Hol a lóvé, Viktor?

Az elmúlt kétnap külügyi eseményei arra ösztönöztek, hogy újabb levelet írjak a Vezérnek. Az Azeri Baltás kiadatásával kapcsolatos hátteret most nem részletezném: tele vele a net, s magam is foglalkoztam már vele előző posztomban.

Kedves Viktor!

Az itten most a nagy helyzet, hogy Téged bizony alaposan beszippantott ez az azeri örmény örvény. Se kiköpni, se lenyelni nem lehet a dolgot, ráadásul harmadik napja sírva-röhögve köpköd körbe Téged az egész világ. Még az azeriak is, mivel ottani Kollégád volt az, aki úgy vert át Téged a palánkon, hogy még most sem nyekkentél: ballisztikus pályán repülve éppen most térsz vissza a sztratoszférába. S ha most fuldoklasz, az nem csak a dühtől lehet, hanem attól is, hogy abban a magasságban, ahol Vagy, meg a Magad által pénteken teremtett külpolitikai környezetben bizony baromi kevés már a levegő.

Persze azért vannak a dolognak előnyei is. Például az, hogy a jövőben több időd lesz a focira, hiszen nem köll majd fárasztó és időrabló külföldi utazásokat tenned. Mert alig hiszem, hogy a “Baltásgate” után akár egyetlen egy külhoni meghívást is kapnál, hiszen a nemzetközi porondon nem túl izmos Ruanda sem akarja majd égetni magát egy olyan lejáratódott alakkal, mint Te, aki méltán érdemelte ki az “Aliyev Seggdugasza” nevet. Gondolom, ezzel most semmi újat nem mondtam Neked, hiszen ezt valószínűleg már elmagyarázta a Te páratlanul szakavatott és karakán külügyminisztered, akit (Hozzád hasonlóan) magára valamit is adó ország az állami intézményeinek még a portásfülkéjébe sem fog beengedni. De sebaj, péntek óta vitathatatlan tény, hogy az itthoni fotelből is lehet jelentős külpolitikai és diplomáciai “sikereket” elérni.

Erről jut eszembe, Viktor! Ugyan elmodhatnád itt, csakis magunk között: miből gondoltátok, hogy ez az egész azeri biznisz titokban fog maradni? Világos volt, mint a Nap, hogy a Baltást nemzeti hősnek kijáró állami csinnadrattával fogadják majd Bakuban, s ezt Jereván pedig azonnal világgá fogja kürtölni. Hát nincs már Martonyi segge alatt egyetlen külügyi szakértő sem, aki szépen elmagyarázta volna, hogy a két ország már több, némi népírtással egybe kötött háborút vívott meg egymással? Hogy a legutóbbi óta nem Baku, hanem ippeg pont Jereván Moszkva és Washington térségi szövetségese, s ők abban érdekeltek, hogy kurva nagy legyen a csönd a Kaukázus vidékén? Erre jösz Te, a kelet-európai Viki Mouse, s egy helyes kis fegyveres konfliktust gerjesztve rálépsz az elefántok lábára! Még is mit gondolsz, mit fogsz kapni ezért Putyintól meg Obamától? Én megmondhatom: olyan kurva nagy kokikat és sallerokat, hogy belezöldülsz, fiacskám!

És ha már a kurváknál tartunk! Én még életemben nem láttam olyan prostit, aki kölcsönért sőt, annak csupán ígéretéért dugott volna. Úgy látszik Te vagy az első, s ezzel a teljesítményeddel be is fogsz kerülni a “Szopósmacák Guiness“-ébe, az tuti! Mert ugye a Baltás már Bakuban lógatja a lábát, azaz a bérdugás megtörtént, de hol az ellentételezés? Hol a lóvé Viktor?! Hát, az biza’ nincsen sehol, mert ugyan Te ahhoz voltál szokva, hogy Te versz át folyton másokat, ámde Aliyev barátod személyében emberedre találtál! Most röhög a markába, Neked meg a segged fáj, amit a két elnök hamarosan még csimbókosra is fog rúgdalni! Bár az egyik haverom szerint a kurva szerepét eredetileg az országnak szántad (miénk a baszás meg a visszafizetés dicsősége), Magadnak meg a striciét, aki fogja a pénzt és fut. Hát, Viktor: van az úgy, hogy a stricit dugják meg! Hehehe!

Ám van itt egy sanda gyanú is, Viktor! Ugyanezen haverom szerint Te nem ingyé’ baltáztad a minap (is és végképp) el az ország renoméját! Vagy ott virít már egy szép kerek összeg valamelyik Simicskával közöss off-shore bankszámládon, vagy pedig valamelyik Közgép-klón fog hamarost egy csinos állami megrendelést kapni Azerbajdzsántól. Nos, ha az utóbbi az igaz, azt látni fogjuk, azelőbbire pedig talán majd valamelyik tárgyaláson fog fény derülni, ahol nem “miniszterelnök“-nek fognak szólítani Téged, hanem úgy, hogy “vádlott“!

Kedves Viktor!

Nem akarom túlragozni ezt az egész azeri balhét, ezért már csupán csak egyetlen megjegyzésem lenne. Tudod ez a Tamás Gazsi azt írta a minap a HVG-ben Rólatok, hogy tudatlan, öregedő kamaszokként irányítjátok az államot, az ország dolgát a magánügyeteknek tekintitek, magát az országot pedig a magántulajdonotoknak, s az, hogy itten még valami is működik, csupán néhány tisztességes hivatalnoknak köszönhető. Nagy igazság ez, Viktor! Egy darabig még ugyan ugrálhattok, de fogy körülöttetek a hely és a levegő. Valahol pedig már készül a számla, s hamarost a kasszához fogunk szólítani!

Csókpusz!

szendam

Reklámok

28 hozzászólás on “Hol a lóvé, Viktor?”

 1. asher alexander szerint:

  a magyarok megszivtak az Azeri “hosszucici”-t,espedig bo nyallal!!
  koztudott ugyanis hogy az azeriek moslimok!!no most ugye mit is mond a coran arrol az “igeret”-rol amit egy moslim tesz egy gyaur fele?
  azt hogy azt nem kell okvetlenul megtartani!!az nem kotelezi a moslimot semmire!!

 2. kekec szerint:

  Vérciki: Strici viki!

 3. Wolffie szerint:

  Kínos, nagyon nagyon kínos. Már várom, hogy milyen negatívumokkal fog lecsapódni a szar a nyakunkba, mert a szart mi kapjuk, az biztos! Viki meg legfeljebb elmegy, és az akkuit savaztatja a kis hálapénzből.

 4. Fehér Klára szerint:

  Ezen már én is többször agyaltam. Ti. azon, hogy miért gondolták, hogy ezt is megússzák, a világ nem szerez tudomást a legújabb “csínytevésükről”. Már akkor, amikor a dupla költségtérítéseket nyalták föl, amiről “nem tudták, hogy szabálytalan”, “nem vették észre”. Állítólag vissza is fizették – Ti láttatok erről bármiféle bizonylatot? Mert én nem. – szóval azokban az időkben gondoltam arra, hogy nem is érdekli őket ha a következő választást bukják. Megnehezítették ugyan a részvételt, de ez szerintem inkább csak egy fricska volt az ellenzéknek – mi ezt is meg merjük tenni – de attól még akkorát bukhatnak mint ide Lacháza…4 év szabad rablás, aztán utánunk a vízözön…Ebben az esetben viszont megvannak a menekülési útvonalak is…

  • kata234 szerint:

   Fehér Klára
   Pár perce jelent meg a neten, hogy Hódmezővásárhelyen Lázár helyett fideszes nyert sajnos. Ezek itt fogják még sanyargatni a népet bár egyre inkább birkákat lehet mondani

   • asher alexander szerint:

    kata234
    no igen,a magyarok birkamodon onkent es dalolva ahogy a “pasztoruk” fujja mentek a vagohidra!!
    megis masokban keresik a bunbakot minduntalan!!
    mindig masok a hibassak!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    No, most rendkívül bölcs voltál! TÉNYLEG ILYEN az “átlagmagyar” néplélek! Még tiszta szerencse, hogy nem Magyarországon élsz! Ugyanezen vélemény (kissé indulatosabb és irodalmibb) megfogalmazása miatt a Kossuth-díjas Kertész Ákosnak a náci önkormányzat elvette a budapesti “diszpolgár”-ságát, majd a ráusztott szemétnácik miatt kénytelen volt Kanadába emigrálni!
    Pedig ugye Ákosnak köllött volna itthon maradnia és a szemétnáci barmokat köllött volna befizetni egy a Marsra való utazásra (non-retoure!)!
    Üdv! szendam
    (Ps.: Sokat “fejlődtél” mindenféle szempontból! Örülök neki 🙂 )

   • asher alexander szerint:

    ja kerem!!
    ahogy a mondas is tratja vala,;-“jo pap is hottig tanul”-igyekszek tehat en is,nehogy a Rabbi lekopjon!!
    nekem ugy tunik ez az orbanfuhrer azt hiszi magarol o “intouchable”,o a hattyuk tavaban az iszap!!
    szinkronhangja matolcsy,es az o szinkronhagja szjjarto-(mert kerem lass csodat a zorbannak duplan van szinkronhangja!!az egyik hazudik,a masik korrigalja,es jobban hazudik!!)-eloadja a mezesmazzagot amire az istenadta-(nep)- birkanyaj ugy bukik mint gyongytyuk a takonyra!!
    hat kerem ha nekik ez kell es igy…………..meg is erdemlik!!!
    de mar most mondom-(igaz ugyanezt mar megjosoltam a valasztasok elott-alatt is,akkor lehurrogtak!!uppsz!!)-lesz mùeg ott a fogaknak keserves csikorgatasa a kintol amit orbanfuhrer okoz a nepenek!!

   • szendam szerint:

    Kedves “kata234”!
    Elnézésedet kérem, hogy várni köllött a moderációra, s ráadásul sokáig. Sajna(?) a WordPress szabályzata szerint azt, aki elsőként kommentel, várakozó listára teszi. Én pedig – mea culpa – sokáig nem néztem rá a blogomra.
    Azért is elnézésedet kérem, hogy csak most reagálok az első bejegyzésedre. A megélhetéshez szükséges tevékenységen kívül ma még a “kötelező” penzumomat, azaz a Vityu-féle Kaganátus elleni szokásos lázításomat is teljesítenem köllött.
    Ami a lényeg: szívesen venném, ha máskor is megtisztelnéd blogomat a véleményeddel, s mostantól fogva (ha csak el nem náculnál, ami kizárt) valamennyi bejegyzésed azonnal meg is fog jelenni a komment-oldalamon. Kérem ezt azért is, mert úgy lehet szerintem helyes véleményt, állapotfeltárást alkotni, ha sok, különböző szemléletű ember mondja el a maga véleményét ugyanarról.
    Kedvenc hindi parabolám: “Három vak tapogatja az elefántot. Aki az orrát azt mondja: ez hosszú, meleg, hengeres és lágy. Aki az agyarát: hosszú is, hengeres is, de nem lágy és nem meleg. Aki a fülét: lágy is, meleg is, de nem hosszú és nem hengeres. … Részben ellentmondó vélemények, de ugyanazt az elefántot tapogatták!”
    Gondolom érted, mit is akarok ezzel üzenni!
    Várom további bejegyzéseidet!
    Üdv! szendam

 5. Fehér Klára szerint:

  Szia Kata!
  33%-os részvétel mellett “nyert” a fidesz jelöltje, 53%-al…Ez az “eredmény” a világ minden kultúrállamában súlyos kudarcnak minősülne…Kivéve nálunk, ahol soha nem látott világraszóló győzelemként aposztrofálták.Szerintem a tunya, letargikus közöny nyert megint…

  • szendam szerint:

   Kedves Klári!
   Igen, ez egy hatalmas bukta egy kormányzó párttól. Ilyenkor – normális államokban, normális pártok esetén – néhány pártember le szokott mondani. Csakhogy … 🙄
   Abban is igazad van, hogy “Lázártown” a “letargikus közöny” eklatáns példája, hiszen a “győztes” a harmad felével vitte el a pálmát, míg a valódi ellenzék jelöltje a harmad ötödét kapta.
   Ez talán lesújtó lehet, de azért nem teljesen. Hiszen Rapcsák Táskahordozója anno ennél sokkal nagyobb (cca. 57%) részvétel mellett kapott 60%-ot. Most pedig (az ifjonc) Lázár idős táskahordozója (még csak nem is szégyelte magát!) pedig csak a 33% alig több, mint felét! Ez pedig egy “félgyőzelem”, ami azt jelzi: lenne fogadóképesség egy esetleges “fülke-ellenforradalom”-ra még H.mezővásárhelyen is!
   Csakhogy … ezt a várost Lázár már annyira eladósította, hogy a Vitykormány adományai nélkül már régen csődbe dőlt volna! Az esztergomi példából pedig mindenki okult. Innentől kezdve pedig teljesen érthető, a szavazni nem hajlandó Kétharmad magatartása. Nemde?
   Üdv! szendam

 6. emigrant szerint:

  Kedves Szendam!
  Írtam egy hozzászólást az egyik AN cikkhez, de annyira meg vagyok elégedve vele, s különösképpen magammal, hogy aktualitása okán hozzád is elhelyezem:

  Elfogtunk egy telefonbeszélgetést. Azeri nyelvről magam fordítottam.
  Orbánbasi: Heydar, Ilham!
  Aliyev: A Heydar nem köszönés, te ütődött, hanem a másik nevem. Mintha azt mondanám, hogy Iljics.
  Orbánbasi: Bocsika, egyelőre nehezen megy nekem ez az azeri…
  Aliyev: Most meg már dadogsz is? Nyögd már ki, mit akarsz tőlem, sietek, koszorúzásra kell mennem, utána meg egy hadnagyot léptetünk elő.
  Orbánbasi: Éppen erről szerettem volna veled szót váltani. Te elengedted ezt a srácot, tudod, aki a baltáját véletlenül ráejtette a grúz cimbora fejére…
  Aliyev: Örmény.
  Obánbasi: Nem, azt hiszem máshogy hívták…
  Aliyev: Nem a nevét mondtam. a nemzetisége volt örmény, nem pedig grúz.
  Orbánbasi: Örmény? Még nem hallottam felőlük. Ez olyasmi, mint a székely?
  Aliyev: Mondjuk. De nem olvasnak Nyírőt.
  Orbánbasi: Aha, már értem. De nem erről akartam eszmét cserélni. Te azt ígérted nekem, hogy ez a baltás srác nálatok fogja letölteni a börtönbüntetését, ha elengedjük.
  Aliyev: Igen, és?
  Orbánbasi: De hát te szabadon engedted, még elő is lépteted…
  Aliyev: Hazudtam neked. Barátok között ez nem okozhat problémát! A pókerben se mondasz mindig igazat.
  Orbánbasi: Nem tudok sakkozni.
  Aliyev: Ezzel első találkozásunkkor tisztában voltam. Na mondjad már, mit akarsz, elhervadnak a virágok a koszorúmon!
  Orbánbasi: Hát arról volt szó, hogy ha elengedem ezt a srácot, ezt a baltásat, tudod repülővel ment, meg két kísérő, az egyik a sógorom szomszédja volt, de ne értsd félre, igazán nem akarom, hogy anyagiasnak túnjek, de hát azt ígérted, hogy legalább az útiköltséget kifizeted, meg a napidíjat…. Ha lehetne…
  A vonal itt megszakadt.

  • szendam szerint:

   Kedves emigrant!
   Egy kicsit fel tudnád még “turbózni”?! 😉
   Mert maga a koncepció, az ötlet baromi jó! Írtó jót röhögtem rajta. 😀
   Ha tudnád még egy kicsit “kerekíteni”, akkor a szokásos “No comment” címem alatt szívesen közzé tenném! … természetesen a “copyright” tulajdonosának megnevezésével!
   Üdv! szendam

   • emigrant szerint:

    Kedves Szendam!
    Megpróbálom, bár az ihlet magától jön, és sajnos megy is. Holnap reggel nekifekszek, de lehet, hogy így marad, harmatos kis szösszenet a fideSSizmus koporsójára.
    A legutóbbi írásaidért egyébként fogadd elismerésem!
    Üdvözöl: emigrant

   • szendam szerint:

    Kedves emigrant!
    Hát akkor nosza! Szívesen olvasnám, mert szeretem könnyesre/taknyosra röhögni a tízdarabos papírzsebkendőt! 😀
    Utána posztolunk, majd “Oszt’ jónapot!”. 😉
    Üdv! szendam

  • emigrant szerint:

   Ide is kiteszem az új verziót. Címe: Pávatánc, avagy ki van itt otcsesztvo?

   Telefonbeszélgetés. Lehallgatta és azeri nyelvből fordította a Szerző.

   Orbánbasi: Heydar, Ilham! Ich bin Orbánbasi!
   Aliyev: Én meg én vagyok. De a Heydar nem köszönés, te ütődött, hanem a másik nevem. Mintha azt mondanám, hogy Iljics.
   Orbánbasi: Nem iljitek!
   Aliyev: Nem mondtam, hogy iljits! Főleg ne hangosan! Az Iljics egy otcsesztvo, mint a Visszarionovics.
   Orbánbasi: Az nekem is volt a lábszáramon, de kaptam rá egy jó kenőcsöt. Már nem fáj, csak ha megrúgják. Tudom ajánlani!
   Aliyev: Akkor ezt hagyjuk, köszöntél, gyorsan mondd, mit szeretnél, de csak kíméletesen, baromi másnapos vagyok, tegnap lakásavatón voltam, tudod, az a srác kapott tőlem egy új kéglit. Szafarov.
   Orbánbasi: A tiédet!
   Aliyev: Na jó, hagyjuk! Látom, ma nehéz napod van. Mit akarsz, komácskám, miben segíthet neked a jó Aliyev bácsi?
   Orbánbasi: Bocs, hogy itt értetlenkedek, de egyelőre nehezen megy nekem ez az azeri…
   Aliyev: Most meg már dadogsz is? Nyögd már ki, mit akarsz tőlem, sietek, koszorúzásra kell mennem, utána meg egy hadnagyot léptetünk elő vérnaggyá.
   Orbánbasi: Éppen erről szerettem volna veled szót váltani. Te elengedted ezt a csávót, tudod, aki az előzőleg gondosan megfent baltáját véletlenül ráejtette a grúz katonatiszt nyakára…
   Aliyev: Örmény.
   Obánbasi: Nem, úgy emlékszem főhadnagy volt…
   Aliyev: Nem a rendfokozatáról beszélek. A nemzetisége volt örmény, nem pedig grúz.
   Orbánbasi: Örmény? Még nem hallottam felőlük. Ez olyasmi, mint a székely?
   Aliyev: Mondjuk. Csak ezek nem olvasnak Nyírőt.
   Orbánbasi: Ez pozitív. De nem erről akartam eszmét cserélni. Te azt ígérted nekem, hogy ez a baltás kölyök nálatok fogja letölteni a börtönbüntetését, ha elengedjük.
   Aliyev: Igen, és?
   Orbánbasi: De hát te szabadon engedted, lakást kapott tőled, most meg még elő is lépteted!
   Aliyev: Hazudtam neked. Ne is törődj vele! Barátok között ez nem okozhat problémát! A pókerben se mondasz mindig igazat!
   Orbánbasi: Nem tudok sakkozni.
   Aliyev: Úgy is nézel ki! Na mondjad már, mit akarsz, elhervadnak a virágok a koszorúmon!
   Orbánbasi: Ne haragudj, hogy itt türelmetlenkedek, de hát az a kötvénydolog…
   Aliyev: Arra a pulcsira gondolsz, amit a feleséged kötött nekem? Éjjel-nappal abban járok, amíg le nem szakad rólam…
   Orbánbasi: Örülök, majd megmondom Anikónak. De nem, én az államkötvényekre gondolok…Tudod, hogy kapsz tőlünk a pénzedért olyan papírokat…jó puha papírok…
   Aliyev: Ne gondolj rájuk! Már ne haragudj, de ez a gyerek állandóan az óráját nézi. Olyan régen vár már arra a vérnagyi vállapra. Igazán megértheted…
   Orbánbasi: És beszéltünk arról a gázüzletről…
   Aliyev: Hát az gáz! Tudod mit? Inkább verd ki a fejedből! Minek idegesíted magad ilyen piszlicsáré ügyekkel ezen a szép ünnepnapon?!
   Orbánbasi: De hát arról is szó volt, hogy ha elengedem ezt a srácot, ezt a baltásat, tudod repülővel ment, meg két kísérő, az egyik a sógorom szomszédja volt, a feleségének nagyon csúnya szája van…de ne értsd félre, igazán nem akarom, hogy anyagiasnak tűnjek, de hát azt ígérted, hogy legalább az útiköltséget kifizeted, meg a napidíjat…. Ha lehetne gyorsan…

   Itt megszakadt a vonal.

   • asher alexander szerint:

    heheheheeeeee!!!!
    nadjon joooooooooooooooo!!teccik!!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Örülök neki! Azért írtam! 😀
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    jo kerdes!!
    hol a love viktator ur!!!??
    kivancsi leszek ra,hogy holnap reggel miutan benitoorban,folkel,kimegy a klozettra,es szarik a nep-(re)-nek,es miutan a matolcsy himzeses szijjarto nyelvel kitorolte kiralyi segget,folveszi vasar-(es unnep)-napi “arcat”,vajjon mit hazudik az azeri teso ugyeben!!?mar ha egyaltalan………………!!!!
    mert mindezidaig csak duzzog,a megnemkapott love miatt!!aliyev jol kibaszott vele!!
    asszem erre mondjak,;-atbasztak-(viktatort)-mint szart a palankon!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    te tényleg és határozottan fejlődsz! Nem csak a nyelvhelyesség, a kifejezőképesség, de a a szarkazmus terén is! Mivan, mivan?! Megfertőzött a “szendam-vírus”? 😉
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    “az” nem fertozo!!
    a benitoorban az igen!!!szerintem inkabb annak a pofatlansaga fertozott meg,no meg egyes itt-(is)-irogato nagyonmely-(vagy 50meter)-magyarok utalatos kepmutatosaga!!
    no meghat ugye zsenge ifju koromban az szarkazmusaim miatt,parszor megkergetett a nadpalcaval,a Rabbi Ur,a Yeshiva-ban a padok korul!!
    most mar uigy egy ven trottyot mint en vagyok megse illik hajkuraszni a nyujtofaval,-megengedem magamnak ezt a kis “rosszalkodast” en is!!-foleg a minket ocsarlokkal szemben!!ez ugyanis-(jol elhelyezett szarkasztikus megjegyzes!!)-sokkalta jobban faj,erzekenyebb pontra tapint!)-mint egy mezei ” aztajokurvaanyadat”!!!
    mert ne higyje egyik se-(melymagyarnyilas)-hogy en mindent elturoen hallgato oreg zsido lennek csupan!
    zajt ‘gèzunt liber chaver!
    asher

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    Bár most egy kicsit kiestél a nyelvhelyességből, de azért élvezettel olvastam a kommentedet!
    megjegyezném ugyanakkor: az én blogomon SOHA és SEMMIKOR nem írt semmiféle kommentet egyetlen egy “mélymagyar” sem! Ha megpróbálta, hát úgy vágtam ki innen a “spam-kukába”, hogy csak nyekkent! Azóta békén hagynak!
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    mellesleg tenyleg nem ertem hogy lehetett ennyire hiszekeny a benitoorban az aliyev-el szemben!!!?
    viktatorunk-(a hon szeretett “mein vezer”)-ugytunik eppen mumpszos volt mikor az egricsillagok-at vettek az oskolaban!!?
    mar abban ott vala pediglen,mikor is a janicsarbasi gyomorzsak fogadkozik a benkopetinek a “bornemissza”-(es meg EZ magyar mi??igazi tejesember!)-az meg az ilyenkor illetekes lekopes utan-(mer az jar illenkoron biza feleim!!)-hogyaszongyanekijje,;-“asszed komam nemtom mit tesz egy mosliman igergetese egy gyaur fele?!semmit se!!”-
    vagyis mar a joghurtvedelo is tudta mar mit ir a coran-(vajjon ket csata kozt olvatsgatta?,)-arrol hogy mennyit er egy igazhivo mosliman “igerete” egy gyaur-(a coran fogalmaz igy szo szerint!!)-fele!!semmire se kotelezi!!
    a Zorbafuhrer meg elsoszora beszopta a nyeles kalmopirynt!!!

   • szendam szerint:

    Kedves Asher!
    A mi Törpemussolinik bármikor és bármit elhisz, ha bekecsegtetik egy kis jattal! Akkor pedig még a saját anyját is eladná, feltéve ha Simicska szerint megfelelő az ár! 😦
    Így jártunk!
    ÜÜdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    nocsak-nocsak!!
    akkor a simicska udvariszettekinto ur,gorcso alatt tartja fenseges fonoket ha nem ker eleg lovit??!
    tarthatna mas al is a hon imadott “mein vezer”-t (ez annyira jooo hogy eloszeretettel hasznalom,az engdelmeddel!!remelem szerzoi jodij nincsen!)- volna par igazan epitojellegu otletem,pl a jolbevalt guillotine!!
    a matolcsyhimzeses nagyon lapit mint a szar a fuben!!mi tortent,szabira ment a szinkronhangja a szijjarto nyaloncz!!?
    viktatorunk is melyen hallgat!!
    csak nem valamely ahitottan remelt,csak halkan es labujjhegyen allva titkon imadkozott,isteni csoda fojtan,az UR meghallotta nepe jajjszavat es ugy dontott,;-“s ki mivel ne kedves nekem, megdoglend vala”!!?
    volna egy igazan kituno otletem a kovetkezo nepunneplynek csufolt gezerecre!pl,; Okt 23-ra!
    a nep orulne nagyon!!!a meghivott vendegek meg csodalkoznanak tatott szajjal!
    a lanchid egyik vegere fel koll logatni a Zorban-t,es a fuhrereit,a masik vegere meg a Zazrivecz Vona-t vezerkarostol!!
    egeszen karacsonyig melto disztese lenne a hidnak!!

   • szendam szerint:

    Kedves emigrant!
    Nekem már az első variáció is tetszett! Ha úgy gondolod, hogy ez a végleges, akkor én ezt holnap reggel, természetesen a copyright tulajdonosának megjelölésével, a “No comment”-sorozatomban közzé tenném! (Esetleges módosításokra, kifogásokra, avagy az utánközlés letíltására addig várok!)
    Üdv! szendam

 7. emigrant szerint:

  Kedves Szendam!
  Nagyon megköszönném, ha kiteszed. Ez a verzió ( a Hol a lóvé Viktor oldalon) tekinthető véglegesnek. Közben figyelem az eseményeket, de nem akar az aktualitásából veszíteni. Az otcsesztvo-átcseszve poént végül is csak a címben tudtam elhelyezni, de talán egyeseknek leesik így is. Más: Az AN számomra, gondolom mások számára is hosszú ideje hozzáférhetetlen, pedig Bartus és Para cikkek vannak fönn, és még nem olvastam. Félnek tőlük. Ez jó jel!
  Üdv: emigrant

  • szendam szerint:

   Kedves emigrant!
   Egyáltalán nem köll nekem megköszönnöd semmit! Ha nem lett volna jó a “szösszeneted”, fel sem ajánlottam volna a közzétételt!
   Ha időm engedi, már holnap reggel kiteszem a szokásos “No comment” címmel!
   Üdv! szendam


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s