Na ne!

Tegnap Egyeske Ápolt “győzelemről” és “munkavédelmi akciótervről” harsogott a parlamentben, Ketteske Ápolt (Egyeske balkézről vett “Jobbkeze“) pedig a 20 esztendőn belül megduplázható magyar GDP-ről értekezett. És még vannak olyanok, akik ezt komolyan is veszik! Na ne!

Egyeske, miután levetette magáról a “tekintélyes europolitikus” több számmal nagyobb zakóját, s magára öltötte a “bölcs és sikeres államférfi” hasonlóan túlméretes ruhadarabját, arról kezdett szónokolni a magyar Országgyűlés plénuma előtt, hogy “Európa gazdasági és pénzügyi vezetői kifejezték elismerésüket Magyarország kétéves teljesítménye iránt” azzal, hogy visszavonták a kohéziós alapok befagyasztására vonatkozó “igazságtalan” döntésüket. Köpcös ismét hangot adott azon véleményének, hogy 2010-ben az ország a csőd szakadékának szélén állt, s onnan ők rántották vissza (pedig már éppen kikapaszkodtunk volna belőle! – sz.). Ennek érdekében pedig olyan tabudöntögető, “soha nem látott eszközökhöz” voltak kénytelenk nyúlni, melyekkel “nagy nemzetközi vihart” kavartak ugyan, s “záporoztak a kérdések” (a “legsúlyosabb kritikák” eufemizálása! – sz.), de aztán “más országok szép lassan átvették a mi megoldásainkat” (nettó hazugság! – sz.). Igaz, mindezek ellenére “Európából durva megszorításokról jönnek hírek” (sokan szeretnénk mondjuk német módra “megszorítva” lenni! – sz.), ám ezekkel nem köll foglalkozni, hiszen idehaza meg vannak védve a nyugdíjak (az átlagkeresetek 60 százalékára csökkentve! – sz.), Magyarország pedig “megújította társadalmi és politikai rendszerét” (az elaggott horthyzmust keresztezve a modern putyinizmus állam-maffiájával! – sz.). Miután alaposan megveregette saját vállát, még azt sem szégyelte kijelenteni, hogy “Mi vagyunk az a politikai erő, amelyik együtt kormányoz az emberekkel” (attól függ, kiket vesznek emberszámba! – sz.), s az éppen most futó, legújabb “Nemzeti Konzultáció“-ból eddig visszaérkezett állítólag 400 ezer leveléből azt állapította meg (hogyhogy, hiszen hivatalosan a feldolgozás július 7.-től kezdődik?! – sz.), hogy az emberek mostanság leginkább a mukahelyüket féltik (már miért tennék, hiszen az új Munka Törvénykönyvével ugye meg vannak védve?! – sz.). Ennek okán azonnal meg is hírdetett egy “Tízpontos Akcióterv“-et.

Aki az elmúlt bő két esztendőt életvitelszerűen Magyarországon töltötte, az tisztában van azzal, hogy Orbán még soha nem volt olyan szegény, hogy ne ígérhetett volna, s még soha nem volt olyan, a társadalom többsége számára pozitív “programja”, amely csupán írott malaszt maradt, avagy amelynek ne pont az ellenkezője valósult volna meg. Ehhez képest az állítólagos Ellenzék állítólagosan Legnagyobb Pártjának vezetője azt merészelte mondani, hogy a legújabb “munkavédelmi” (amikor “megvédeni” akarnak valamit, okosabb menekülőre fogni a dolgot! – sz.) akciótervet “nem lehet félvállról venni“, mert a cél szerinte “helyes és jó“. És mindezt a parlamentben, hivatalos pártválaszként! Ahelyett, hogy a tapasztalati tényekre rámutatva, keresetlen szavakkal (de persze a T.Ház “tekintélyéhez” és az ott megszokott “stílushoz” igazodva) elküldte volna a bús fenébe Nemzetünk Aprótermetű Nagyegóját és az asztalt verve kérte volna számon az Idiótától az eddigi, mindent lerohasztó intézkedéseit! És még ez a pasas, meg ez a párt akar 2014-ben baloldali “alternatívát” nyújtani nekünk. Ezzel a hozzáállással? Na ne!

Miközben Egyeske a T. Házban szaporán verdeste kiöregedett és lassan elhájasodó focistamellét, addig Ketteske, az Ő “Jobbkeze” (melyet inkább használna önörömszerzésre, mint a nemzetgazdaság irányítására! – sz.) a kétnapos “Külpiaci Értekezlet” nyitótanácskozásán arról merészelt beszélni, hogy az agyilag szintén “zokni” Főnöke által meghírdetett Keleti Nyitás” politikája (részleteket lásd itt!) következtében olyan nagy ázsiai exportlehetőségek nyílnak meg, melyek következtében “nem csak nyugat és kelet, illetve az Európai Unión belüli és kívüli gazdasági kapcsolatokban” teremtődik meg az “egyensúly“, hanem évi 5-6 százalékos növekedési ütemmel a magyar GDP 15-20 esztendőn belül megduplázódhat, elérve a 200 milliárd eurót!

Nos, azt még megértem, hogy a Lipótmezei Kormány fizetett alkalmazottja, a külügy kirakatába állított bábu, Martonyi János e matolcsysta kijelentést kommentálva olyasmiket mond, hogy “…olyan más globális problémákkal is meg kell küzdeni, mint a versenyképesség, amire Európa, részben a növekvő bérek miatt(!) nehezen tud választ adni” (ellentétben az európai árakat az ázsiai bérekkel és alkalmazotti jogokkal párosítani kívánó Magyarországgal! – sz.). No de az, hogy az européer magyar jobboldal maroknyi társasága (amely egyre csak “porlik, mint a szikla” – sz.) egyik emblematikus képviselője, az Orbánbandából és az annak seggét szorgalmasan nyaldosó Professzorok Batthyány Köréből kiszeretett Mellár Tamás ezt az egész elkúrcsysta szózagyvalékot egyszerűen csak “vágyak“-nak minősíti ahelyett, hogy nevén nevezve a gyereket “kóros hazudozás“-ról beszélne, már egyszerűen érthetetlen. És ezek a konzervatív urak akarnának nekünk jobboldali alternatívát nyújtani az áljobboldali orbanizmussal szemben. Na ne!

Emberek! Úgy tűnik, mindkét “oldalról” gyávákkal, köldöknézőkkel vagyunk körülvéve! Ha EZEKRE bízzuk dolgainkat, az orbanizmus garantáltan évtizedekig fog tartani!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

20 hozzászólás on “Na ne!”

 1. asher alexander szerint:

  ja kerem!!
  amig az olyan parlamenti-(uram bocsass!!”reichstag”-i……mert arra inkabb hajaz!!)-szakmak,mint pl,; az “udvari szettekinto”-(kimegy az udvarra korulnezni tiszta-e?!)-es a “pennakoptato” jol fizet………..!!!
  mi mast varnal megis!?
  persze az hogy hetfo delelott rohamrendori segedlettel kilakoltatnak egy mindket labara amputalt 68-eves rokkant not-(vizdij elmaradas miatt!!…amit en Erosen ketlek,mert mi koze a Vizugyi hivatalhoz a polgmajsternak ugyae?)a kutya se kivancsi a magyar parlamentben!!

 2. asher alexander szerint:

  undoritoan mocskos egy nepseg!!!!pfuuuuujjjjjjjjj!!!

  • szendam szerint:

   Kedves “a.a”!
   A legteljesebb mértékben egyetértünk!
   Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    megerdemelnek busasan-(az elmult honapok,evek tortenesei utan!!)-hogy az E.U.-bol paros labbal rugnak ki oket orokre!!!!!
    ket dolog ami mostanaban tortent NAGYON SOKMINDENT megmagyaraz!!
    az egyik,;
    egy amerikai felmeres szerint ma Magyarorszag osszlakossaganak 63%-a Antiszemita!!
    a masik,;
    Kover Laszlo-t PERSONA NON GRATA-nak minositettek Izraelben!!
    ez az ELSO Ilyen iranyu dontes Magyar politikussal szemben Nemzetkozi szinten a II.ik Vilaghaboru befejezese ota!!
    meglehetos nagy Szegyenfolt a Magyarok megitelese szintjen vilagszerte!!

 3. kekec szerint:

  asher alexander
  Ha ez vigasztal: nem sokkal kevesebben utálják a pirézeket IS
  Egyébként sajnos nem “őket” hanem “minket” rúgnának ki az Unióból.

  • asher alexander szerint:

   kekec!
   nem tudom kikre celoztal azzal hogy “pirezeket”??!-de megjegyzem itt Erets Israel NEM tagja az EU-nak,es NEM is kivan tagga valni ott sosem!!

   • szendam szerint:

    Kedves “asher alexander”!
    Teljesen nyílvánvaló, hogy alaposan félreértetted “kekec” bejegyzését! Ezen mondjuk nem is csodálkozom, hiszen valószínűleg nem követed napi rendszerességgel és szorosan nyomon a magyarországi sajtót.
    Néhány esztendővel ezelőtt az egyik magyar közvéleménykutató intézet fel akarta mérni a hazai xenofóbiát. Ennek során arra volt kíváncsi, hogy az átlagmagyar mely nemzetiségeket utasítja el jobban, illetve kevésbé. A módszer lényege az volt, hogy a felsoroltakat (osztrákoktól kezdve, zsidókon és arabokon át a szlovákokig, románkig és az ukránokig) az elutasítottság mértéke szempontjából 0-10 között kellett pontozniuk a megkérdezetteknek. A kutatóintézet azonban egy kis “csel”-hez is folyamodott, ugyanis a nemzetiségek listájára felírta a soha és sehol nem létezett “pirézek”-et is! A felmérés eredménye elképesztő volt: a válaszadók a legnagyobb arányban a “pirézeket” utasították el, azaz gyűlölték a leginkább! Nos a “pirézek” emlegetése azóta tulajdonképpen a tudatlanság és az ostobaság toposzaként szolgál, s ez volt az, amit Te nem értettél meg.
    Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    -“meg akarta merni a hazai xenofobiat….”-
    masok meg is mertek!!-(nem csak “akartak”)-
    a magyarok-(magyaristan osszlakossaga!!)-63%-a Antiszemita!!
    vajon ez most ad-e okot “buszkesegre” valakiknek?jo hir-e ez magyaristanrol vilagszerte!?

 4. asher alexander szerint:

  -csak halkan megsugom!!!!
  SOKKALTA JARTASABB VAGYOK A NAPI TORTENESEKBEN MAGYARORSZAGGAL KAPCSOLATBAN MINT HINNED!!
  csak ezt a “PZER” kifejezest nem hallottam eddig sehol!!
  kiket is takar ez??

 5. kekec szerint:

  Bocs asher alexander, azt hittem közismert. Volt egy felmérés a magyarok más népekkel szembeni pozitív és negatív vélekedéséről – és a kutatók bele tettek a valós népek közé egy általuk kitaláltat is: a pirézeket. És a felmérés szerint őket is elég sokan utálták, márpedig róluk aztán semmiféle gyakorlati tapasztalatuk nem lehetett. Ezzel kontrollálták a kutatók azt az állítást, mely szerint valaki nem rasszista “csak” rossz tapasztalatai vannak. Tehát amikor pirézekről esik szó, erre a felmérésre, és a lebuktatott “tapasztalatokon” alapuló előítéletességre, idegengyűlöletre (xenofóbiára) utalunk.
  Most nézem, hogy szendam már megírta: “legnagyobb arányban” tehát az antiszemitizmust is meghaladó mértékben! Ennek pszichológiai oka az lehetett, hogy akkor (még) nem “illett” cigányozni vagy zsidózni, ezért ott némi kulturális fék jelentkezett a válasznál, azonban a pirézeknél ez nem érvényesült – ezért feltehetően még rosszabb a helyzet, mint 63 %.

  • asher alexander szerint:

   akkor ez a “pirezek” dolog,olyan mint a nekunk-(deportalas alatt igert!!)- “pitchipoi” nevu helyseg keleten ami tulajdonkeppen,a TREBLINKA,SOBIBOR,CHELMNO vagy a MAJDANEK vernichtungslager-t(megsemmisito tabor)-jelentette!!

 6. kekec szerint:

  és “MI alatt, itthoni magyarként a magyar állampolgárok összességére utaltam. Erre értettem, hogy nem “őket” azaz az Orbán és Társai maffiát, hanem “minket” a magyar népet rúgnának ki az Unióból, holott lehet, hogy pár év alatt azért a népnek is megjönne az esze. Azért a lengyel Kaczinszkyak se voltak egyszerű eset, mégis meg tudtak tőlük szabadulni (félig, és repülővel),

 7. Zsolt szerint:

  “Munkavédelmi akcióterv”??? Na, a munkának annyi, ezzel kivégzik teljesen.
  Mert mint tudható, ha ezek elkezdenek valamit védeni, az bizonyosan megsemmisül, köddé válik, a múlt egy jeles színfoltja marad csupán, mert a való életből örökre és visszavonhatatlanul törlődik.
  Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez az elfuserált rablóbanda mikor törlődik ki a jelenből, és tűnik el nyomtalanul?! “Kormányvédelmi akcióterv” mikor lesz már?:-)

  • asher alexander szerint:

   mit tartalmaz a munka torvenykonyve?
   nos ha stilusos akarnek lenni akkor azt irnam-(Markos&Nadas katonadolog c trefaja utan)- haaat ugy vanak ott a jelek meg mindnfele akom-bakomok a konyvben…..!!
   persze ez az ujabb kiadas inkabb sirni valo szegyenletesseg,mint mulatsagos!!

   • szendam szerint:

    Kedves “a.a”!
    A Munka Törvénykönyve valóban egy “sírnivaló szégyenletesség”! Hogy ne mondjam (nem a frászt nem!) maga a rabszolgatartás államilag garantált és törvényesittetett bevezetése! Pfujj!
    Az meg pláne “pfujj”, hogy gyakorlatilag SEMMILYEN LÉNYEGES TILTAKOZÁS ez ellen nem volt Orbano-abszurdisztánban!
    Üdv! szendam

  • szendam szerint:

   Kedves “Zsolt”!
   Legelébb is üdvözöllek a blogomon és köszönöm a kommentedet!
   Amit leírtál, azzal tök’ egyetértek: ez az egész valóban nem más, mint a szokásos “kommunikáció”, azaz a netto hazugságok szakmányos szemfényvesztése!
   Üdv! szendam

   • asher alexander szerint:

    szendam!
    no es megis mi mast varnal egy olyan orszag lakoitol,akik egyetertve a fuhreruk-(benito-orban)-hulyebbnel-hulyebb otleteivel,az osszlakossag jo 63%-a antiszemita!!?!!-(USA felmeres magyarisztanrol)-
    -olvastam olyan orbani kiszolast is,ahol a kulfoldet vadolja antiszemitizmussal mert biraljak a politikajat!!
    csak azt nem ertem mi koze az antiszeitizmus vadjanak,a magyar fasiszta politikabiralatahoz??
    Zazrivecz-vona gauleiter mar korabban kjelentette a kisalfold c cajtung hasabjan!
    idezem szoszerint,;
    vona,;-a legnagyobb eloskodo a politika!!
    mit is csinal a jobbik a “parlament”-ben-(mert inkabb Reichstag lesz az!!!)-
    politizal??
    ERGO,; ELOSKODOK a Nemzet testen!!!

   • Zsolt szerint:

    Kedves Szendam!
    Először is, köszönöm az üdvözlést. Bevallom, már jó ideje olvasom a blogod, és csak azért nem szóltam hozzá, mert minek szaporítsam azt, amit már leírtál, és amit már más hozzászólók ismét kiemeltek és leírtak. Nem igaz?:-)
    A “szokásos kommunikáció” kifejezéshez csak annyit, hogy akármit is gondolok én erről, jó, vagy káros, egy dolog bizonyos. Az, hogy rettentő jól működik. Ha nem így lenne, akkor nem lenne ilyen csönd és nyugalom az országban, hanem kormányváltó milliós tüntetések lennének nap mint nap. Szóval így állunk. Ők kitalálják a nettó hazugságokat, egy csomó jobb sorsra érdemes ember nap mint nap segget csinál a szájából, a nép meg nagykanállal eszi a baromságot, és nem veszi észre, hogy ettől már évek óta gyomorrontása van. Szép kilátások a jövőre nézve! Csak biztatni tudlak, hogy ne hagyd abba, és fogjatok össze minél több “blogtollforgatóval”:-)
    Üdv,
    Zsolt

   • szendam szerint:

    Kedves “Zsolt”!
    Az Téged soha ne zavarjon hogy én, avagy a kommentesek már leírtak valamit. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy Te egy olyan szempontot teszel hozzá az addig kialakult képhez, melyről mi nem is tudunk!
    Úgyhogy ha van véleményed és kedved, akkor írjál csak nyugodtan! Neked is jó (kiírtad Magadból a “dolgot”), nekünk is jó (egy másik szempont)!
    Üdv! szendam


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s