Még, még! … Ennyi nem elég?

Kokik és sallerek, “baráti tarkónlegyintések” korszakát éljük manapság. Csakhogy MI kapjuk és MI fizetjük! … egy felfuvalkodott Senkiházi és Bandája, azaz “A Haza” helyett!

Ugye kezdődött az egész azzal, hogy a Népi Bölcsesség, a maga 2,7 milliónyi szavazatával hatalomra juttatott egy olyan társaságot, melynek Vezére nekik semmi mást nem ígért, mint hogy a választások másnapján “még a Nap is másként fog sütni!” (Ja. Őrá!). Osztán még aztatat is mondotta, hogy itt igazából semmiféle válság nincsen, csakis és kizárólag a balfasz ballib kormányzás csinálja itten a balhét: pusztán egy erős akarattal, meg némi összetartással minden gond szinte azonnal orvosolható!

Kicsi vagyok.
Kicsi vagyok …(*)

Mert ugye 2002 óta arról van itt nagyba’ szó, hogy a Felfuvalkodott Adó- és Államvagyon-csaló nyolc esztendőn keresztül minden nap arra volt kénytelen ébredni, hogy nem Ő áll a “Magyar Köztársaság” nevezetű hajó kapitányi hídján. Mindezért persze Ő nem lehetett hibás, hiszen azt megelőzően négy esztendőn keresztül BIZONYÍTOTTA, hogy Ő mennyire ALKALMAS és FELKÉSZÜLT a kormányzásra. Ámde ezt az a sok hülye bunkó, a nyuggerek és a panelprolik valahogy nemigazán akarták észre venni, így “A Haza” ellenzékbe került. Pedig ugye …!

Hát “ugye”, vagy nem “ugye”, de bizony “A Haza” ellenzékbe került, s ráadásul nyolc esztendőn át. No ezért A Haza“, azaz a Csútról szalajtott félművelt Focista olyannyira megsértődött a baromállat “rá-nem-szavazók“-ra, hogy egészen 2005-ig gyakorlatilag be sem ment a “Hazának Házába” annak ellenére, hogy “a-rá-szavazók“, tehát “A HazaŐt mégiscsak oda küldte, szalajtotta csakis azért, hogy ugye ŐA Haza” érdekeit képviselje ottan, abban a Nagy Házban, melyben egy csomó senkiházi kommenista ücsörgött és gyakorolta a hatalmat.

Abba most ne menjünk már beléje, hogy “kommenisták“-ból nagyobb volt a kínálat már “A Haza” első országlása idején is, mint “Az Utódpárt” parlamenti frakciójában sőt, előző kormányában is! Meg abba se, hogy miért “nem-kommenista” a Tákolmányt koncepcionáló egykori MSZMP PB-tag, volt oktatási és kultuszminiszter, a Hazafias Népfront egykori elnöke … szóval ebbe most inkább ne menjünk beléje, mer “A Haza” ezt sem tudja megmagyarázni! … illetve “tudja” ugyan, de bár ne tenné!

Egyre feljebb furakodom
Jaj, de magas ez a torony. … (*)

No de hát hogyan is került “A Haza” kiszolgáló környezetébe az a sok-sok “most-már-nem-kommenista-kommenista“? Egyáltalán hogyan kerülhetett olyan helyzetbe “A Haza“, hogy ilyenek (“EZEK“!) szolgálataira szoruljon?

Hát úgy, hogy “egyre feljebb” akart furakodni, s közben baromira meg akart gazdagodni. No persze ezt nem a saját, éveken át napi minimum nyolc órában, hangyaszorgalommal végzett munkájával kívánta elérni! A Büdös Frászt! Hát van erre ideje “A Hazá“-nak?! No, ugye hogy nincsen! Pláne akkor, amikor Nekije ugye “Küldetése” vagyon … vagy mi a fene?!

Hát így aztán összedta Magát mindenféle Senkiházival (és Schenkhiházyval – pl. Schöppflin EU-képviselő úrral, meg a Vatikán obskúrus szervezetével, az “Opus Dei“-vel), meg a Valóban Senkikkel (Jobbik), csakhogy akár az Ország kárára is, de belőle Nagy Ember legyen!

“Ez a parancs
Érik a narancs…” (*)

És “Nagy Ember” lett a normál férfitermet KÉTHARMADÁBÓL! És ezt be is bizonyította mindenkinek, pl. azzal, hogy mindenkire ráerőltette akaratát: a leendő egyetemistákra a keretszámokat, minden magyar honpolgárra pedig az “Alaptörvény“-t! Közben pedig – csak úgy, mellékesen – sajtókomisszariátust hozott létre, akarata alá gyűrte az Alkotmánybíróságot (tagjainak passzív/?/ együttműködésével!), a bíróságokat (nyugdíjaztatással és Mamelukja Feleségének kinevezésével) és bűnözőkké fabrikálta azokat a hajléktalanokat is, akik éppen az Ő és Jobbkeze maga felé hajló “gazdaságpolitikája” következtében veszítették el mindenüket!

Ja, hogy ez az egész egy teljes idiotizmus? Hát persze! No, de érdekel ez valakit is? A magyar honpolgárok jó 80 százalékát kizsebelő (pl.: szja. tv.) intézkedések ellen voltak tömeges demonstrációk? És a hárommilliónyi Manyup-tag kifosztása miatt?

Na ugye, hogy nem! … csak akkor, amikor már késő volt! A “független hatalmi ágak” pedig szagolva a túlérett  és már évek óta rothadó(tehát büdös) narancsot, szakmányban hozzák a Hatalomnak tetsző ítéleteket. … “A Haza” által megalkotott elképesztően szemét törvények alapján! … lehet, hogy ha én lennék egymillás havi fizetéssel kibélelt huszonéves bíró, magam is vállat vonnék és zsebre tenném a “HARMINC EZÜSTÖMET”! … Csakhogy ezeknek a bírókáknak még családjuk sincs! Nem úgy, mint azoknak, akiket a milláért naponta elárulnak!

Repül a bálna
Repül a bálna
Mindenki álljon vigyázba
Repül a bálna
Repül a bálna
Bele köpök a nagy Dunába (*)

Igen, “A Haza” beleköpött a Dunába! Valahol még a Fekete-erdő tájékán, hogy csulája végigfolyjon egészen a Balkánig. Mert az le vagyon “Hazailag” szarva, hogy A NÉP még anno 2003. áprilisában megszavazta az EU-tagságot, s ezzel vállalta annak minden következményét is. No de “A Haza“? Őt megkérdezte erről bárki is? Biztosították Neki ezzel az Örök Hatalmat, az Omnipotenciát a maga kicsiny, mindössze 93 ezer négyzetkilométernyi Magánbirtokán?

Ugyan dehogy! Ezért aztán “A Haza” úgy döntött, hogy idehaza “mindenki álljon vigyázba”, s ha ebbe A NÉP által eldöntött EU-tagságunk okán maga az EU bele akar szólni! …. hát akkor grrrrr! … és akurvaanyádat! … meg kijafaszaza!

Persze a “lecsó”, az a pár rongyos euromilliárd azért köllene, mert kivonva magunkat az adózásból kissé nagyon elbasztuk az egész gazdaságot és most a tönk felé “araszol” az F1-es versenyautó sebességével a Magánbirtok. No de “A Haza” miként kényszeríthető arra, hogy a (“nem is kért”) kölcsön feltételeit teljesítse? Amikor “Mi egy olyan “büszke és rátarti” nép vagyunk, akik ugyan állják adott szavukat, de semmiféle parancsnak, kényszernek nem engednek! … s miért is tennénk, amikor “Erdélyi Fejedelemség” néven a törökök vazallusaként hősiesen védtük a keresztény Európát pl.1683-ban Bécsnek büszke várát Kara Mustafa Vezírrel együtt ostromolva!

Megtanultam, tudom a választ
Kicsi az ország nagy a bánat … (*)

Mert ugye itt mindenki csakis “A Hazá“-ra támad. Bel- és külföldről összeesküdve puccsot kíséreltek meg “A Haza” ellen … még a CNN-t is bevonták ebbe az alpári és nemtelen támadásba! No, de semmi baj, mert “A Haza” (Ő, Egyedül!) leleplezte és elhárította azt, s még a Sajátjai között is megtalálta a “vakondokokat“!

De köll is ám az éberség! Hiszen a túlnyomó részt jobboldali kormányok által vezetett EU-tagállamok (és pláne a kizárólag jobos kormányokkal rendelkező kelet-európai államok) közül csakis és kizárólag ezt az évszázadokon át török vazallusként a kereszténységet INGYÉ’ védelmező országot támadja az Unió balliberális “többsége”, meg a pénzpiaci spekulánsok (akiktől ugye 18 hónapon át vettünk fel kölcsönöket ötszörannyiért, mint a 2010-ben hősiesen kipaterolt IMF-től!). Ja, hogy fokozódik a nyomor “Nagyonnagyországban”? Hát ez ugye annak következménye, hogy “kicsi az ország”, s mindenki azt hisz, hogy azt tehet vele, amit akar.

“Repül a bálna
Megírta a Magyar Közlöny.” (*)

De ez ugye már nem igaz, hiszen 2010 óta egy Nagyonnemzeti Főkeresztény Kormány van hatalmon Abszurdisztánban, mely határozottan és komolyan kijelentette, hogy itten  nincsenek hajléktalanok (mármint az aluljárókban és a köztereken), itten nincsenek éhezők ( a budai luxusvillákban és egyéb “elit” lakóparkokban), teljesen szabad a sajtó (bár a saját nagycsöcsű nőcimet neveztem ki abszolut hatalommal a teljes média fölé), független a bíróság (melynek élén a Nagyasszony Barátnéja, illetve a bíróságokat kiherélő törvénytervezetek egyik megfogalmazója áll!) és fair a választási törvény (fideszre szabva fideszesek által!).

S aki ezt – akár az EU-ban – nem hiszi, hát olvassa csak el a mi törvényeinket és nyilatkozatainkat! Hát a jó édes kurtizán női felmenőjét annak, aki még ennek utána sem hajlandó elfogadni a tényt, hogy mi vagyunk a legdemokratábbak az egész Világon!

*****

Az Éhségmenet Budapestre megérkezett egyik szónoka kb. a következőt mondotta:

…Le fogjuk törölni a gúnyos mosolyotokat a szátok széléről!

… és ezt …

(nem csak) szendamondja!

(*: az idézetek a Republic együttes “Repül a bálna” című szerzeményéből vétettek! Köszönet “Cipő“-nek és társainak!)


2 hozzászólás on “Még, még! … Ennyi nem elég?”

  1. farcsika67 szerint:

    http://egyenlito.blog.hu/2012/02/20/ezert_nincs_gazdasagi_novekedes_magyarorszagon

    erről is kéne egy cikk tőled. mert én nem értem mit akarnak még. mért nem elég nekik a kétharmad. mennyi lenne az elégséges? tízhatod, esetleg húszharmad? mire kell ekkora hatalom? egy esetleges államcsődhöz,vagy talán valamilyen más simlis húzáshoz? mondjuk akkor ha nem akarják visszafizetni az államkötvények kamatos értékét, ahogy azt az argentínok csinálták? csak spekulálok, mert nem értem. és te?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s