FlashPost: Iványi for president!

A Népszabadságban megjelent, MTI-hír szerint a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció Pártja Iványi Gábort, az egyházi státusát nemrégiben elvesztett, pontosabban attól hatalmi önkénnyel megfosztott Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezető lelkészét javasolja (dr. … höhöhö!) Schmitt Pál megüresedett helyére köztársasági elnöknek megválasztani. A hír szerint Iványi vállalta a jelölést.

Nem is rossz az ötlet sőt, még támogatnám is. Ha rajtam múlna, hát Iványi Lelkész Úrból már holnap államelnök lehetne. Vannak azonban kérdéseim is:

 • Ha Iványiból államelnök lesz (ki van zárva!), akkor ki az ördög fogja OVi kedvéért és utasítására még a használt budipapírt is készséggel aláírni?
 • Miféle aljas pletykákkal, lejárató célzatú suttogó propagandával, karaktergyilkos kitalációkkal fogják a Lelkész Urat már ma estétől megtámadni azon sajtóorgánumok, melyek a “polgári”, illetve a “keresztény-konzervatív” címkéket aggatták magukra?

Mindezek ellenére az jutott eszembe, hogy aki hozzám hasonlóan alkalmasnak találja Iványit az államelnöki funkcióra, az kattintson rá a poszt címe alatti csillagocskák legutolsójára (ötödik)! Aki azonban nem, az ugyanezen csillagocskák legelsőjére klikkeljen!

Kíváncsi vagyok az eredményre!

… és ezt …

szendamondja!

Reklámok

2 hozzászólás on “FlashPost: Iványi for president!”

 1. farcsika67 szerint:

  szenda, ugye ez most a napi vicc kategória? mert annak meg kur…va jó. képzeljük el, orbán tahó megkérdezi a dk-t(!): ‘figyi ferkó, tudod, egykor jó haverok voltunk, szeretném a véleményedet kikérni. szerinted ki lenne jó államelnök? Kövért nem akarom, túlságosan párthű, itt nyalja a seggem már 20éve, egy olyan kéne akit eddig aláztam ugyan- majd hamut szórok a fejemre-, de nem fogadja el a véleményünket, nem ír alá minden szart úgy mint az a hülye snitt, vagyis én iványira gondoltam. mit szólsz hozzá ferikém?’

  elképzelted? és csak röhögök . már lassan sajnos mindenen. tragikomikus. üdv néked

 2. kekec szerint:

  szendam – az egy dolog, hogy Orbán NEM a dkp jelöltjét fogja választani, és azt sem vitatom, hogy Iványi köztiszteletben álló ember, és Schmittnél tisztességesebb lenne. De majdnem biztos, hogy nem lenne alkalmasabb, mivel a törvények elbírálásához jogi szakképzettség kellene! Ez nem menti fel a Dkp-t az alól, hogy (a vállalt jobbról-balról is elfogadható attitűddel) egy a jobboldaliak szerint is elfogadható és alkalmas jelöltet állítsanak. Iványi nyilvánvalóan nem olyan.
  Majtényi-t nehezebb lett volna elutasítani. Vagy Györgyi Kálmánt.
  Őszintén? Még az Mszp csökött ötlete Sólyom duplázásáról is megalapozottabb!
  Ez elég nagy csalódás részemről! Bocsi, de nem szavazok!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s