Gittegylet

Molnár Ferenc halhatatlan művében (“A Pál utcai fiúk“) leírja, hogy a “Gittegylet” alapszabálya szerint az, aki nem rágta elég szorgalmasan a gittet, annak neve csupa kisbetűvel került be az egyleti naplóba. Hasonló a helyzet a magyar “politikai jobboldalon” belül is, csak itt a tagok a Führer által a saját zavaros elméjéből kivájt ragacsot kötelesek rágcsálni feltéve, ha nem akarnak büntit kapni.

A legújabb politikai giccsgittet mein Vezér a saját tulajdonú, “országgyűlési képviselőcsoport“-nak becézgetett frakciófikciójának háromnapos, Sárvárra kihelyezett ülésén tömte bele egybites biodroidjainak szájába. A rágcsálni rendelt legújabb anyag pedig az volt, hogy az a szarszemét, népnyúzó Nemzetközi Valutaalap (IMF) a maga követeléseinek “horror-listájával” miféle emésztehetetlen dolgokat akar lenyeletni az ennél sokkal jobb sorsra érdemes magyarokkal. Az Örökös MiniElnök szerint ebben olyasmik szerepenek, mint a nyugdíjak csökkentése, a személyi jövedelemadó jelentős emelése, a bankadó visszavonása sőt, a pénzintézetek (melyek ugye már eddig is dögre keresték magukat a szegény népen) közpénzekből történő anyagi kisegítése is. Ám mielőtt Juci néni és János bácsi Alsóbivalybasznádon teljesen összeizgulta volna az inkontinencia-betétjét, Viki Mouse ordítva kijelentette: “Ezen az áron, így nem kell!“. Juci néni és János bácsi pedig megnyugodva dőlhetett hátra: “…lám, itt van ez az aranyos Viktorka, aki napi 48 órában véd meg minket!“.

Az Ordító Egér azonban nem sokáig dőlhetett hátra sütkérezni saját, legújabban kreált nagyszerűségének éltető fényében, ugyanis alig pár órával később már ott virított az interneten a hír: lópikula és pacsirta fütty van abban a híres IMF-levélben, de nem az általa felsoroltak. Csakis olyanok, amelyeket a Valutaalap már marha régen sürget: átlátható gazdaságpolitika, megalapozott költségvetés, a teljesen idióta Jegybank-adó visszavonása és pl. az AB jogköreinek helyreállítása. Akik pedig még ebből sem akartak érteni, azoknak Csillag István (volt miniszter) szépen elmagyarázta, hogy “Mivel nem a Nemzetközi Valutaalap (IMF) akar hitelt felvenni Magyarországtól, ezért nincs listája sem: a kormánynak kell bemutatnia a terveit. …  A kabinetnek olyan gazdaságpolitikai terveket kell felvázolnia a nemzetközi szervezetek számára, amely garantálja, hogy képes visszafizetni a kölcsönt.“. A szintén tekintélyes Róna Péter közgazdász-jogász professzor pedig (ugyanitt) még ennél is tovább ment. Kijelentette, hogy mivel “…a kabinet rendszeresen mond olyasmit – legutóbb az azeri baltás gyilkos ügyében – amiről napokon belül kiderül, hogy nem igaz“, ezért ő “a kormány kiszivárogtatásaira mit sem ad“, s beszélni is csak akkor lesz miről, “…ha a kabinet egy, a Nemzetközi Valutaalap által hitelesített felsorolással tud előállni.“.

                 

Hát bizony! Itt vagyon a kutya bűzlő teteme eltemetve. A Kárpát-medence Lepisilt Lángelméje ugyanis ezen legújabb (immáron sokezredik) hazugságával két célt is el akart érni. A nemlétező IMF-lista ködgránátjával elfedni azt a tényt, hogy a Baltásért cserébe az Aliyev-féle Bakui Becsületbörzén eltőzsdézte Magyarország erkölcsi részvényeit, illetve a teljesen idióta matolcsysta unorthodoxia miatt szükségessé vált újabb megszorításokat a Valutaalapra fogni. Mert itten szó nincsen ám államférfiúi kiállásról, “A Köz“(!) javára való bátor és felelősségteljes, azt fel is vállaló magatartásról! Csak netto sunnyogásokról, közgépes korrupciókról, alpári dumákról, meg arról, hogy miként köteles az Akólbéli nyalogatni a Felkapaszkodott Senki szaros gumicsízmáját, rágni a pillanatnyi érdeke, meg a Xanaxra ráivó bódulata által előtálalt politikai gittet!

Úgy, ahogyan azt szombaton tették Kötcsén is, az immáron tizenegyedik alkalommal megrendezett “Polgári Piknik“-en. Balog tiszteletes, a szervező Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (a pasi szabadidejében egyébként miniszter – “EMMI“!) az eseményről egyébként kizárt sajtónak arról számolt be, hogy három “neves” közgazdász (Varga Mihály, Matolcsy György és Csaba László) között “izgalmas vita alakult ki” az IMF szerepéről, melyről ugyan “nagyon differenciált értékelést adtak“, de abban valamennyien egyetértettek, hogy bár szükséges lenne egy “jó megállapodást” kötni a Valutaalappal, de az a jelenlegi feltételek mellett lehetetlen. Ugyancsak egyetértettek abban is, hogy “…van rossz és van jó IMF-megállapodás, így most az előző kormánynak kellene előállnia és elmondania, pontosan milyet is kötött a valutaalappal, az valóban jó megállapodás volt-e, és amit ‘most próbálnak számon kérni a jelenlegi kormányon, azt annak idején ők hogy kezelték’!“. …

Hm … mit is mondjak? Például azt hogy, a tavaly novembere óta rétestésztaként nyúló IMF/EU-tárgyalások során már rengetegszer megkérdezhették volna a “címzetteket” (ott ülnek a parlamentben, velük együtt!)? Avagy azt, hogy ha ez a három “neves” közgazdász már annyira kíváncsi, akkor esetleg felkerekedhettek volna átsétálni a közeli Gyurcsány-birtokra, s ha a gazda otthon van, személyesen kérhettek volna felvilágosítást – avagy ennek híjján esetleg telefonon is “kérhettek volna segítséget”?. Ámde nem ez itt a legfőbb gond!

A legfőbb gond az, hogy ez a három jóember a maga “izgalmas” vitáját egy NEMLÉTEZŐ KÖVETELMÉNY-LISTÁRÓL folytatta le, s a KITALÁLT FELTÉTELEKRE mondták azt, hogy azok “elfogadhatatlanok”! Azt még készséggel megértem, hogy Varga és Matolcsy sztahanovisták módjára hajlandóak rágni Orbán Baltazár zavaros elméjének és gyávaságának eme legújabb gitt-produktumát, hiszen az nekik munkaköri kötelességük! No de Csaba László?!

                          Csaba László szerint minél hamarabb be kell vezetni az eurót

Ez az ember az MTA levelező tagja, egyetemi tanár, kvalitásban messze megelőzi a másik két, kötcsei  “vitapartnerét”. Önnön szakértelme és tehetségénél fogva lett az aki. Ennek ellenére hajlandó biodíszletnek beállni Orbán bábszínházába, szombaton szekundálni két senkinek, nyílvánosan rágni az újabb (és újabb) politikai-kommunikációs gittet, “megmagyarázni” az újabb és újabb, még a tegnapelőtt diplomázott közgazdász számára is teljesen nyílvánvaló matolcsysta ostobaságokat, eltűrni, hogy a “futottak még”-kategóriában a kopaszra gyúrt adó- és asszonycsaló Pataky (Zaci) Attilával együtt kapjon Orbán-plecsnit augusztus 20.-án, hogy egy Felkapaszkodott Aljadék az ő nevével és (egyre fogyó) tekintélyével visszaélve verje át a Népet! Miközben kollégájának, a Széles-Bayer-féle “Békaügetés” okán besokalt, a Professzorok Orbánsegg-nyaló Körét otthagyó, szintén “jobb-konz.” Mellár Tamásnak volt elég ereje kiszállni a mókuskerékből, lévén felismerte (avagy végre bevallotta önmagának), hogy Vityu kán szolgálatával csak a bajt fokozhatja, meg szaporíthatja azon okokat, melyek miatt minden reggel leköphetné magát borotválkozás közben!

Professzor úr! Lehet, hogy Önnek még nem tűnt föl, de a gitt, amit rág, az biza’ szarból van! Ippeg ezért legyen oly’ szíves: ha már mindenképpen kötelességének tartja annak csócsálását, akkor azt zárt szájjal tegye! Mert amikor kinyitja, nem csak a “magyarázat”, de az orrfacsaró bűz is kitódul rajta.

… és ezt …

szendamondja!


44 hozzászólás on “Gittegylet”

 1. emigrant szerint:

  Kedves Szendam!
  Nyilván nem árulok el nagy titkot azzal az információval, miszerint létezik az a pénz… Attól, hogy akadémikus valaki, még nem növeszt gerincet. Gratula az íráshoz!
  Üdv: emigrant

  • szendam szerint:

   Kedves emigrant!
   Köszi a gratulát, s magam sem hiszem, hogy az “akadémikus” címhez rögtön adnak gerincet is, lásd: az MTA jelenlegi ELNÖKÉT! (meg az előzőt is!)
   Ugyanakkor ez a Csaba László egészen tavalyig úgy mutatta magát, mint egy kritikus “jobbkonz” … még Gyurcsányt sem bírálta komolyan a 2006 utáni intézkedéseiért, Bajnait pedig szinte már magasztalta. Ámde ez a viselkedése úgy egy esztendeje teljesen megváltozott.
   Már nem emlékszem rá pontosan, hogy ez mikor történt (talán tavaly aug.-szept. fordulóján? – ha emlékszel rá esetleg, akkor szólj!), de a lényeg az volt, hogy Orbánmatolcsy (two-in-one) talákozott a számukra “megbízhatónak” minősülő jobbkonz közgazdászokkal, akik megpróbálták őket jobb belátásra téríteni. A zártkörű randiról kijövet aztán Terpesz Sam olyanokat hazudott bele a kamerákba, hogyaszondja: “teljes mértékben egyetértettek a kormány gazdasági irányvonalával”. nem tellt bele egyetlen óra és a hvg.hu(?) honlapján már kint volt Bod Péter Ákos ezt alaposan cáfoló (Matolcsyt gyakorlatilag lehazugozó) nyilatkozata, majd újabb egy óra múlva Csaba László mondott nagyon csúnyákat az egész találkozóról.
   Osztán úgy 24 órácska múlva, ugyanez a Csaba László beült Kálmán Olgához és vért ízzadva, a székén kínosan tekeregve, se a kamerába, se Olga szemébe bele nem nézve már teljesen mást mondott.
   Én csak a dátumot felejtettem el, de Csaba ezen mutatványát már soha!
   Nem tudom, mi történhetett azon az egyetlen nap alatt, de valamivel nagyon megíjeszthette Don Vittorino, s azóta nem győz (persze kínosan tekeregve és mellébeszélve) vezérsegget nyalni!
   Shame on You, Mr. Csaba!
   Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    -“hogy aszondja,;-teljes mertekben egyetertek….”-
    no majd probalna nemegyet erteni!!!
    asszem Benito Orban virgonc kapo-i alaposan megzargatnak a kiralyi budi korul az allami kolbaszkeritesbol kivett locsokkel!!
    irom az “allamilag dotalt kiralyi budi”-korul,ahol a fenyesseges padisah Orbaneffendi kiuriti a nep(re)nek szultani segget!!!
    -es ezt a matolcsy ayatollah szakallara mondom!!

   • asher alexander szerint:

    otletem vala kollegaur!!
    dobjunk ossze egy jo eros “selyemzsinorra” es kedves kis levelke-(hasznalati utasitas!!)- kisereteben kuldjuk el az Obaneffendinek!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Szerintem jó lesz az az elsőrangú magyar kender is, amit Dél-Kelet Magyarországon, Komádi környékén termesztenek. Állítólag egy bivalyt is elbír, ráadásul olcsóbb, mint a selyem!
    Bár, ha Benitonak nem tetszik, majd ráírjuk neki: “Ez a magyar, unorthodox, matolcsysta selyem!”
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    na igen!!legfeljebb rairjuk szep cikornyas betukkel “magyar selyem”-!!
    no meg ugye mint a vicc is mondja,;-
    miutan megkurta a pasi a kurvat egy otvenesert-(ez egy bekebeli vicc!!)-hazamegy de masnap duhosen visszater es reklamalja hogy tele lett lapostetuvel!!
    erre a kurva raripakodik,;-egy otvenesert megis mit vartal apukam!!?kinai selyemhernyot??

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    A Miniducenak, a Törpenapoleonnak jó lesz a kukac is! Én ingyen adom neki … közadakozásból pedig úgy egyetlen nap alatt összegyűlne több millió is! … mármint kukac!
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    azer ha lehet akasszuk jo magasra !!!!!!!
    hadd higyje azt hogy “folvitte az isten a dolgat”-!!

 2. Fehér Klára szerint:

  Csaba Lászlón én is elcsodálkoztam mostanában. Ezt a fajta embertípust én “langyinak” nevezem magamban. “Elvitatkozgat” Kusza Szemmel meg Varga Misivel, de nem annyira, hogy ez a kormány ne számíthatna rá.De mivel mégiscsak “vitatkozgat” valamennyire, a következő kormánynál is számíthat rá, hogy igénybe veszik a szolgáltatásait…Hja, a politika nem angolkisasszonyok neveldéje…

  • szendam szerint:

   Kedves Klári!
   Csaba L. simán eladta magát az alcsúti Patásnak! A “váltás” után rá már senki nem fog “igényt tartani”, ippeg ezért addig tolja a Sámánszekeret, amíg az vele együtt (meg VELÜNK EGYÜTT) a szakadékba nem zuhan! … 😦
   … Hogyan is volt az a bizonyos szöveg “az értelmiség árulásá”-ról? 👿
   Üdv! szendam

 3. Fehér Klára szerint:

  Dr. Dancsó József, fidesz: “A gazdasági növekedés akkor is növekedés, ha történetesen negatív”. Lásd mint fent, az einsteini jelmondatod…:))

 4. Observer szerint:

  Kedves Klára, szendam, és emigrant!

  Igazatok van. De! Mi is rágunk. Nem szaros gittet, hanem csontot. Minden áldott nap újra és újra felfedezzük, hogy Baltás Viktor & Co. címeres gazemberek, amellett a Teremtő még a józan eszüktől is megfosztotta őket (ha ugyan volt nekik valaha is…). Mivel azonban a Magyarország elnevezésű, 93 ezer négyzetkilométer alapterületű különös konglomerátum (elmegyógyintézet + birkaakol + trágyadomb, némi – egyre erősödő – fegyházas beütéssel) lakóinak legnagyobb részét ugyancsak megérintette a Jóisten kegye, és felmentette őket a gondolkodás nehéz és sokszor terhes kötelezettségétől, tulajdonképpen szépséges dolognak vagyunk történelmi szemtanúi. Ez pedig nem más, mint a Felkent Vezető, valamint az ő Odaadó Népe egymásra találása. A nép csak azt látja (mert csak azt akarja látni), hogy Baltás Viktor (úgyismint a világirodalmilag megénekelt, legendás Bicska Maxi történelmileg továbbfejlődött jogutódja), érte kel és fekszik, él és hal (no, az utóbbit azért nem…), dolgozik és küzd. No meg gyarapodik is szépen, úgy vagyonban, mint élősúlyban.

  Közben a Szent Kétharmad népe nemigen akarja észrevenni, hogy a tündérmese gyorsnaszádja, melynek vitorláit büszkén dagasztja a keleti szél, léket kapott az interkontinentális fordítókorongon, majd “nagyot koppan akkor, azután elhallgat”. (Forrás: Baltás Viktor, Kusza Szem, valamint Arany János. Az utóbbitól ezúton is elnézést kérek, hogy méltatlanul ilyen társaságba kevertem…)

  • emigrant szerint:

   Szendam! Már máskor is megállapítottam, hogy te egy javíthatatlan optimista vagy. Szerintem a helyzet és a kilátások ennél lényegesen sötétebbek. Persze most is ironizálok. Mert melyik hal kerül utoljára a bográcsba? A reményhal.”Én nem reménylek!” – mondta a költő. Én igen! – mondta Jaroslav Hasek, mikor a pincér megkérdezte, kér-e még valaki egy krigli sört. Amíg röhögni tudunk, addig nincs minden veszve. Ahogy a klasszikus viccben van: Nem fáj? – Csak ha nevetek. Néhány kedves barátom Rimaszombatba (ezt így kell mondani!)feltalált és megvalósított egy virtuális országot: Gömörországot. Ha minden kötél szakad előttünk is marad ez a lehetőség. “Fel a fejjel! (Tuskó Hopkins). És mára elég az idézetekből, megyek az éjszakás műszakba pénzt keresni.
   Üdvözöl: emigrant

   • szendam szerint:

    Kedves emigrant!
    Mint már egyszer közöltem Veled: nem lehetek optimista, lévén hithű és gyakorló “murphysta” vagyok!
    Éppen ezért arra a következtetésre jutottam, hogy hamarosan megkérdezem Tőled: van-e még egy szabad hely abban a német gyárban? Mert én idehaza már napközben sem tudok elég pénzt keresni … pláne találni!
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    -en se lehetek “optimista”,mikor en csak a trappista-t meg a guggolos pista-t-(80°-os torkoly!!!)-ismerem csupan!!az elobbit is csak reszletekben-(reszelve)-!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Azért az a 80°-os nem túl erős egy picit?
    Igaz, nem “bírkózni” köll vele, de azért mégis …!
    Ámbátor lehet, hogy Bentorbano már nem is a “guggolóst”, hanem a 96°-ost issza a Xanaxokra?
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    nos kerem mivel en joszivu vagyok,orommel tartanam a faklyat mikozben a 96°ost vedeli a xanax-ra!!-(mar ugye nehogy felre nyeljen,lassa is!!)-

   • szendam szerint:

    Kedes Asher!
    Azt a bizonyos fáklyát a szája elé tartsd majd, közvetlenül a böfögés előtt! De aztán rohanj, vagy feküdj a földre! … a robbanás miatt! 🙂
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    dehogy fekszek foldre!!annyi kis rizikot meger az az egyszeri latvany!!nem gondolod?!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    És akkor mi van, ha alaposan odapörkölődsz? Ha annyira érdekel a látvány, hát állíts fel a közelben egy web-kamerát! Aztán oszd meg a felvétel az egész Net.-tel!
    Üdv! szendam

  • szendam szerint:

   Kedves Observer!
   Tartok tőle, hogy igazad van! 😦
   Bár …. nincs “bár” … csak ahol a magunkfajta leihatja magát!
   Üdv! szendam

 5. asher alexander szerint:

  meg meg se melgedett az alcsuti minduce kiralyi segge alatt a gittegyleti parna,a nevet-(benito orban)-maris csupa kisbetuvel irom be a nagykonyvbe mint anno a nemecsek enyokeet!!

  • szendam szerint:

   Kedves Asher!
   Benitorban nevét nem a “Nagykönyvbe”, hanem a “Betegkönyvbe” köllene mihamarabb beírni! … Csupa NAGYbetűvel, hogy még véletlenül se engedjék majd ki! 😉
   Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    a betegkonybe nem beirjuk hanem bevessuk!!!akkora betukkel hogy meg a vak se teveszti el!!
    a lakatkulcsolt meg elore megfontolt aljas indokkal veletlenul ugy elveszitjuk,hogy meg a radai rosseb se talalja meg!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Nem egészen jó az Általad javasolt módszer!
    Elébb is: nem bevéssük, hanem bele heggesztjük a nevét abba a bizonyos “könyvbe”!
    Osztán: nem “elveszítjük” azt a bizonyos kulcsot, hanem rábízzuk egy ukrán pszichopatára, akivel elébb fogadást kötöttünk arról, hogy Benitorbánó azt soha nem találja meg! 😉
    Így jó lesz?
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    haaaaat ugye en eloszor krokodilokkal teli mocsarba dobtam volna a lakatkulcsot,………de kesobb furdalt a lelkiismeret,hogy megmergeznem csak az orbannal azokat a szegeny noitaskakat,oveket,krokocipoket!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Anikó asszony azért még a vállára akasztaná azt a bizonyos krokotáskát! Pláne, ha még az Ura is benne van … meg a táskában az összes bankszámlaszáma!
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    haaaaat en is akasztanek ezt-azt az aniko asszonyra!!!!
    vannak egeszen epitojellegu otleteim ez ugyben is……….!!!
    el se hinned hogy…..

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Csak tán nem a Csalási Kőbányából származó egyik méretes (10-20 mázsa) dolomit-kavicsocskára gondoltá? 😉
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    -tobbek kozt!!de tennek a nyakaba egy jo 100akos tokajhegyaljai tolgyhordot is,a seggebe a csaladi halastobol egy meretes csukat,stb nyalanksagok-mert en a szerenysegemrol vagyok hires!!

 6. bonhomme szerint:

  Ezennel útjára bocsátom a Himnusz 2.0-át!

  Kölcsey Ferenc – bonhomme:

  Magyar fohász 2012

  Isten, szánd meg a magyart!
  Jókedv: el, bőség: el.
  Segélj néki harcában
  Belső ellenséggel.
  Balsorsunk’, mi Orbán rég,
  Vidd el tőlünk mielőbb,
  Megszenvedte már e nép
  E két rossz esztendőt.

  Vezérünket felhozád
  Felcsút alvégére,
  Kétharmaddal nyert hazát
  Belzebubnak vére.
  S hol őrölnek malmai
  Nyerges-Simicskáknak,
  A fideSS fajzatjai
  Felvirágozának.

  Értük Kunság mezein
  Ért kalászt lengettél,
  Tokaj szőlővesszein
  Nektárt csepegtettél.
  Baltás Viktort plántálád
  Víg népünk nyakára,
  S nyögjük most sáskahadát
  Megváltásra várva.

  Tudjuk jól, mi a bűnünk,
  Mért orrolsz most reánk;
  Meg köllött vón’ becsülnünk
  Jó demokráciánk…
  Most válság vészharangját
  Kongattad felettünk,
  Majd fideSS-től rabigát
  Vállainkra vettünk.

  Hányszor zengett ajkain
  A szóvivőjének
  Megnyilatkozásain
  Hazug szirén-ének!
  Hányszor rontott tenfiad
  Szép hazám, népedre,
  S lettél egy őrült miatt
  Szolgasorba döntve!

  Szétszóródott sokfelé
  Népünk a világban,
  Kereste, ám nem lelé
  Helyét a hazában.
  Gépre ül, vonatra száll,
  Bőröndje mellette;
  Munkát külföldön talál,
  Miből megélhetne.

  Démosz volt, most elnyomók;
  Kedv s öröm röpkedtek,
  Recesszió, és nyomor
  Zajlik már helyettek.
  S ah, szabadság nem virúl
  A gyávák véréből,
  FideSS-rabság könnye hull
  Árvánk hő szeméből!

  Segéld, Isten e népet,
  Kit latrok vegzálnak,
  Hadd vessen végre véget
  FideSS igájának.
  Balsorsunk’, mi Orbán rég,
  Vidd el tőlünk mielőbb,
  Megszenvedte már e nép
  E két rossz esztendőt.

  • szendam szerint:

   Kedves bonhomme!
   Jó az átköltés és már terjesztettem is, de elsőre is megértettem!
   További jó agymenést és … igyál még egyet az Ady-aszpirinre és fogd az Orbánnyuszira!
   Üdv! szendam

 7. hunleonidas szerint:

  Hi, Szendam! Ismét nagyot alkottál, gatulálunk és sokszorosítjuk internetcopyzzuk bölcs írásod a hungarianvirus.wordpress.com oldalon, hogy minél több narancs-mutáns jusson el az eszmélés állapotába! Hszen nem velünk van a baj, mi tudjuk, értjük mi történik. Őket, a gyors seggnyelvcsapással haladókat kell kihúzni a Viktátor valagából, akkor lesz csak béke. Ha ez nem sikerül, akkor előbb-utóbb vér fog folyni. Mindenkinek igaza van és a hozzászólók itt mind jófejek. Sziasztok…Rémusz Bácsi

  • szendam szerint:

   Kedves Rémusz bácsi!
   Köszönöm az intercopyt és főleg a dícséretet! Ígérem, a jövőben is igyekszem rászolgálni!
   A “vérnarancsosok” fülkinyílásában azonban nem bízom. Kb. 1,1 millióan vannak, ebből úgy 500 ezer a “megélhetési”, ugyanennyi (avagy kissé több) a “süket”!
   Üdv! szendam

 8. […] … szendamondja! https://szendamondja.wordpress.com/2012/09/10/gittegylet/#comment-1645 […]

 9. Wolffie szerint:

  Jó a kép a Mi Fényességünkről..:-)
  Szerintem naponta és minimum fél métert nő neki..:-)
  A kis Vikoccio…:-)

  • asher alexander szerint:

   a fenyesseges padisah orbaneffendi orrat Allah noveszti naponta!!
   -(az idevago koran idezet-(szurat)-miatt,ayatollah-i kozbenimadasra)-
   fenyesre suvickoljak vala pediglen az udvaronczai mint a matolcsyhimzeses szijjarto beglerbeg, udvari szet-tekinto!!

  • szendam szerint:

   Kedves Wolffie!
   Na ja! És ebből még naponta legalább egy méter lekozmetikáznak! És még így is ekkora!
   Tyűha!
   A legújabb Fidesz-logó hogy tetszett?
   Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    no akkor a Pinokkio hungaricus,jarhatna ugy mint ose az eredeti,aki a kurvakhoz jart,ahol a lotyo az orrara ulve igy szolt!!
    -no hazudjal szepen jo nagyokat!!!

 10. h.kovacs szerint:

  orbánnal nincs sok bajom, ő egy kültelki suttyó, sokkal kevésbé vagyok megértő a csaba félékkel, az u.n. professzorokkal, tőlük azért elvárható lenne gerinc, vagy szakmai önérzetféle, de az is lehet, sőt nagyon valószínű, hogy orbán zsarolja őket

  a fidesz logó nagyon jó.

 11. Your style is unique compared to other folks I’ve read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this web site.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s