A NÁCIK szerint …

Tegnap (jan.14., szombat) délután a magyar neonácik “visszavették az utcát” a balliberális – terminus technikusuk szerint: “nemzetellenes-erőktől” … alig kétezer “nemzeti” szimpatizánssal! Gartulálok!

A “magyarokat“, a “magyar függetlenséget” és a Viktoriánus Államot megvédeni hivatott tüntetésen Vona Gábor, az “ellenzéki” Jobbik pártelnök-frakcióvezetője (mindkét funkcióból köll a pénz!) kezdeményezte Magyarország kiléptetését az Európai Unióból.

Tette mindezt annak okán, hogy szerinte J.M. Barroso szerdai (jan. 11.), Orbán Viktorhoz intézett levelével “hadat üzent” Magyarországnak (mellyel “egy földön fekvő országba rúgott bele” – miért is “fekszik a földön” ez az ország? … He?!), megsértve függetlenségét azzal, hogy három törvény ( a jegybankról, a  bíróságokról és az adózásról szólókat) visszavonását, illetve egy új költségvetés megszavaztatását kérte. Jelentette mindezt ki egy közjogilag “ellenzéki”-nek számító párt elnöke, egy a kormányt messzemenőleg támogató rendezvényén.

Vona Gábor – hátsó lábaira ágaskodva – nem vonakodott kijelenteni azt sem, hogy “sem a függetlenségünkből, sem a hazánkból, sem a földünkből többet nektek nem adunk!“, s ha Barroso be merészelné tenni lábát Szittyaidiotisztánba, akkor „megtekerik az orrát és karikás ostorral fogják kizavarni”.

Az Orbanista Kormányt megtámogatandó “ellenzéki” rendezvény végén előbb Szegedi Csanád jobbikos EP-képviselő azt merészelte mondani, hogy (1) “Magyarországot megszállták“, illteve azt (2), hogy  “…az Európai Unió vagy az IMF nem megszorítani, hanem megfojtani akarja az országot!

Mivel náci tüntetések gyújtogatások nélkül elképzelhetetlenek, így Novák Előd egy Murányi Levente nevezetű “56-os hős”-nek jogalap nélkül kinevezett senkiházival egyetemben elégették az EU zászlaját.

***

Nos, aki olvasta már posztjaimat tudhatja: nem lehet engem meggyanúsítani sem Orbán sem pedig Vona Pártja imádatával. Éppen ezért feltennék néhány (nem kifejezetten barátságos és érdeklődő) kérdést:

1) Kijafasz “szállta meg” az országot és vette el annak “függetlenségét” Rajtatok kívül?

2) Kijafasz egészen ostoba gazdaságpolitikája (“Matolcsyzmus”) miatt lett kiszolgáltatva az ország mindenféle tőzsdespekulánsnak?

3) Kijafasz volt az a kormánypárti többség az Országgyűlés Üléstermében, mely visszamenőlegesen törvénykezett, keddről szerdára írta át nem csak a “régi”, de az “új” alkotmányt is?

4) Kijafasz volt az az “ellenzéki” párt, mely a “melegig benyalva” szavazott meg minden orbanista, országot pártkinevezettek útján megszálló törvényt?

5) Kijafasz volt az, aki notorikusan sértette meg a Magyarország által vállalt nemzetközi szerződéseket? … mely jog- és szerződés-sértés okán a Te Párod (kedves Gabikám!) még nem csak, hogy nincs betiltva Magyarországon, de EP-képviselőid is lehetnek!

***

Amikor Novák Előd (remélem nem lesz utódja!) az ál-ötvenhatossal együtt meggyújtotta az EU kék zászlaját, eszembe jutott valami: … ha ez az EU szerintük annyira káros, hogy abból most és azonnal ki köll lépni, akkor az “égetés” miért csak egy nylon-zászlót érintett?

A legutóbbi magyar EP-választások során az “össznépi bölcsesség” négy jobbikos senkiházit juttatott be az Európai Parlamentbe. Ez “A NÉGY IZÉKE” azóta havi 6.200€ javadalmazásban részesül. Számításaim szerint ez “A NÉGY náci IZÉKE” eddig közel NYOLCSZÁZ-EZER EURO fizetést/jövedelmet nyalintott fel azon Európai Unió Pralamentjének nemzeti képviselőiként, mely Unióból ugyanezek szerint “nemzeti érdek” a kilépés!

Nos: én el tudom képzelni, hogy egynehány Agyalágyult Idióta szerint Magyarországnak kifejezetten káros az EU-tagság s úgy vélik, hogy jobb a nemzetközi tőzsdespekulánsoknak kiszolgáltatni az országlakosok megélhetését, mint egy pontosan meghatározott szabályok szerint működő Államegyesüléssel aláírt szerződés alapján lemondani szuverenitásunk egynehány jelentéktelenebb részéről!

Mindezt én tényleg hajlandó is vagyok megérteni. De akkor ez a négy Díszpinty EU-képviselő miért nem állt fel a színpadra, miért nem dobta össze egyetlen kupacba azt a kb. 800 ezer €-t, azt miért nem terítette le mindnégyük euro-képviselői megbízólevelével, annak tetejére pedig a zászlót, s csak ez után gyújtottak volna alá az egésznek? Sokkal hitelesebb lett vona az egész “performance”! 

Nácikáim, hát ennyire kell a ZSÉ, hogy még TI IS hajlandóak vagytok feladni érte a “hiteteket”?

… és ezt …

szendamkérdezi(?)!


One Comment on “A NÁCIK szerint …”

  1. farcsika67 szerint:

    igaz


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s