Feminofóbia

Már Kende Péter elhíresült, “A Viktor” című könyvében is több ex-fideszes megjegyezte: az Orbán-banda már a kezdet kezdetén is csupán használati tárgynak tekintette a nőket, kiknek semmiféle beleszólásuk nem lehet “A Fiúk” dolgaiba. Azóta ezt, a neofita “jobboldali keresztény-konzervativizmus” jegyében tovább is fejlesztették!

Sajnálatos módon Magyarországon (teszem hozzá: is!) vannak olyan hímnemű polgártársaim, akik a saját életvezetési kudarcaikat, az emiatti kisebbségi komplexusaikat úgy próbálják kompenzálni, hogy otthon – visszaélve testi, avagy indulati erőfölényükkel –  rendszeresen és alaposan “eldöngetik” hites házastársukat (őket időnként még meg is erőszakolják!), illetve gyermekeiket (néha még őket is!). Ezt nevezik a felkészültebb jogászok “családon belüli erőszak“-nak, melyet a jelenleg érvényes Btk. csak annyira tart üldözendőnek, hogy a házhoz hívott rendőr mégcsak be sem avatkozhat, ha a lakás küszöbén belül ilyesmit lát (akárcsak a nácik tüntetései, vonulgatásai esetében!). Ugyanakkor azonban, ha a lakásba behatoló Baltás Rabló teszi ugyanezt az ottlakó család tagjaival, ugyanezen rendőr akár még le is lőheti az elkövetőt. Nyílvánvaló tehát a jogi és erkölcsi ellentmondás!

Az “Élet-Érték Alapítvány” ippeg ezért aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy a családtagok által a családon belül egymással szemben elkövetett tettleges agressziója a Büntetőtörvénykönyvben külön bekezdés legyen, s így a jogkikényszerítő szerveknek (pl.: rendőrség) joguk legyen ezen bűncselekmény “észlelése” során tettlegesen  is beavatkozni. A kezdeményezés azonban nem aratott megfelelő sikert, lévén az összegyűlt aláírások száma nem volt elegendő egy  parlamentet kötelező törvény meghozatalára, csak annak “tárgysorozatba vevésének megfontolására“. Ez pedig hétfőn (2012. szept. 10.) későeste(!), az orbanista Kúrmánygyárban (leánykori néven: Magyar Országgyűlés) meg is történt de úgy, hogy annak vitájájában egyetlen egy nőnemű, orbanista képviselő nem vett részt!Csakis a különböző méretű és potenciájú “szaporítószervükre” így-úgy büszke masculinok, azaz Orbán Muslicái!

Ennek során – többek közt – a következők hangzottal el egynehány kormánypárti képviselő (“törvényhozó“! – Jézusom!!!) orra alatt viselt ánuszrózsájából:

Az asszonyoknak, a hölgyeknek és különösen a fiatal hölgyeknek a legfontosabb hivatásuk az, hogy gyereket szüljenek. Emellett természetesen, ha mindenki a két-három vagy négy gyermekét megszüli, és eleget ad a hazának, és mindenki boldog lesz, ezt követően mindenki megvalósíthatja saját magát, és különböző helyeken kell dolgozni.(Varga István, Fidesz);

Nők is zsarolnak gyerekekkel férfiakat, ez nem csak ilyen egyoldalú dolog. (KDNP);

A rossz értelembe vett női magatartás hozta be a családi erőszakot. (KDNP);

Talán vissza kellene állítani a családnak, a gyermekvállalásnak a rangját és szerepét. Talán az anyáknak vissza kellene térni elsősorban a gyermeknevelés mellé, és elsősorban azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak. (Varga István, Fidesz);

Azt tanácsolnám mindenkinek, hogy a családok, a családban élők mutassanak példát, hogy hogyan lehet normálisan élni, és akkor talán kevesebb lesz az erőszak, kevesebb lesz az, amire valóban azt mondom, hogy egy elhibázott oktatási rendszer egy rossz értelemben vett női megmutatás hozott be a családba.(Karvalics Ottó, KDNP).

No erre aztán ki is tört a gyalázat, teljes joggal. Tegnap estére (18.00) spontán tüntetést hívtak össze a “keresztény konzervativizmus” által meggyalázottak, akik “tűrhetetlennek tartják, hogy olyan képviselők foglalnak helyet a Parlamentben, akik szerint a nő nem más, mint az állam inkubátora, egyetlen dolga a gyerekszülés!“.  Valószínűleg elég “messzire” hangozhatott ez is, meg a “vargapista” szavai is, ezért osztán a Két Orbanista Zseni, “Dr. Ötker” (Rogán frakcióvezető), meg a gyerekszülés avatatlan bajnoka, Selmeczi Gabcsikovó, tegnap este közzé is tettek egy frakció-nyilatkozatot, melyben alaposan elahtárolódnak a Vargapista-féle parlamenti felszólalástól! Ennek során azonban megjegyezték, hogy az Alapítvány által kezdeményezett Btk.-módosítás teljesen fölösleges, hiszen:

Az új Btk.-ban közel harminc olyan tényállás található – folytatták -, amely a fizikai, a pszichikai, a szexuális visszaélést, valamint az elhanyagolást kívánja büntetni. E tényállások sértettjei lehetnek idegen emberek és családtagok is. Emellett a szabálysértési törvény is büntetni rendel számos olyan bűncselekményt, amely ebbe a körbe tartozhat. Meggyőződésünk szerint amit még tenni kell, az nem a Btk. kiegészítése, hanem a meglévő jogszabályok szigorú alkalmazása és az áldozatok védelmének erősítése. … Magával a ‘családon belüli erőszak’ elnevezéssel sem értünk egyet, mert véleményünk szerint helytelen lenne bármely jogszabályban a család fogalmát az erőszak fogalmával együtt említeni. Azok, akik ezt a vitát erőltetik, nem a valódi megoldást keresik, csupán a közfigyelmet akarják magukra irányítani.”!

Nos, mindezek alapján alaposan összeállítható a fideszes családmodell: “Kinder, kirche, küche” és ha ez az asszonynak nem tetszik, akkor simán kaphat a férjétől (persze amúgy “keresztényi szeretetből”!) néhány “kokit és sallert” különösen akkor, ha négy-öt gyerek megszülése előtt akarna mondjuk írni-olvasni megtanulni! …

Tulajdonképpen még most sem értem, mi ez a velőig hatoló feminofóbia úgy Orbánnál, mint az általa (a legaljából) kiválogatott hímnemű képviselőféleségeknél. Utóbbiak estén el tudom képzelni, hogy mindez csupán a Vezérürütől eltanult, Tőle majmolt viselkedés. De akit anya szült, az nem lehet ennyire nőutáló!

A Korán szerint “…igaz szerelem csakis két férfi között lehetséges(ez nem vicc!!!). Így aztán már tökéletesen megértem, hogy Orbán Viktor Baltazár – a Baltás kiadatásával – miért volt képes a muzulmán azeriak kedvére tenni, és összeveszni a keresztény örményekkel! … De hogy mi a bajuk igazából a homoszexuálisokkal, azt már nem!

… és ezt …

szendamondja!


29 hozzászólás on “Feminofóbia”

 1. asher alexander szerint:

  olvastam valahol hogy a “keresztenyi alpok”-ra epulo-(rossz,nagyon rossz vicc!!)-magyar alkot-(takol)-many,azt hirdeti hogy a nok csak arra jok mint a bibliai “magdolna” vagyis pros…..t szerepre,gyereknemzesre!!
  csak elfelejtik azt az igen szomoru tenyt,hogy-(erdetileg igy hitak!!)- Myriam b’Magdalah=(a Magdalah-i Myriam),egy szerencsetlen Ozvegy volt csupan,es semmi koze a prostituciohoz!!mar csak azert sem mert meglehetosen gazdag volt!!
  Magdalah egy eszakkeleti Izraeli varoska neve!!
  a masodik Lateran-i Kereszteny zsinat csinalt belole “kurvat”!!elotte erol szo se esett!!

 2. asher alexander szerint:

  a pedofil plebanyos megerkezik a mennyek orszagaba,es a kapuban igy szol Peter-hez a portashoz!!
  -Es tesek mondani a kisjezus itt van szinten??

 3. asher alexander szerint:

  a fotokat elnezve ez ugrott be!!
  te joooooo eg!!!ez a hulye varga vajjon melyik psychiatriarol szokott??!!
  surgosen visszavinni es jol elzarni!!!

 4. bonhomme szerint:

  Mit lehet erre mondani? Tahófalva, végállomás! Illetve még ezt sem mert a fideSS címeres diszfaszai 2 azaz kettő napon belül úgyis bebizonyítják, hogy van még ettől sokkal lejjebb!

 5. öregszeder szerint:

  Igen! Az un. kereszténydemokrata és mostmár a fideszes gondolkodású majomfajta szerint a nő helye a konyhában van és ha megjelenik a nappaliban, az azt jelenti, hogy hosszú a lánc. Azért szeretem Vavian Fable történeteit, mert ott van olyan, hogy az ilyen tahó, gizdáskodó apjukot anyu simán kiütéssel helyre teszi. Lehet, hogy az elektrosokk is használna az állapotuk javítására. Szóval ezek az izék kiiratkoztak az emberi fajból, ideje lenne már úgy is bánni velük, mint a dúvadakkal. Kilőni őket, mert túlszaporodtak.

 6. öregszeder szerint:

  Ja és az az állandóan hivatkozott 2/3-al kapcsolatban ( a többség akarata a bölcsesség forrása, mindenek felett) eszembejutott az a már nem tudom honnan való mondás miszerint akkor együnk szart. Több milliárd légy nem tévedhet akkorát.

 7. talalom szerint:

  Jó Neked, Szenda, hogy csak egyet nem értesz! Én többet sem.
  1. Ha a család egy férfi és egy nő szövetsége az utódok felnevelése érdekében (ők mondták, még a tákolmányukba is betették!), akkor miért csak a nő köteles a gyerekről gondoskodni?
  2. Ha a 4-5 gyerek, meg az otthon, férjeura szolgálatában tüsténkedő, lehetőleg nem is gondolkodó “asszonka” a családi béke biztosítéka, akkor miért mondják a sokgyerekes családok nagy részére, hogy “megélhetési szülők”, csak a családi pótlékért szülnek?
  3. Mit csináljon az a szegény magyar nőnemű, aki kedvére akarna tenni a fideszes urának? Ha 4 gyerek “után” akarna karriert, érdekes lenne. Tegyük föl 18 évesen szüli az elsőt, már 17 éves és három hónapos korában kismamává kell válnia (addig legalábbis, amíg a másik y-kromoszómás tálentum meg nem oldja valahogy a magyar gazdaság felvirágoztatása mellett, hogy a magyar gyerekek 3 hónapos magzati lét után egészségesen pattanjanak a világra, egy különösen kedvező költségvetési tervezet hatására). A szoptatás ideje alatt általában nem esik teherbe az a buta nőstény, így azután várni kell még legalább 1 évet, meg 9 hónapot, mire örvendhetünk az újabb kis hazafinak. Alig 84 hónap tehát – 7 év – és máris van egy hatéves, egy négyéves, egy kétéves, meg egy csecsemő gyermekünk. Lehet már karrier építésbe fogni?! Tegyük fel, hogy még terhesen leérettségiztünk (ezesetben egyházi középiskola nem ajánlott). 24 évesek múltunk, és még soha, egy percig “nem dolgoztunk”, de azért megtanultunk az “otthoni kényelemben” két nyelvet. Minden munkaadó repesni fog értünk! A négy pici gyerekkel, meg a munkahelyeken való járatlanságunkkal, bármilyen szakma ismerete nélkül.
  Ezek után még az is lehet, hogy igaza lesz a másik mégJobbik kétlábúnak: ivásra adjuk a fejünket, és sodrófával várjuk a munkából hazatérő “családfőt”! Az lenne csak az igazi családi béke!

 8. talalom szerint:

  Ja, esetleg a karriert nem munkahelyen, hanem egyetemen kezdenénk el építeni. Semmi gond, a családfő majd készségesen előteremti félévenként azt a kb. 400 ezer – 1 millió forintot, ami a nemtandíjra kell…

 9. Wolffie szerint:

  Kedves Talalom!
  Tudod, az a baj Magyarország lakosságának többségével, hogy ezt így nem gondolja végig az egyes fidesznyik intézkedések felbüffentésekor. Sőt, semmit sem gondolkodnak, mert az teljesen fárasztó dolog, így jobb a kész véleményt átvenni mindegy milyen forrásból.
  Szóval gratulálok a fejtegetésedhez, és terjeszd, ha nem nagy gond. Engedelmeddel én is ezt teszem majd.:-)
  Üdv,
  Wolffie

  • talalom szerint:

   Kösz Wolffie! De azért tudd, hogy imádom a férfiakat! Főleg, ha kék (esetleg zöld) szemük, és férfiasan keskeny, kemény hmmm csípőjük van…:))

   • emigrant szerint:

    Kedves talalom!
    Szerintem mi soha nem találkoztunk, de a személyleírásod pontosan rám illik. (Egyik szemem kék, a másik zöld, és a többi is stimmel.) Hogy lehetséges ez?
    Üdvözlettel: emigrant

   • asher alexander szerint:

    Pffffff!!Perverz disznoooooooooooo!!!!
    meghogy kek,meg zold,meg keskenycsipo,stb-stb korsag??
    most mit valogat itten ebbe a nagy insegben miiiiii??!!

   • Wolffie szerint:

    Nahát! Mintha csak engem írtál volna le..:-)
    Azért csak írjál, ha a kék-zöld keskeny-csípősök hagynak..:-)

   • Fehér Klára szerint:

    Kedves talalom!

    Szeretettel üdvözöllek itt, ahol eleddig egyedül képviseltem a “szebbik” nemet! Épp ideje volt már egy kis erősítésnek! Főleg ha ilyen remek, vicces nő az illető! Jobb szemem kékes, (rosszabbul is látok vele,) bal szemem zöld, hajam vöröses barna. A csípőm – két fiú szülése után – nőiesen kerekded…:)) Tehát majdnem megütöm a mércédet…)) Tudom, hogy a két gyerek Orbánisztánban kissé kevéske, de hát ennyi tellett…Irigyellek, hogy otthon van kin gyakorolnod, nekem közel s távol csak megveszekedett “ballibsik” jutottak…Pedig mindennél jobban szeretnék már egyszer egy okos, észérvekre hallgató fideszessel vitázni egy jót…Igen, tudom, mások is mondták már, hogy fantaszta vagyok…:))

   • szendam szerint:

    Kedves Klári!
    Honnan tudod, hogy eleddig Te egyedül képviselted itt a “szebbik nemet”? … hátha más a “felállás”?!
    Ugyanakkor mi, “Y-kromoszómásak” imádjuk a hölgyeket (ellentétben az orbanista vargapistákkal … & Co.!), s ezen belül is Téged és “talalom”-ot! 🙂
    Üdv! szendam

 10. ??? szerint:

  Tessenek kérem ollan gázdáságot csinyáni, hogy egy átlagos férfiembör keresetébül el tudja tártáni kedves feleségit és családját. Mert ami itt ván az szar. Ahogyan ín látom, még ákinek van munkája azoknak is szerény becslésem szerint 70%-a magát sem lenne képes fenntartani a fizetéséből.

  • talalom szerint:

   Üdvözöllek emigrant! A telefonos glosszád óta rajongód vagyok! De szerintem nagyot csalódnál: én ugyanis már ingyen utazom (ha érted). És van itthon egy zöldszemű, keskeny csípőjű y-kromoszómás. Sajnos, megátalkodott fideszes (rajta gyakorlom az elemző meggyőzés módszerét, nem nagy sikerrel). Dehát csak az ökör következetes…
   Barátsággal: talalom

   • asher alexander szerint:

    talalom!
    -“megaltalkodott fideSS-es”-??!!
    ajjajjajjj!!
    hat igen!a fideSS virus ellen sajnos meg nincsen orvossag!!
    de azert keressuk szorgalmasan a megfelelo pilullat,ami mar elore meggatolja a koros elmebaj,a FideSS Hungaricus Nyavalyusz terjedeset!!!

   • emigrant szerint:

    Kedves talalom!
    Hát azt már nem vállalnám, hogy miattad belépjek a fideSSbe. Ez a két szemműtét is nagyon sokba került (különösen a kék volt pofátlanul drága), meg a fűző is nagyon szorítja a s… csípőmet. Alig bimbózó kapcsolatunk így fájdalom, de egyhamar nem fog virágba borulni! Azért, ha megint írok valami szépet, közben rád is gondolok!
    Üdvözlettel: emigrant, ny. hősszerelmes

  • asher alexander szerint:

   egy jo tanacs!!
   “ne almodj ha ebren vagy!!”-

   • talalom szerint:

    Asher! Van ám előnye is a háznál lévő fideszesnek. Készenlétben tartja a (szó)párbaj készségedet, meg megpróbálhatod kitalálni, hogy mi indítja az ilyen – nekem – nyilvánvaló hazugságok bekajálására. Orbánnak is szemmel láthatóan jelentősen kopott a debattőri képessége, amióta kizárólag vele egyet értőkkel hajlandó szóba állni. A párbaj-képességét már jó régen, legkésőbb 2006-ban elvesztette.

   • asher alexander szerint:

    ertem en kerem!!
    mert nekem is van itt Izraelben egy-egy szelsobalos-(Meerets)-baratom,akiket rendszeresen-(havonta egyszer!!)-elore megfontoltan,aljas indokbol,veletlenul lekopkodok!!
    vita targyat ugyanis a hulyesegeikkel nem kepezik!!hagyom hadd fejtsek ki hagymazas elmehaborodott nezeteiket,-es nagyon kedvesen folteszelm az ilyenkos esetleges onmagatol ertetodo kerdest,;
    -“no es gyogyszerosztas volt-e mar?!”
    ez aztan kifeheriti a pofajukat egy idore!!!!

 11. Observer szerint:

  Ezt a Varga doktort (mert doktor úr ám a jó lélek, valószínűleg feminizmusból írta a disszertációját) nem anya szülte, az biztos, hanem egy tenyészállat. Csak nem bikaborjúként jött a világra, hanem egyből ökör bújt ki a.. szóval, onnan!

  • talalom szerint:

   Kedves Asher! Én nem köpködéssel szoktam véleményt nyilvánítani, csak úgy, ahogyan itt is teszem. Mosolyogva, nyugodtan. Próbáld ki, hatásosabb a dühöngésnél.

   • Observer szerint:

    Talalom, ezt miért nekem írtad???

   • asher alexander szerint:

    gyermekem!
    a kopes nem valasz tolem,hanem egy kedves barati gesztus csupan,a szelsobalos patkanyok fele akik itt az arabok segget is kinyalnak!!meg a hamasz-et is!!

 12. talalom szerint:

  Bocsi Observer, csak éppen nem fedeztem fel még ebben a blogban az egymásra simuló lapok logikáját. Egy Asher Alexander nevű hozzászólónak írtam, aki egyébként nem az én véleményemet köpködte, csak arra utalt, hogy ő így bánik el azokkal, akikkel nem ért egyet.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s