Levél a Kondához

Mottó: “Míg az Ólban szavazgatott röfögő Kondája, elsunnyogott Viktor, A Gyáva, a kies-hegyes Szlovéniába!

– * –

Ti, röfögő Kondatagok, gombnyomogatásra programozott, Egybites Biodroidok, Orbánkreatúrák most idefigyelmezzetek!

Tudom, hogy most baromira fel vagytok háborodva, hogy nem a hivatalos titulusotokat használom, csakhogy az a nagy büdös helyzet, hogy mióta olyanok is viselték már az “országgyűlési képviselő” korábban megtisztelő címét, mint mondjuk Deák Ferenc, Bajcsy-Zsilinszky Endre, avagy Kétli Anna, azóta a Hozzátok hasonló alakokra ugyanezt alkalmazni gyakorlatilag lehetetlen anélkül, hogy a nevezettek (és a meg nem nevezettek) emlékét, egykorvolt emberi nagyságát meg ne sértsük, le ne romboljuk. Márpedig a tisztelet nem jár automatikusan együtt a stallummal, azt biza’ ki köll érdemelni jószerint nap-napután azzal a bizonyos “aprómunká”-val, példaképként állítható, hétköznapi erkölcsösséggel, melyek mibenlétéről Nektek nyílvánvalóan a leghalványabb fogalmatok sincsen.

Persze most nem is értitek, miért kritizállak Benneteket ilyen alpári módon, hiszen Ti semmi mást nem műveltetek az elmúlt harminc hónapban, mint hogy hűen tartottátok Magatokat ahhoz a fogadalomhoz, melyet még a 2010-es választások előtt, a hírhedt Felcsúti Casting során személyesen a Vezérnek tettetek. Nevezetesen azt, hogy függetlenül az esetlegesen létező személyes meggyőződésetektől, a netalán felismert Közérdektől, a bárhonnan (akár a választóitoktól is) érkező kritikák és észrevételek ellenére mindenkoron tartjátok Magatokat az éppen aktuális Igazsághoz, illetve azon Parancsokhoz, melyeket személyesen a Führer, avagy bármelyik Személyes Megbízottja (pl.: a mindenre kész Lázár, a senkiházi Rogán, avagy a netto bűnöző Papcsák) Nektek kiadott.

Ebben Nektek tökéletesen igazatok is lenne, csakhogy a Felcsúti Ígéret nem más, csak mint elszálló füst, illanó pára ahhoz az Eskühöz képest, melyet 2010-ben, az Országgyűlés Alakuló Ülésén nekünk, a Magyar Köztársaságnak tettetek, s amelynek szövegét nem csak fenhangon elmondtátok (a Vezéretekkel együtt!), de aláírásaitokkal még hitelesítettetek is (a Vezéretekkel együtt!). Az pediglen valahogy úgy hangzott, hogy “A Magyar Köztársasághoz, annak Népéhez és Alkotmányához mindenkoron hű leszek, törvényeit betartom és betartatom … stb.”.

No most ehhöz képest mégis mit csináltatok? Legelébb a Népet árultátok el azzal, hogy megvontátok tőle a magántulajdon fölötti szabad rendelkezés jogát (Manyupok), a szakszervezetek által két évszázad alatt kiverekedett munkavállalói jogokat (Új Mt.), a jogbiztonságot (visszamenőleges törvénykezés). Osztán megszavaztatok minden olyan törvényt, mely a Népet a tisztességes bíráskodáshoz való jogától fosztotta meg, a mindenkori Hatalom önkényének kiszolgáltatta és megvontatok tőle minden fórumot (AB és népszavazás), ahol a jogcsorbítások ellen felszólamolhatott volna.

Mégosztánabb elárultátok az Alkotmányt, annak össze-vissza (napi/percnyi és ráadásul egyéni érdekek által diktált) módosítgatásaival, majd úgy en bloc az egészet azzal, hogy azt hatályon kívül helyeztétek, helyébe pedig egy öt-hat ember által kitalált, összevasvellázott-összebarmolt újat állítottatok, mely már csak az elnevezésével is megszűntette a Köztársaságot.

Tegnap pediglen feltettétek az egészre (meg Orbán fejére) a koronát azzal, hogy az Önmagatok által reánk erőltetett Alaptörvényt is megszegve, elvontátok a Néptől azt az általános és titkos választói jogot, amelyet még a legelvetemültebb rákosista diktatúra sem merészelt megtagadni! Amely 1945-től egészen 2012. november 26.-ig minden magyar állampolgárt megilletett bármiféle folyamodvány, kérelem, külön utánjárás nélkül!

Bazkikáim! Úgy mégis, csak magunk között, mondjátok már meg, hogyan merészeltétek még ezt is?! Hát semmiféle és minimális veszélyérzetetek sincsen? Nem gondoljátok, hogy ezért előbb-utóbb biza’ fizetnetek köll? Hogy valamikor valakik (több milliónyi dühös ember) majd számon kéri Rajtatok az összes disznóságot, melyeket Ti követtetek el egy maroknyi szocio- és pszichopata bűnöző, néhány amorális szörnyeteg érdekében és utasítására? Olyanok érdekében, akik (Veletek együtt) mélyen lenézik a Népet, s azt (Veletek együtt!) csupán csereszabatos biodroidoknak tekintik (Titeket is!)!

És mindezekért, a bizonyítható esküszegéseitekért és árulásaitokért cserébe mit is kaptatok? A Nagyok Asztaláról lehulló, Elétek odavetett maradékot a havi párszázezer forintnyi “tiszteletdíj” és “választókerületi pótlék” formájában (plusbonus: némi helyi korrupciós pénz, meg állami földek kvázi ingyé’ – de ezeket is csak a Kondaelit tagjainak!), miközben ezek a Nagyok havonta annyit lopnak el (Tőletek is, meg a gyerekeitektől és minden hozzátartozótoktól is Hülyőkéim!) amennyit Ti összesen, úgy kétszázvalahányan még akkor sem keresnétek meg, ha életetek fogytáig képviselők maradhatnátok! De nem maradtok, mert vagy regisztráció és voksolás, vagy – ha nem tértek észhez mihamarabb – némi vér árán, de ki lesztek rúgva!

Akkor pedig mi lesz Veletek, moslékzabáló és röfögő Disznófalka? Bebújtok majd egy pincébe, s megpróbáljátok túlélni a Népharagot? Ha sikerül is, mehettek a bíróságra, ahol a “demokratikus és alkotmányos államrend bűnszövetségben elkövetett megdöntéséért, az állam és a nép elárulásáért, esküszegésért, közvagyon és közpénzek eltulajdonításáért, hivatali hatalommal való visszaélésért, befolyással való üzérkedésért” felelnetek köll majd!

Ja, persze! Értem én, hogy abban bíztok, hogy majd a Vezér kihúz Titeket a szarból, s egyébként sem lehet majd semmi baj, hiszen eleddig a Führer is megúszott minden bűncselekményt, kezdve a pitiáner adócsalástól, bezárva a netto puccskísérletig. Ámde amikor majd tarthatatlanná válik a helyzet, ő és bűntársai simán fel tudják majd venni a nyúlcipőt, s valamelyik kellemes offshore-országocskában holtukig költhetik az innen kisíbolt pénzekkel feltöltött svájci bankszámláikat. De Ti?

Ti hová menekültök majd? Ki, vagy kik fognak Titeket megvédeni a jogos bosszútól, kimenteni Titeket az elkerülhetetlen számonkérés alól? Nektek nem lesz hová menni, csak haza, ahol ugyan ma még nyalják néhányan a seggeiteket, de meg ne tudjátok, valójában mi is a véleményük Rólatok, s majd mit is fognak tenni Veletek, ha eljő annak ideje is!

(Tudom, hogy Ti általában nem szoktatok olvasni, pláne nem olyan sajtóorgánumokat, melyek naponta szembesítenek Titeket a Nép, a Demokrácia és a Köztársaság ellen elkövetett bűncselekményeitekkel, a Rólatok alkotott általános és társadalmi véleményekkel. Ilyen orgánum pl. az Amerikai Népszava is, melyben az utóbbi témát illetően Csepeli György szociológus, az előbbivel kapcsolatosan pedig Vörös Károly, volt alkotmánybíró világosítana fel Bennetek úgy a jelenetekről, mint a jövőtökről. Én tudom, hogy az Orbánkonda tagjaiként Nektek az AN tíltott, de talán olykor-olykor van lehetőségetek arra, hogy egy titkos helyre egy a Miniszterelnökség, a Pintér-művek és a TEK által nem ismert laptop-pal elvonulva akár ezekbe is beleolvassatok. Tegyétek meg, s ha másért nem is, a puszta életetekért mindenképpen!)

Márpedig az a bizonyos Idő el fog jőni! Akkor pedig a Vádlottak Padján csupán Ti fogtok állni, már persze amikor a választói jogok alkotmány- (alaptörvény-) ellenes megvonásáról szóló tárgyalás zajlik éppen. Mert ugyanis amikor Ti ezt, a felvillanó lámpának reflex-szerűen engedelmeskedve (cserébe löttyen a moslék az etetőbe!) mellső csülkeitek egyikével az “igen“-gombot megnyomva megszavaztátok, akkor biza’ tök’ egyedül voltatok az ülésteremben! Nem tudom, feltűnt-e Nektek, de szinte a teljes Vezérkarnak ippeg akkor és teljesen véletlenül “halaszthatatlanul fontos, hivatali elfoglaltsága” támadt! Vezéretek simán elsunnyogott Szlovéniába, hogy aláírjon három olyan egyezményt, melyre egy minisztériumi slapaj is teljesen elegendő lett volna. Bajusz Király is valahol másutt biztosított magának alibit és még a törvényelőkészítések legfőbb kormánytudora, Navracsüccs is valahol másutt csücsült. Így osztán ők majd joggal mondhatják: mi semmi ilyesmit nem csináltunk, hiszen ott sem voltunk! Kivéve Titeket, meg a hátra hagyott és teljesen hülye Semjén Apostolt, aki persze joggal bízhat abban, hogy őt majd vagy a Vatikán, vagy az Opus Dei fogja kimenteni a slamasztikából.

És Titeket ki fog majd megmenteni Disznókáim? Ajánlom, hogy – ha van még mivel – gondolkodjatok el a fentebbieken, mert ha nem és mindent így fogtok csinálni a hátra lévő szűk másfél esztendőben is, akkor a hízlalás után Ti fogtok majd a vágóhídra menni … a kitokásodott, kipocakosodott Kondásotok helyett!

Két röfögéses zabálás, meg a szokásos seggnyalások közötti röpke gondolkodást kívánva, maradok tiszteletlen eltartótok!

szendam

Reklámok

8 hozzászólás on “Levél a Kondához”

 1. Fehér Klára szerint:

  Tartok tőle, hogy nemes intelmeidet – az eddigiekhez hasonlóan – most sem fogják betartani a Kondatagok…Nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy esetleg, netán ők majd a vádlottak padjára is kerülhetnek. Nem volt erre precedens az utóbbi időben…Az az MSZP sem érti a mai napig sem, hogy mennyit ártottak az országnak, na meg saját maguknak is, de ez izgat a legkevésbé azzal, hogy az első Kondakormány disznóságait nem vitték bíróság elé…Azért kapták a büntit, mi meg a kondát a nyakunkba…Ne gyere azzal, hogy Polt meg a többi… Nem hiszek ebben…Megtehették volna, ha akarták volna…Kényszeresen mindig ide lyukadok ki, ez volt az ősbűn szerintem…

  • szendam szerint:

   Kedves Klári!
   Az Első Kondakormány és Kiszolgálóinak felelősségre vonásával kapcsolatos véleményeddel csupán részben tudok egyetérteni. Azért csak részben, mert ugyan megpróbálták a dolgot, de csak félgőzzel. A felderített ügyek jelentős része ugyan tényleg a Polt-féle szerecsenmosdatáson bukott meg (nézd meg az ügyészség korabeli határozatait, melyek arról tanúskodnak, hogy az – annak ellenére, hogy csupán vádhatóság – a bíróság szerepkörét is átvéve már a vizsgálati szakaszban “ítélkezett”!), de a többi azon, hogy az oligarchiához bedrótozott Puch-banda mindent elkövetett a Közpénzügyi Államtitkár hátba szúrása érdekében (mint tudjuk, végül neki kellett bíróság elé állnia!).
   Abban viszont tökéletesen egyetértek Veled, hogy a 2006-os őszi, Puccs-kísérletet és minden azzal összefüggő nyílt és netto törvényszegést már a szockormány a balfaszsága miatt hagyta büntetlenül. Orbánt és tsait már a TV-székház ostroma és kísérőjelenségei okán simán le lehetett volna tartóztatni, akárcsak a Kossuth-téri Közvizeldében elmondott beszédeikért, avagy az október 23.-i újabb események bizonyítható megszervezéséért!
   Sajnos nem tették, így ma a korabeli tettesek, bűnelkövetők jelentős része nem a kiérdemelt börtönben, hanem a T. Házban ücsöröghetnek! Sajna ez van.
   Üdv! szendam

 2. h.kovacs szerint:

  egyetlen magyarázat, hogy a felcsúti castingon nem beszélgetés volt, hanem operáció

 3. kekec szerint:

  szendam
  Ha egy szóval kellene ezeket jellemezni akkor MAMAlukak.

 4. […] Régen írtam már nektek és akkor is fölöslegesen. Nem tanultatok belőle semmit, s valószínűleg ebből sem fogtok. Ennek ellenére ember … (izé) … állatbaráti kötelességemnek tartom, hogy ismételten, s valószínűleg utoljára figyelmeztesselek benneteket: Ne szolgáljátok a Vezért! Ne tegyétek, mert kapzsibb, gyávább és jellemtelenebb, mint ti vagytok (ez mondjuk egy szintén komoly teljesítmény a részéről!), s ebből egyenesen következik, hogy amikor eljő az Ideje (mert el fog jönni, ez bizonyos!), ő lesz az, aki menekülve viszi majd a Kasszát, ti meg csak a Balhét! […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s