Az elcsalt “Harminc Ezüst” esete

A közismert mondás szerint “A forradalom felfalja saját gyermekeit!“. Ez különösen igaz a hazai “fülkeforradalom”-ra, amely csak zabál… és zabál … és zabál. És átver… és átver … és átver. … Mindenkit! 

A korabeli sajtóhírek szerint a 2010-es országgyűlési választások kampányidőszakát megelőzően Orbán Viktor felcsúti (ma már elsősorban állami pénzből finanszírozott) birtokán magához rendelve azokat, személyesen válogatta ki az eljövendő Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőket. Ez volt az a hírhedt “Felcsúti Casting“, amelynek során a jelöltek úgy juthattak szerephez, hogy személyes megjelenésükkel (és hódolatukkal) biztosították Mein Vezért szervilizmusuk és nyelvüknek kellően nagy, gerincüknek pedig kellően kicsiny méretéről. A Mi Fényességes Boldogságunk, a Szeretett Vezető pedig a narcisztikus cezaromániával terhelt szocio- és pszichopaták egynémelyikére oly’ jellemző, rosszra hajlamos zsenialitással, biztos kézzel emelte ki az elé tálalt pöcegödörből a leguntorítóbb csúszómászókat, kiket ma miniszterekként, államtitkárokként és honatyák/-anyákként “tisztelhetünk”, de főleg tarthatun el.

Nos, ezek a kontraszelekció alapján létre hozott, agyhiányos “elit” tagjai aztán minden lószart megszavaztak, amit csak a Kenyéradó Gazda osztogató keze eléjük rakott. Emlékezetes az eset, amikor tavaly december 23.-án úgy bólintottak rá közel 180 törvény módosítására usque egyetlen óra alatt, hogy az erről szóló, bő 200 oldalas előterjesztést mindössze 120 perccel azelőtt kapták kézhez (hiába: zseniknek ennyi is elegendő a megfontoláshoz!). Ezek a “törvényhozók” (“Hozzájuk képest a meztelen csiga egy gerincoszlop!” – vélekedett anno Hofi Géza) többek között azt is voltak szívesek megszavazni, hogy 2014-től  386-ról 200 főre csökkenjen az országgyűlési mandátumok száma tehát azt, hogy legalább 186-uknak ki van rúgva a lába alól a meg nem érdemelt sarzsi után járó közpénz, meg az ehhez párosuló “anyagi hála” ismeretlen mennyiségű, zsebbe kapott forintjai. Meg is jegyezte az egyik “nemzetért önmagát feláldozó”, az Országgyűlés Üléstermének valamelyik berendezési tárgya, hogy “…akkor most mehetek vissza tanárnak havi szaros 120 ezerért!”.

Hogy a fentebb idézett képviselő-féleség, meg az összes többi is megnyugodjon, a Mi Derék Országvezetőnk, Orbanbasi úgy döntött, hogy átszervezve (tehát alaposan megbonyolítva és megdrágítva) a közigazgatást, feltámasztja az 1980-as esztendőkben joggal elhaláloztatott járásokat, s ezzel állami fizetés ígéretével kecsegteti meg a Kétharmad nullakarcsi hétnyolcadát. Meg is szavazták a birkák, s nyugodtak is voltak mindaddig, amíg a Belberki Talpnyalók egyike, a hitehagyott jogász, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságyügyi miniszter a “járási pártitkárok” kinevezésével kapcsolatosan a hétfői zárószavazást megelőzően be nem terjesztette azt a módosító javaslatot, miszerint “…hivatalvezetői munkakörbe az nevezhető ki, aki büntetlen előéletű, az országgyűlési képviselők választásán választható, felsőfokú végzettséggel és legalább öt év közigazgatási gyakorlattal rendelkezik. E vonatkozásban közigazgatási gyakorlatnak minősül az országgyűlési képviselői tevékenység és a polgármesteri tisztség ellátása is.

Ajvé! Ez már nagyon nagy baj! Hiszen az Orbán által még 2010-ben, Felcsúton kiválogatott csúszómászók többsége sem polgármester, sem pedig korábban országgyűlési képviselő nem volt, csak helyi érdekeltségű, önkéntes senkiházi, aki a Kubatov-névsor folyamatos frissítésén, meg a helyileg aktuális főfideszes ánuszrózsájának rózsaszínen tartásán kivűl a világon semmit nem csinált (leszámítva a nem-fideszes rokonai, ismerősei és szomszédai lepiszkolásán és “B”-listázását).

A nepszava.hu híre szerint ez a módosítás óriási felháborodást keltett Orbán Kutyái között. Kaffogtak is rendesen, ahogyan a Blöki szokta kifogásolni, ha a Gazdi elveszi előle a kajástányért. Nem is csodálkoztam ezen, hiszen akkor sokuknak marad a “szaros tanári fizetés havi 120 ezre”, s vártam a lázadást, a javaslat visszavonatását. Ámde mi is történt? Az, hogy ez a sok birka még ezt is simán megszavazta!

Hahahaha! A sok Bérjúdás-Farizeustól a Magának Kapari Hatalom még a “harminc ezüst”-öt is ellopta!

… és ezt …

szendamondja! (röhögi!)


3 hozzászólás on “Az elcsalt “Harminc Ezüst” esete”

 1. emigrant szerint:

  Én nem röhögök. Majd módosítják a törvényt még idejében négy év közigazgatási gyakorlatra. Felsőfokú végzettséget meg majd hazudnak maguknak, mint az Aggteleki Nemzeti Park igazgatójának. Ez az mostani állapot csak azért van, hogy mindennapi harácsolásra késztesse, valódi bűntárssá tegye a mezei gombnyomogatókat is. Amikor már mindenki eléggé lezüllött, akkor újra törvényt módosítanak, sőt nem lepődnék meg, ha újabb tákolmány-módosítással megemelnék a képviselői létszámot is. Valójában én már semmin nem lepődök meg. Azzal egyébként teljesen egyetértek, hogy orbánék egyáltalán semmire sem becsülik ezeket a szerencsétlen agyhalottakat. Bármikor leszámolnak velük, mert találnak helyettük másik tízet. Nem érdekli őket sem a véleményük, sem a jövőjük, ugyanolyan embertelenül bánnak el velük, mint ellenségeikkel, vagy bárkivel, aki nem orbán. Ilyen a sztálinizmus. Ez maga a sztálinizmus.

  • szendam szerint:

   Én viszont nem röhögök … illetve igen és nagyon is!
   Ugyanis ez az egész baromira jellemző az egész Orbanbasi-rendszerre: simán felbérelték azt a kettőszáz-valahány Felcsúton Kiválogatott és (közpénzen) Kitömött Lófaszt, a Helyi Senkiháziakat (ezek egyike volt a csak nemrég fellázadt, de egyébként MINDENT MEGSZAVAZÓ Ángyán József is!), akik a sarzsi és a közpénz megkapásáért cserébe, hajlandóak voltak a Jogállam, a Köztársaság megsemmisítésére. Mindezt pedig úgy, hogy további közpénz-forrást ígértek a Mindent Megszavazók birkanyájának, a “járási párttitkárok” államilag fizetett funkciójának létrehozatalával. De miutánt már “használva” (és kihasználva) voltak, a Hatalom Bebetonozottjai már nem akarnak gondoskodni a pénzért (és a leendő szinekúráért) bármit megszavazókról, a nekik beígérten kijáró, kihalásig biztosított megélhetésükről. … mert a “Mórok” már megtették kötelességüket! … és mehetnek a “levesbe” …
   … ahogy az összes többi, “hitből” szavazó is! … velünk (és gyermekeinkkel) együtt!
   … és ezt is …
   … szendamondja!

 2. Fehér Klára szerint:

  Ángyánnak egy kissé soká tartott, míg kiborította a szaros bilit. nem halottam azt sem, hogy kilépne a fideszből, holott Tállai már erősen noszogatja…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s