Arisztokrácia? Aljanépség!

A bölcs mondás szerint minden népnek olyan királya (arisztokráciája) van, amilyet megérdemel. Mivel mi – jelenlegi uralkodónk szerint – csupán egy kanszagú, kecskebaszó, “félázsiai” népség vagyunk, így nem is köll csodálkoznuk azon, hogy a hozzá hasonló aljanépség, … illetve pontosítok: rendkívül büdös ázalék-állatkák alkotják a magyar “arisztokráciát”!

Tisztában vagyok azzal, hogy egy magára valamit is adó blogger most elsősorban azt posztolná ki, hogy a Felkapaszkodott Alcsúti micsoda kendőzetlen lenézéssel viszonyul a saját népéhez. A Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségénél (VOSZ) tett tegnapi látogatásán schwarz-um-weiss “félázsiai népség“-nek nevezte Orbanisztán valamennyi lakosát, s még az sem zavarta, hogy ebbe nem csak az őt körülvevőket, hanem önmagát is besorolta!

Kapott ezért szegény Hektor a net népétől hideget is, meleget is. Lehordták őt mindenfélének, pedig még csak meg sem érdemelte. Hiszen ez a kijelentése azon ritkaságok csoportjába sorolható, amikor ippeg véletlenül igazat mondott, amikor ippeg véletlenül a saját őszinte véleményét mondta ki, s nem páva/pulykatáncot járva netto hazudozásokkal szúrja ki a Jónép szemét. Szerintem abszolute nem helyes dolog valakit azért elküldeni a jó büdös kurva anyjába, mert véletlenül nem hazudott!

Márpedig minálunk Orbanabszurdisztánban sajnos ez a szokás. Amikor egy “politikus” a pofánkba vágja a saját, mirólunk (meg önmagáról is) alkotott őszinte véleményét, amikor merészel nem hazudni sőt, még meg is hírdeti az “Őszinteség Politikáját” (lásd: Őszödi Beszéd!) rögtön felháborodunk. És nem csak mi, mezei fejőstehén hülyemagyarok (barmok lévén ez a dolgunk!), hanem a “mértékadó elitértelmiség” is (pedig ilyen minőségükben pont nem ez lett volna a dolguk!). Nyomjuk a falmelléki ócska dumáinkat, hogy “Pfujjj!” és “Ez már mindennek a teteje!” és hogy “A jóédes anyád a félázsiai, Te baromállat!“, de teszünk is valamit?

Amikor hat esztendővel ezelőtt Gyurcsány elmondta azt a “Bizonyos Beszédet“, s saját párttársai voltak kedvesek kiszivárogtatni azt, melyet osztán “alkalmasan megvágva” leközölt az összes sajtóorgánum, kint volt a Jónép Legbunkóbb Rétege az utcán, s dűtött, borogatott, gyújtogatott és ostromolt, verte a rendőrt aztán áldozatnak kiáltotta ki magát! Most hol vannak az utcai, fajmagyar tüntetők?! Akik ráborítanák Orbánra az Országházat is, mivel a Kárpát-medence Legfőbb Idiótája minálunk okosabbnak  és jobbnak tekinti a skandináv népeket (ebben mondjuk igaza is van, hiszen Ott és Őt a büdös életben meg nem választották volna még alpolgármester-helyettesnek sőt, iskolaszéki tagnak sem!), pedig ugye a magyaroknak 15 ezer éves a történelmük (esküszöm, hogy van ilyen elmélet is!), azaz még az egyiptomi piramisokat is magyar nyelvek ezrei nyalták hegyesre!

Dehát miért is van ez a nagy net-felháborodás? Hiszen azzal tök’ tisztában köllene lennünk, hogy mi tényleg egy ilyen bunkó, kecskebaszó, kan- és jurtaszagú és “félázsiai” népség vagyunk, akik az ugyanezen paraméterekkel rendelkező “Politikust” (és geric-, valamint agyhiányos kiválasztottjait, alattvalóit) önként és dalolva ültettük a magunk nyakába, az őt finanszírozó, Demjánhoz hasonló piócákat pedig az oxigén- és tápanyagdús artériáinkra, s némi kocsmákban és baráti körben kiröffentett kurvaanyázáson kívül az égvilágon semmit nem teszünk ellenük, sőt! Hungaroabszurdisztánban ugyanis ma úgy 4,5 milliónyi ember (a  szavazni nem hajlandóak, azaz a választásra jogosultak majd’ 60%-a!) totemállata a “szarunk rája“, úgy 1 milliónak (emeszpé-szavazók) a “remény hal“(meg utóljára), s ennél valamennyivel többnek (az orbanista szavazók) pedig a “strucc” (fej bedugva az orbanista propaganda-gépezet szembe szórt szaroshomokjába!), illetve a “skorpió“, amelyik a Magyarország-teknősbékát nyakonszúrva önmagát is elpusztítja! (A többszáz kényszernyugdíjaztatott magyar bíró közül az egyik már rájött, mit is cselekedett a saját kasztja, amikor Orbanbasit és haverjait rendszeresen felmentette a netto bűncselekményei alól! Csakhogy most már baromira késő! Ugye, nyögdíjas bírókám?!)

Lehet tehát kurvaanyázva kiposztolni, illetve szerkesztőségileg kijegyzetelni a “félázsiai” kiszólást, de az egész VOSZ-találkozón nem csak a Félbemaradt Kertitörpe beszélt elképesztően aljas módon, de a megvénült és megvadult Skála Kópé is! (Utóbbi az a sokszoros milliárdos, aki szerint a magyarok még “nem eléggé szegények” ahhoz, hogy mindenféle munkát elvállaljanak, illetve aki szerint “túl sok a diplomás” és baromira kevés az “olcsó” szakmunkás!) Nos, lássuk ezeket! (források: index.hu, nepszava. hu és 168ora.hu)

  – “A következő 10-15 év arról fog szólni, hogy a régió meg fog erősödni. Az a gond, hogy ennek nem biztos, hogy mi is a kedvezményezettjei leszünk. Ma azért harcolunk, hogy mi is a szlovák-román-cseh-lengyel gazdasággal tartsuk a lépést. Egyelőre más ligában focizunk, a történelmi felemelkedésből Magyarország kimaradhat, ha nem sikerül a versenyhátrányunkat ledolgozni. Ebben az esetben mi is a hanyatló nyugat része leszünk” (Orbán)

 – “Az összes fejlesztés kilencven százaléka uniós pénz és ehhez kapcsolt magyar önerő. Ez azt jelzi, hogy nincs magyar pénz fejlesztésre, csak azt tudjuk ilyen célokra költeni, amit az EU-tól kapunk. Ezért nem hagyhatunk egyetlen forintot sem a közös kasszába” (Orbán)

 – “Elfogadom, hogy ezek a munkahelyek nem olyan értékesek, de ha nincs jobb, akkor ez kell. Idén 200 ezer embernek adunk így munkát, 2013-ban háromszázezer a cél, de el szeretnék oda is jutni, hogy azt tudjam mondani, hogy aki fizikailag képes dolgozni, annak nem adunk segélyt. Szeretném, ha az összes szociális segélyt a munka rendszerén keresztül juttatnánk el az emberekhez” (Orbán)

 –  érdemes szerinte elgondolkodni, hogy “miként lehet a magas jövedelmű rétegeknél kitalálni egy olyan szabályt, ami nem az államkasszába, hanem befektetési alapba vonná a pénzüket, akár úgy, hogy választhatnak két-három alap közül, és így tulajdonrészt szerezve majd 8-10 év múlva eldőlne, hogy kiveszik-e a pénzüket vagy tulajdonrészt akarnak szerezni egy sikeres állami fejlesztési alapban” (Orbán)

 – “Reméljük a Jóisten megsegít bennünket, hogy a demokrácia helyett nem kell kigondolnunk más típusú politikai rendszereket, amelyeket a gazdasági túlélés érdekében aztán be kelljen vezetni.” (Orbán)

 – “… a közszférában senki nem számíthat béremelésre.” (Orbán)

 – “Nagyon helyes, hogy a kormány álláspontot váltott és meg akar állapodni az IMF-fel. Hálásak lehetunk a szervezetnek, hogy 2008-ban kisegített minket. Nem őket kell hibáztatni, miért kerültünk olyan helyzetbe, hogy ki kellett segítsenek minket?” (Demján)

 – “Probléma, hogy a tőketulajdonosok a rendszerváltáskor megmaradtak ellenségnek. Ez a társadalmi szemlélet hibás, a vállalkozók kellenek a jólét bővítéséhez, és azok az országok maradnak meg, amik képesek jólétet biztosítani.” (Demján)

 – “Ha a foglalkoztatás szerkezete megváltozna, meggyógyulna a magyar társadalom … Ehhez szakmunkások kellenek, a diplomásoknál pedig más képzési arány, …  akkor meg lehet teremteni az egymillió új munkahelyet.” (Demján)

– ” … felül kellene vizsgálni az infrastruktúra-fejlesztéseket, mert a jelenlegi gazdasági fejlettséghez képest a hazai infrastruktúra elegendő.” …  “Ha elindulnak a beruházások, akkor lesz idő az azokhoz szükséges infrastruktúra fejlesztésére…” (Demján)

Nos, mindezek után ismételten feltenném a kérdést: Orbán őszintesége (“félázsiai”), avagy a találkozón elhangzottak érdemesek-e a kiposztolásra? Azzal köllene-e foglalkoznunk, hogy az Örökös MiniElnök – szokása szerint – megint ráivott az antidepresszánsára sőt, mindezek mellé még “sámángombát” is rágcsálgat , azzal-e, hogy a Nemzet Idiótája a maga Tudatmódosult Állapotában miket hadovál össze, avagy azzal, hogy a szintén Teljesen Debil Skála Kópé, miket akar a Fizetett Ügynökén keresztül a Társadalomra ráeröltetni?! (Miközben Terpesz Sam Gyurci éppen tanácsokat osztogat a Főnöke szerint “haldokló Nyugat“-nak! … anyukádat, Elkúrcsykám!)

Mert szerintem EZ a legfontosabb, s erről van itt “Nagyba’ szó“!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

10 hozzászólás on “Arisztokrácia? Aljanépség!”

 1. Fehér Klára szerint:

  Kedves “szendam”!
  Ez a legújabb dürrögés szerintem betanult színjáték. Az öreg Kópé illegette egy kicsit magát, hátha őt is pávatáncosnak nézzük. A Kópéval mondatta ki a suttyó, amit már a köreiben is a fülébe üvöltenek, Mol,stb…Mire alapozom, hogy színjáték volt az egész? Fogalmam sincs, hacsak az nem, hogy a nők sokkal jobban megérzik ha át akarják verni őket…Meg az a gúnyos, alattomos kis félmosoly a suttyó szája sarkában, aminek láttára decens úrinő létemre kaszára-kapára tudnék kapni…

  • szendam szerint:

   Kedves “Klára”!
   Én egy picinyt másként látom az Orbán-Demján viszonyrendszert!!
   Előbb volt Demján, aztán az Ő (tehát a MI) pénzünkből “naggyá” tett Orbán.
   Utána “lett” Orbán és Demján most a MI pénzünkre ácsingózik keresetlen szavakat használva!
   Ámbátor szerintem minden le van írva a posztomban!
   Köszi a hsz.-t!
   Üdv! szendam

 2. emigrant szerint:

  Egyik régi kedves barátom egy darabig egyetemi rektorként is szolgálta hazáját. Amikor ismerőse megkérdezte tőle, mi újság az egyetemen, lesújtó véleményt mondott: “Mi sem jellemzőbb a színvonal hanyatlására, mint hogy én lettem a rektor!” Ez most így hangzana miniszterelnöki humorként: “Magyarországon olyan reménytelen a helyzet, hogy én lettem a viktor!” Megfigyeléseim szerint hazánkban egymás mellett él az ázsiai és a balkáni életszemlélet, létmód, kultúra. Mindkét fajta társadalmi berendezkedés a korrupción alapul. A különbség, hogy az ázsiai szégyenlősebb, rejtettebb, ha pl. valaki bármilyen hivatali dolgát el akarja intézni, akkor saját magától kell a rejtett korrupciós ösvényeket felfedeznie, és azon végigügyeskednie magát. A balkáni stílus nyílt, egyenes,mondhatjuk kíméletlenül őszinte: világosan a szemedbe mondják, kinek mennyit kell fizetni. A balkáni a trambulinról vizel. A fideSS ez utóbbi kultúrkör söpredéke – lásd Mr. 20% -, amely most a maga módján uralkodik a túlnyomórészt békés, szégyenlős, képmutató ázsiai beidegződésű és kultúrájú népesség fölött. Ennek a felállásnak a következménye, hogy a tisztesség, (vele a szerény, kultúraközpontú életvitel), nem számít kívánatos politikusi jellemvonásnak. A balkániasan gondolkodók a pénz, a vagyon, az ázsiaiak a kapcsolatrendszerek mértékét tekintik prioritásnak. Ez működteti azt az – egyébként látványosan “eredményes” – kontraszelektív mechanizmust, aminek a jelenlegi politikai garnitúra siralmas erkölcsi, szellemi és kulturális színvonalát köszönhetjük. Amíg a 1990 utáni első és második országgyűlés nagyjából a népességből történt véletlen mintavetelnek minősíthető (szó sincs arról, hogy valamiféle elit választódott volna ki!), a jelenlegi már szinte kizárólag a fentiek szerint kontraszelektált figurákból áll. Hiába – mondta nagyapám – a szar mindig felúszik!

 3. HungVoter szerint:

  Pontosabban, a “SZAR” mindig a felszín fölé törekszik, de a “KÖZEG” oly annyira műveletlen, elmaradott, átverhető, naiv, közömbös, megfélemlíthető, lekenyerezhető, “vér korrupt”, talpnyaló, haszonleső és elvakult, hogy a “SZAR” már nem csak bűzölöghet, ha keleti szél fúj, de lassan kötelező lesz számunkra évekre együtt élni vele, még a házunkba, majd bőrünk alá is bejutva, akarva vagy akaratlan.
  Eddig csak a félgyarmati sorból éppen kikecmeregni akaró, elmaradott/kisemmizett államok valamelyikéről tudtam feltételezni, hogy a választásra jogosult felnőtt lakosság elfogadhat egy kollégista csapatból kinőtt vezetésű, autokratikus berendezkedésű, véd- és dacszövetségen alapuló, betekintést kizáró, demagóg, a nemzetet – éppen a nemzet érdekeire hivatkozva, de önös célokat követve- tudatosan szétforgácsoló, és tendenciózusan hazugságra építő párt hatalomba emelkedését! Azt, az átlátszó sunyisággal adagolt megosztó, megbélyegző, felbujtó, gyűlöletet szító hangvételt és modort (amit éppen ezért vétek lenne stílusnak nevezni!), azt a kézzel foghatóan egyoldalú, a demokratizmustól idegen törekvések egész sorozatát, aminek tanúi lehettünk.
  Igaz, hogy a Jugoszláviával korábban történt események már kellő erejű figyelmeztetéssel szolgálhattak volna, ha az értő politikusi elmékre talált volna a hazai baloldal pártjaiban.
  De mint ahogy eddig szinte semmit sem volt képes ez a nemzet feldolgozni, azt pláne figyelmet nem érdemlő dologként kezelte.
  Ez a nép tehát megérdemli a sorsát, mert igen is volt elegendő előjele annak, hogy mire számíthat a Fidesz-KDMP hatalomra kerülését követően!
  De ami ennél is nagyobb ok a borúlátásra, az az, hogy EBBEN A KÖZEGBEN csak véletlenszerű tényezők végtelen számú és véletlenszerű egymásra hatása eredményeként emelkedhet ki az a néhány “ARANYRÖG”, akik képesek lennének felrázni ezt a karakterében kiismerhetetlen, fogódzóitól és a múltjától megfosztott, készakarva bizonytalanná tett, apatikus, apolitikus, jellegtelenségében azonban kiemelkedőt felmutató KÖZEGET.
  És ráadásul, az “ARANYRÖGÖK” nem jönnek maguktól a felszínre, ellentétben a “SZARRAL”!

  • szendam szerint:

   Kedves “HungVoter”!
   Murphy Örökké Igaz Törvénye szerint: “A bürokratikus rendszerek feltűnően hasonlítanak az emésztőgödrökre: mindíg a legnagyobb darabok úszkálnak legfelül!”
   Mivel minden diktatúra egyúttal és automatikusan bürokrácia is …
   Üdv! szendam

 4. Avi szerint:

  Sajnos megint igazad van és tényleg elrágják a kivetett gumicsontott a népek és bloggerek. Nem veszik észre, hogy a pofánkba üvöltik alattvalók vagytok és úgy is bánunk veletek. Kertész Ákost ezen felismeréséért keresztre feszítették!

 5. kekec szerint:

  Ebben az “arisztokrácia-aljanépség” témában Nádas Péter írt korábban egy cikket, ahol teljesen pofátlanul magyarázgatta, hogy milyen jó volt a népnek, amikor még tudta a helyét, és pl nem pofátlankodott be az elit lakóterületekre. És milyen jó lesz, ha ehhez a rendszerhez majd visszatérünk. És ahogy néztem, senki sem átkozta ki – pedig a maga módján még őszintébben “genetikailag alattvalónak” minősítette a magyart, mint Kertész Ákos. Csak nem egyetlen mondatban, hanem egész oldalon keresztül – amit a hochmagyarok képtelenek voltak megfelelően értelmezni. .
  Orbán meg kezdi elveszíteni az önkontrollját, és/vagy senki sincs már a környezetében, aki vissza tudná/merné fogni. Azt hiszi, hogy még az őszinteséget is megengedheti magának. Ha ezzel nem tudja a saját híveit kiábrándítani – akkor senki másnak sem sikerülhet. Csak talán a “Valóság nevű nagybátyánk” okozhat némi megvilágosodást a nép fejében – de annak nem lesz elég a 2014-ig hátralevő időszak. Hacsak persze be nem üt előtte az államcsőd. De akkor élvezhetjük a bevezetni kényszerült” MÁSIK rendszert.

 6. […] is csak mi, netskribálók figyeltünk fel igazából, hogy Vityu Kán a júliusi hőségben (bepiálva/bexanaxozva/begombázva – […]


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s