Viharfelhők gyülekeznek

Mivel az orbáni “Baltásgate“-botrány okán a “a nemzetközi helyzet fokozódik“, ippeg pont úgy, ahogyan azt a hozzá intézett legutóbbi levelemben megjósoltam, most egy újabbat vagyok kénytelen írni a Vezérnek abban a reményben, hogy maradt még benne egy-egy szikrája az emberségnek, a hazaszeretetnek, a józan észnek, no meg a böcsületnek.

Kedves Viktor!

Kérlek bocsáss meg nekem, hogy egy újabb, kéretlen levéllel zaklatlak, de mentségemre legyen mondva, hogy Te is ezt tetted velem – nem is egyszer. Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy míg a Te korrespondencióidra eleddig úgy hat milliárdot voltunk kénytelenek kidobni az ablakon az egyébként is szűkös Közösből, addig az én levélkéim megírása és elküldése során csupán száz forintnyi áramot használt el a számítógépem. Ebből a szempontból (is) tehát jobb vagyok Nálad.

Amiért most ismét irok Neked, az azért van, mert sajna bekövetkezett az, amit az előző levelemben már megjósoltam: a Baltás kiadatásával elindítottál egy olyan folyamatot, amelyet nem hogy leállítani, de eszkalációját még lassítani sem tudod. Úgy jártál, mint a központi utasításra “kísérletezgető” csernobili “tudósok”, akik ugye mire észre vették hogy baj van, addigra már régen beindult a reaktor leolvadása (még most, 27 évvel a netto ostobaság után is érzékelhető, mérhető a következménye, a “párezer” halottról pedig már nem is beszélve!). Persze most megteheted (Szerinted) és meg is tetted, hogy a Magad által Hende Hadvezérnek  (is) gründolt “közszolgálati” hülyeegyetem évnyitóját követően (állítólag 50 tanonc ájult el vagy a melegtől, vagy a Te szövegedtől – avagy mindkettőtől!) a Téged “letartóztató” újságíróknak sima szájjal olyasmiket brekegj, hogy itten ugye minden “a nemzetközi jog előírásai alapján történt“, meg hogy mi jogkövetőek vagyunk ésatöbbi, de azért azt talán már nagyon nem kellett volna mondanod, hogy “tiszteljük az örményeket, és reméljük, hogy jó viszonyt ápolhatunk velük a következő évtizedekben is“!

Hát Te teljesen hülye vagy, Viktor? Teljesen hülye, avagy/és egy orcátlan, érzéketlen cinikus gazember? Ilyesmit belenyilatkozni a honi és nemzetközi közvélemény orcájába, miután teljesen nyílvánvaló, hogy a Baltás kiadatásának személyes eldöntése során úgy szartál az örményekre, ahogyan a saját Hazád azon ötmilliónyi lakosára szoktál nap-mint-nap, akik a Te jóvoltodból ma már a létminimum alatt élnek és arra a további, kb. 4,5 millióra is, akik még úgy-ahogy tartják magukat?! Szerinted erre mit fognak reagálni a már egyébként is baromira dühös örmények? Bele gondoltál Te ebbe?!

Gondolkodni, na ez az ami Nektek nem megy! Róna Péter közgazdász-jogász professzor a nepszava.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy ha már annyira ki akartátok adni a Baltást, azt lehetett volna ügyesebben, a saját seggetek lefedezése mellett is. Az az egyezmény, melyre oly’ bőszen hivatkozni szoktatok, a “12.cikkely”-ében előírja, hogy a kiadott bűnöző anyaállama a saját törvényei/alkotmánya alapján jogosult a kiszabott büntetés bármiféle mérséklésére, módosítására, így tehát az elnöki kegyelem gyakorlására is. Ámde ezt a küldő állam egy kormányközi szerződésben úgy tudja befolyásolni, hogy bármiféle ilyen szándék esetén kiköti magának az egyetértési jogot, s ha ezt az anyaállam később nem veszi figyelembe, akkor a küldő, szerződés-szegésre hivatkozva bármikor bármelyik nemzetközi fórum elé állhat.

De nem Ti, mert erről biza’ alaposan elfeledkeztetek! S miért? Mert a minisztériumaid posztjainak 90%-án már csak olyan, pártkinevezett csókosok ücsörögnek, akik ugyan tudják, hogy kiknek köll az ő seggüket nyalni (meg hogy nekik kikét), azt is, hogy ezért cserébe hányadikán és mennyi (meg nem érdemelt) közpénz érkezik “munkabér” címén a számlájukra. De egy magyarra is lefordított, 29 esztendős szerződés mindössze négy oldalát elolvasni és értelmezni? Azt már nem! A “maradék” 10% pedig inkább lapít és nem szól egy szót sem, mert neki etetnie és ruháznia köll a kölkeit, fizetnie a számláit, s egy elvetemült rasszista gyilkos kedvéért (akit hozomra adott el a Legfőbbkormányzó!) ők ugyan kockára nem tennék az egzisztenciájukat! Ezért pedig Viktor egyedül és kizárólagosan Te vagy a felelős, mert Te teremtettél ilyen viszonyokat az államigazgatáson belül, s ezeknek a következményei, a hatalmas nemzetközi diplomáciai és (bizony!) gazdasági vihart sejtető, vésztjóslóan sötétszürke felhői már itt gyülekeznek Hazánk fölött!

Mert bizony ezek gyülekeznek már! Az talán(?) még hagyján, hogy az örmény állam megszakított Magyarországgal minden kapcsolatot. Talán(?) még az is, hogy a felháborodott örmények aprópénzzel szórták tele a leszakított és megtaposott magyar zászlót, aztán el is égették azt, illetve paradicsommal dobálták meg a konzulátust, a bejárat elé, a járdára(!) pedig kiragasztották a Te fotódat “Szabad a vadászat!” felirattal. Talán(?) még afölött is el lehetne siklani, hogy az “e-Bay“-en 2-3 milliárd €-ért “árulják” Magyarországot (állítólag Te is ennyiért adtál el Minket). De az már baromi nagy baj, hogy Jereván két nagy szövetségesét, a Dél-Kaukázus békéjében (vagy legalább is “nyugalmában”) érdekelt Moszkvát és Washingtont is Magadra haragítottad! Obama elnök már reagált a Te kis azeri bizniszedre, magyarázatot kérve. De nem volt rest Putyin sem, hiszen a megfontoltságáról híres, a mindenféle ellenük elkövetett disznóságokra mindenkoron emlékezni képes orosz külügy tegnap már ki is adott egy nyilatkozatot, amiben nem csak a Téged alaposan átverő Aliyev Kollégádat, hanem Tenmagadat is a a kaukázusi béke megteremtésére vonatkozó nagyhatalmi (EBESZ) törekvések kerékkötőjének nevezett! Ráadásul már Brüsszellel is össze akadt a (félázsiai) bajuszod, mivel az Európai Bizottság a Te áldásos tevékenységed hatására kénytelen volt egy szabadkozó nyilatkozatot is kiadni, mert joggal érezték úgy, hogy az Általad kiborított, felrúgott kübliből rájuk is freccsent némi turha!

Kedves Viktor!

Én elhiszem, hogy napi két Xanax, meg egy-két lityi Házi Adómentes beszürcsölése után azt hiszed, hogy elég erős vagy felvenni a harcot három, Veled szemben rohanó elefánttal (USA, Oroszország, EU), s ezért adsz olyan nyilatkozatot, hogy az ország (mármint Te!) nem tulajdonít “különösebb jelentőséget a kialakult vitának“, mivel “képes arra, hogy minden kérdést a saját súlyának megfelelően kezeljen“. De gondolom azért vannak időnként még tiszta pillanataid is, amikor tényleg képes vagy a “saját súlyának megfelelően kezelni” a dolgokat, s ilyenkor rájönni, hogy Te csupán csak egy kicsiny, de ordítozó és hepciáskodó, közép-európai Viki Mouse vagy, aki bedrogozva és bepiálva azt hiszi, hogy a budapesti,  “Országgyűlés“-nek nevezett Kurmánygyárban lévő kétharmada okán már azt csinálhat, amit akar! Ráadásul egyedül, szövetségesek nélkül!

Mert nézz már körül kicsit, Viktor! Vannak neked még – akár ebben, akár más ügyben – szövetségeseid? Igen?! Kik? Az azeriak? Ugyan! A budapesti nagykövetük úgy dícsérte meg a Te hatóságaidnak “udvariasságát és humanizmusát” a Baltással szemben, hogy az felért egy roppant gúnyos, nemzetközi becsületsértéssel! (Egy bizonyos Eichman is valami hasonlót írt a naplójában a magyar zsidók deportálásának tipp-topp levezénylésével kapcsolatban!) Az Állami Olajalapjuk (SOFAZ) pedig egy négymondatos közleményben tudatta: lófasz lesz itt, de nem magyar államkötvény-vásárlás! Két azeri “politológus-szakértő” (véletlenül mindkettejüket “Mamedov“-nak hívják) pedig – terelve a figyelmet és hárítva az Általad is okozott baj következményeit – már Obamára és Mrs. Clintonra kenik azt a szart, amit Te meg Aliyev Kollégád produkáltatok, mondván: teljesen hiteltelen Washington felháborodása a Baltás-ügyben, hiszen Magyarország, mint a NATO tagja, bizonnyal semmiféle ehhez hasonló döntést nem hozhatott volna az USA tudta és beleegyezése nélkül! Gondolom Viktor, ezért a kis kakiszórásért Amerika még külön is hálás lesz Neked!

Kedves Viktor!

Mint azt már az előző levelemben is leírtam Neked: ez az Ország nem a Te magántulajdonod! Annak csupán átmeneti bérlője vagy, mindössze 0,00001%-nyi mértékben! Az, hogy a nyakadba rántod a húgyosszarral teli bilit, s ezért az EU, meg az USA után most már az egész Világ egy gátlástalan, érzéketlen, cinikus, hataloméhes, szocio- és pszichopatának könyvel el, aki már pusztán a pénz ígéretéérét is bármire képes, a magánügyed lenne, ha csak egy nullakarcsi ellenzéki pártocska Kertitörpe elnököcskéje lennél! Ámde tavalyelőtt óta, 2,7 millió honfitársunk fatális tévedése okán most az Ország Miniszterelnöke vagy, akinek egyszerűen nincs joga az Egész Népre rásüttetni azon jelzőket, melyeket csupán egyedül és kizárólag Te érdemeltél ki!

Ezért aztán Viktor, most lenne három nagyon fontos teendőd! Ha maradt még Benned egy-egy szikrája az emberségnek, a becsületnek, a tisztességnek és a hazaszeretetnek, akkor legelébb is elzarándokolsz az örmény diplomáciai képvislethez és térden állva, a lehető legnagyobb alázattal bocsánatot kérsz! Aztán kiadsz egy nemzetközi nyilatkozatot a világ valamennyi országának, de legfőképpen az USÁ-nak, az EU-nak és Oroszországnak címezve, melyben kifejezed mélységes sajnálatodat a Dél-Kaukázus békéjének, nyugalmának Általad történt megbontásáért, s elismered felelősségedet az esetlegesen kirobbanó háborús konfliktus valamennyi áldozatáért! Végül pedig – miután visszavonattad a választási törvényeidet, meg a Tákolmányodat – kiállsz a Parlament elé és bejelented lemondásodat!

Ha ezt megteszed, talán még visszaíratkozhatsz az “emberek”-kategóriába. Ha nem, valóra válik az Ellened szőtt “nemzetközi összeesküvés” eleddig csupán kitalációja!

Csókpusz!

szendam

Reklámok

18 hozzászólás on “Viharfelhők gyülekeznek”

 1. emigrant szerint:

  Kedves Szendam!
  Elgondolkodtál már azon, hogy lehetne elérni, hogy ezek a leveleid valóban el is jussanak a címzetthez? Annak idején állítólag Hitlerrel megnézették a Diktátort. Egyébként nagyon eltaláltad a végét, ez a három dolog, amit orbánbasi soha nem tenne meg. Bocsánatot kérni, elismerni, hogy hibázott és lemondani. Eltávolítása erőszakkal fog történni. Mostani meglátásom szerint ez egy puccs lesz, valamelyik alvezére részéről, ezt káosz követi, a végrehajtó hatalom teljes amortizációja mellett. Közben orbán megkísérli az ellenpuccsot. Távolabbra sajnos nem látok, nekem is vannak korlátaim. (Ilyen például a túlzott szerénységem.)
  Üdvözöl: emigrant

  • szendam szerint:

   Kedves emigrant!
   Ezt egyszer már megkérdezted tőlem. Mind az akkorira, mind a mostanira csupán azt tudom válaszolni, hogy ha bármiféle választ kapnék Vityu kántól, azt azonnal kitenném a blogomra “Free for Comment!” címmel, s szerintem a blogom látogatottsága két-három napon át messze magasan verné a honi napilapok összes napi példányszámát! Ámde val.szeg ezt (meg a beérkező, minden bizonnyal nem egy, mocskos-szájú kommentet) sem a WordPress szervere, sem pedig én nem bírnám. Előbbi val.szeg leégne (a kommentek tartalma miatt is), én pedig az egész hónapot csakis a moderálással, meg a rekommenttel tölteném el! 😦
   De azért megpróbálnám! 😉
   Üdv! szendam

   • emigrant szerint:

    Kedves Szendam!
    Nekem is rémlett, hogy már eszembe jutott hasonló. De most nem arra gondolok, hogy esetleg válaszolna-e, hanem, hogy egyáltalán eljut-e hozzá? Úgy tudjuk, szeretett elnökünk még nem jutott el a mobiltelefon és az internet titkainak kifürkészéséig. (140-es IQ-val ez nem is követelmény.) A környezete meg biztosan megóvja az ilyen információktól puszta kíméletből. Humanizmusból, ahogy az azeri külügy fogalmazta. Nem vagyok egy nagy ábrándozó, de azért úgy ott lennék, amikor elolvassa!
    Üdv: emigrant

   • szendam szerint:

    Kedves emigrant!
    A helyzet az, hogy (politika)történelmi “műveltségem” okán azt köll állítanom, hogy Vityu kánhoz semmiféle reális információ már legalább egy-másfél esztendeje nem jut el. Ha nem lenne igazam, akkor nem ILYEN ostoba nyilatkozatok, meg beszédek hagynák el az orra alatt hordott ánuszrózsát! Véleményemet arra alapozom, hogy minden eddig létezett diktátor pontosan ugyanezen hibába esett: félve az általa abszolut uralandó Néptől, vastag rétegben vetette magá körül a bürokráciával. Ebben pedig Főnöktől takarítónőig csakis azok lehettek, akik megbíthatóságuk (és tehetségtelenségük) okán “méltóaknak mutatkoztak” a Vezér bizalmára (lásd: a 2010-es felcsúti “Képviselőjelölt-casting”-ot!). Ezek azonban csakis és kizárólag a mának, meg legfeljebb a holnaputánnak élnek, s eszük ágában sincs “nem megfelelő információkkal zaklatni” az így egyre inkább Álomvilágban élő Fővezért! … aki pedig ippeg pont ezért nem képes egyetlen normális döntést hozni!
    Szóval ez egy ördögi kör, minden diktatúra és diktátor csődjének alapvető receptje! Az “öndugába dőlés”-é! … meg a mienké is!
    Üdv! szendam

 2. Wolffie szerint:

  Kedves Szendam!
  Ismét egy tőled megszokott kellemesen szatírikus írást olvashattunk jelen posztodban, mely nyílt levél, és címzettje a Mi Fényességünk. Igaz, a fényesség alaposan megmattult, mert túl vastagon borítja a sűrű massza. Mindenesetre számára erősen megfontolandónak tartom azt a bizonyos három lépést, még mielőtt túl nagy baj nem kerekedne az egészből. Mert a baj érik szerintem, még ha lassan is.
  Üdv,
  Wolffie

  • szendam szerint:

   Kedves Wolffie!
   Nagyon köszönöm az újabb dícséretet! Esküszöm, hogy már pirulok is, de arra is, hogy a jövőben is igyekszem rászolgálni!
   A bejegyzésed tartalmával mindössze egyetlen gondom van: egyetlen bötűjét sem szántam szarkazmusnak (bár abba “csomagoltam”)!
   Üdv! szendam

 3. bonhomme szerint:

  Kedves szendam!
  Az írásod, mint rendesen üt, mint a légkalapács!
  Már csak azt nem tudom, milyen verssel-átirattal kéne előrukkolnom ebből az alkalomból.
  jelenleg a Ha én gazdag lennék c. opuszt tanulmányozom, mit lehetne kihozni belőle.
  Van esetleg valami más tipped?
  Az Axe(=balta)-hatással is lehetne valamit poénkodni. Csak most kissé fáradt vagyok az őszi szezonális munkától, lelassultam agyilag, vagy mi.

  • szendam szerint:

   Kedves bonhomme!
   Ismételten köszönöm a dícséretet és ismételten ígérem, hogy a jövőben is igyekszem rászolgálni!
   Érdeklődéssel várom a következő “átköltést”!
   Mi van az indítandó bloggal?
   Üdv! szendam

 4. Observer szerint:

  szendam, nem tudom közvetlenül elérni az AN-t, állandóan azt jelzi hogy a szerver nem elérhető. Ide most egy Facebook-ra feltett hivatkozáson keresztül jutottam el. A cikkekhez nem tudok hozzászólni, amit látok, az déli 12 óránál nem frisebb. Viszont a blogod elérhető és látom bonhomme 20:22-es hsz-t is. Te eléred rendesen a portált?

  • szendam szerint:

   Kedves Observer!
   Bocsánatodat kérem, hogy csak most válaszolok, de a helyzet az: én az a bizonyos “pacsirta”-típus vagyok, a korán kel ugyan, de korán is fekszik. Így aztán csak nagyon ritkán fordul elő, hogy én 21.00 környékén, meg pláne után még “online” lennék!
   Az AN-t én tegnap este úgy 8 körül akartam utóljára elérni, de a szokásos “500 belső kiszolgáló” üzenetet kaptam, tehát akkor még az Opus Dei “önkéntesei” még javában működtek … persze a Jézus által hírdetett “felebaráti szeretet” jegyében! 😦 Ma korareggel (kb. 5.00) nem volt baj, most pedig még nem is próbáltam.
   Üdv! szendam

 5. Observer szerint:

  Lehetséges, hogy meghackelték az AN-t, vagy (ami még rosszabb) Orbánék rávették az internet-szolgáltatókat, hogy blokkolják az oldalt????? Tudsz esetleg valami kapcsolatot (e-mail) Bartushoz?

 6. Observer szerint:

  A hackerek elvonultak…

 7. gybognarjr szerint:

  Csak mellékesen. Az EU ugyancsak behúzta a farkát, még Schultz úrtól is csak hümmögésre telt, amit viszont nem értek. Nem vagyok politikus, de én a helyében a viktorra uszítottam volna a kutyáimat, vagy 28 Norvég favágót!

  • szendam szerint:

   Kedves “gybognarjr”!
   Legelébb is üdvözöllek a blogomon, s hálásan köszönöm úgy a “lájkolást”, mint a követést! Ígérem, erre a jövőben is igyekszem mindinkább rászolgálni! Ugyanakkor bocsánatod kérem, hogy csak most reagálok, de vannak egyéb (megélhetési) elfoglaltságaim is, melyek az orbanisztáni viszonyok között egyre bokrosabbakká válnak, majdnem naponta!
   Ami a hsz.-odat illeti:
   – Ne tévesszen meg Téged az, hogy az EU (és személyesen Schultz Úr) úgymond “behúzta a farkát” és “csak hümmögésre” telt neki. A politikai és politikusi kultúra ott nem engedi meg, hogy azonnal és aperté a jóbüdös QA-ba küldjék el Orbánbasit. Ez ugyanis már többször is megtörtént, csak mindannyiszor “becsomagolva”. Ugyanez vonatkozik úgy az USA, mint az orosz diplomáciára, bár az előbbi már nem is egyszer, és csak csekély mértékben köntörfalazva nyílvánította ki véleményét a fel nem ismert zsenialitása okán csak késve kezelt Zsebgéniusz tevékenységéről alkotott véleményét!
   – Határozottan tetszik a “28 norvég favágó”-ra vonatkozó ötleted, ezért cserébe megosztanék Veled egy aranyköpést! Az egyik haveromnak van egy maximálisan szarfaszú sógora, meg egy teljesen hülye nővére. A haver pár esztendővel ezelőtt azt mondta: “Ha megnyerném a lottóötöst, akkor a nővéremnek fogadnék egy amerikai pszichiátert, a sógoromnak pedig egy ukrán pszichopatát!”. Hát, ezen utóbbi szerintem sokkal olcsóbb lenne, mint az a bizonyos “28 norvég favágó”. Ráadásul az ukránt még felbérelni sem köllene (lévén az bűncselekmény), csak egy 10 ezer eurós fogádást kötni, miszerint: “Szerintem Orbán még két hét múlva is életben lesz. Ha tévednék, fizetek!”. Persze, ha bele gondolok az elmúlt napok eseményeibe, akkor egy hasonló elmeállapottal rendelkező örménnyel még akár egyetlen euro értékben is lehetne fogadni! Nem? 😉
   Várom a további kommetjeidet!
   Üdv! szendam

   • gybognarjr szerint:

    Kedves Szendam-Köszönöm a választ. A bajom Schultz semleges és kissé pozitiv hozzáállásával az, hogy mire visszatérnek a képviselők, az EU gyűlések megkezdődnek, a három napos csoda elmúlik és a tőzoltás befejeződik. Papírral teregeti a fenekét az Orbi nyalizók hadserege és akik támogatják azok mindent legálisnak hisznek és marad Orbi szavazó. Régi mondás: “Addig üsd a vasat, amíg forró.” A Mila tüntetés, amint hallom nagyon szegényes és lagymatag volt. Ma itt lesz Örmény tüntetés, kimegyek.

   • szendam szerint:

    Kedves “bognar”! (bocs’, hogy “lerövidíttelek”, de így egyszerűbb! … ha kifogásod van, szólj nyugodtan!)
    Az “addig üsd a vasat, amíg meleg” csakis és kizárólag Idehazulra érvényes. Ugyanis csakis és kizárólag Magyarországra jellemző az az össznép amnézia, amely szerint egy két-három héttel ezelőtti dologra/kormányzati disznóságra még az “ellenzéki” sem emlékszik (én igen … többek között ezért írok!). Ugyanakkor létezik Idehaza az a megfoghatatlan, kizárólag emóciókon és benyomásokon alapuló “kollektív emlékezet”, amely az ehhez hasonló Szemétládákat előbb-utóbb ki szokta picsázni a hatalomból … feltéve, ha a jogi körülmények azt megengedik! … most éppen ezt teszik lehetetlenné (a már elfogadott választási törvény, meg a bevezetendő “regisztráció”!).
    Ugyanezen elv aonban nem vonatkozik a nyugati Kultúrállamokra! Mint írtam, nem fogják nyíltan és kifejezetten elküldeni Orbánt … ODA – ezt még az orosz külügy sem teszi meg! – de emlékezni fognak MINDENRE! Pl. arra is, hogy egy közép-európai Viki Mouse szimpla korrupciós biznisze (a Baltás kiadatása) miatt most három, rendkívül befolyásos hatalmi központ kénytelen olyan dologgal foglalkozni, melyre többé-kevésbbé egyszer már pontot tettek! No ippeg emiatt írtam azt, hogy Orbanbasi – akit egyébként is útál mindenki! – az azeri ügyletével végképp kihúzta a gyufát, s mostantól kezdve a Három Elefánt (USA, EU, Oroszo.) azon fog dolgozni, hogy ezt a békebontó, zűrös-zavaros, drogos-piás, ordítozó-hepciáskodó Kis Senkit egyszer, s mindenkorra eltávolítsák!
    Bizonyos vagyok benne, hogy ez sikerülni is fog, de ez óriási szégyen lesz ránk! Ez ugyanis a Mi Dolgunk (“Sinn Féin”) lett volna!
    Üdv! szendam

 8. bonhomme szerint:

  Budapest neve legyen ezentúl Bérbaltavár, Orbán neve legyen innentől Baltazár Viktor
  (eszperentéknek esetleg teljesen E-vel: Fejszeretesz Nyertes)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s