Rendkívüli felmondás

Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek már teljesen elege van Orbánból és díszes társaságából. Sőt, amit érzek/érzünk, az már több is, mint az “elég”!

Rendkívüli felmondás

Alulírott Szendam, mint a Magyar Köztársaság polgára és mint Munkáltató, a mai napon (2012. december 15.) azonnali hatállyal és rendkívüli felmondással megszűntnek nyílvánítom Orbán Viktor Mihály (szül.: 1963, Székesfehérvár) KÖZ-alkalmazotti munkaviszonyát. Nevezett 24 órán belül köteles miniszterelknöki beosztásával kapcsolatosan, feladatai ellátása céljából neki átadott valamennyi eszközzel, vagyontárggyal, pénzügyi kerettel elszámolni, azokat a Munkáltató Megbízottjának átadni, az okozott károkat megtéríteni, illetve a munkavégzése helyéül kijelölt Magyar Köztársaság, mintegy 93 ezer négyzetkilométeres területét elhagyni. … K.m.f. … aláírás: Szendam sk., Munkáltató”

***

Kedves Viktor!

Veled ellentétben én nem vagyok jogász (még “jobb híján” sem), ennek ellenére tisztában vagyok azzal, hogy fentebb olvasható felmondólevelem formailag is szabálytalan. Nem tartalmaz ugyanis “Indoklás“-t, s bár eredeti elképzelésed szerint közszolgát kirúgni enélkül is lehetett volna (sokukkal meg is történt!), a jelenleg hatályos szabályok alapján azonban ezt kötelező megjelölni. Persze most megtehetném, hogy az Általad ránk erőltetett Munka Törvénykönyvét betartva pusztán “Bizalomvesztés“-re hivatkozzak, mégis veszem magamnak a fáradtságot, hogy a teljesség igénye nélkül felsoroljak Neked néhány alapos okot.

Kezdhetném a felsorolást akár a hivatalba lépésed napjától elkövetett tetteiddel is, de ha ezt tenném, jelen posztom biza’ biblikus méreteket öltene. (Ha esetleg még is kíváncsi lennél ezekre is, kattints rá blogger-kollégám, “Maria” egyik őszi posztjára, ott eléggé kimerítően foglalkozott már bűneiddel!) Ezért osztán csupán az elmúlt, mintegy egy hét eseményeivel szeretnék foglalkozni.

Viktorom!

Mivel Te is családapa vagy, valószínűleg tisztában lehetsz azzal, hogy felnőtt ember sokmindent eltűr, sokat hajlandó lenyelni, de azt már nem, hogy bárki is szórakozni kezdjen a gyerekeivel. Kezdve a fizikai inzultusoktól, folytatva a lelkiekkel, s bezárólag a jövőjükkel. Márpedig Te eddigi működésed során mindhármat megtetted, ami bőven elegendő lenne ahhoz, hogy a felhorgadt szülőtársaim a szaporítószerszámodnál fogva húzzanak fel Téged a legelső fára, ami az utukba akad. Te képes voltál börtönnel fenyegetni a kiskorú kölköket, az alap- és középfokú oktatást heti öt tornaórára, hit- vagy erkölcstanra, wassalbertokra nyírőjózsefekre meg tormaycécilekre lebutítani, 16 éves gyerekeket az iskolákból közmunkára kizavarni, az alacsony jövedelmű családok (az összes 90 százaléka, Viktor!!!) leszármazottjait pedig arra kényszeríteni, hogy vagy felejtsék el a diplomaszerzésre vonatkozó álmaikat, vagy az életük végéig tartó adósrabszolgaságot vegyék a nyakukba.

Már akkor szívesen picsán rúgtalak volna, amikor idén januárban, mindössze a felsőoktatási jelentkezés határideje előtt három héttel elővetted a pennádat és az elmebajos önkényed diktálta módon a negyedével vágtad vissza az állami finanszírozású képzéshelyeket. Persze igazából már a Felsőoktatási Törvény tavalyi áterőltetésekor seggbe kellett vona rúgni Téged … tudod, amikor kitaláltad azt a minden létező jogelvnek és nemzetközi szerződésnek gyökeresen ellent mondó Hallgatói Szerződést … is!

Jó, mondjuk ezeket még meg tudtad valahogy magyaráztatni. Fogyatkozó számú, elvakult, útszéli híveid hangoztatták is úton-útfélen … útszéli hangnemben. No de ezt a legutóbbi aljasságodat, hogy harminc-egynehányról tízezerre csökkenteni a keretet, azt már nem sikerült indokolni se Neked, se a tucat esztendeig ingyenegyetemekre járó Girnyószásznak, sem pedig a Rajtad kívül se Istent, se embert (pláne humánumot!) nem ismerő Balog páternak. Előbbiben legalább volt annyi “becsület”, hogy amikor belehazudozott a Nép orcájába, kozma- és ízzadságszagot árasztott magából. Ámde az utóbbi? …

… A szokásosan üdvözült mosollyal az arcán, mint egy jóllakott napközis igyekezte magyarázni a magyarázhatatlant. Azt, hogy amikor a Te kormányod egyik legelsőként meghírdetett alapelve az volt, hogy itten “1.)” tudás- és munkaalapú társadalmat köll teremteni, meg hogy “2.)” vége a hitelből való költekezésnek és csak azt a pénzt lehet elkölteni, amit megkerestünk, akkor mostan hogy az ördögbe merészeltek soktízezer gyereket kiszorítani a tudás megszerzésének lehetőségéből és hogy az ördögbe ajánlgathatjátok a “nem szerencsés születésűek”-nek az élethosszig való eladósodás lehetőségét?

Megjegyzem, Balog nem csak azért érett meg Veled együtt a virtuális (erkölcsi) akasztófára, mert vagy külföldre, vagy kilátástalan zsellérsorsra kényszerítené egyetemi diplomákra, avagy csak jól hasznosítható, középfokú szaktudásra áhítozó gyermekeinket. Hanem azért is, mert mindössze 1-2 milliárd forintnyi “megtakarítás” érdekében megvonná a gyógykezelést a rák végstádiumában vergődő embertársainktól azzal a jelszóval, hogy “Ugyan minek nekik már ez az egész, ha úgyis meg fognak halni!“. Miközben pedig sokennyit hajigáltok ki az ablakon a csakis Nektek kedvező “Egykulcsos“-sal (600 mlrd.), a Simicska-bizniszekkel (eleddig “csak” 400 mlrd.), a Minden Rendszer Seggnyalója (Fekete “fütyülök-az-alkotmányosságra” György) alaptörvényes kultúrdiktatúrájával (2,6 mlrd.), avagy a nemlétező amerikás magyarok alapítványával (“Friends of Hungary” – 3,2 mlrd. + “egyebek”). 

Persze tudom, hogy nem csak azért ítéltek Ti halára, meg jövőtlenségre embereket, mert egyszerűen tehetségtelenek vagytok, hanem azért is, mert a Csányidemjánsimicskáknak rohadtul köll a pénz. Azt is, hogy igazából nem Ti sakkozgattok velünk, hanem ők Veletek is! …

Alien Versus Predator: Kings of Pawnage
… Ámde azért, mert Titeket megvásároltak kilóra, még talán sem nekünk, sem a kölkeinknek, sem pedig haldokló szeretteinknek nem köllene figuráknak lennünk egy aljas játszma 64 mezején!
 
A rákosok sorsukra hagyása ugyanis már egy akkora aljasság, amire szavakat is alig lehet találni. Állítólag az embert többek között az is megkülönbözteti az állattól, hogy igyekszik gondoskodni a létfenntartásra képtelen betegeiről, azokat nem hagyja sorsukra. Nos, ezek szerint sem Te, sem Balog, sem pedig a Ti Díszes Kompániátok egyetlen tagja sem nevezhető embernek (de talán még állatnak is csak nehezen)! Kereszténynek/keresztyénnek meg pláne nem, mert ha ez a Jézusi Tanokon állítólag nevelkedett református (szégyenszemre!) lelkészed (aki semmivel nem jobb ezek szerint, mint ifj. Hegedüs) talált is a Bibliában egy olyan bekezdés, ami egy ilyesmire a “hívő embert” feljogosítja, akkor – mielőtt Isten őt szembe köpve a Poklora vetné – valamelyik hittudományi főbizottságnak sürősen vissza köllene vonnia a teológusi diplomáját, meg az érdemtelenül szerzett palástját is! … “Emberi Erőforrások Minisztériuma” – micsoda cinizmus, már az elnevezése is! Pfujj!

Tehát Viktor!

Szedd össze sürgősen a motyódat (elég lesz csupán az a néhány külföldi bankszámla száma is), aztán vasárnap éjfélig tűnj el innen, amíg még megteheted! Hétfőn reggel pedig azt szeretném majd olvasni a különböző netes hírportálokon, hogy főosztályvezetőig bezárólag emigrált a teljes magyar kormány. Mi pedig majd idehaza lassan helyre hozzuk azt, amit Ti tönkre tettetek, kifizetjük gyerekeink minőségi oktatását, elmúlásig ápolgatjuk Isten által halálra ítélt embertársainkat úgy, ahogy az Általatok teljesen ismeretlen Erkölcs parancsolja. Nektek meg búcsúzóul azt kívánjuk, hogy legyen részetek mindabban, amit nekünk okozni akartatok volna!

A soha viszont nem látásra!

szendam

Reklámok

7 hozzászólás on “Rendkívüli felmondás”

 1. bonhomme szerint:

  szendam,
  látom, megint bepipultál.
  Így tehát ismét közzéteszem las vegasi mintára készült plakátomat, illetve a hozzászólás szövegszerkesztési korlátai miatt csupán a szövegét:

  FELHÍVÁS!

  Helyi hülyék, rablók, gengszterek, hazugok és hazaárulók!

  Többek között:
  Orbán Viktor alias bonszaiDuce vagy más néven Turulbanszületett,
  Kövér László alias Szittya Suttyó vagy más néven Morcos Bajusz,
  Semjén Zsolt alias Tömjén Zsoltár vagy más néven a Kaotikus Egyház Tompaagyú Dárdahegye,
  Szíjjártó Péter alias Protokolldroid vagy más néven Kisgömböc,
  Lázár János alias Lézerjankó,
  Matolcsy György alias Kusza Szem vagy más néven Pöttyös Popsi,
  Deutsch Tamás alias Tompika, a fideSS tenyészcsődöre,
  Rogán Antal alias Dr. V.ker,
  Áder János alias Káder Janó vagy más néven Csornai Charles Bronson,
  Schmitt Pál alias Skicc Pali, a Nemzet Gojos Tola,,
  Pintér Sándor alias Sintér Sanya,
  Mikola István alias A Nemzet Ápoltja,
  Polt Péter alias Polpot Peti,
  Selmeczi Gabriella alias SzenátoRinya vagy más néven Szőke Piranha,
  Hoffmann Rózsa alias Raúzsi nénnye,
  Wittner Mária alias Farokcsali vagy más néven a Corvin-közi Szűz,
  Szalai Annamária alias Szalonnamária vagy más néven Szalai Anomália,
  Navracsics Tibor alias Navra-csicska,
  Kósa Lajos alias Mr. 20%
  Bayer Zsolt alias Bülbülszavú Madách-díjas, cselédsajtó-szóvivő,
  Kerényi Imre, udvari festő és mázoló, valamint rajzszakkörvezető,
  Csizmadia László, 100%-os Nemzeti Közpénzcivil és Birkamenetvezető Testvér,
  Szájer József alias iPadofil, főtákolmányozó nép-nemzeti kisiparos,
  Simicska Lajos alias Nemoligarcha I.,
  Nyerges Zsolt alias Nemoligarcha II.,
  Csányi Sándor alias Nemoligarcha III.,
  Széles Gábor alias Nemoligarcha IV.,
  valamint Böröcz István, Sólyom László, Pokorni Zoltán, Papcsák Ferenc, Varga Mihály, Varga István, Pozsgay Imre, Stumpf István, Járai Zsigmond, Martonyi János, Schmidt Mária, Handó Tünde, Hernádi Zsolt, Rétvári Bence, Budai Gyula, Balog Zoltán, Giró-Szász András és még legalább 500 másik cégéres gazember –

  ezúton tudatjuk veletek, hogy a fideSS istenkirályságának immár

  VÉGE!

  Amennyiben ez év szilveszter éjszakájáig nem takarodtok el Magyarországról, úgy másnap szeretettel meghívunk és várunk benneteket a nagy össznépi és újévi

  LINCS-ÖSSZEJÖVETELÜNKRE!

  A költségeket vállaljuk.
  Aláírás: mi, a magyar nemzet tagjai (mind a tízmillióan)

 2. emigrant szerint:

  Kedves Köztársam, Szendam!
  Gratulálok az íráshoz, különösen a két képillusztráció talált, bár az első talán túl horrorisztikus, kizárólag 18 éven felüli regisztrált állampolgárok számára fogyasztható. A nyolcadik utas a balog.
  Sajnos közös dolgozónk, orbánvezér miniszterelnöki megbizatása munkajogi szempontból nem értelmezhető. Nem közalkalmazott, még csak nem is kormánytisztviselő, nincs kinevezése, vagy munkaszerződése, megbízatását a parlament felhatalmazása alapján a köztársaság nélküli elnöktől kapja, de nincs munkáltatója, mégis van fizetése. Ez így van a többi politikai tisztséggel is, a választott képviselők például nem visszahívhatók, tehát velük szemben a választópolgároknak, mint potenciális munkáltatónak, valójában nincsenek munkáltatói jogai. Ezzel szemben a politikusok által munkáltatott köztisztviselőknek és kormánytisztviselőknek (összefoglaló elnevezéssel: páriák) egyetlen munkavállalói joga maradt, jogukban áll hallgatni. Az országgyűlési képviselők pedig saját maguk felett gyakorolják a munkáltatói jogokat, hiszen maguk állapítják meg saját fizetésüket és költségtérítésüket. Mivel ezt a parlamentet valójában orbánvezér választotta, nem várható, hogy a kormány fölött valamiféle ellenőrzési tevékenységet végeznének, minek is, a hatalom, egyben a tudás, a dicsőség, az igazság, és az üdvösség egyetlen forrása, akiből a manna és a malaszt kiapadhatatlan árja ered, maga a miniszterelnök, aki személyében testesíti meg a népfelség alkotmányos alapelvét, hiszen ő személyesen a nép fia, mi több gyermeke, egyben atyja, na ezen igazodjon el Czeizel doktor! Akik visszahívhatnák tisztségéből, azokat megszeghetetlen eskü (Ld. Harry Potter) kötelezi arra, hogy semmiképpen ne hívják vissza. Erre mondja Kohn bácsi, hogy ügyes.
  Munkajog?
  Erről politikusok esetében azért sem célszerű beszélni, mert ki állítja, hogy amit ők végeznek, az munka.?

  Üdvözöl: emigrant

 3. gondolkodo szerint:

  ‘hiszen ő személyesen a nép fia, mi több gyermeke, egyben atyja, na ezen igazodjon el Czeizel doktor!” [emigrant]
  Igazad van, de a valóság ennél kissé bonyolultabb, ugyanis ő maga a NÉP is egyben!

  • bonhomme szerint:

   :DDD
   Tiszta egyiptomi mitológia, ott is Ozirisztől származik mindenki, a feleségétől-fiától a legutolsó foldmúvessig.
   Ezek szerint megállapíthatjuk, hogy az Orbán nevű amőba kezdetben osztódva, később szűznemzéssel szaporodva benépesítette az egész Kárpát-medencét…. Brrrr!

 4. farcsika67 szerint:

  nekem meg már annyira elegem van belőle, hogy még levelet sem írok neki.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s