nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni! Mivel pedig ezek állatok, ők ne legyenek, s ezt a problémát mihamarabb meg kell oldani! … de azonnal és bárhogyan!

Tegyük fel, hogy ezen jegyzetem miatt valamelyik fideszes – mondjuk ippeg pont “BZS-NumberFive” feljelent engem “gyűlöletkeltés”-ért ugyanezen főügyésznél, aki ugyan “Ibolya“, de a sikeres génmanipuláció okán narancsszínben virítanak önhitt szakmaisága miatt dúzzadó szírmai. Elképzelhető, hogy ez a … khm. … izéke az én esetemben is megtalálja a ’92-es AB-határozatot?!

“Latjatok feleim kik vogytuk Tik! Isa por és homvu vogytuk Tik! Sertaesnek fekaliaaja, bergaenek baegetese, lunak paenise, egy homunculus serviensei!”

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

8 hozzászólás on “Tegyük fel, hogy …”

 1. öregszeder szerint:

  Na most akkor arogán tonio decemberi, népeket megríkató szent beszéde érvényes még vagy sosem volt az? Már nyilvánosan pofán kellett volna vágnia bzs párttársát, ha komolyan beszélt volna. De úgy parasztosan minden cicó nélkül. Persze egy percig sem hittem, hogy ilyesmit fog tenni, mint ahogy decemberben sem hittem egy szavát sem. De abban egyre biztosabb vagyok, hogy akik akkor egy szinpadon szerepeltek vele, azok sem hitték el akkor sem egyetlen szavát sem, csak úgy tettek. Innentől kezdve az őszinteségüket erősen megkérdőjelezem. Mégis csak becsaptak sok jószándékú embert és ez nagyon aljas dolog. Ilyenekkel kéne leváltani orbánt? Minek?(Krisztusi legyek effektus.)

 2. farcsika67 szerint:

  értem én apafej, mi a baja mindenkinek ZSótika személyiségével. nem foglalok állást, de aki ezzel az emberel gy házban akar élni, most jelentkezzen. csak ennyi és nem értek egyet semmilyen megkülönböztetéssel.
  http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kesz-a-vadirat-bandy-kata-gyilkosa-ellen-2168125#

 3. öregszeder szerint:

  Tegnap este belenéztem a “Civil a pályán” műsorba, ahol Havas (aki nagyon szarul néz ki) beszélt arról, hogy az ő emlékeiben egy teljesen más BZS él, akivel valamikor együtt sörörzött, mint kolléga. Még ragozta ezt egy kicsit, hogyan fajulhatott ez a kollégánál idáig, de a személyiségét nem, csak az írását ítélte el. Azóta felmerült bennem az a gondolat, hogy Havashoz hasonlóan sok egykori “újságíró értelmiségi” ugyanígy viszonyul BZS-hez és a cigánysághoz mint BZS, csak ők nagyon szűk körben és nem nyilvánosan cigányoznak, alapvetően igazat adnak BZS-nek. Ebből következően a cselekedeteiket és napi szimpátiájukat is motiválja ez. Végső következtetés az, hogy nagyobb itt a baj ezekkel, mint gondolnánk. Belőlül nagyon sok véleményformáló kerül ki és még Havashoz hasonlóan még celebkednek is. Azt hihetnéd róluk, hogy humanisták, haladó gondolkodásúak és közben kiderül, hogy maradi kőbunkó betonfejek.

 4. Wolffie szerint:

  A témához csak annyit, hogy nézzétek meg ezt a videót, mint cáfolatot….

  • kekec szerint:

   Csinos értelmes cigány nők után a vége az ellenpontozásnak volt szánva? Mert ha igen, akkor sikerült. Nem igaz, hogy nem tudtak volna egy jóvágású, jó beszélőkéjű fiút is találni!
   És amit nem értek: MIÉRT nem teszik fel a valódi kérdést: MI FÉR BELE a “bárhogyan”ba? Deportálás? Marhavagonok? Koncentrációs lágerek? Duna-part? Mivel a kormány és Orbán nem határolódott el: nekik EZ IS belefér?

   • Wolffie szerint:

    Kekec!
    Kedves Kekec! Ismerlek már, tudom, te alapból egy jóravaló, kedves ember vagy. Azt is tudom, hogy végső soron igazad is van a kekeckedéseidben, de vedd számításba, hogy legalább volt bennük spiritusz, hogy elkészüljön ez a valami, amit egyre többen néznek meg. És ez a fontos, hogy az emberek, a jóérzésű emberek ezután nem úgy mennek el az oldalról, hogy pfuj cigány, hanem azzal, hogy ezek is emberek, honfitársak!
    És valahol ez számít mostanában!
    De azért köszi az észrevételeidet, és alapból, végső soron igazad is van.:-)
    W.

 5. kekec szerint:

  farcsika67
  Miért akarnánk egy gyilkossal egy házban élni? Ahogy nem szeretnék a 14 éves kislányt megerőszakoló és megölő hirtelenszőke MAGYARral sem egy házban élni. Vagy a leányát erőszakoló JobbiKOSsal. Nem kellene az ilyen kurucos szövegeket ide böfögni.

 6. bonhomme szerint:

  Minél többet szánok az új poémámra,
  annál több fideSS-ség kerül napvilágra…
  Így hát a költeményt mai nappal zárom,
  S közkinccsé teszem az újabb bonhomme-ságom:

  Újév napjára (megkésett üzenet)

  Prológ 1:

  Új évre virradtunk, kedves magyar népem,
  s bár a whisky-kóma nem múlt el egészen
  – zákányos a fejünk -, így is tisztán látszik:
  a boldogságunkhoz valami hibádzik.

  Prológ 2:

  Új évre virradt ma Magyarország népe
  – gondolom, sokunknak másnapos a képe -,
  ám a macskajaj sem tudja feledtetni:
  dicső kormányunkat nincs miért szeretni.

  Hibákat hibákra halmoz a sok pancser,
  Nem győzi kapkodni a fejét az ember,
  Követni sem tudjuk a sok baromságot;
  Ezek vezetik – és hová? – az országot?

  Alig tíz nap telt el az idei évből,
  De már elegünk van a fideSS-es hévből,
  Anonymus kéne, hogy lajstromba szedje,
  Polgár a kormányát miért ne szeresse.

  Eddig a Führernek volt csak testőrsége,
  Most Morcos Bajusznak is lett házőrsége,
  Ádert is vigyázzák…. Mennyi fontos ember!
  Azért ne csüggedjünk! Jut majd nekik kender!

  Az ország nem lehet ellenzékben, Vitya!
  Ebben a dologban nincs is köztünk vita,
  Már csak az a kérdés, mihez kezdjünk veled?
  Mert egy egész ország zúdult fel ellened.

  Fikarcnyit sem számit, hogy csökkent a gázár,
  Nem lesz közkedvelt sem Matolcsy, sem Lázár,
  Nincs az a kincs, mitől népszerűbbé válnál;
  Ellenszenvesebb vagy egy rühös sakálnál.

  Mit vártál Zürichben, mondd meg, a FIFÁ-tól?
  Másnap meg hazajössz, s nem látsz a pipától!…
  “Lázadnak megint a mocskos kis diákok!
  Führerrel packázni? Ilyet még ki látott?”

  Nem baj, Hoffmann Rózsa rúgott újabb öngólt:
  Latint kell tanulni, nem pediglen angolt.
  Ettől aztán biztos műveltebbek leszünk,
  És a hátizsákba svájci bicskát teszünk.

  Kényszernyugdíjazott közszféra-dolgozók:
  Hivatalnok, tanár, orvosok, ápolók..
  Előbb-utóbb tényleg megbénul az ország,
  S nem tudja intézni a polgár a dolgát…

  De sebaj! Pecsétet nyomni mi is tudunk,
  S míg a hivatalban fél nap’ rostokolunk,
  A svájci bicskánkkal, ha ügyesek vagyunk,
  Várakozás közben megműthetjük magunk’.

  Bayer Zsolti ismét kivágta a rezet:
  A Magyar Hírlapban cigányozott egyet.
  S bár mindenki szidta az ocsmány pofáját,
  A horda megvédte a csahos kutyáját.

  A termelés majd’ hét százalékot esett,
  – Viktor! Te vagy egy nagy ipari baleset! –
  Külföldre áramlik a dolgozni tudó,
  Merthogy itthon tombol még a recesszió…

  …Izé…. unorthodox növekedést mondok!
  Aztán itt van neked Áder, a vakondok,
  Meglepő, de ő, meg az alkotmánybírák
  A regisztrációt végül elkaszálták.

  Alkotmányellenes a te jogszabályod,
  Akárcsak az egész ocsmány tákolmányod!…
  Inkább Rogánt küldted helyetted hazudni,
  Mert vesztett meccs után nem mersz nyilatkozni.

  Futballnyelven szólva vesztes a felállás,
  Elkezdődött neked a visszaszámlálás,
  Akkora fosfelhő terített be téged,
  Észre sem veszed, és egyszerre csak véged.

  Ezekbe fogsz végül belebukni, Viktor!
  Úgy jársz, mint elődöd, az az osztrák piktor.
  És ha peched is van, úgy, mint példaképed;
  Akkor döbbensz majd rá, hogy utál a néped.

  Mert megelégeltük már a diktatúrád,
  Ezért hát a jövő nem túl biztató rád
  nézve… Azt ajánlom, menekülj el Grazba,
  vagy a felbőszült nép visz majd kötéltáncba!…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s